NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

1. Eric Cantona Member

נקבל ממנו עוד כמה נדידות בליגה ובסוף הוא יוותר ויחזור למכבי. לא שאני ממעיט מההצלחה של עומרי, הישראלי הראשון ב NBA זה כבוד והוא ייצג את עצמו בסדר גמור, רק שזה לא ימשך הרבה זמן. עונת הפריצה הייתה מבטיחה אבל מאז ההתקדמות שלה הפכה מאוד איטית ואפילו בנסיגה.

2. skyday20 Member

זה ליאור לא עומרי

3. Eric Cantona Member

צודק סליחה. אני מתכוון לדברים שכתבתי לגבי כספי ומאחל בהצלחה לאליהו.

4. Ricky van Wolfswinkel Member

כל הזמן מדברים עליו ועל ה-NBA כאילו הוא איזה כוכב.
    הוא כולה הלך למחנה אימונים שלהם כמו עוד הרבה שחקנים אחרים שהלכו לשם ולא יקבלו חוזה בחיים.

עריכה: אני לא מבין למה מצעד האליפות של מיאמי נערך כמה ימים אחרי שהם זכו באליפות, הסבר מישהו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/12
  5. Ice Cream חסה

3 ימים אחרי זה לא ביג דיל. גם דאלאס עשו שנה שעברה יום או יומיים אחרי רק.

6. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי, הסיבה ל"איחור" במצעד האליפות של מיאמי טמונה בעיקר בשיקולי לוח זמנים שונים: ביום שלאחר הזכיה באליפות אירח הAA ארינה מופע של ההרכב LMFAO ולכן לא ניתן היה להגיע אליו, ואילו בשבת ובראשון (ימי חופש בארה"ב, להזכירכם) בוודאי הוערמו קשיים רבים על סגירת צירי תנועה בעיר, אשר מהווה צעד מתבקש למען הנסיעה המסורתית באוטובוס החגיגי.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/12
  7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

8. skyday20 Member

זה כנראה יותר מדי לבקש מאמר'ה להיכנס לאתר של ESPN ולבדוק.... :aaagath:
    https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/EURO%202012/League%20table%20-%20Copy%20-%20Copy.Xxx

9. Ice Cream חסה

האתר שכתב כבתה על מה מסי יעשה ביורו?

ואני עדיין לא מבין איך כל כך הרבה אנשים בפורום אוהדים את ניו יורק פאקינג ניקס... או שהיו הרבה כאלה בשנות ה-90? זה נראה כמו בערך שבעוד 10 שנים בפורום הזה יהיו הרבה אוהדי יוטה/ סקרמנטו/ אורלנדו...

10. Muurad Member

הזכויות לאליהו אגב הועברו היום בטרייד למינסוטה, ששלחה את הבחירה מספר 18 בדראפט יחד עם ליאור עבור צ'ייס באדינג'ר ליוסטון - שעכשיו עם 3 בחירות סיבוב ראשון וכנראה עוד אחת שתגיע עבור לאורי מצופה לנסות לעשות מהלך כדי להנחית את דוויט, אפילו אם בניגוד לרצונו - מהלך מפגר לכל הדעות אם יעשו אותו יש לומר כי עם מה בדיוק הם ישכנעו אותו להשאר? סקולה?

טרייד לא חכם לדעתי גם של מינסוטה, למרות שאני מבין שאדלמן מאוהב בבאדינג'ר מהזמן שלו ביוסטון - אומנם הוא אתלט וקלעי טוב, אבל לדעתי הוא מעמסה הגנתית וזה משהו שבליגה הזו קשה להסתדר איתו כשחקן פותח בעמדה מספר 3 - שאני משער שזה התפקיד שמייעדים לו. כבקאפ הוא יופי של אופציה בעמדה מספר 3, זה כן.

אני אישית הייתי בוחר את ג'פרי טיילור במספר 18 אם הם חמים על סמול פורוורד - הולך להיות גניבה לקראת סוף הסיבוב הראשון לכל מי שצריך סמול פורוורד - אתלט אדיר, שומר נהדר, וקלע שנה שעברה מעל 40% מהשלוש. אנשים יושנים עליו יותר מידי בדראפט הנוכחי - הוא לא יהיה כוכב אבל הוא יהיה שחקן רוטציה\פותח לגיטימי בליגה להרבה שנים, כסוג של שיין באטייה או טאבו ספלושה.

זה אם טרנס רוס לא היה נופל, שזה בכלל יכל להיות מתנה משמיים כי לדעתי הוא ילד שמבחינת איך ששיחק והכישרון שלו מגיע לו להיות בטופ 10 בלי ספק והוא גם שחקן שיש לו פוטנציאל להיות כוכב, ובנתיים מנבאים לו להיות באיזור ה-14 עד 20 שזה כאמור מגוחך לטעמי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/12
  11. Ricky van Wolfswinkel Member

מוראד יש לך MOCK DRAFT בשבילנו?

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://2daysports.com/img/articles/images/Amare-Stoudamire-calls-fan-fag.Xxx

נשבע שכבר יומיים אני נלחם עם עצמי, מנסה להשתכנע שמדובר בזיוף למרות שברור שלא, שבאמת יהיה לי קצת שקט כמה חודשים.

50 אלף קנס. שזה 0.05% מחוזה הדמים שלו.

לא מייצרים יותר בדיחות כאלה.

13. Muurad Member

יש כל מיני ברשת, אבל בשלב הזה המצב ממש לא ברור ועל כל שינוי\טרייד\הפתעה, יהיה דומינו אפקט שיטרוף את כל הקלפים, כשגם ככה אלה שעושים את המוק דראפט כדי לנחש מה כל אחת תבחר מקבלים את האינפורמציה שלהם מGMs שמנסים רוב השבוע האחרון לעשות פעולות הסחה ובילבול כדי לא לגרום לאחרים לדעת מה הם באמת רוצים לעשות.

http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2012/

http://nbadraft.net/2012mock_draft

סה"כ הכל מתחיל קודם כל במי מבין וושינגטון או קליבלנד תעשה טרייד אפ עם שארלוט כדי לקחת את בראדלי ביל - הנקודה השנייה היא האם סקרמנטו יעשו טרייד על הבחירה שלהם אם מי שייפול אליהם לא מוצא חן בעיניהם - ומשם לדעתי הכל כבר צריך ליפול לתבנית.

סה"כ אין ממש כוכבים ברמה גבוהה של סופרסטארים בדראפט הזה כשהיחיד הוא דיוויס, אבל הוא ממש עמוק ולדעתי יש המון שחקנים גם בסיבוב השני שיכולים להיות הפתעות עם קריירות ארוכות, כנ"ל רוב הסיבוב הראשון, כשיש כמה בודדים שאולי יצליחול היות גם אולסטרים.

בארנס אני ממש לא מחזיק ממנו ולדעתי יהיה באסט ביחס למה שמצפים, כנ"ל דראמונד שהרחבתי עליו לפני, ופרי ג'ונס שדיברתי עליו כבר שנה שעברה כשהיה מועמד להבחר טופ 3 שאני פשוט לא מתלהב ממנו, וכרגע נראה שהוא ייפול מחוץ ללוטרי.

אלה שאני אוהב בסיבוב ראשון מלבד השמות היותר גדולים הם דיון וויטרס, טרנס רוס, מו הארקלס וג'רמי לאמב שהם ארבעה שלדעתי יש להם פוטנציאל להתפתח למשהו טיפה מעבר - ו-רויס וויט שמבחינת כישרון הוא טופ 10, אבל הבעיה שלו היא רק מנטלית - וכל עוד הוא מתגבר עליה הוא יכול להיות סוג של בוריס דיאו.
    למרות שלהערכתי כולם יפתיעו לטובה וכולם יושנים אליהם(פחות וויטרס, שלפני חודש היה באיזור ה10-20, היום אנשים סוףסוף מבינים והוא מדובר ללכת בטופ 6-7 שזה מקום הגיוני בשבילו לדעתי), רוס הוא ה-איש שלי ביחס לאיפה שיקחו אותו וכמה כישרון\יכולות יש לו. אתלט מפחיד, יכול לשחק גם 2 וגם 3, צלף אדיר מה-3, גודל מצויין. באמת שאין לי מושג איך הוא לא טופ 10 ואפילו קרוב לטופ 5 - אני בטוח לגביו בדיוק כמו שהייתי לפני הדראפט שנה שעברה בנוגע לקוואי ליאונרד, ואפילו יותר - יהיו כמה סקאוטרים שיאבדו את העבודה בגלל שישנו עליו.

סה"כ לדעתי החוזק של הדראפט הזה מגיע לקראת סוף סיבוב ראשון תחילת סיבוב שני, שם אני חושב השנה זה ממש מכרה זהב - דריימונד גרין יהיה שחקן משלים מעולה לכל קונטנדרית שתיקח אותו, ג'פרי טיילור גם כאמור לדעתי יגדל להיות סוג של ספלושה\באטייה שזה יופי של מציאה באמצע\סוף סיבוב ראשון.
    בסיבוב שני ג'יי קרוודר יכול להיות הקנת' פאריד של הסמול פורוודים, אומנם אין לו יותר מידי כישרון אבל רק הדרך שהוא מתחרה יגרמו לו להיות הצלחה בטוחה וגניבה בסיבוב שני - דורון לאמב גם לדעתי יגדל להיות רול פלייר נהדר עם קריירה ארוכה, כנ"ל קייל אוק'ווין שאומנם לא אתלט אבל יש לו עתיד בליגה הזו בלי ספק לדעתי בגלל הגודל והיכולת שלו לייצר נקודות ולמסור, ו-וויל בארטון שאני מאוד אוהב והיחיד מבין אלה שיש לו גם פוטנציאל להיות יותר מרול פלייר, ולדעתי נסתכל עוד כמה שנים ולא נאמין שהוא נבחר בסיבוב השני.

סה"כ אלה מקומות שרוב גדול לא מצליחים לתקוע יתד בליגה, ככה שזו תמורה מדהימה ורמת כישרון ממש גדולה למקומות האלה בדראפט בדר"כ - ויש באמת עוד המון כישרון באיזורים האלה (מישהו כמו טוני וורטון למשל, שמבחינת כישרון נטו הוא ילד שמגיע לו להבחר בטופ 5 ואני לא מגזים, אבל הראש לא ממש מחובר לגוף)

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/12
  14. Ricky van Wolfswinkel Member

בהנחה וקבוצות בליגה יעשו בחירות שטובות להן, לדעתך אילו קבוצות שלא היו טובות בעונה החולפת יהיו טובות בעונה הבאה?

15. JR-Riquelme Member

כמה חדשות:

שמועות חזקות שאודום יחזור לקבוצה שבחרה אותו בדראפט(קליפרס)
    אטלנטה מציעה ללייקרס את ג'וש סמית' בתמורה לפאו גאסול
    לייקרס רוצה להעביר בטרייד את פאו גאסול ורוצה גם להיכנס לטופ 10 בדראפט
    יוסטון תעשה טרייד על קייל לאורי
    שארלוט כנראה תעביר את הבחירה השנייה שלה
    ממפיס הציעה לל.א את זאק רנדולף בתמורה לפאו גאסול
    ריי אלן מתקרב מאוד למיאמי
    בן גורדון עבר לשארלוט בתמורה לקורי מגאטי
    אנתוני פארקר הודיע על פרישה