מאוד מאכזב. קובי עם חצי ראשון פנומנלי, לצפות בו זו חוויה, איזה כישרון עילאי. לא אעמוד בזה כשהוא יפרוש. ה-NBA יאבד נכס כביר ואין ספק שכל משחק שלו חייבים לראות וגם להקליט. גם אלו שלא אוהבים את הלייקרס. הוא פנומן! לא מאמין שאמשיך לראות NBA כשהוא יעזוב. הוא פשוט מרגש אותי כל פעם מחדש עם היכולות שלו והתשוקה לנצח. היום זה לא עבד, קובי לקח זריקה אחת ברבע השלישי אחרי שטחן את הסיקסרס. זו הבעיה, הוא התקרר, איבד את הריטם. בתוך תוכי אמרתי שזה יהיה נס לנצח בלעדיו, אבל היתרון היה שלנו במשך רוב המשחק. ואז לו וויליאמס הפגיז מכל מקום, פיש כמו פיש עם הגנה זוועתית, לפעמים זה נראה שהוא לא שם ז** על דיפנס, כל כך אדיש.. במקרה כזה קיוסטר היה חייב לשים את מישהו אחר עליו, אבל לו המשיך לאמלל את פיש ודפק לנו עוד משחק. פאקינג יוסלס. אני לא מאשים את קובי שהלך עם הראש בקיר בקלאץ' טיים, מלבדו אף אחד לא ניסה, או ביקש את הכדור. קובי היה גמור, טריפל טים עליו כל המשחק, לא נח בכל החצי השני.. זו הפקרות של קיוסטר. ואז בקלאץ' נראה סחוט ולא קיבל מבטים טובים. עם כל הכבוד לאיגודאלה שהוא שומר מצוין, קובי בחצי הראשון לא ספר אותו. הייתה עייפות, ולא היו שום תרגילים עבורו. כשקובי מרכז, הוא מוציא אקסטרה אנרגיות ואז בזריקה הוא מתעייף. הגבוהים היו בסדר עד הדקות האחרונות, בארנס וארטסט אפסים, לא מבין למה הם במשחק בדקות אחרונות, הם לא יודעים לקלוע, ועושים רק שטויות. גאד כמה שאנחנו זקוקים לרכז אמיתי.. עם פול הכל היה נראה אחרת, עם בילאפס אפילו. מישהו שיודע להחזיק כדור ולנהל משחק כמו בנאדם. משחק הבא בבוסטון, ואז בק טו בק בניו יורק, טורונטו וחוזרים הביתה. מקווה שנוציא 2 ניצחונות לפחות מהמשחקים האלה. אנחנו במאזן איום ונורא. אני מקווה שמיץ' יעשה מהלך אחד, שיביא רכז נורמלי. אי אפשר להמשיך ככה.
אה ו.. קובי עבר את שאקיל ברשימת הקלעים של כל הזמנים. המטרה הבאה - צ'מברליין! שאק בטוויטר: "ברכות לקובי על כך שהוא השחקן הגדול ביותר בתולדות הלייקרס, תודה שהפכת אותנו לצמד הכי טוב בתולדות המועדון וברכות גם על כך שעברת אותי". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
אני באמת מודאג לגבי וסלי. הוא כבר לא מקבל דקות, מעניין אם הוויזרדס עוד בונים עליו ואם לא אם קבוצה אחרת תהמר עליו או שהוא יחזור לאירופה.
שימו לב לשלט של סיאטל ספורסוניקס בקהל של פורטלנד,כנארה תושבי סיאטל שמתוסכלים מזה שלקחו להם את הקבוצה. לי זה גם חבל כי התחלתי לאהוד סיאטל כשראיתי משחק שלהם בעת ביקורי אצל בן דוד שלי שגר שם באותו זמן.
אור ואליאור, לצערי לא יצא לי לראות את האסייתי החדש שלנו, אבל מניסיון עבר, אולי נחכה קצת לפני שנחבר לו חמשירים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx הלוואי וימשיך ביכולת הזו, כי כמו שאנחנו נראים העונה, כל שחקן שיחליט להתעלות על עצמו, הרי זה מבורך.
תראו מזה, ואת החיבוק של פיש.. לא כל יום שוברים שיאים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לא יודע מה לגבי גאסול, אבל הקרקע שוב הייתה פורייה עבור ניצחון של LA. קובי עם 28 נק' ו 6 אס', ביינום עם 20 ו 20, יתרון ברבע הרביעי וזה שוב בורח מהידיים. יש משבר מנהיגותי שמתחיל בראש ובראשונה אצל בראון, שלא יודע לעשות סדר ולגרום לקבוצה שלו לסגור משחקים. רק לאחר מכן אפשר להאשים את השחקנים (שכן גם להם יש חלק). שאק למד להחמיא ולהיות דיפלומט, רואים שלא היה לו קל מידי, אבל מג'יק ג'ונסון? אפילו לא בצחוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
בהחלט, ללייקרס יש בעיה לסגור משחקים צמודים - והיא נובעת בראש ובראשונה מההסתמכות היתרה על קובי, בנוסף להיעדר סיוע מצד שחקנים שאינם עונים לשמות "אנדרו ביינום" או "פאו גאסול". מכאן, נשאלת שאלה פשוטה: מה ניתן לעשות בנידון? כנראה שעם חומר השחקנים שעומד לרשותו של בראון כרגע, לא ניתן לראות פתרונות באופק. זאת המציאות - לוס אנג'לס לייקרס מודל 2011/12 היא קבוצה בינונית, עייפה ושבעה. רק הבאת רכז ראוי (כפי שציינו כאן מספר משתמשים) תוכל לשנות את העונה של LA מהקצה אל הקצה; עד שזה יקרה, היא תמשיך לקרוס מול פילדלפיה במאני טיים.
ללא ספק נכון לגבי ההסתמכות על קובי, אבל כאחד שרואה כל משחק של הלייקרס ומודע ליכולות של גאסול ובעיקר ביינום, אני חושב שאם הכדור יילך פנימה יותר בקלאץ' טיים לשני הגבוהים, כי ללכת לקובי זה כ"כ צפוי (דאבל ולעתים אפילו טריפל טים), הלייקרס כן תוכל לסגור משחקים באחוז גבוה יותר. ביינום נותן עונה נהדרת, הוא לא מפחד לקחת כדור ברגעים המכריעים, הבעיה היא שלא נותנים לו. קובי סבור שזה הוא או כלום, אז לוקח את הכדור ועושה הכל לבד. אבל אם צוות האימון ידרוש מהגבוהים שהכדור אצלם, הם כן ירצו לקבל אותו ויעשו מהלכים בעצמם. אין לאף הגנה ב-NBA יכולות לעצור את דרו, עם כל המאסה שלו, אבל במקום לנצל זאת הוא עומד בפינה כמו עציץ, כמו פאו, ואנחנו מאבדים כוח בהתקפה. מייק בראון חייב לקחת את המושכות ולשם שינוי לעשות תרגיל או משהו מתוחכם, כי קובי נסחט כל המשחק ע"י דאבל טים, שומר על השחקן הכי טוב אצל היריבה ואז מגיע לסוף המשחק מותש לגמרי. כמעט תמיד שמישהו אחר, מלבד קובי, לקח את הזריקה המכריעה, ניצחנו. אם זה פישר נגד דאלאס, והגבוהים שהיו אגרסיביים במשחקים אחרים וגמרו את המשחק הרבה לפני סיומו. זה לא שאין לנו כלים חוץ מקובי - יש, הבעיה היא שלא משתמשים בהם. ואת זה אני מצפה ממייק לשנות ומהר. בינתיים זה כמעט ולא קורה והכישלון הוא בעיקר שלו.
ואתה התווכחת איתי שאמרתי שקובי מחזיק את ביינום מלהתקדם, עכשיו אמרת בדיוק את מה שאני אמרתי לפני כמה שבועות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx --- בכל מקרה, אין שכל אין דאגות - גרסת ג'אווייל מגי(AGAIN) http://s1-02.twitpicproxy.com/photos/full/511772526.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
התגובה שלך הינה טובה ונכונה, אבל לא ניתן לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. במילים אחרות, אי אפשר להסתמך על קובי כגו טו גאי במשך 3 רבעים וחצי, אך מנגד, להורות לו לזוז הצדה ברגעי הקלאץ' (מדובר במתכון מושלם לסכסוך בינו לבין המאמן). כפי שאמרת, הבחירה של מייק בראון טמונה בין הכל לכלום: לתת לKB24 הפנומן לעשות ככל העולה על רוחו - ובכך להסתכן באיבוד עשתונות כללי במשחקים צמודים, או לסרס את הממבה השחורה ולהחדיר בלייקרס יסודות של כדורסל קבוצתי - צעד אשר יוכל לעלות לקבוצה אפילו במקום בפלייאוף, בהתחשב בסגל הדלוח העומד לרשותה. כך או כך, די ברור שהחבורה שרצה בסטייפלס סנטר בעונה הנוכחית לא תגיע רחוק.
אבל ביינום כן מקבל הרבה נגיעות כשקובי על המגרש (שחקן עם ממוצע של 17+ נק' לא יכול להתלונן על חוסר נגיעות), אין קשר בין הדברים. הבעיה היא בקלאץ' טיים שהוא מתחבא ולא תופס עמדה בפוסט, מה שגורם לקובי להבין שהוא צריך לעשות הכל בעצמו. זו הבעיה. ביינום לא מבקש כדור, כי אם כן הוא היה הולך אליו, לקובי לא איכפת לוותר על זריקות מכריעות. לכן אני אומר שצוות האימון צריך לקחת פיקוד ולאלץ את הגבוהים לדרוש את הכדור, מה שכמעט ולא קורה בסוף הרבע האחרון. ולתגובך קפטן, אני לא אומר שכל משחק הכדור יילך לגבוהים, פשוט צריך לדעת לגוון, לא להיות צפוי ועם הראש בקיר. כך גם קובי ירוויח אנרגיות למשחקים הבאים, וכך הגבוהים יהיו יותר מעורבים ודומיננטים.