אנחנו פשוט לא משחקים חכם. יכולת יש לנו, שכל אין. קובי נסחט 42 דקות, קולע הרבה באחוזים טובים, כמעט טריפל דאבל, אבל כמעט כל פוזשן התקפי ברבע האחרון היה שלו. רץ בין חסימות, נלחם על עמדה כאילו מדובר במשחק שביעי בפיינלס, ואז צריך לקלוע, שזה דורש ממנו להוציא עוד אנרגיות, לעיתים לשווא. ואז חוזר להגנה, צריך לרוץ ממקום למקום כדי לשים יד על דלפינו (ברוב המקרים במשחק הזה) או קלעי אחר. ושוב - ההתקפה הולכת עליו, הוא מגיח מהבייסליין אל קו ה-3, וממשיך לחפור עד שמוצא זריקה טובה. לא עוצר לרגע לתפוס אוויר, אלא אם יש פסק זמן. זה פאקינג מגוחך. הבנאדם הזה משחק עבור קבוצה שלמה. אין לו רגע דל, נחת, משהו להתגאות ממנו. הכל עובר דרכו לטוב ולרע. ביינום וגאסול מתרחקים מהסל ואפילו לא חושבים לתפוס עמדה בפוסט. כמו בולי עץ, קופאים במקום ומסתכלים. על מה? על קובי שואו. יצליח, סבבה. לא יצליח, נקווה שהזריקה הבאה תיכנס לו. וכך זה ממשיך. לא יודע אם זה מייק בראון, אני בטוח שהוא לא אומר לשחקנים בפסק זמן 'GIVE IT TO KOBE AND GTFO'. אין מצב. הוא מאמן שנה-שנתיים, היה עוזר מאמן של פופוביץ' בעונות האליפות של הספרס. הוא חכם מזה.. קובי פשוט דורש את הכדור, בעוד האחרים לא. מה שבטוח זה, שמייק חייב לעשות סדר. בתחילת המשחק קובי הכניס כדורים לגבוהים וזה עבד, הובלנו, הוא הרוויח המון אנרגיות, אבל בחצ השני הכל התפרק. אני האחרון שירצה לראות את קובי מוסר, אבל בשבילו, והוא כנראה לא מודע לזה, כדאי שיערב יותר את הגבוהים, אם זה לא מגיע מהם אז שיהיה ממנו. הוא צריך 'לנוח' יותר על הפרקט, הנק' צריכות להתחלק בין יותר שחקנים, כי 27 של פאו ודרו יחד, כמו קובי לבד, זה בדיחה. אין איזון, אין סדר, יש שחקן אחד בן 33 עם פציעות נסחט לגמרי ויש לו בק טו בק מחר. ככה יהיה קשה לנו מאוד להיות קבוצה טובה, אני מצפה ממייק בראון לעשות סדר כבר מחר במינסוטה.
מייק- מ- כמו המחלה שצריך לקרוא על שמך- מחלת מייק ד'אנטוני. י- כמו הקללה שצריך לקלל שרואים אותך- ינעל דינק (ולא, זה לא בא, שאלתי את אבשלום קור) י- כמו היום טוב שמי ייתן ולא תזכה לראות בחיים המזויינים שלך ק- כמו הקושיליראבק שאני פולט כשאני רואה את הפרצוף הדמוי היטלר שלך מחרבן שטויות אחרי משחקים ד'אנטוני- ד- כמו דן ד'אנטוני אחיך שמי יתן ויתן לבת שלך בראש ואז לאשתך ורק כדי להיות בסדר יעבור גם על הבן שלך ועל הכלב ולסיום עליך. אחרי הכל אנחנו וטיבו מאוד שיוויונים ב-FOCUS ON THE FAMILY. א - כמו האפס שהשריץ את השבט שממנו יצאת לציוולזציה. מי יתן ולא ישאר לך משתין בקיר לך ולזרעך. נ - כמו הנאקה שאתה מזכיר כל משחק עם המסטיק שאתה לועס ט - כמו הטונה המסריחה בשמן דגים שהקבוצה שלך נראית ו - כמו ו החיבור- מחברים את כל הגנים הגרועים בעולם *ו* יצא החתול מן השק והמחלה מן המבחנה. נ - כמו ההיא ממקודם רק שעכשיו לשם הדגשה באמת נמאס לי מהפרצוף שלך י -פעם שלישית, להדגשה- כמו הדבר שאתה אוהב- 3PT SHOTS. מי יתן שתעבור חוויה של T P (TRIPLE PENETRATION) לא רצוני על ידי קוואק שאלתיאל, מתנחל מעותניאל ומחבל ממערה ליד אריאל. בגימטריה מייק ד'אנטוני = סוף העולם האנושות כולה אם רק היינו יודעים זאת מבעוד מועד...
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx ענק!
שלום לכולם ומצטער על האיחור... http://img861.imageshack.us/img861/8838/45035733.Xxx תוצאות משחקי הלילה: פילדלפיה סיקסרס - דטרויט פיסטונס: 74:95 שארלוט בובקטס - וושינגטון וויזארדס: 102:99 יוסטון רוקטס - ניו יורק ניקס: 84:97 מילווקי באקס - ל.א. לייקרס: 89:100 פיניקס סאנס - ממפיס גריזליס: 84:86 יוטה ג'אז - סקרמנטו קינגס: 93:96 הלייקרס הפסידו גם למילווקי בחוץ (מתוך וואלה). משחקי יום ראשון בערב+שני לפנות בוקר (29-30.1): 22:30: מיאמי היט - שיקגו בולס 1:00 בלילה: בוסטון סלטיקס - קליבלנד קבאלירס 1:00 בלילה: ניו ג'רזי נטס - טורונטו ראפטורס 1:00 בלילה: אורלנדו מג'יק - אינדיאנה פייסרס 1:30 בלילה: דאלאס מאבריקס - סן אנטוניו ספרס 2:00 בלילה: ניו אורלינס הורנטס - אטלנטה הוקס 2:00 בלילה: מינסוטה טימברוולבס - ל.א. לייקרס 2:00 בלילה: דנבר נאגטס - ל.א. קליפרס * המשחק בין מיאמי לשיקגו יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5+ LIVE. * שידורים למשחקים אפשר למצוא ב-LEAGUE PASS NBA וגם באתר sportlemon.tv.
מאוחר מידי, כמו תמיד. באמת שאין טענות לקובי. אחוזים טובים ומספרים יפים, לאציו צודק, זה השאר שלא מצליחים לעלות את הרמה אפילו לממוצע שלהם. למה זה? כנראה שלבראון יש אחריות גדולה לדבר, זו נגיעה שלו. אין לו מושג מה הוא עושה אפילו.
אני לא חושב שזה רק בראון, סלע. בתקופת פיל ביינום היה הרבה פחות טוב מהיום. רואים שאצל מייק בראון הוא העלה את הרמה שלו. הבעיה היא שזה לא עקבי, והבעיה היותר גדולה היא מה לעזאזל עובר על גאסול - 6 מ-18 מהשדה? אפס תועלת ברבע האחרון.. והוא אמור להיות הסייד קיק.. מול הקליפרס משחק כמו אולסטאר, מול מילווקי כמו שחקן יורוליג. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
עוד שעה מתחיל שיחזור של גמר המזרח ומה שאולי עשוי להיות שוב הקרב בין הקבוצות הטובות של החוף המזרחי. שעה טובה סוף כל סוף! אתרי שידורים למשחק יתקבלו בברכה.
על המגרש נראה עוד יותר מבטיח. כשמיאמי מנסים לרוץ זה נראה כמו סופה שלוקחת איתה כל מה שבדרך. יחד עם הקליפרס הן קבוצות השואו טיים של הליגה. שם כסף שנראה עוד האלי הופ ברבע הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
משחק הגבוהים של מיאמי עלוב וזה למרות מחצית ראשונה טובה של בוש (שבעיקר קולע מבחוץ). מהצד השני המילטון, שזלזלתי בעצם רכישתו, נראה כמשהו שהיה חסר לשיקאגו אשתקד. רוז צריך לימינו קלעי שמוכן עם היד על ההדק, זה דווקא עובד לא רע.
אני אוהב לראות אנשים שמוצאים "חורים" אצל מיאמי. כאילו זה לא מספיק ש-2 השחקנים הכי טובים בליגה משחקים שם בתוספת של אחד הגבוהים הטובים בליגה. לא לא לא. הם צריכים גם סנטר מצויין ורכז לא רע כדי שבאמת יהיה אפשר לסגור את הליגה ולהכריז עליהם כעל קבוצה בלתי מנוצחת. הקבוצה הזו היא ב-4 רמות מעל הליגה. כל מה שעוצר אותה כרגע זה היכולת הלא קיימת במאני טיים של לברון והכאוס ששורר כשהם מגיעים לשם. ביום שהם יחליטו שיש בעל בית אחד ברגעים האלה ושקוראים לו ווייד אז נדע שהגיע היום שבו התקווה הלכה לאיבוד.