אין בג"ס כלום ברגע שקרי לא רלוונטי. לא הגנה ולא התקפה. כדי לספק הגנה טובה אתה צריך שההתקפה תעמוד על הרגליים. זה היה גארבג' אחד גדול מהרגע שקרי נפצע. כל הכבוד שעברו אותם וגם אם היו עושים את זה עם קרי על הרגליים אני מזכיר שאני לא מאלה שספרו את ג"ס כקונטדרים. מה זה אחלה פליאוף? הוא לא רוקי או צ'ט הולמגרן בעונה שנייה בליגה. הוא שחקן שנמצא פה עשור ומנסה להוכיח שהוא שווה חוזה גדול. מצפים ממנו שיעזור לאנט ללכת עד הסוף. ומצטער, בינתיים ההגנה הרצינית היחידה שפגש חושפת אותו. פחות מ16 נק' למשחק ב40 אחוז זה מה שהוא שווה מול אוקייסי. במשחק הכי חשוב בסדרה הזאת הוא אפילו לא היה על הפארקט במאני טיים כי הוא פשוט היה עלוב. תסתכל איך מיני סגרה את הפער עשר שהיה שם ברבע השלישי בדקה ורבע כשהוא לא על הפארקט.
לגבי עניין החוזה אני כבר יותר מסכים איתך, הוא לא שווה חוזה של כוכב, ואם זה מה שהוא דורש אז צריך להיות דביל ברמת הקליפרס בשביל לשלם לו. לקבוצה שרוצה אליפות הוא יכול להיות שחקן שלישי או רביעי בחשיבות, כמו פורזינגיס בבוסטון. לא שני.
רנדל מנצח את הלייקרס... אין להם גבוהים. רנדל מנצח את ג"ס... הם לא שווים כלום בלי סטף למרות שיש להם גבוהים והגנה חזקה. רנדל קולע 28 נק' OKC... הוא הפסיד אז המשחק חסר ערך והמשחק הטוב לא נחשב. זה אותו אחד שטען שקייד לא יהיה אולסטאר ובאותה עונה בגיל 23 קייד נבחר לאולסטאר. אתה מחמיאים למישהו אז מבחינתך קיי, אמרת שהשחקן FMVP. אין באמצע, אין אולסטאר, אין שחקן מצוין, כאילו מישהו כתב כאן שהארדן סופרסטאר או השחקן הטוב בליגה, בדיון הזה אסור להחמיא לשחקן כי אז אתה בבעיה, ישימו לך במשפט מילים שלא אמרת.
תוכל למצוא לי את ההודעה שכתבתי שקייד לא יהיה אולסטאר? רנדל קולע פחות מ16 נק' למשחק מול אוקייסי ב40 אחוז. אתה הסברת לי שאין קבוצה בליגה שהארדן לא נכנס לחמישיה שלה כPG. צריך במקרה 20 הודעות שלך מפמפם אותו ככוכב בליגה? איזה גבוהים היו ללייקרס? הוא שיחק סמול בול מול מיני והיה משחק שאפילו לא עשה חילוף מחצית שלמה. לאורך כל הסדרה היו על רנדל שחקנים שרזים ממנו לפחות ב50 פאונד. כתבתי עוד בתחילת הסדרה שיש לו שם פרי פס לדרוס את ההגנה של הלייקרס. ביום שפרסמתי את הבראקט רשמתי שהבחירה בלייקרס ב7 היא בחירה רגשית ולא מתוך הגיון. למיני היה את כל הכלים לדרוס את הלייקרס בסיבוב הראשון עוד לפני שהסדרה התחילה.
גם מי ישמע קרל אנתוני טאונס הוביל אותם לאליפות. עפו מול קבוצה בינונית כשטאונס עצמו נחנק רוב הסדרה. סך הכל הטרייד הזה ווין ווין לשני הצדדים ואם דיוינצ׳נזו היה נראה כמו השחקן מהניקס ולא מבליח למשחק אחד היינו אומרים אפילו שמיני ניצחה בטרייד.
גם טאונס שחקן שסוחב מטענים כל הקריירה אבל...הוא שחקן הרבה יותר טוב מרנדל. אני במקום מיני בכלל לא מאריך לו חוזה. מנסה לקחת את גאפורד בן ה25 עם שנה אחרונה בחוזה ומחפש גארד נוסף רציני ליד אדוארדס.
אין ספק שתיבודו קידם את הקבוצה ומה שלו שלו, אבל בשביל לעשות את הנקסט סטפ צריך מאמן טוב יותר. יש גבול כמה אפשר להגיע רחוק רק על הגנה, ואתמול גם הגנה לא היתה.
לא חושב שנזכה לראות הופעה כל כך נקייה כמו שנתן אתמול. היה 4-4 מה3 ברבע ורבע, 30/15/10 4 חטיפות עם 0 איבודים. והוא לא אולסטאר.
כמו שאמרתי זה יגמר ב-4 או 5 משחקים. מינסוטה קבוצה בינונית שפשוט הדיחה 2 קבוצות יותר בינוניות. אוקייסי זה כבר רמה אחרת לגמרי. הולך להיות גמר מעניין.
כן, לעסו אותם. יותר איבודים מסלי שדה במחצית לכל הקבוצה. איזה איקסים יש לקארוסו על הקנה בפליאוף הזה. מדהים. לא חושב שראינו הגנה אתלטית ומהירה כזאת. כמו שאמרתי לפני הפליאוף כל דבר פרט לאליפות זה ועדת חקירה.
למרות שאינדיאנה טריקית. ההתקפת quicksilver הזאת שלהם יכולה לאתגר את ההגנה של אוקייסי. אם מול דנבר הם התקשו אז גם מול אינדי הם יכולים להתקשות, מנגד לאינדי יש הגנה בעייתית ולהבדיל מהניקס אוקייסי תעניש על זה. 30:70 לתאנדר