NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נחמד לך להכניס לי מילים לפה. גם אני חושב שמיאמי הקבוצה הכי טובה בליגה, אבל חורה לי לצפות בקבוצה שרוצה להתמודד על האליפות מבלי להכניס כדורים פנימה לגבוהים. אולי בעצם זה מרשים ביותר שהם יכולים להיות כל כך טובים גם בלי, לא יודע, אבל רק ציינתי שמשחק הגבוהים שלהם כמעט ולא קיים, אל תמהר לקפוץ.

אני מאוהב ברוז, הצעד הראשון שלו מדהים. הוא מגיע לטבעת מתי שבא לו, כמו שד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/12
  2. The_Arsenal Member

ספריוול,
    וויד השנה בטח לא יותר טוב מדוראנט ובראיינט. גם לא מחבר שלך, מלו.
    אבל זה לא סותר את זה שההיט באמת 4 רמות מעל הליגה, ושבמאני טיים הם אכן צריכים לתת לוויד את המפתחות.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רוז גאון. החזיר את שיקאגו למשחק בעצמו מול כל העולם. יכל גם לסגור את המשחק בסוף, אבל הקליעה מבחוץ עדיין עקב אכילס אצלו. אם הוא יעבוד על זה, הוא יהיה מפלצת, לא יראה אף אחד בליגה.

4. GRANDE LAZIO Member

ספולסטרה צורח על השחקנים בפסק זמן להניע כדור, ולברון ג'יימס לוקח כדור, מוריד 24 שניות על השעון וזורק פיידוואים בעוד האחרים בוהים מהצד. ברור שהוא לא סופר את המאמן הזה, וכל עוד המאמן שם לא יהיה הבוס, כזה שאנשים מכבדים אותו, מיאמי בחיים לא תזכה באליפות.

אה כן, ודי ווייד משתלט על המשחק. איזה שחקן..

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה נכון שהאישיות על הקווים חלשה מידי וזה פוגע בקבוצה, אבל שים לב, במרבית הקבוצות שרצות לתואר המצב די זהה. אין לך מאמנים סמכותיים כמו בעבר, כגון דיילי, ריילי או אפילו פיל שפרש. לי זה די חסר, כי השחקנים מחטיבים את צורת המשחק בליגה ולא תמיד יוצא מזה כדורסל.

6. GRANDE LAZIO Member

לא חושב שקובי מצפצץ על בראון, או שהשלישייה בבוסטון תעשה מה בראש שלה, דוק ריברס דווקא כן שולט שם.

והנה רוז שוב מפשל נגד מיאמי..

7. אלי מתחן Member

לברון אתה מלך! חשבתי כבר שאי אפשר להיות לוזר מדרק רוז הערב. עוד לא נגמר...

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מצפצף מצפצף, גם בלייקרס המאמן הוא על תקן יועץ במקרה הטוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

לברון ורוז, שניהם במשחק ענק, אבל לא יודעים לקלוע עונשין. לברון מחטיא אותם כל המשחק, זורק אבנים...

9. GRANDE LAZIO Member

אוי רוזי רוזי.

http://3.bp.blogspot.com/-aEPt3SGWX2k/TuSt2gTmeGI/AAAAAAAAE7g/SmUMqBD3UCc/s400/failed.Xxx

10. 亚历山大帕托 Member

http://a3.ec-images.myspacecdn.com/images01/123/65cdd17483b922ffc7eab319e515e8f6/l.Xxx

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עזוב לאציו, לא מתאים. הוא עוד בכלל ילד, תן לו את הזמן שלו. יש לו ביצים יותר גדולות מלוויד ולברון יחד. גם קובי החמיץ ועשה המון זבל העונה במאני טיים, לא עושים מזה ביג דיל. תענוג שיש את רוז בליגה, הוא רק צריך לעבוד על הזריקה שלו ולהשתפשף עוד כמה שנים והשמים הם הגבול עבורו. יש לו את כל הנתונים להיות ווינר ענקי ואלוף גדול.

נ.ב. לגבי מה שדיברנו על בראון וקובי, אז בראיינט גם על ג'קסון בלא מעט פעמים היה זורק זין, אז מי זה בראון בכלל? כבר פישר יותר בעל הבית שם ממנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

עריכה: כך בדיוק תיארתי את זה לעצמי, אנדריי, יה :aaa8:

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/12
  12. GRANDE LAZIO Member

מתאים ללברון לחרבן בקלאץ' ואז להיות ה-MVP של המשחק.. Typical 'קינג ג'יימס'.. לבריאות שיהיה.

נייס שוט. סלע, אתה מגיע יותר רחוק ממנו?

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל הליגה מחרבנת השנה בקלאץ', אבל זה לא אומר שמגיע להם סירטוני זועמה כאלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אני? אתמול הבאתי 9-10 מהקו בשכונה. אני יכול לתת לצמד ה MVP שלנו שיעורי ערב

14. skyday20 Member

משחק מעולה של שתי הקבוצות, נואה ובוזר היו טובים. נואה משתפר אחרי התחלה פחות טובה,
    הוא אמר שהוא רוצה להשתפר ולתת יותר, והיום הוא היה טוב.
    אני לא מתעלם מרוז הוא היה מצוין, במיוחד אהבתי את הסל שלו ברבע הראשון
    שהוא קלע אותו בריברס אחרי סיבוב. ולאורך כל המשחק, הוא שמר את שיקאגו במשחק. אחרי 2 עבירות מוקדמות המאמן הוציא אותו,
    אבל מהר הבין שכדאי להחזיר אותו לא משנה מספר העבירות.
    מיאמי אחרי תקופה של כמה פציעות, פתחו חזק עם ה5 הטובים ביותר שלהם.
    כנראה הגיע להם לנצח, בגלל שליטה כמעט לאורך כל המשחק.
    אבל כל הכבוד לשיקאגו על משחק מצוין, ועל כך שהם לקחו המון ריבאונדים בהתקפה ולא ויתרו על שום כדור.

לאוהד ספורטינג ליסבון: אולי היו דברים קלים בשיפוט, לכיוון הקבוצה הביתית,
    (כמה אופנסיב פאולס קלים מדי) אבל בסך הכל זה היה מינורי, והתפתח משחק מצוין שלא הושפע מהשופטים לדעתי.

15. GRANDE LAZIO Member

ניצחון גדול שלנו במינסוטה.
    קובי עם עוד הצגה לפנתאון - 35 נק' ו-14 ריב', אחוזים טובים, קלאצ'יות אופיינית שאין כמותה בשום מקום בעולם, ג'אמפרים חשובים ומעבר בין חסימות, לא ספר את ווס ג'ונסון וקווין לאב. השחקן הטוב בליגה! אה, וגם הפך באופן רשמי ללייקר עם הכי הרבה סלי שדה (עקף את קארים). אז גם הכי הרבה נק', גם הכי הרבה דקות, קליעות עונשין, זריקות מהשדה ועכשיו גם קליעות. הלייקר הכי טוב אי פעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx

גאסול נהדר, 28 נק' והמון אגרסיביות. שוב, הפכפך.. אתה לא יודע מה תקבל ממנו. ביינום 21 ו-7, וזהו בעצם. אבל חלוקה יפה בין הביג טרי שלנו. מזל שהיה לנו את קובי בריב', כי מינסוטה פשוט חגגה עלינו בסקנד צ'אנס, כמעט 40 נק' עשו בהזדמנות שניה. יש לנו שני 7 פוטרס והם ראשונים לכל ריב'. לא ייאמן. כמה מתסכל.. 41-52 בריב'.. ואין להם שחקן אחד שמשתווה לגבוהים שלנו בגודל.

הוולבס? קבוצה נחמדה. לאב ללא ספק שחקן נהדר, אבל חוץ ממנו אין להם כמעט כלום. פה ושם ביזלי.. רוביו שוב לא הרשים אותי, אבל השדר שלהם צעק sensational! אחרי סל פשוט שלו. ברור שמנסים להרים אותו בכל מחיר, הוא לא שווה יותר מדי לטעמי. אבל ככה זה, כל רוקי שמעביר מאחורי הגב או דופק דאנק, ישר היסטריה. אני לא מתרגש מזה.. שיוכיח את עצמו יותר קודם.

סך הכל, הלייקרס טובה יותר גם ממילווקי, צריך פשוט לשחק חכם וזה מה שאמרתי אתמול. עובדה, היום אכן זה נגמר ב-W. אני מאמין שאם נמשיך בדרך הזו, נסיים בטופ 3 של המערב.