המשחק לא היה אמור להתחיל ב 00:00.? הם מחכים למשהוא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx שהמשחק של מיאמי יסתיים?
אני חייב לחזור בי מדברי לגבי הצוות המשלים של מיאמי. ככה הוא נראה כשאף אחד מהטריו לא לידם? בושה וחרפה!
כשמייק ביבי ודיוויס יתחילו לשחק בניקס, בכלל הולך להיות מפחיד לראות אותם. האם סוף כל סוף ניו-יורק תזכה לעניין מצד הכדורסל? ימים יגידו. SO FAR SO GOOD... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx
מי אמר שדייוויס וביבי ישדרגו את הניקס בצורה הרצויה? כבר 4 שנים שבארון מנסה לשחזר את ימי גולדן סטייט העליזים, אך קשה לומר שהוא נחל בכך הצלחה יתרה עד עתה; גם ביבי נמצא הרחק מעבר לשיאו, ולמעשה, מאז עונת 2006/7 הוא לא היווה פקטור משמעותי בקבוצות בהן שיחק (בלאו הכי, סביר להניח שהביאו אותו לתפוח הגדול בעיקר על מנת שיתרום מנסיונו הרב - ולא כדי להתבסס עליו כשחקן מוביל). אין ספק שלניקס יש בעיה לא פשוטה בעמדת הרכז, אך אינני סבור כי שני הסוסים המתים הללו הם הפתרון.
מה הקשר ימי גולדן סטייט העליזים? נראה לך שמישהו מצפה ממנו לשחזר אותם או אפילו להתקרב אליהם בניקס? כבר אמרתי באחת ההודעות שלי פה - בארון דייוויס צריך להריץ את ההתקפה של הניקס בצורה הבסיסית ביותר. הוא יחייה את אמארה שבלי הפיק אנד רול לא שווה רבע מהחוזה שהוא מקבל ויוציא הגנות עם משיווי משקל עם החדירה ויכולת המסירה שלו. רק לפני חצי שנה בקליבלנד הוא עשה את זה עם גופות סטייל הארנגודי וJJ היקסון ככה שאין סיבה שעם הכלים ההתקפיים בניו יורק הוא לא יעשה את זה. ביבי הוא באמת פחות חי מסוס מת אבל הוא לא התקווה של הניקס בפויינט אלא קלעי שיתרום 10-15 דקות בערב. הסיבה היחידה שמזכירים אותו היום היא כי למרות הגיל והקילומטראז' על הרגליים הוא עדיין רכז, גם אם גמור, בניגוד לטוני דאגלאס שהוא אנדרסייזד שוטינג גארד עם מוח קטן יותר משל אוגר.
בשביל פיקנרולר טוב לאמארה יוחזר ריימונד פלטון לאלתר. הטריילבלליזרס פחות צריכים אותו עכשיו והם יוכלו להסתפק גם בבארון לטובת איזו בחירת דראפט עתידית שפורטלנד זקוקים לה.
להזכירך, פלטון עזב את הניקס בטרייד שהביא את כרמלו אנת'וני לתפוח הגדול. אמנם, אני מסכים שמדובר בשחקן טוב יותר מבארון, אבל הבאתו לגארדן אחרי שלא רשם דקת משחק אחת לרפואה במדי הטרייל בלייזרס נראית כאופציה שאינה ריאלית. Sprewell, אתה צודק באומרך כי דייוויס ישדרג את משחק ההתקפה של הניקס בהשוואה לדגלאס המפוזר - אך מה שצריך לשים על שולחן הניתוחים הוא לאו דווקא את זה, אלא את היכולת של בארון להצעיד קבוצה יומרנית כניו יורק אל עבר המטרות אותן היא הציבה לעצמה (התמודדות על התואר). בעיניי, לפחות, התשובה לשאלה הזו רחוקה מלהיות "כן" החלטי. פיקים עם אמארה זה טוב ויפה, אבל לא ניתן להתבסס על כך מול מרבית היריבות בפוסט סיזן; מה גם שקבלתו החלקה של בעל בית חדש על ידי כוכבים אחרים בקבוצה (מופנה בעיקר לכרמלו) מוטלת בספק, וייתכן והצטרפותו של בארון לקאדר תגרום לבקיעים נוספים במשחק הקבוצתי של הניקס (כולנו גם יודעים כיצד הוא מסוגל לאבד את הראש כאשר הוא אינו שולט במשחק).
האם הניקס יכלו להביא את מלו אליהם עבור מוזגוב,גאלינארי וצ?אנדלר בלבד ולא לכלול את פלטון וצ?ונסי בטרייד?
בארון דיוויס הוא שחקן של 17 PER שנה שעברה(גם כשעזב את הקליפרס), והוא אחד המוסרים הטובים\מחלקי האסיסטים הטובים בליגה... הוא ישדרג את עמדת הPG שלנו משמעותית, בין אם זה השילוב שלו הPNR עם אמארה, הלובים לטייסון צ'אנדלר, או סתם הדרך שהוא יריץ את הקבוצה והעובדה ששחקן מהסוג שלו הוא כנראה הפוינט גארד הכי טוב שמייק דאנטוני קיבל לעבוד איתו מבחינת התאמה לשיטה שלו, שכאמור תלוייה בראש ובראשונה בעמדת הרכז. החיסרון שלו משמעותי, וכל עוד הוא בריא הוא ישדרג אותנו בצורה רצינית מאוד. -- ולדברים אחרים, לואל דנג פשוט חיה רעה. שומר 1 על 1 הכי טוב בליגה בפרימיטר.
אגב, פלטון, לפחות בניקס, היה שחקן פיק אנד רול גרוע - על הפנים. זה היה אחד הבעיות איתו והטענות העיקריות נגדו, שהוא לא מצליח להזין את אמארה ויש לו החלטות גרועות מאוד בפיק אנד רול. כמו שאליאור אמר, שנה שעברה בארון דיוויס אחרי שהגיע גרם לג'יי ג'יי היקסון להעמיד ממוצעים של כמעט 20 נקודות למשחק מאז הטרייד. העובדה שנקבל מישהו שיחיה את אמארה ויגרום לו להתרכז במה שהוא הכי טוב בו בליגה אולי, ופחות על iso שהיו עיקר איבודי הכדור שלו שנה שעברה, או הג'אמפרים והשלשות - שגורמים לו ללכת פחות לריבאונד התקפה שבניגוד להגנה זה דבר חיובי אצלו, זה דבר פשוט ענק. גל - לא, זו לא הייתה אפשרות.
הליג פאס של ה NBA פעיל עכשיו. just to let you know.... זה ממש כיף, למשל במשחקים שנגמרו לקפוץ לרגעים כמו הדאנקים או שלשות במשחק. פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנה.
תודה, כבר הפסקתי לבדוק.. רציתי לראות חלקים מהמשחק של הניקס.. נקווה שלא יהיה אותו דבר כל השבועיים.. אני זוכר ששנה שעברה היה בעיות אבל זה נגד אחרי כמה דקות, לא כמו היום. הבעיה עם התוכנה, היא שלמשל כשאתה מסתכל ביום שאחרי ולא רוצה לדעת תוצאה - הם עדיין שמים לך כפתור של OT שמסמל את ההארכה, כלומר אם יש אותו - אתה יודע שיש הארכה, ואם אין אותו אז אתה יודע שהמשחק נגמר ב-4 רבעים, ככה שזה מאוד, מאוד, מאוד מעצבן. אבל סה"כ כן, זה מצד שני גם מאוד נחמד, נוח ופרקטי לשימוש.
בארון דיוויס סה"כ שחקן מוכשר מאוד, וללא ספק יוכל לאייש את עמדת הרכז בצורה טובה [יותר טובה ממה שהיה היום זה בטוח]. אני לא בונה מביבי לגדולות ונצורות, אך כמחליף לדיוויס, עם כל הניסיון שלו, הוא בהחלט אופצייה לא רעה בכלל לדעתי. ימים יגידו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx