NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק מראה שגם לצ'ונסי יש נקודות חולשה.

וברצינות, לקליפרס האלו אין מזל. עד שיש להם קבוצה שאולי הייתה מצליחה לדגדג ליריבה השכנה, צריך לקרות משהו. הלייקרס והמזל שלהם, טפו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/12
  2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מקורי

3. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

התחיל לפני חצי שעה פלוס מינוס אורלנדו - מיאמי. רבע ראשון הסתיים 18:26 לאורלנדו, כשמיאמי על הפנים. לא הולך לה בחדירות לצבע אז היא מוציאה את הכדור החוצה וכבר כמה פעמים שזה פשוט נגמר בלא נקודות. גם משחק העונשין לא בשמיים, לשתי הקבוצות. מנגד אורלנדו נראית מאוד מסודרת, הווארד פתח מצוין וסוחט עבירות קלות למדי ומוסיף עוד נקודות מהעונשין. כרגע טיים אאוט מיאמי וזה כבר 23:36 לאורלנדו, אותה אורלנדו שקלעה 56 נקודות בלבד מול הסלטיקס וזה מה שמפתיע אותי, שהיא כרגע כלל לא מתקשה ואפילו מתעלה על מיאמי. הקומבו האדום כלל לא מורגש בינתיים, בעיקר לברון.

4. Muurad Member

כשאני אומר הקלעי 3 הכי טוב בNBA אני מתכוון הקלעי 3 הכי טוב בNBA.
    http://knicksnow.com/uploads/players/image/17/large_novak.Xxx

MONEY

זה שהוא היה השחקן האחרון בספסל עד לפני כמה זמן כשאם נותנים לו הוא קולע קרוב ל-50% מהשלוש זה פשוט שערורייה, ועוד בקבוצה של מייק ד'אנטוני.. בדיחה של ממש.

תנו לי רק לבחור את השחקנים והרוטציה מתחילת השנה ואנחנו כבר עם 4,5 יותר ניצחונות בלי למצמץ.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/12
  5. Muurad Member

We linnin now http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

6. 亚历山大帕托 Member

אני ממש רוצה לראות אותו מול הלייקרס ואז במינסוטה.

7. Muurad Member

מה הכוונה? כאילו מוכיח את עצמו? הג'אז קבוצה טובה משניהם, או לפחות באותה רמה עד עכשיו.

סה"כ הוא גם שיחק עד עכשיו מול דרון וויליאמס, דווין האריס וג'ון וול, לא איזה שחקנים גמורים.

יש לו חסרונות ולאט לאט יכריחו אותו לשחק עליהם יותר ויותר כי ככה זה בליגה (הקליעה, ללכת ליד שמאל, קצת רועד בלחץ) - אבל סה"כ מה שהוא מראה ב-3 משחקים האלה עד עכשיו (25 נק', 8 אס' בממוצע) זה שהוא שחקן לגיטימי לגמרי בליגה שמה שהוא טוב בו(חדירה בעיקר) זה משהו ברמה גבוהה מאוד שקשה לעצור אפילו שממתכוננים אליו.

הוא לא ימשיך עם הממוצעים האלה עד סוף העונה ואף אחד לא מצפה את זה - פשוט כרגע יש לו את ההזדמנות כשאין לנו אף אחד אחר שיכול לתת נקודות ולקחת על עצמו, אבל הוא מראה שהוא יכול לתת לנו בדיוק את מה שחיפשנו מהפוינט גארד שלנו - משהו כמו בין 12-15 נק', 6-8 אס' למשחק וניהול הקבוצה במיוחד עם הפיק אנד רול והכל עם הגנה טובה... יהיה לו גם הרבה יותר קל כשהתשומת לב תחזור לאמאר'ה ומלו כשהם יחזרו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/12
  8. 亚历山大帕托 Member

יוטה היא אחת מקבוצות החוץ הגרועות בליגה ולא היה שום דבר מפתיע במשחק ההוא. מול הלייקרס זה משחק מסוג אחר לגמרי ואי אפשר לצפות לניצחון במינסוטה.

9. Ricky van Wolfswinkel Member

רק אני משתגע מהערצה העיוורית של התקשורת לכספי?
    אתמול למשל, בנצחון על הקליפרס ארבעה שחקנים מתוך החמישה שעלו בחמישייה של סקוט קלעו דאבל דיג'יטס והחבר החמשי, כספי קלע שתי נקודות בלבד.

התקשורת מחשיבה את זה שהוא פותח בחמישייה כהישג, רק חבל שהם אחד שקוראים לו איריידיס ביידרינס שפותח כל משחק בחמשיייה רק בשביל להיות מוחלף אחרי שתי דקות.
    אבל הכי מעצבן אותי הוא כספי עצמו, שמשחק כמו כלום ומדבר כמו כוכב.

10. אלי מתחן Member

ראיתי את אורלנדו הלילה, והשתכנעתי שהם חייבים לעשות טרייד על הווארד.
    יש להם קבוצה טובה, נלסון, רדיק, טורקגלו ואנדרסון כולם שחקנים שיודעים למסור, לחדור ולקלוע. לדעתי חוסר הוודאות פוגע בהם, כשהם משחקים עם מוטיבציה כולל דווייט הם מסוגלים לשחוט את הקבוצה הכי טובה בליגה כמו שעשו הלילה.
    אם הניקס יסכימו לאמארה וצ'נלדר תמורת טורקגלו ודווייט כולם ירוויחו מהמהלך.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הניקס יסכימו אתמול בלילה אבל המג'יק בחיים לא ייקחו את חוזה הדמים של אמארה. או כל קבוצה אחרת בליגה לצורך העניין.

אנחנו בכל זאת מדברים פה על 21 מיליון לעונה לאפס שלא עושה הגנה, לא לוקח ריבאונד ושמאבד מדקה לדקה את האקספלוסיביות שלו. אין שום סיכוי בעולם שהוא עובר את ה-3 שנים הבאות בלי שהברכיים יתפרקו בשלב כלשהו. וגם צ'נדלר הוא אוברפייד.

כשהמג'יק ייפרדו מהווארד הדבר הטוב ביותר עבורם יהיה להתחיל הכל מהתחלה עם חוזים נגמרים או לקבל צעירים עם פוטנציאל, לא עם 2 חוזים מטורפים של שחקנים שייתקעו את העתיד. אין בזה היגיון.

12. GRANDE LAZIO Member

לדעתי הוא יגיע ללייקרס לפני הדדליין.
    גאסול, ארטסט/בארנס ואחד מהצעירים המוכשרים מוריס או גואדלוק+בחירת דראפט היא בהחלט חבילה יפה.

אני צופה שגם JR סמית' יגיע ללייקרס. הבאסים יחכו לראות עוד קצת לאן הקבוצה הזו הולכת, אבל לא יסתכנו בלתת לעוד עונה ללכת לאיבוד, לא כשהזמן של קובי הולך ונגמר.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

המג'יק לא ייקבלו שום דבר שהלייקרס יציעו שלא עונה לשם פרטי - אנדרו, שם משפחה - ביינום.

חוץ מזה שדוייט הוא אחד התינוקות הגדולים בהיסטוריה של הליגה ובזמן האחרון השמועות העדכניות מהמחנה שלו זה שהוא כבר לא רוצה לשחק בלוס אנג'לס בגלל הפחד להיות ב"צל" של שאקיל ככה שצריך לקחת גם את זה בחשבון. לפי אותם דיבורים הוא נחוש בדעתו לעבור לניו ג'רזי אבל האינסיידרים בשנים האחרונות הוכחו כלא יותר אמינים מהקליעה של ג'רמי לין מחוץ לקשת.

14. אלי מתחן Member

ג'יי אר סמית' זה קובי רק הרבה פחות מוכשר. לא יוסיף ללייקרס שום דבר.

ספירוול כנראה שאתה יודע יותר טוב ממני. אורלנדו תקועים יחסית עם הסגל שלהם, הם חייבים מישהו שיחליף את הווארד, כמובן לא באותה יעילות אבל באותם תפקודים. אלא אם איזה קבוצה תבוא ותגאל אותם מהחוזים הרעילים שהם מחזיקים, מה הם בדיוק יכולים לעשות? עדיף לקבל שחקנים טובים במקום.

15. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהתחשב בהתקדמות המטאורית אותה מבצע ביינום העונה, לא בטוח שדווקא מעבר של הווארד לעיר המלאכים יהווה את הצעד הנכון מבחינת הלייקרס. לטעמי, הקבוצה של מייק בראון חייבת למקד את מירב מאמציה בחיפוש אחר גארד בעל שיעור קומה (אם כבר מדברים על אורלנדו בהקשר הזה, הרי שגם שחקן כמו ג'אמיר נלסון יוכל לעזור).

אשר לסופרמן - אני מניח שהוא יסיים את הסיפור עם המג'יק במוקדם או במאוחר, אך מי שסבור כי עזיבתו לא תגרום לפגיעה אנושה בקבוצה של סטן ואן גנדי טועה בגדול. על פניו, קל להגיד שהחבורה מפלורידה בסך הכל צריכה מוטיבציה מוגברת בכדי להגיע לגדולה, אך צורת המשחק שלה תלויה באופן גורף ביכולתו של הווארד עצמו: ללא ביג מן כמוהו, אין למג'יק כלים להניע את הכדור בצורה כה משוחררת ולרווח את המשחק, כפי שהיא עושה כעת. ועל התרומה הכבירה של סופרמן למשחק ההגנה אני מניח שאין טעם להכביר במילים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/2/12