רק רק נדמה לי שאנחנו נראים חרא ( וזה לא תירוץ שביינום מורחק ). מאז הזכייה ב 2009 עזבו : אריזה, וויצ'יץ, פארמר, בראון, אודום. הגיעו : ארטסט ( שהוא היחיד שתרם משהו עם הזכייה ב 2010 ), אבנקס, בארנס, ועוד כמה אפסים שלא בדיוק תרמו משהו. לאחר כל הטעויות של ההנהלה ( כולל הבאת האפס על הקווים ) גמר המערב יהיה נס מבחינתנו, אבל לא נראה לי שלזה אנחנו שואפים ( אליפות-17 )... * דאלאס נראים גרוע יותר ממה שחשבתי עם ההתפרקות שלהם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
וואו... חצי מזעזע של הבולס באחוזים והם עדיין גורמים ללייקרס לאבד יתרון דו ספרתי לקראת הסיום. איזה סל של רוז, איזה דאבל-טריפל טים על קובי... וואו.
BEAST. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx עזבו את רוז, הוא ניצח פה את המשחק. איזו תצוגת הגנה לאורך כל המשחק, והתעלות בדקה האחרונה. פנומן הגנתי.
יא מצחיק הוא שינה את השם שלו לזה, השדר לא יכול לקרוא לו בשם שלא שלו כבר. דנג באמת היה אדיר, אבל עם כל הכבוד זה לא רציני להפסיד ככה, רשלנות של ילדים טמבלים... אני סולח כי זה משחק ראשון.
Wow!wow!wow!wow! איזה סיום! דנג פשוט היה אדיר בדקה האחרונה(ולא רק בדקה האחרונה כמובן),5 נקודות,חטיפה שהובילה לווינר שוט של רוז ובלוק על קובי על הבאזר! פשוט וואו!
http://img861.imageshack.us/img861/8838/45035733.Xxx תוצאות משחקי הלילה: ניו יורק ניקס - בוסטון סלטיקס: 104:106 דאלאס מאבריקס - מיאמי היט: 105:94 ל.א. לייקרס - שיקגו בולס: 88:87 אוקלהומה סיטי ת'אנדר - אורלנדו מג'יק: 89:97 גולדן סטייט ווריורס - ל.א. קליפרס: 105:86 מיאמי חגגה בדאלאס, ניו יורק גברה על בוסטון, הלייקרס נכנעו בבית לשיקגו (מתוך וואלה). לברון ג'יימס: "כבר הרבה זמן לא הרגשתי כל כך טוב". תגובות נוספת למשחקי פתיחת העונה (מתוך וואלה). משחקי יום שלישי לפנות בוקר (27.11): 2:00 בלילה: קליבלנד קבאלירס - טורונטו ראפטורס 2:00 בלילה: אינדיאנה פייסרס - דטרויט פיסטונס 2:00 בלילה: אורלנדו מג'יק - יוסטון רוקטס 2:00 בלילה: וושינגטון וויזארדס - ניו ג'רזי נטס 2:00 בלילה: שארלוט בובקטס - מילווקי באקס 3:00 בלילה: מינסוטה טימברוולבס - אוקלהומה סיטי ת'אנדר 3:00 בלילה: דאלאס מאבריקס - דנבר נאגטס 3:30 בלילה: סן אנטוניו ספרס - ממפיס גריזליס 4:00 בבוקר: פיניקס סאנס - ניו אורלינס הורנטס 5:00 בבוקר: פורטלנד טרייל בלייזרס - פילדלפיה סיקסרס 5:30 בבוקר: סקרמנטו קינגס - ל.א. לייקרס 5:30 בבוקר: גולדן סטייט ווריורס - שיקגו בולס * שידורים למשחקים אפשר למצוא ב-LEAGUE PASS NBA וגם באתר sportlemon.tv.
ערב מהנה עם בעיקר מסר רציני של החבר'ה מההיט. אני כעיקרון לא חושב שצריך לדאוג יותר מדי בשביל המאבס. נכון, הם נראו על הפנים, אבל הקבוצה צריכה להתגבש מחדש. אודום צריך למצוא מקום בפאזל, כנ"ל לגבי קארטר. ללא ספק שדאלאס תחסר את התרומה של טייסון צ'אנדלר, אבל היא קיבלה בחזרה שחקן שיודע גם לקלוע והרבה (אודום). אנחנו נראה בשבועות הקרובים אם דאלאס תתגבש ותוכל להגיד שבערב הפתיחה הם היו יותר עסוקים בחגיגות של שחזור האליפות מאשר בלנסות לנצח את הפייבוריטית לתואר.
הרבה זמן לא נהניתי מכדורסל של הניקס כמו שנהניתי אתמול. לראאות את הניקס מנצחים ועוד במשחק צמטד ועוד את הסלטיקס (נטולי פירס)? היינו כחולמים. בהחלט פתיחה טובה שלנו למרות שעדיין ראינו את הסממנים המוכרים של כמעט הפסד אחרי ששלטנו לחלוטין בחצי הראשון ובמאני טיים כשהתקרבנו, הם הרגו אותנו עם האופנסיב ריבאונד. אנחנו שכבר אמרנו כאן הכל. הניקס חייבת רכז שינהל לנו את המשחק כי דאגלאס זה לא זה. הוא שחקן טוב אבל אם נצטרך להיות תלויים בקריזות שלו, לא נגיע רחוק. נראה איך בארון יחזור מהפציעה, בהנחה וביבי לא יהיה הרכז הפותח ואחרי אתמול לא נראה שהוא יהיה. מלו זה מלו. איזה תענוג היה לראות אתמול את השחקן האדיר הזה, כזה סופרסטאר לא היה לנו מאז ימי יואינג העליזים, עשה כל מה שבא לו על המגרש. הצדיק כל שחקן ושחקן ששלחנו לדנבר תמורתו. גם שאמפ עושה רושם של שחקן שייתן לנו הרבה, כאילו לא מדובר ברוקי, רק חבל על הפציעה שלו שקצת תעצור לו את המומנטום. אני מסכים עם אור, למרות המספרים הכביכול לא מרשימים, היה אחד הטובים אצלנו עד הפציעה.
בדיוק בגלל לילות כאלה אני נזכר למה רציתי שהשביתה תימשך: עוד 3:45 שעות סן אנטוניו עולים למשחק הראשון שלהם העונה, מצד אחד בא לי לישון ואני לא רוצה שסדר היום שלי יידפק בגלל זה, מצד שני ממש בא לי לראות אותם ועכשיו כשיש את הפאס-ליג בחינם זה לא יהודי לא לנצל את זה, ומצד שלישי הם כל כך תותחים ה-NBA האלה שאפשר יהיה לישון כמו בנאדם ועדיין לראות את המשחק... אבל לראות במחשב משחקים זה גם ככה לא משהו, ועוד בשידור חוזר? מתוך אינסטינקט אני אכנס לאתרים הקבועים שאני נכנס אליהם מדי יום והלכה חווית הצפייה, ומי אמר בכלל שהמחשב שלי יכול לסחוב את זה ועוד באיכות טובה? אגב, מה זה העיגולים האלה עם ה-M וה-D שיש על קו הזמן בוידיאו בין הסלטיקס לניקס?
DLH זה רגעים שאתה יכול לחזור אליהם, D זה דאנק וM זה made. ששחקן קולע סל רגיל אחרי מהלך שהוא יוצר לעצמו, למשל עובר איזה שחקן וקולע סל של 2 נקודות. רוב המהלכים במשחק הם M. אתה יכול לבחור למטה לראות אחרים כמו B שזה בלוק או (3) זריקות מ3 שהצליחו. יש עוד כמה סימנים של דברים אחרים. זה שידור חוזר של כל מיני רגעים שאתה יכול לבחור. אתה יכול כבר עכשיו לבדוק אם המחשב שלך סוחב את זה... פשוט תשים עכשיו אחד מהמשחקים של אתמול, ותראה איך זה הולך... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
4:40 לסיום הרבע ה3, כספי לא פוגע; 0 מ4 ל2, 0 מ3 ל-3, 2 מ2 מקו העונשין, 1 ריב', 2 אסי', 2 חטיפות ואיב' (מדד של -9). קליבלנד בפיגור 67-55 לטורונטו. אייייי. עריכה: 2500. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
make that top 3. הילד הזה הולך לעשות בלייק-אפקט על הליגה כשיחכו רק לראות את המשחקים שלו ומה שהוא עושה, רק שבמקום דאנקים זה יהיה עם המסירות שלו כשהוא עם הכדור ביד. המוסר הכי מלהיב שהגיע לליגה מאז ג'ייסון וויליאמס.