הלייקרס לא הגזימו עם 25 מיליון ל-3 שנים עבור נאש? מה הם יעשו איתו בגיל 41? אוהדי פיניקס לא אמורים להיות מרוצים אחרי שנאש עבר לשנואתם הנצחית, אבל עכשיו עם דראגיץ', ביזלי וגורדון הסקורר הם יוכלו לבנות את עצמם מחדש עם קבוצה שתוכל להגיע בתור התחלה לפלייאוף...
ישתמשו בחוזה הגמור שלו לאיזה טרייד... לא יהיה. ניו אורלינס כבר הצהירו שהם ישוו עליו הצעת מקסימום אם תגיע. אין צ'אנס שהם יתנו לו לחמוק
איזה דילמה מוסרית הבלאגן הזה יוצר אה?. אחד השחקנים האהובים אי פעם במועדון הכי מעורר בחילה אי פעם. עכשיו עם כל חיבתי לנאש, הוא עשה טעות עצומה בעיני. קובי הוא בערך השחקן האחרון ביקום שמתאים לשחק ליד רכז כל כך דומיננטי. קובי בשנים האחרונות היה מקבל ההחלטות העיקרי בלייקרס, וככה זה לדעתי גם יישאר. אין לנאש שום say מולו אני מניח, וגם לא למייק בראון. מעבר לזה, הלייקרס יישארו הקבוצה עם הגנת הפרימטר הגרועה בליגה עם נאש בן ה-38, ארטסט הכבד והמזדקן וקובי שבמהלך רוב העונה הרגילה אין לו זין לשמור. שזה מצויין כשליריבה העיקרית של הלייקרס במערב יש שנים סלאשרים מעולים ועוד פורוורד שהוא מלך הסלים בליגה שלוש שנים ברציפות. נאש יקמול אני מניח בהתקפה חסרת היצירתיות של מייק בראון וישחק הרבה יותר off the ball מאשר בכל הקריירה שלו. מהלך שנידון לכישלון מראש. ומילה מהלב- ימח שמכם פיניקס. שאלוהים ייקח אתכם.
זה הולך להיות כישלון כל עוד האוורד לא יגיע בעיקבות המהלך. הוא כוח משמעותי להגנה (לא שביינום לא, אבל האוורד הרבה יותר מרתיע). קובי ישמח לוותר על זריקות ונקודות עבור עוד טבעת אליפות כך שלא תהיה בעיה של אגו. גם פאו בוגר בראש ולא בוכה מהגעתו של נאש. כרגע נראה שהוא השמח מכולם בלייקרס עם מילים חמות לנאש שהוא "השחקן הכי לא אגואיסט בליגה". מעניין את מי הוא עקץ כאן על הדרך. בשבילו זה יום שמח (למרות שעכשיו לדעתי הוא יקח אפילו פחות זריקות. הכי טוב עבורו לעבור לקבוצה אחרת, הרחק מבראון, ביינום וקובי. גאסול שחקן שאפשר לבנות קבוצה סביבו לעוד כמה שנים, הוא תותח).
מפה לשם משם לפה http://4.bp.blogspot.com/_Wo_J2WP-EBg/RxhB9qO_iII/AAAAAAAAAW8/W0EUC1z_Goo/s400/Jason+Kidd+and+fam.Xxx
אמארה לא מאמין בקפיטליזם החזירי ולמרות 100 מיליון הדולר הוא וילדיו מתקלחים כמו אבותיו http://cdn.necolebitchie.com/wp-content/uploads/2012/06/Amare-Stoudemires-three-kids.Xxx אני רשמית 38% בדרך לשכוח את המחטף של נאש...
00:52, 06/07/2012 כן. זה הזמן שבו אני מקונן על דאלאס מאבריקס. רק לפני שנה אלופים. ואז מארק קיובן מחליט לפרק את החבילה כדי להפוך לשחק על דווייט הווארד ודרון וויליאמס ב-2012. הוא משחרר את טייסון צ'נדלר, JJ בראה ודשון סטיבנסון. עוברת שנה. דאלאס עפים בסוויפ בסיבוב הראשון. דרון ודווייט לא מגיעים. טרי וקיד עוזבים. ריבילדינג במלוא מובן המילה. תיאורטית עדיין יש סיכוי שיהיה להם בקיץ הבא מספיק קאפ ספייס כדי להחתים את כריס פול והווארד אבל יותר סביר שאמארה ילמד מחר את ה-ABC. אם נוביצקי היה כושי מהגטו הייתי מהמר שהוא התקשר כבר לפני שעה לקיובן ודרש טרייד. אבל אני חושב שהוא לא יעשה את זה וחבל, כי זו לא הדרך לסיים קריירה ענקית. אני מקווה שהמאבס יעשו לו סוג של מחווה ויעבירו אותו לקונטנדרית כלשהי אבל גם את זה קשה לי לראות קורה כי אז הם הופכים לסניף פחות טוב של שארלוט בובקאטס. וקיובן לא ייתן לזה לקרות. עצוב.
ג'רמי לין חתם עם יוסטון על חוזה של 30 מיליון דולר ל-4 שנים. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/175/375/1687126-i_ain_t_even_mad_super.Xxx החוזה יתחלק ל-5 מיליון בשנתיים הראשונות, ו10 מיליון בשנה השלישית והרביעית כדי לנסות להקשות על הניקס להשוות - אבל השנה הרביעית היא אופציה של הקבוצה. יוסטון עשו לנו פה טובה מארץ הטובות. הרי אם לין יהיה אשכרה שווה את ה-10 מיליון של העונה הרביעית וסה"כ ימשיך להשתפר ולהוכיח שהוא בין ה-10 PG הטובים בליגה, אנחנו יוצאים גדולים מהחיים - ואף פעם לא היה אכפת לנו לשלם מס מותרות גם ככה. אם לין מאכזב ולא עונה על הציפיות, אז אנחנו פשוט לא לוקחים את האופציה שלו בעונה הרביעית - כשיש יופי של סיכויים שגם נצליח להשיג עליו משהו כEXPIRING של 10 מיליון ובכלל לא להכנס למס המותרות, ככה שייצא שקיבלנו אותו לשנתיים עבור 10 מיליון. LIN LIN SITUATION. תודה מורי, תודה יוסטון. בהצלחה במסע שלכם להחתמת ארון ברוקס.
נוביצקי מתחיל לפזר רמזים שהוא רוצה החוצה. אני לא רוצה להתחיל בכלל לחשוב על זה אבל יש פה פוטנציאל ל-PLAN B עצבני ביותר של ברוקלין. מה שלא מספיק טוב עבור אורלנדו אולי כן מספיק טוב עבור קיובן.
קייל לאורי עבר בטרייד מיוסטון לטורנטו ששלחה את בחירת דראפט וגארי פורבס, עד לפני שנתיים שחקן עירוני רמת גן. אם כולם ישארו כשירים במשך רוב או כל העונה עומדת להיות שם קבוצה מפחידה. אני באמת אשמח אם בהזדמנות מישהו יסביר לי את הלך המחשבה של ראשי יוסטון בנושאי הטריידים ועל הדרך יסביר לי מה הם עומדים לעשות עם סגל כל כך ארוך של שחקנים טובים.