מה שמצחיק באמת הוא שקובי מעולם לא קיבל בשלווה תקופות קצת פחות טובות מבחינת הלייקרס, ובטח שהוא מעולם לא ישב בחיבוק ידיים ו"חיכה בסבלנות" לחיזוק. רבים מהכותבים בדיון זה בוודאי זוכרים כיצד נהג הממבה השחורה כמו דוויט הווארד מצוי בקיץ 2007 (תקופה בה סמוש פארקר נחשב לשחקן מוביל בלייקרס), עת דרש בכל תוקף להעבירו מהמועדון בשל חוסר התחרותיות המשווע אשר אפיין את החבורה מעיר המלאכים בשנתיים שקדמו למועד זה. מי שהתעמק בסוגיה עוד יותר לבטח לא ישכח את שריקות הבוז שהופנו כנגד קובי מקרב הקהל הביתי בסטייפלס סנטר; מיותר לציין שהן פסקו כאשר KB הצהיר על כוונתו להישאר במועדון - הצהרה ששוחחרה לאוויר רק לאחר צירופו של פאו גאסול לקאדר. אז... שלא יעבדו עליכם.
ללייקרס של 2005-2007? מה פתאום קליבלנד חזקה יותר Captain Canada כן כן ידוע שהוא ביקש טרייד אבל זה טבעי, כוכבים רוצים אליפויות ולא רוצים להיתקע בקבוצות חרא בלי סיכוי לכלום. בסופו של דבר לקובי בראיינט לייקרס הייתה חשובה והוא רצה להישאר שם, אבל היה חשוב לו להעיר את ההנהלה ולאיים כי הוא לא היה עושה את זה אני לא בטוח שהיו מביאים לו את גאסול. כמובן שהוא לא באמת ישב בחיבוק ידיים עד שיביאו לו חיזוק, אבל הוא עדיין בזבז עם הקבוצה התקועה שהייתה לל.א כמה עונות.
אתה משווה קבוצה פאר מעיר אטרקטיבית כמו לוס אנג'לס עם קאדר אוהדים רחב לקאבלירס? קאבלירס לא יכלו מעולם לבנות סגל לאליפות, לייקרס לעומת זאת כבר בנו הרבה והסיבה להיחלשות הקבוצה בשנים שציינת נובעת מהסכסוך בין קובי לבין שאק ופיל ג'קסון שסיימו עידן. חוץ מזה, כמו שמישהו פה ציין זה לא שקובי ממש רצה להישאר בלייקרס, למרות כל המסורת והמוניטין של הקבוצה. הוא הציב תנאי שיביאו לו שחקנים ראויים וההנהלה בסוף עמדה בזה ובנתה לו קבוצה מצוינת. תסלח לי אבל אני לא חושב שקובי או כל כוכב אחר היה נשאר בקליבלנד קאבלירס, אין לה את המוניטין בשביל לבנות קבוצה לאליפות, קליבלנד זה לא יעד אטרקטיבי כמו לוס אנג'לס שאם תרצה ואם לא מושכת אליה שחקנים.
לוס אנג'לס יכולה למשוך כוכבים לקבוצה כושלת. קליבלנד יכלה למשוך כוכבים כי לברון היה שם. גם פיניקס זה לא מיאמי ושחקנים היו באים לשחק עם נאש. באמת נראה כאילו כל ההנהלות בליגה אוהדות של הלייקרס. אמנם הטרייד שהביא להם את גאסול בדיעבד עזר גם לממפיס (הם השתמשו בכסף כדי להחתים את רנדולף וקיבלו את מארק גאסול), אבל מה שאורלנדו קיבלה זה באמת ביזיון. אני עדיין מאמין שללייקרס תהיה בעיה עם אוקלהומה. הווארד סנטר מצויין אבל בזמנו ביג בייבי ופרקינס גמרו אותו בצבע כי אין לו משחק חוץ. בכל מקרה, הלייקרס ודנבר משדרגות את עצמן לדעתי לרביעייה הראשונה במערב (מאחורי סאן אנטוניו ואוקלהומה) כאשר ממפיס מבחינת פוטנציאל מסוגלת להתמודד איתן בצורה יפה.
זה הטרייד הכי מושחת בהיסטוריה של הספורט. פשוט ביזיון שאין כדוגמתו. וזה רק preview. הולכת להיות עונה קשה, לא רק פה. בכל הפורומים. (הולך להשפך הרבה מאוד זרג) ואם קובי לא יקח אליפות-אני מבטיח לך שישברו שיאים חדשים.
אהבתי את הגישה. זה לא לגיטימי לעזוב נמושה בשביל קבוצה עם כוכבים על מנת לזכות באליפות, אבל זה כן לגיטימי לאיים לעזוב נמושה אם לא יביאו אליה כוכבים על מנת לזכות באליפות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
זה מאוד לגיטימי לעזוב קבוצה חסרת סיכוי לתואר, אבל איך אפשר לטעון שקובי עושה מרדפים אחרי טבעות ולברון שונה ממנו?
לא לאבד את קור הרוח חבר'ה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני לא בטוח שהשידרוג של הלייקרס הוא כל כך חיובי. בעמדת הרכז ההגנה הלכה כמה צעדים אחורה. כמה דקות נאש כבר יכול לשחק כיום? זה לא אותו הנאש של לפני 5 שנים. בהתקפה הוא שווה 8-9 אסיסטים למשחק ואני לא בטוח שההגנה וההתקפה מתקזזים כל כך טוב עבורם. ישחק 30 דק' למשחק ויקווה לטוב. האווארד הוא חיזוק הגנתי לצבע של הלייקרס בלי ספק. הרבה יותר מרתיע מביינום, אבל התקפית ביינום נתן עונה חלומית עם אחוזים נדירים. עדיף בכמה תכונות התקפיות על האווארד. כדי למלא את חור הנקודות שביינום היה עושה עם משחק הגב לסל יצטרך גם גאסול לחזור לכושר של פעם. גאסול מתבגר בעוד עונה ולא הולך להיות טוב יותר. בעיקר עכשיו שיש עוד ידיים חדשות שרוצות כמה זריקות למשחק, הוא אפילו יזרוק עוד פחות וימשיך להיות מדוכא כמו בעונה שעברה. גם קובי כבר לא ילד וגם את הנסיגה אצלו מרגישים. הוא ימשיך לזרוק כמה שבא לו וזה טוב ליריבות של הלייקרס. זו גם לא קבוצה צעירה ואולי גם היא תצטרך עונה נוספת כדי להתחבר ממש ולהוות איום. עד אז כבר לא בטוח יהיו להם רגליים עבור כך. לא הכל ורוד שם.
מי שחושב שלברון לא רדף אחרי טבעת משקר לעצמו, וגם אתה משקר לעצמך אם אתה חושב שקובי לא עשה אותו הדבר. לצערי כבר אין כיום רג'י מילר'ס. לדעתי האישית, יש יותר קלאסה בשחקן שמחכה לסוף החוזה שלו בלי קונצים, בלי להחזיק את ה-GM שלו בביצים ובלי לעשות סבוטאז' על הפרקט מאשר להתנהג כמו כלב שנובח ואינו נושך. עכשיו הקובי קיבל את הווארד, מצא מין את מינו. אני מאוכזב עד עמקי נשמתי לראות את סטיב נאש מכניס את עצמו לקן הצרעות הזה. ולמען הסר ספק, קובי הוא כן אחד מהשחקנים הגדולים בהיסטוריה.
הכל עדיין תלוי באוקלאומה הנפלאה וההתקדמות שלה. חשוב שישמרו על הסגל וימשיכו בשלהם כאילו כלום לא קרה. להם יש את הרגליים עבור סדרה רצחנית מול שחקני הלייקרס בגילם המתקדם. שהכדורסל ינצח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
שתהיו בריאים עם החפירות על קובי ולברון. ככה זה כשיש פגרה, אני נכנס לדיון רק כדי לראות את התאומות אריסה בחתימה של Rude boy http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
על לברון קליבלנד לא קיבלה כלום, אורלנדו לפחות קיבלה משהו על הווארד. האידאל זה מישהו שאומר לג'נרל מנג'ר שיחפש לו טרייד ולא עושה צרות עד שמקבל אותו, והיו כבר סופרסטארים שהתנהגו ככה.