NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

1. Ice Cream חסה

2. JR-Riquelme Member

לא יודע על מה אתה מדבר. קובי בראיינט ורון ארטסט הצמד ההגנתי הכי טוב בליגה בפער מהשאר.
    קובי בראיינט וסטיב נאש זה קו אחורי מפחיד מבחינה התקפית, אולי הכי טוב בליגה.

הלייקרס תצטרך לשפר דבר אחד כדי להיות קונטנדרית:

הרכות בצבע שלה. יש להם את הצבע הכי גבוה בליגה נראה לי ועדיין ממש לא מרתיע... היו שמועות על טרייד של גאסול וג'וש סמית, אני יודע שאין סיכוי שאטלנטה ירצו דבר כזה אבל זה מה שלייקרס צריכה, איזה שחקן מרתיע בצבע ואז השמיים הם הגבול עבורם, לפחות למשך עונה אחת.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא, ברצינות, ניו יורקרים, תסביר לי כמו לילד בגן, למה עדיף לנו את קיד על לין.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/12
  4. VAR Member

לא מאמינים בלין וחושבים שהוא אוברייטד. אין לי שום הסבר הגיוני אחר.

5. JR-Riquelme Member

אבל קיד? לא נשאר לו כבר כלום. כאילו באמת, תרומה אפסית פחות או יותר.

6. Eric Cantona Member

ביינום וגאסול הם הצמד ההתקפי וההגנתי הטוב בליגה. ביינום נתן עונה שכולם פחדו להכנס לסל בגללו. וורד פיס בירידה והספסל של הלייקרס דופק אותם. אחרי שטיפלו בעמדת הרכז (בהגנה יהיו בעיות עם רכז כמו פרקר או ווסברוק) הם צריכים לטפל בעיקר בספסל. זה לא בשמיים.

למיאמי, לאוקלהומה ולספרס יש קבוצות טובות יותר מהלייקרס בעיקר בגלל ההגנה. התקפית הלייקרס שווה להן בטוח עכשיו עם נאש, אבל הגנתית לא עשו שום התקדמות. אולי אפילו הלכו צעד אחורה.

7. Eric Cantona Member

בערך כמו להביא את נאש. שניהם יסדרו לך את המשחק והשחקנים יהנו מהמסירות שלהם. רק שקיד גם יתן לך הגנה בערך פי 5 יותר טובה וזה חתיכת הבדל.

8. VAR Member

אני מסכים איתך וחושב שהם כן צריכים לבנות על לין. נכון שהוא לא המגה סטאר שהפכו אותו תוך שבועיים בתקשורת, אבל הוא בהחלט יכול להפוך לשחקן חמישייה לגיטימי להרבה שנים.

*נכתב לריקלמה

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/12
  9. JR-Riquelme Member

אבל זה לא נכון. גאסול עוד השתפר בתחום הזה, המפגשים בגמר נגד גארנט לימדו אותו משהו, אבל ביינום צריך להיות הרבה יותר אגרסיבי. וגם התקפית הוא צריך לדרוש הרבה יותר את הכדור.

מיאמי ואולקהומה כן, לספרס ממש לא, סן אנטוניו קבוצת הגנה די רעה והפתיע אותי שהם בכלל הגיעו רחוק עם ההגנה הזאת.

הוא בירידה כמו שבאטייה בירידה. הוא לא השחקן שידפוק אותם, ועדיין הוא שומר גדול.

בקשר לספסל זה כן, ידוע שזה בעיה קשה.

אתה מדבר באוויר. סטיב נאש בעונה שעברה היה השחקן הכי טוב של קבוצה שכמעט עלתה לפלייאוף(במזרח הייתה עולה). קיד היה שחקן שולי בקבוצה שסיימה מעל פיניקס ב3 משחקים בלבד.
    ג'ייסון קיד בעונה שעברה קלעה 6 נק' ומסר 5.5 אסיסטים למשחק. נאש שיחק 3 דקות יותר ממנו בממוצע וקלע 12 נק' ומסר קרוב ל11 אסיסטים.
    אז מה עם קיד שומר יותר טוב? גם ג'ארט ג'ק שומר הרבה יותר טוב זה נותן לו עדיפות על נאש?
    קיד כבר איבד את היכולת להשתלט על המשחק, לנאש עדיין יש את זה.

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצה לחיים - פעם הבאה שאתם מסתמכים לי על מקור מאתר ספורט ישראלי עדיף שתתאבדו לפני.

הניקס לא מוותרים על לין ומעולם לא התכוונו לוותר עליו (ולו מהסיבה הפשוטה שזו הוראה מגבוה מדולן). קיד הובא כבקאפ שיתרום 15-20 דקות מהספסל סטייל בארון דייוויס ובתור מנטור ללין. אחרי הפיספוס עם נאש לא הייתה אופציה טובה יותר בשוק.

בתור RFA הניקס העניקו לו אפשרות ללכת ולבדוק מה ה-VALUE שלו בקרב קבוצות הליגה וההצעה הטובה (והיחידה) שהוא קיבל היא זו של יוסטון. מוראד פירט עליה אתמול - 5 מיליון בשנה הראשונה, 5 בשנייה, 9 בשלישית, אופציה של הקבוצה לשנה רביעית בעוד 9. הניקס כמובן הולכים להשוות את ההצעה המאוד ידידותית הזאת שמגנה עליה גם במקרה שמדובר בבאסט מהדהד.

11. JR-Riquelme Member

האמת שלא התעמקתי ממש מה קורה איתו ומה הייתה ההצעה. ההצעה שאתה מדבר עליה זו הצעה שלניקס יהיה קל להשוות ויכול להיות שלין גם שווה יותר מזה.

12. .witness Member

Ray Allen joining Miami Heat

ריי אלן במיאמי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6rzttgeQN1qlroeco1_500.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/12
  13. Sweetness Justin Fields

ושימותו הקנאים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

זה בדיוק מה שלברון צריך, קלעים אוטומטים שיעזרו לרווח את המשחק לחדירות שלו. במצב הנתון, האנס מהוליווד יכול להמשיך לחלום על טבעת שישית כמו "להוא" מהבולס.

14. Ricky van Wolfswinkel Member

כנארה שאורלנדו החליטו שלא להציע לאנדרסון חוזה גבוה. עכשיו מדווח שהוא קרוב לניו אורלינס.

קירק היינריך מועמד לחזור לשיקאגו.

עריכה: עוד טמטום מבית היוצר של יוסטון רוקס: יוסטון תכננו מתחילת האוף סיזן להביא את הבחירה שלהם בדראפט האחרון, הליטאי דונאטס מוטנג'יונס, עכשיו בדראפט הזה הם בחרו בין השאר בג'רמי לאמב שהוצג עם המספר 20, הם שכחו שדי מו הוצג גם הוא עם המספר 20 לפני שנה. עכשיו לא ברור מי הוא ה-20 ביוסטון.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/12
  15. Muurad Member

סגרו טרייד על גוסטאבו איון, אנדרסון סגר עם ההורנטס חוזה של 36 מיליון דולר ל-4 שנים ב S&T.

הם הולכים לריבילד כשהם הולכים לעשות טרייד על דוויט אוטוטו או ללייקרס (בנתיים ביינום לא מוכן לחתום על הארכת חוזה עם אורלנדו ותוקע) או עם הנטס (שמנסים לחפש קבוצה צד שלישי שתיקח את האמפריז תמורת משהו).

אם היו משאירים אותו כRFA, כלומר, נותנים לקבוצות הזדמנות להציע לו הצעות - אותן קבוצות היו חייבות לעשות OVERPAY מספיק כדי לגרום לאורלנדו לא לרצות להשוות - כלומר בשוק הפתוח הוא היה מקבל 10-11 פר עונה לעומת ה-9 כרגע.

אורלנדו לקחו את זה בחשבון והבינו שבמקום להפסיד שחקן עבור כלום (שהרי הם לא ישוו את ההצעות המוגזמות שכנראה היו מגיעות) - ובהתחשב בעובדה שהם גם ככה כרגע בריבילד ולא צריכים חוזה ארוך וגבוה בגרון, הם החליטו להשיג תמורתו נכס.

איון שחקן נחמד וחיובי סה"כ שלדעתי הראה גם פוטנציאל טוב ואני אישית אהבתי את המלחמה, ההגנה הריבאונד שלו ככה ש-2 הקבוצות יוצאות מרוצות - ניו אורלינס מקבלת את אנדרסון במחיר שפוי לפני שכל הנשרים קופצים ומקפיצים את המחיר, ואורלנדו מקבלת נכס נחמד וזול על חוזה טוב (למרות שלי אישית הדרך שאנדרסון שיחק ללא דוויט לקראת סוף העונה והפלייאוף היה נורה אדומה אם אני ההורנטס, כשהוא ירד במספרים ונעלם כשלא היה דאבל טים קבוע על דוויט שיזרוק לו החוצה לשלשה פנוייה)

הבעיה שלי עם הטרייד הוא שמסתבר שניו אורלינס מתכננים לשחק עם אנת'וני דיוויס סנטר, וזה בטח שבשנים הראשונות שלו בליגה תהיה טעות. הוא פאוור פורוורד כרגע בגלל חוסר החוסן הגופני הבולט לעין, ולזרוק אותו לעמוקים ועוד כסנטר זה לא אידיאלי לדעתי, ואני אומר את זה בלשון המעטה. הילד הולך להיות כמו עלה נידף ברוח כסנטר בליגה כרגע.

רק לצורך המחשה קלה

http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-snc7/c0.0.403.403/p403x403/582652_463117980365001_1106073203_n.Xxx

+

http://thatsenuff.com/wp-content/uploads/2011/05/Bynum-Artest.Xxx

+

http://www.nba.com/media/act_demarcus_cousins.Xxx

=

http://i.imgur.com/xoRs2.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/12