אף אחד לא ציפה שהוא יהיה פאו גאסול, כן ציפו שהוא יהיה לכל הפחות כמו טאונס והוא בהחלט עמד במשימה. ושוב, הרעיון בטרייד היה שאתה מקבל גם את היכולות של רנדל כפורוורד וגם את היכולות של דיוינצ'נזו מה-3. בדיעבד רנדל נתן את מה שציפית ממנו, דיוינצ'נזו הוא הפלופ בסיפור הזה. לגבי ה-181 מיליון ל-4 שנים, פה אני מסכים איתך, הוא לא שווה את זה. השאלה אם תהיה קבוצה אחרת שתהיה מוכנה לשלם לו את זה, כי אם כן אני הייתי משחרר אותו. אם לא אז הכח במשא ומתן יהיה אצל מינסוטה.
הרעיון בטרייד הזה היה לא לשלם לקאט ולדחות את הכניסה לאפרון השני בכמה עונות. זה כל הרעיון. אף אחד לא באמת חשב מה די וינצ׳נזו יכול או לא יכול לתת הוא סתם asset מהספסל. אף אחד לא בונה את העתיד סביבו. עם קאט ההגנה שלהם הייתה יציבה סביב הטופ 3 בליגה כשקאט חלק אינטגרלי בליבת ההגנה שלהם. בלעדיו, הם רחוק מאוד משם, גם בפליאוף אגב. הם דרסו שתי קבוצות זקנות, בלי מאצ׳ אפ נגדם כשאחת מהן הפסידה את הכוכב שלה תוך כדי הסדרה. אין פה בכלל שאלה. להציג את זה כאילו בקצה אין את החוזה הזה של ה181 מליון דולר ל-4 שנים זה צחוק מהעבודה ולכן לא מתייחסים אליו כשצלע שלישית או שביעית. אתה מתחייב לחוזה כזה אתה מחליט שזה הפאו גאסול שלך לשנים הקרובות והטובות של אנט. לטעמי החלטה משוגעת. רנדל הוא שחקן אימפולסיבי. יש ימים שזה יתפס, הוא אגרסיבי מאוד ולא יפסיק לנסות לטחון את הטבעת. אבל. הוא אף פעם לא יהפוך את השחקנים לידו ליותר טובים באופן עקבי, הוא אף פעם לא יהיה מעבר למה שהוא כבר עשור בהגנה. קארוסו התעלל בו בסדרה הזאת. עם קבוצה אחרת הוא יוכל להוציא חוזה ל-5 שנים, בטוח שיש מספיק טיפשות בליגה שיקחו אותו. אני במקומם לא נוגע. מחפש pg איכותי ופוורד בעליה כמו שהצעתי עם אוקונגו.
אני לא מכיר את רנדל פרט לסדרה שעכשיו הייתה, הבעיה העיקרית שלי בניתוח שלך @k_700 היא שאתה קוטל אותו על הסדרה הזאת שהיא מול אוקלהומה שאתה בעצמך אומר שהיא קבוצת הגנה נדירה ואולי אפילו הגדולה בהיסטוריה. זה ש"קארוסו התעלל בו" לא אומר לי כלום. קארוסו התעלל גם ביוקיץ'. קארוסו ענק ואוקלהומה קבוצת הגנה מטורפת. זה שרנדל נראה בינוני נגדה לא אומר על רנדל יותר מדי, אולי שהוא לא סופרסטאר ששווה סכומי עתק, אבל את זה אף אחד ממילא לא אמר. קשה מאוד להיות טוב נגד אוקלהומה הזאת. לכן אני בתחילת הפלייאוף הכי חששתי ממוחות כדורסל קיצוניים כמו דונצ'יץ' ויוקיץ' ומבוסטון שהיא קבוצת גאלקטיקוס. הצורה בה דונצ'יץ' שיחק נגדנו בעונה שעברה הייתה מופלאה, הצורה בה יוקיץ' שיחק נגדנו העונה הייתה מעולה. זאת הדרך לנצח את אוקלהומה הזאת. לדונצ'יץ' היה מזל שפגש אותנו עם גידי במקום קארוסו והרטנשטיין ועם ג'יילן וויליאמס שלא היה בשל כמו שהוא עכשיו. עם שיי משופר, עם וואלאס משופר. אוקלהומה הזאת מפלצתית וכל הכבוד לדנבר שמשכה אותה ל7 משחקים, דאלאס של העונה שעברה הייתה סדרה מעניינת מאוד העונה לדעתי. אז מה זה אומר על רנדל אם הוא מתקשה נגד הקבוצה מספר 1 בליגה? מה זה אומר על אדוורדס?
אני קוטל אותו על עשור שלם של כדורסל בינוני, של אנטי פלייאוף פרפורמרס פרט לשתי סדרות שגרמו לכל מיני ילדונים ברשת להכחיל באיזור הביצים אחרי ההופעות שדפק בסדרות האלה. אוקייסי זה מבחן להגנות. בדיוק כמו שבוסטון של גארנט, פירס, אלן, רונדו, טוני אלן, פינלי, פרקינס, גלן בייבי הייתה מבחן אדיר להגנות בזמן ההוא. לא ראיתי משהו יוצא דופן מרנדל גם נגד קבוצות הרבה פחות טובות מאוקייסי תוך כדי העונה. אם היה שחקן שנמצא על חוזה של 14-16 מליון דולר לעונה הייתי אומר פאק איזה גניבה. אבל הוא בדרך להיות מעוגן לחוזה של לפחות 45 מליון דולר לעונה. שזה טירוף. הניקס עשו לעצמם טובה גדולה שנפתרו מזה. אדוארדס קיבל שיעור חשוב. הוא בן 23, זה בכלל לא טריוויאלי ששחקן בגיל הזה מוביל קבוצה במערב לפליאוף, כל שכן לגמר מערב פעם שניה ברציפות. כשאתה שחקן בן 23 יש לך עוד הרבה מקום לשיפור למידה. אולי זה יעבוד איתו ואולי מעכשיו הוא יהיה טרייסי מגריידי כזה. אי אפשר לדעת. אבל לפחות יש פה חוסר ודאות. עם רנדל יש רק ודאות. הוא לא יפתח שום דבר חדש במשחק שלא פיתח עשור. מי שהתעורר ב-7 בבוקר ראה שהוא קלע 24 ב31 דקות. מי שראה את המשחק ראה מה הוא היה שווה במחצית, שניה לפני שהמשחק נגמר. כאמור, יותר איבודי כדור מסלי שדה. הבנתוש? נ.ב. יוקיץ׳ אכן קיבל טיפול מיוחד מאוד מאוקייסי(טיפול שבסדרה הנוכחית קיבל רק אנט) ונתן מספרים הרבה פחות טובים. מה המספרים? Points: 28.4 Rebounds: 13.9 Assists: 5.9 Steals: 1.7 Blocks: 0. אני מכיר הרבה mvp שקיבלו את התואר על מספרים נמוכים מאלה. רנדל נראה כמו רול פלייר בסדרה הזאת.
מה זה עשור שלם? ב-3 שנים האחרונות הוא עשה קפיצת מדרגה, גם זכה בשחקן המשתפר לפני איזה שנתיים. זה כבר לא רנדל של הלייקרס.
אתה שוב לוקח אותי לפרוצדורה. יפה, קיבל mip לפני 4 שנים. סטט׳ הוא תמיד ידע לתת. אני לא רואה שום דבר חדש במשחק שלו. את התואר הזה גם אארון ברוקס ופול ג׳ורג׳ קיבלו. לא השתכנעתי שפול ג׳ורג׳ שווה איזשהו רוסטר בקבוצה אלופה באף שלב, לא ב2013 ולא לפני שנתיים כשסיפרו לי סיפורי מעשיות פה. זה לא שחקן שגם בגיל 31 אתה אומר לפחות הוא משחק כמו וטרן חכם. הוא משחק היום כמו שהוא שיחק בגיל 22 בלייקרס. טנק, שנכנס בכוח לסל מכדרר הרבה יותר ממה ששחקן עם האיכויות שלו צריך לכדרר, מכריח זריקות, סופט בהגנות פליאוף ויש לו בקנה שתי סדרות פליאוף נורמליות. לייקרס 24-25 וג״ס נטולת קרי 24-25. אחלה, יש אנשים שזה שכנע אותם שמדובר בכלי טוב לקונטנדרית אותי זה לא שכנע ואפשר להתקדם.
לא יודע מה יהיה בסדרת גמר. אבל ככל הנראה צריך כבר לפרגן ליוקיץ וההגנה שהוא התמודד מולו ולקבוצה המעאפנה שלו. זה שהם הגיעו למשחק מספר 7 ורק 2 משחקים לא היו תחרותיים מראה על מנטליות של מועדון גדול +מעצים את הגוש בשר הסרבי. אני למען האמת נהנתי מאוד מהסדרה הזו. ממפיס ומינסוטה זה היה כמו להכניס למיטה הומוסקסואל. זה קל מאוד. צריך רק איבר מין מעל הממוצע +דופק (אבל גם קוצב לב ילך). וזהו. דנבר היה קשה, זה כמו להכניס למיטה דוגמנית על.