NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצויין. עכשיו אנחנו מרחק החתמה של דלונטה מלארגן את אחת האורגיות הקינקיות בתולדות סאות' ביץ'.

http://img594.imageshack.us/img594/5171/yestheydid.Xxx

2. JR-Riquelme Member

http://seattletimes.nwsource.com/ABPub/2008/07/06/2008036653.Xxx

לא יודע מה אתכם אבל אותי אישית מרגש לראות אותם שוב ביחד, למרות שלא יצא להם לשחק כל כך הרבה ביחד והם כבר די גמורים. אין צמד שאהבתי יותר משני אלה...

3. Sweetness Justin Fields

נקבעה תקרת השכר לעונה הבאה, התקרה תעמוד על 58.044 מיליון דולר ותקרת המס על 70.307 מיליון.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הנייר מיאמי מתחזקת. הספסל שלה נעשית יותר איכותית וזה אמור להדאיג את המזרח. ברגע שיקומו מהספסל וותיקים כמו ריי אלן ורשארד לואיס היריבה תקבל לדעתי הרבה יותר כבוד לספסל ההיט.

התפתחות נחמדה בקשר לדווייט הווארד:
    http://hangtime.blogs.nba.com/2012/07/10/l...rockets-lakers/

לדעתי המג'יק יכולים בשקט להנות מהמון אופציות. אם הווארד ייצטרף ללייקרס צפוי ג'ק ניקולסון יוצא בריקודים בחוצות הוליווד כי על הנייר יש סיכוי רציני לגמר בין הלייקרס להיט.

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/12
  5. Ricky van Wolfswinkel Member

6. Muurad Member

רכז שלישי שמגיע עבור כמעט המינימום של הליגה(כלומר, לא הVET MINIMUM - המינימום מינימום) - ממש לא אכפת לי אם הוא או ביבי.. הרבה מגרש הוא לא הולך לראות.

7. VAR Member

הם כבר מזמן הפרנצ'ייז הכי מצחיק בתולדות הכדורסל, וכמו שאור אמר זו לא החתמה שאמורה להזיז למישהו.

8. Sweetness Justin Fields

Ray Allen Introduced #34

http://espn.go.com/video/clip?id=8157170

יעקב, גם הווארד לא יעזור לך. להפך, זה רק יהיה יותר כיף לראות אותך מושפל.

http://i48.tinypic.com/4huwep.Xxx

9. JR-Riquelme Member

http://buggingoutdaily.files.wordpress.com/2012/04/kobe_trophies_web.Xxx

10. אלי מתחן Member

חשבתי שלרשארד יש עוד שנה בחוזה?

11. Ricky van Wolfswinkel Member

האמצעית שייכת לסקרמנטו.
    אבל באמת, ה-NBA נהיה בית זנות של אירופאים, פעם היו באים טאלנטים וטובי היבשת והיום באים כל מיני רכזים גמורים או MVP של הליגה האוקראינית.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שעצוב לגבי הפאנבויז (ולברון עצמו) זה שגם אחרי אליפות נראה כאילו הם לא מאמינים שזה קרה ועדיין עסוקים ביריבים/למצוץ לעצמם כל 10 שניות...

ACT LIKE YOU'VE BEEN THERE BEFORE

13. Sweetness Justin Fields

אני אמנע מלהכנס לדיון המלבב אבל בהערת אגב - מכיוון שלא ראיתי מעולם שחקן עם מעריצים כ"כ אובססיביים (גם אם נשלב מעריצי מייקל, שאקיל, דאנקן ולברון ביחד) וזה לא רק בפורום פה, נולדה אצלי התאוריה המופרכת שזה איכשהו קשור לזה שקוראים לו קובי. יש מצב שאנשים חושבים (בתת מודע?) שהוא חצי ישראלי או משהו? שהוא ציוני? שהוא מייצג "אותנו"? אין לי הסבר אחר לקיבעון הזה..אני למשל אוהב את רוז, אבל בחיים לא היתה לי ולא יהיה לי תכוח והסבלנות ואת האובססיה לנהל ויכוחים על גדולתו במשך שעות על גבי שעות בעשרות אם לא מאות מקרים נפרדים.

ואני לא מתייחס לשאלה אם הוא הגדול בהיסטוריה או לא, אני מתייחס לכמות המלל והאנרגיה שמעריציו משקיעים. אי אפשר להגיד שהם לא משקיעים, הרבה פעמים הם ידעו לצטט לך סטטיסטיקה שנבחרה בקפידה על איזה סדרה שכוחת-אל בחצי גמר המערב אבל רק אחרי המשחק השני ועד המשחק החמישי ולא כולל תערב שהיה לו כאב בטן ולא כולל תסיבוב הראשון והאחרון וכו'. גם האנרגיות שהם משקיעים בלגמד כל שחקן ששיחק לידו היא משהו די ייחודי, מה שגורם לי לחשוב שהם הרבה פחות אוהדי לייקרס והרבה יותר מעריצי קובי.
    תופעה מעניינת מבחינה פסיכולוגית ומבחינת אהדת ספורט, ללא ספק.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מאיפה להתחיל בכלל להגיב לגיבוב הזה אז נתפנה לדברים טיפה יותר חשובים

SAY WHAT MOTHERFUCKER?

התעלמתי בכוונה. סך הכל ניסיתי לחנך אותך לפי השיטה הגיאורגיאנית. להראות לך שכשמתנהגים כמו רקדנית בלט לא מגיעים לשום מקום. אם לרגע עברה לך בראש המחשבה שאורלנדו יקבלו את הדיל ההזוי שדובר עליו ב-72 שעות האחרונות אז אתה לא יותר טוב מכל האינסיידרים האפסים ששנתיים רצופות מולכים שולל על ידי ליצן כמו בילי קינג. זה בדיוק הסאגה שהייתה עם מלו (זוכר את הדיווח האלמותי של ווג' שמלו יילך לנטס בגלל שהוא רוצה לשחק עם ריפ המילטון והם יכולים להביא לו אותו בניגוד לניקס?) - רק בלי הלברג' שהיה למלו.

החלום של דווייט לנטס מת ביום שלישי ה-3/7/12. כל מה שקרה מאז זה ניסיונות החייאה נואשים ובעיקר פאתטיים. ההצגה מהשעתיים האחרונות נועדה כדי לשלוח מסר לדוויט שהם ניסו להשיג לו את מבוקשו אבל "לא הצליחו" על מנת שלא יתמרמר ומתוך ידיעה שזה עניין של ימים אם לא שעות עד שהוא מרחיב את רשימת הקבוצות אליהן הוא מוכן לעבור.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Rude Boy - תאוות הנצחון של קובי בראיינט היא משהו שיכול להציף אותך אם אתה אוהב אותו. אני יכול להבין את אלה שלא מתחברים להרבה צדדים באישיות שלו. לא כולם חייבים לאהוב אותו. מה שאני בפירוש לא יכול להבין, זה איך אפשר לתהות מדוע נשפכים עליו כל כך הרבה מילים מצד מעריציו.

ספורט = תחרות = קובי בראיינט. לפחות בעיניי, זה כל כך טבעי. אין אף ספורטאי אחר בעולם שיכול לסחוף אותי למשחק שאני צופה בו בטלויזיה כפי שהבלק-ממבה עושה.