NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני דווקא חושב שאפשר להיות באמצע. נכון שאנחנו משחקים בקונפרנס חלש (מה לעשות, אין לנו שליטה על זה), אבל אני חושב שאנחנו כן שווים מקום ב-1-8 גם עם הסגל הנוכחי שכמו שראינו לא נופל אם בכלל מהקודם. עד שנעשה ריבילד נורמלי אנחנו נצטרך לגרור כמה שאפשר את החבר'ה האלו ולמרות שגם אני לא הכי מת על הבי"ח גריאטרי הזה, אין לנו ברירות. אם היה אפשר להביא מישהו טוב במקומו של לין, אני מניח שהיינו עושים את זה. רצינו גם להשאיר אותו אבל לא בכל מחיר ואני חושב שבצדק. ואליאור אמר דבר נכון. אומנם קאמבי, תומאס וקיד עוברים את גיל 100 אם אתה מחבר אותם, אבל מצד שני גם לניסיון ולעובדה שקאמבי וקורט שכבר שיחקו אצלנו ובתקופתם היתה לנו הגנה נהדרת, הם לא יתנו (אני מאמין לפחות) לכך שתהיה טיילת כמו שנה קודמת. אנחנו ריאלים, המטרה לדעתי צריכה להיות חצי גמר מזרח (קשה לי לראות אותנו לא מעפילים לפלייאוף) ואני כן חושב שיש לנו את הכלים לעשות את זה.

2. VAR Member

הנקודה היא שללין יש מניות רבות בעצם העלייה שלכם לפלייאוף אשתקד. השתחלתם לשמינייה הראשונה ב-5-6 משחקים האחרונים של העונה הסדירה וסיכוי לא רע שהם היו לפרוטוקול אם לא הלינסניטי והריצה שלכם בתקופה ההיא [שבה ד'אנטוני היה המאמן והסופרסטאר שלכם היה פצוע]. אתה מוזמן להאמין שג'ייסון קיד ייתן את אותה התרומה אם אתה כל כך רוצה...

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קודם כל אני לא חלקתי עליך לרגע בנוגע ללין ולחלק שלו בעלייה. באותה מידה אני יכול לומר לך שעם וודסון אנחנו נבטיח את העלייה לפני כן כי ד'אנטוני הפסיד לנו יותר מדי משחקים...מצד שני, אתה די מבטל בקלות מדי שחקן כמו ג'ייסון קיד כשברור לך שהוויתור על לין היה טעות. אנחנו נמצאים בשלב שאתה לא יכול לקבוע שום דבר לכאן ולכאן.. אף אחד לא מצפה מג''יסון קיד לדפוק 20 נקודות. אבל ניהול משחק אחראי שיפעיל את שאר השחקנים (את הכישרון הגיל לא מוחק) יכול להוציא מהקבוצה הזו את המכסימום ששווה כמו שאמרתי חצי גמר מזרח. ובאותה נשימה, מיסטר טאייוואן יכול פתאום לראות שבעונה של 82 משחקים קצת יותר קשה לתפקד כמו בתקופת הלינסייניטי ואולי בעוד שנה מהיום יוסטון יגידו לעצמם "סעמק, מה לעזאזל חשבנו כשהגשנו לו הצעה של 25 מיליון ל-3 שנים?"
    אני לא חושב כלום כרגע, אנחנו לא בנקודה שאפשר לדעת אם עשינו שטות שלא הישוונו או לא, אין ספק שהפסדנו שחקן עם פוטנציאל אבל כמו שאמרתי, לא רואה את הקבוצה הזו נופלת מההיא של לפני שנה.

4. VAR Member

כתבתי את זה מקודם לאליאור, המקסימום שלכם בהחלט יכול להגיע לטופ 4 [כתבתי 5 מקודם אבל בעונה הקרובה אנחנו מוציאים את הבולס מהמשוואה] בהנחה ש: JR ונובאק מוצאים את היד, מלו לא כופה את עצמו על המשחק, ג'ייסון קיד לא שופך מנוע, שאמפרט חוזר כאילו לא נפצע מעולם, אמארה מספק את הסחורה לפחות בהתקפה, פלטון מוריד 20 קילו עד תחילת העונה וחוזר לכושר שהיה בו תקופה די ארוכה AGO. ו-וודסון מפיק לקחים ומשדרג את ניהול המשחק שלו [בכל זאת, מגיעה לו עונה מלאה]. זה יותר מידי "אם-ים" כדי שאני אוכל להאמין שאתם באמת הולכים לחצי גמר המזרח העונה, ואני לא מדבר בכלל על מניה בטוחה כמו צ'נדלר שאת התרומה שלו כשהוא יהיה על המגרש אפשר לחזות מראש, אבל לא את מצב הברכיים/שרירים/ווטאבר.

בפועל, מדובר בניקס ככה שאני לא אתפלא אם שום דבר מאלה לא יקרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/12
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אבל זה היופי בניקס, שמצד אחד ההרכב הזה יכול להגיע לטופ 4 ומצד שני אם היה לנו את לברון, קובי ורוז באותה קבוצה, עוד היינו מסוגלים לא להגיע לפלייאוף. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/12
  6. Sweetness Justin Fields

כל מילה מיותרת.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

איזה הגזמות....אחלה שיר אבל. חשבתי שהוא מדבר על מייקל ג'ורדן בהתחלה. אני חושב שאנחנו קצת מתחילים להסחף פה וכדאי שנקבע בעוד חצי שנה לראות מה נסגר עם הטאייוואני.

8. skyday20 Member

USA במנצ'סטר שיחקו מול GBR.

9. Muurad Member

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/12
  10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מהמאמרים הגדולים של גראנטלד וכבר הסברתי למה.

ללכלך על ג'יימס דולן תמיד היה אופנתי וב-99% מהמקרים גם נכון ומוצדק אבל חלאס כבר. קאנג, סימונס וכל שאר החונטה הזאת הם הראשונים לכתוב מאמרים זהים בדיוק חצי שנה מעכשיו אחרי שג'רמי לין חוזר להיות סקראב. GTFO PLEASE.

11. Muurad Member

אני עדיין ממש לא מבין מה בדיוק לין הראה לך על הפרקט, מקצועית, שגורם לך אשכרה לחשוב שהוא סקראב אליאור.

אני חושב שזה יותר בגלל שהוא לא נבחר בדראפט, ובגלל שאף אחד לא נתן לו הזדמנות עד שהגיע לניקס - ופחות מה שאשכרה ראית ממנו על המגרש - כי מבחינת יכולת על המגרש אני באמת לא מבין איך אתה לא רואה לכל הפחות את אחד הרכזים המחליפים הטובים בליגה, כשחקן בן 23 שמתחיל עונה שלישית אבל תאכלס שנייה בליגה - אני באמת לא חושב שיש בסיס לגטימי לטענה כזו - אני חושב שאתה פשוט צריך לסגור את כל הדעות עליו מהעבר ופשוט לבסס את הדעה שלך על מה שראית ממנו על המגרש, וכשתעשה את זה לדעתי פשוט אי אפשר להגיע למסקנה שהוא סקראב.

סתם לדוגמא הנה מה שאני רשמתי עליו עוד לפני שהוא היה "לינסניטי"

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל זה מה שלא ראיתי ממנו. 26 משחקים בסך הכל. שהשבוע האחרון שלהם היו רחוקים מלהיות אלה בתחילת הלינסאנטי, אם כי זה היה מובן וטבעי. עדיין מדאיג. הצורה שמיאמי למשל סגרו אותו ואיך שהוא התפרק מול טיפה אתלטיות הייתה סימן אזהרה רציני.

אבל כמו שאמרתי זה פחות העניין הזה כמו ה-SAMPLE SIZE המינימלי. לאנדרי פילדס נתן לנו עונת (עונה, שלמה, לא 20 משחקים) רוקי מצויינת ושנה אחר כך נראה כמו פח אשפה. טוני דאגלס שנתיים היה נראה כמו קומבו גארד סביר בליגה שיכול להתפתח למשהו ובעונה שעברה קיבלנו כינים. דברים בליגה הזאת משתנים. שחקן שכל החיים היה סקראב ונחתך כל שבוע מקבוצה אחרת ופתאום ביום בהיר הופך לסופרסטאר שמצדיק חוזה של 50 מיליון טיפה מפחיד אותי. אפילו מייק ד'אנטוני הסמרטוט בשיא הלינסנטי ביקש מהפרונט אופיס להעיף את מלו לנטס בתמורה לדרון וויליאמס. אם הוא היה משוכנע שלין הוא הדבר האמיתי למה לו לבקש דבר כזה?

שוב אני אומר, אם זה היה תלוי בי הוא היה נשאר אבל אני מבין לחלוטין למה הוא לא וחי עם זה מאוד טוב ובשלום. אוהדי הניקס התחרפנו סטייל אוהדי הברונקוס והתקשורת תמיד הייתה אותה תקשורת. שום דבר חדש.

13. VAR Member

שאלה מצוינת...

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשובה עוד יותר מצויינת

הגבתי לעוד כמה טענות לא נכונות במאמר הזה, תחזור 2 דפים אחורה. בעיקר אני שונא את העובדה שמזיינים את השכל על יכולות השיווק של ג'רמי לין כאילו אין קורלציה ברורה בין היכולת על הפרקט למניה בבורסה (שאגב יורדת בימים האחרונים לא רק בגלל העזיבה של המשיח אלא יותר ובעיקר בגלל השביתה הקרבה ובאה ב-NHL אבל זה לא ימנע מאנשים לקדם את האג'נדה שלהם). התעלמות מוחלטת מהעובדה שהוחלט לא להשוות לו את החוזה בגלל שלא סגורים על היכולת המקצועית שלו. אם כן היו, אם כן הייתה מחשבה שמדובר ביורש של סטיב נאש שיניב 9 ביליון דולר, דולן היה מתגבר על "העלבון". זאת הסיבה העיקרית שכל התיאוריה הזאת נראית לי מפגרת מיסודה. כן, הניקס וויתרו על רכז שהם מאוד רצו והאמינו ביכולות שלו, ידעו שהוא שווה מיליארדים של דולרים אבל בגלל "עלבון" וויתרו עליו. ההגדרה של להאמין לשקרים של עצמך.

כמו שציינתי באותה הודעה - יש בליגה שחקן סיני בשם יי ג'יאנליאן. נבחר בטופ 5 בדראפט לפני כמה שנים. אנשים היום לא יודעים מי זה. מי יכול לחתום שזה לא יהיה המצב גם עם ג'רמי "26 משחקים בקריירה" לין? סימונס? קאנג? לא, הם עוד חצי שנה היו שולפים את הציפרוניים ויורים בניקס על הטמטום שבלזרוק עשרות מיליונים על שחקן לא מוכח. כל מה שהניקס עשו זה לחסוך להם זמן ועל הדרך לחשוף את הצביעות.

15. VAR Member

מי החליט אבל שהוא היה יוצא לבחון את השוק בכל מקרה? לך תערוב לילד בן 23 שעד לפני חצי שנה אף אחד לא הכיר שאם יחכה קצת יקבל חוזה הרבה יותר טוב מהמקסימום שהניקס יכולים להציע לו. אם היו עושים את זה בזמן המתאים (שזה אומר 3-4 משחקים אחרי הפריצה) יכול להיות שכל הסאגה הזו הייתה נחסכת מכם אבל היי, אם הם היו עושים את המעשה הנכון לא היו קוראים להם ניו יורק ניקס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx