לפי ההערכות של אור לא מבין לעבר מי הלייקרס פוזלת שהיא מכוונת לוותר על גאסול. עד כדי כך הם צריכים עוד שחקן הגנה קשוח בצבע? אלן במיאמי זה מפחיד..
הרבה רוצים את גאסול וזה כי יש לו עוד לא מעט מה לתת. בלייקרס קודם קובי דיכא אותו ואחרי זה בראון שעשה מה שג'קסון לא העלה על הדעת לעשות וזה להזיז שחקן אינטליגנט כמוהו הצידה לטובת ביינום. גאסול מחפש קבוצה אחרת ואותי זה לא מפתיע כלל. הלייקרס מאבדים את כל הנכסים שלהם, בראון אידיוט. אלן במיאמי? לא מאמין. הוא כבר לא יעבור מהסלטיקס איתם היה אלוף. יעשה זאת בשביל עוד אליפויות? הוא לא צריך. יפרוש עם החברים שלו לאליפויות בבוסטון. גם מיאמי לא צריכה עוד קלעי שנחלש, אולי מהספסל אבל מה אלן צריך את זה.
שלומי, הם ישדרו את הדראפט היום? לוח השידורים מראה שלא. בכל מקרה אני אשים פה סטרים לאלה שצריכים - אליאור, משדרים את הדראפט בליג פאס בNBA.TV
http://img837.imageshack.us/img837/3932/nbadarft2012.Xxx הלילה (2:00) יצא לדרך דראפט ה-NBA לעונת 2012 ב-'פרודנטיאל סנטר', ניוארק שבניו ג'רזי. אז מי יהיו השחקנים המאושרים שיקבלו חוזה מובטח בליגת הכדורסל הטובה בעולם ? הלילה נגלה.. אנתוני דייויס ועוד 59 - הכל על דראפט 2012 ב-NBA (מתוך וואלה) זינוק בעלייה - על אנתוני דייויס (מתוך וואלה) משפחה אומנת - על תומאס רובינסון (מתוך וואלה) השגחה אלוהית - על האריסון בארנס (מתוך וואלה) שארלוט עשויה להעביר בטרייד את הבחירה ה-2 בדראפט (מתוך וואלה) להלן 2012 NBA Draft בויקיפדיה * לצערי ESPN לא ישדר את הדראפט הלילה.
מעניין לראות איך "חדר המלחמה" של הוויזאדרס נראה כשהבובקטס לקחו את MKG מספר 2. ניצחו את הקאבס בנוקאאוט במירוץ לבראדלי ביל. אני מת על MKG - אבל אני מרחם על הילד שהוא נלקח מספר 2. לפחות בתחילת הקריירה שלו עד שישתפר וישתדרג כשחקן בעיקר בהתקפה, הוא יתקשה לענות לציפיות של בחירה כזו - הוא לא סוג כזה של שחקן, המצב האידיאלי בשבילו היה מספר 5 בסקרמנטו לדעתי לצד שחקנים מוכשרים התקפית שייתנו לו להתרכז במה שהוא יודע ויבליטו את זה - זה לא יקרה בחורבה שיש בשארלוט. עכשיו נקווה שרובינסון ייפול לקינגס, אני אהיה מאוד מאוכזב לראות את בארנס בקבוצה שאני מחבב - אם אני הקאבס אני הולך על הפתעה ולוקח את וויטרס ב-4
הקאבס מקשיבים לעצה שלי. שמח בשבילהם שהם ירדו מהרכבת של בארנס. עכשיו הקינגס בטוח לוקחים את רובינסון ב-5 - פורטלנד ייקחו את לילארד ב-6, הווריורס לדעתי ייקחו את בארנס ב-7, טורונטו ייקחו את ריברס ב-8, דיטרויט ייקחו את דרמונד ב-9, וניו אורלינס ייקחו את ליאונרד ב-10. זה בהנחה שלא יהיו טריידים.
וויטרס שחקן מצויין. אישית אני הערכתי אותו מעל בארנס. כל החדשות אמרו שהקאבס מתים על בארנס ככה שזו הפתעה גמורה - אבל סה"כ מבחינתי כמו שאמרתי לפני הבחירה, זה מה שאני הייתי עושה. הנה הקינגס מקבלים את האיש שלהם. בחירה טובה. אם לא יהיו הפתעות בטריידים לדעתי הכל ייפול לתוך התבנית. 6. לילארד 7. בארנס 8. ריברס 9. דרמונד 10. ליאונרד
אני כל כך OUT מבחינת ידע על הדראפט קלאס הזה עד שאני מסוגל לחיות בשלום גם אם הניקס ייקחו לי איזה פאפאניקולאו... מוראד תן כמה מועמדים שכמובן יהיו על הלוח ונתעלם מהם באלגנטיות. היחיד שאני זוכר ששמעתי עליו בהקשר שלנו זה סקוט מקאדו.