NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

  1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    רואים שגליאני התעלל בך בילדות.

    קודם כל הניקס לא יכלו להציע ללין חוזה 3-4 משחקים אחרי הפריצה (מעבר לזה שמדובר בטמטום) מבחינה חוקית. עד סוף העונה לא היה ברור אם נקבל את ה-BIRD RIGHTS של לין (אם לא היינו מקבלים אז המקסימום שיכולנו להציע לו זה 2.5 מיליון לשנה, ואז הייתה בעיה עם שחקנים כמו נובאק ו-JR, שלא לדבר על פרי אייג'נטס כמובן) ורק אחרי שבית המשפט פסק לטובתנו יכולנו בכלל להתחיל לכוון למחיר שהוא חיפש.

    לך תערוב לילד בן 23? ג'רמי לין הילד בן 23 התמים והבתול שלא יודע מי מה מו פיטר בתחילת החודש את הסוכן שהיה לו כל הקריירה ושכר אחד חדש שמתמחה בנושאי שיווק ופירסום על מנת למקסם את המארקט בניו יורק. המטרה השנייה שלו הייתה להשיג לילד הבתול שישן עד לפני חצי שנה בסלון של חברים לקבוצה את החוזה הגדול ביותר שהוא יכול לקבל. כשהמקסימום שאתה יכול לקבל מקבוצה X נמוך משמעותית מהמקסימום שאתה יכול לקבל משאר 29 קבוצות בליגה מדובר בנו בריינר - אתה יוצא וממקסם את שווי השוק שלך. בליגה שאנחנו רואים ליצנים כמו ברוק לופז ועומר אשיק מקבלים עשרות מיליונים, ג'רמי לין יכל לצאת מנקודת הנחה מאוד סבירה שיהיה פרנצ'ייז מספיק נואש ופאתטי כדי לזרוק עליו יותר מ24 מיליון ל4 שנים. ואכן, הוא צדק. מצא פרנצ'ייז מספיק פאתטי כדי לתת לו מיליון יותר לשנה פחות על סמך רזומה שבקושי קיים. אותו פרנצ'ייז ב-2015 ישלם לתותחי העל ג'רמי לין ועומר אשיק 16 מיליון דולר CAP SPACE WISE ו-30 מיליון מהכיס של הבעלים.

    מה גם ששוב. נניח והניקס זורקים לו ב1 ביולי את ה-24 מיליון ל-4 שנים. מדובר במו"מ של חובבנים. הוורסט קייס סנאריו פה יותר גרוע. זה למעשה מציב לו את נקודת ההתחלה במו"מ עם כל שאר הקבוצות וגורם לכך שהניקס מכניסים את עצמם לסיכון מיותר. אם אנשים רוצים לחיות בסרט שג'רמי לין היה חותם באותו רגע על החוזה אז שיבושם להם, אני חושב שדווקא השבוע האחרון מוכיח לנו עד כמה הכסף היה בראש סדר העדיפויות של לין. כל כך בראש עד כדי כך שגרם לו לאבד מקום בחמישייה בניו יורק ניקס לעומת קבוצת הלוטרי המדהימה בפאקינג יוסטון.
     
  2. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,283
    לייקים שהתקבלו:
    7,212
    כשמדובר פה במיליון יותר לעונה פחות ועוד לשחקן שזו עונה ראשונה שלו בניקס (ולמעשה בליגה בכלל) אז בטח שהכסף יהיה בראש סדר העדיפויות. אניווי ענית לי על השאלה אז תודה!
     
  3. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    רוני ברואר עבור המינימום.

    http://thechive.files.wordpress.com/2011/07/6add0-fresh_prince_dance.Xxx

    DON'T MIND IF I DO. שידרוג רציני מלאנדרי הגנתית, התקפית הנכות דיי שווה ככה שזה שידרוג טוב סה"כ.
    יפתח עד ששאמפ יחזור, ונותן לנו בקאפ הגנתי רציני סוףסוף למלו. כל שחקן הגנתי טוב הרי זה מבורך - לראות אותו, את שאמפ ואת צ'אנדלר ביחד על המגרש יהיה תענוג.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/7/12
  4. Ricky van Wolfswinkel Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/11
    הודעות:
    2,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רק האמריקאים חושבים שזה שהשופטים דופקים את הנבחרת שלהם רק בשביל למנוע תבוסה ספרדתית זה בעצם החוקים של פיב''א.
    טוב נו, מה אפשר לצפות מעם שהולך ומצביע לטייקון אינטרסנט כמו רומני.
     
  5. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    ואיש עסקים מוצלח אל תשכח.
     
  6. Ricky van Wolfswinkel Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/11
    הודעות:
    2,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא סותר.
     
  7. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    http://a.espncdn.com/photo/2012/0724/grant_lebroninbox2_1152.Xxx

    :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

    FLAWLESS http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  8. GRANDE LAZIO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    2,732
    לייקים שהתקבלו:
    125
    http://i.imgur.com/X3m4i.Xxx

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  9. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    קירילנקו חוזר לNBA וקרוב לסגור עם מינסוטה על חוזה לשנתיים תמורת 20 מיליון דולר.

    אני לוקח את העסקה הזו על פני 45 מיליון ל-4 שנים עבור באטום ANY DAY.

    הוולבס אגב הולכים להיות הקבוצה הכי לבנה שאני זוכר מאז שאני עוקב אחרי הNBA.

    רוביו, רידנאוור, בארייה, שבד, באדינג'ר, קירילנקו, לאב, סטימסמה, פקוביץ'... חוץ מברנדון רוי ודרק וויליאמס כולם לבנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

    סה"כ שיפור מצויין משנה שעברה בשביל הוולבס, AK47 עדיין שחקן מצויין וסוגר להם את הפינה בעמדה מספר 3, באדינג'ר כבקאפ הוא מצויין מאחוריו - אם ברנדון רוי מצליח לתת 70% ממה שהיה, הם נראים איום על הטופ 4 במערב.
     
  10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    ובתקווה שרוביו חוזר למה שהיה לפני הפציעה...אגב, גם לגבי שבד יש לי הרגשה טובה.
     
  11. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏17/11/10
    הודעות:
    3,509
    לייקים שהתקבלו:
    580
  12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    http://www.imagehost.co.il/images/4145f8f3b9e25e1d3cf638f7.Xxx
     
  13. Lupo Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/08
    הודעות:
    1,847
    לייקים שהתקבלו:
    16
    התחלנו?
     
  14. Ricky van Wolfswinkel Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/11
    הודעות:
    2,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה הטרייד ההזוי שאומרים שעומד לקרות:
    לייקרס מקבלים את הווארד והרינגטון.
    אורלנדו מקבלים את גאסול ואפללו.
    דנבר מקבלים את איגודלה.
    פילדלפיה מקבלים את ביינום.

    הלייקרס הם היחדים שבאמת רק מרוויחים מזה.
    ביינום אמנם ישדרג את פילי עזיבה של איגודלה תיצור חור עצום בעמדה מספר 3.
    לדנבר יש את גאלו וברוור בעמדה מספר 3 שהם לא פחות טובים מאיגודלה והם גם נשארים עם שוטינג גארד אחד (הרוקי פורנייה).
    ארולנדו מרוויחים את אפללו שהוא טוב ואת פאו שלא הופך לשחקן יותר טוב עם השנים.

    בקיצור טרייד מפגר שנועד לשרת את הלייקרס כי סטרן לא רוצה לדמיין מצב שהאנס וחבריו לא יהיו שוב בפלייאוף כמו אחרי ששאק עזב אותם.
     
  15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    הדבר היחיד שהזוי זה הניתוח שלך לטרייד.

    פילי המרוויחה הגדולה כמובן. הסגל שלה מלא באיגואדלות (שומרים אתלטים מצויינים שלא קולעים ממטר) רק בחוזים נמוכים פי 390. להעיף אותו ולקבל את הסנטר ההתקפי הכי טוב במשחק זאת ההגדרה המילונית לשדרוג לאין ערוך.

    ביינום ופאו>>>דווייט והארינגטון. לפחות עבור אנשים בשביל החלב. אני אופתע מאוד אם הלייקרס יסכימו לדבר כזה. מיץ' קופצ'אק לא עובד ככה בדרך כלל. גם מהבחינה של דנבר קשה לי לראות טריו של צ'אנדלר-גלינארי-איגי. משהו פה לא מסתדר.

    "סטרן לא רוצה לדמיין מצב..." - אתה כאילו מבין שמדובר פה ב-4 ג'נרל מנג'רס שונים שלא עונים לשם דייויד סטרן?

    כמו תקליט שבור של קופים באמזונאס. מתי אנשים יפנימו סוף סוף שהפעם היחידה בהיסטוריה שדיוויד סטרן אשכרה נטל חלק בטרייד כלשהו הייתה כשלפרנצ'ייז מסויים לא היה בעלים. רמז - לא המצב עם דנבר, פילי, אורלנדו. אפילו כבר לא עם ניו אורלינס.

    מה שאירוני זה שבאותה פעם יחידה שהוא כן התערב, הוא דפק את הלייקרס יותר חזק מביקור ממוצע של קובי בסטריפ קלאב. וגם זה עדיין לא מונע מאנשים הזויים להאמין בהפך הגמור. עצוב.