אני אוהב את לברון כי הוא כוכב שיכול לקלוע יותר כל משחק אם הוא ירצה אבל במשך כל הקריירה מאוד אוהב למסור את הכדור ומוצא את השחקנים סביבו בצורה מרשימה. כל כך לא אנוכי שזה נדיר לשחקן במעמדו. דברים מוואלה: דוראנט נשאל באשר לקשר שהוא חולק עם לברון ג'יימס, והשיב: "הוא שיחק פשוט מדהים. אני לא נוהג לתת קרדיט לשחקן במהלך העונה, אבל זהו, זה נגמר, ומדובר בשחקן פשוט לא ייאמן שנתן ובבנאדם לא ייאמן". לברון לא שכח לפרגן בחזרה, ואמר: "אמרתי לו שאני גאה בו, בכל מה שהוא עשה השנה. קווין ישתמש בנסיון הזה כמו שאני השתמשתי בו, כמוטיבציה. אני מקווה שלא אצטרך לפגוש אותו שוב, כי הוא פשוט שחקן מצוין".
קל מאוד להגיד שהשיפוט כל הזמן נטה לטובת מיאמי, אבל זה השקפה לא מציאותית. מדברים על הפאול שלברון עשה על דוראנט, בסיום משחק 2, אבל שוכחים ששתי דקות קודם דוראנט עשה עבירת תוקף של 100%, שהייתה אמורה להיות השישית שלו, דבר שהיה גומר את המשחק מבחינת אוקלהומה. השופטים נתנו לו את הכבוד של הכוכבים, ובלעו את המשרוקית. אם היו שורקים את השריקה הזו נכון, אף אחד לא היה מדבר על הפאול של לברון. זו דוגמה אחת, ויש עוד, אבל כל שונאי מיאמי מסוגלים לראות רק את השריקות שהלכו לטובת מיאמי. שופטים הם בני אדם וגם הם טועים, אבל הטעויות היו לשני הצדדים. לגבי לברון, מגיע לו כי הוא השחקן הכי טוב בליגה בפער כבר הרבה זמן, בפלייאוף הזה הוא עשה צעד גדול קדימה, התבגר, ונתן סדרה מדהימה, מכל הבחינות, אבל במיוחד בהגנה. איו יותר מגיע מזה. העובדה שלברון מסוגל לשמור ביעילות על שחקן כמו רוז, ועל שחקן כמו דוראנט רק מדגישה את הגדולה שלו בהגנה. אנשים פשוט מתקשים לקבל ששחקן שמשחק בסגנון של פיפן (אבל גרסה משדרגת) הוא הכי טוב, לכולם ברור שהסגנון אמור להיות כמו ג'ורדן (מה שלא הופך את זה לנכון).
אמממ כן, השיפוט הוא בדיוק מה שגרם להיט לנצח 4-1. וכן, עידן צודק ב-400%, השיפוט בפלייאוף הזה שבר שיאי שפל. בכל מקרה לא רציתי להיכנס לזה היום כי אני מדבר על זה כל הפלייאוף ואישית היה לי ברור כבר מהמשחק הראשון מול הניקס לאן פנינו מועדות. אני לא מאשים או מבקר את לברון ואת מיאמי בגלל זה. להפך. אני מעריך אותו ואת ה-BB IQ הגבוה שלו שיודע לסחוט כל טיפה ממה שהשופטים מעניקים לו. הוא נתן פלייאוף עצום עם מספיק הופעות אגדיות שלא הושפעו משיפוט (משחק 4 באינדיאנה, משחק 6 בבוסטון) כדי להרוויח הרבה מההערכה שלי חזרה אבל זה לא משנה את השורה התחתונה והיא שבכל סדרה שלא לומר משחק שני התרחשו דברים מאוד מאוד חשודים שלא ראינו בליגה הזאת מאז ימיו העליזים של טים דונהיי. אלה סך הכל העובדות היבשות ובכוונה ציינתי אותן בדיון לילה לילה בדיוק למקרה שאיזה ליצן שראה 3 וחצי משחקים במצטבר יבוא ויסביר לי שככה זה היה תמיד ואין פה שום דבר חריג. עכשיו זה הזמן של מעריצי לברון, שונאי קובי, פאן בויז של מיאמי היט או כל השלושה יחד. הם חיכו לרגע הזה 9 שנים והרוויחו אותו ביושר, לא מתכוון להתחיל פה עוד מלחמת בוץ. מברוק ויאללה NFL. היום יותר מתמיד.
ברכות למיאמי על האליפות, יותר לא אגיד. מגיע או לא פשוט לא רלוונטי. התוצאה על הלוח הוא ניצחון ללא עוררין של ההיט. מבחינתי התאנדר קרסו אחרי המשחק השני, אבל זה גם הרבה בגלל המשחק של היריבה שלה. לברון ג'יימס? (כותרת בערוץ הספורט) "הגשמתי חלום, זה שווה הכל. לא עשיתי קיצורי דרך..." זה אומר הכל לא? היה ונשאר לוזר. ברגע שהוא עזב מהדלת האחורית את קליבלנד כדי להצטרף לווייד ובוש אתה עשית קיצורי דרך. ג'יימס שחקן מצויין, אבל בזה נגמר הדיון. יש לו טבעת מסכנה אחת, זה הכל. אליאור, אני איתך, רק נקווה לעוד בושות בניו אינגלנד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
נהדר, זו ההצגה הכי טובה בעיר. בבקשה אל תפסיקו, זו התקופה הכי טובה לראות אתכם מייללים. הנה קחו http://www.epochtimes.co.il/news/images/stories/2008d1/economy/tissue_s.Xxx חבורה של גברים הייתה מורידה את הכובע בפני אחת ההצגות הכי טובות שנראו בתולדות ה NBA בחודשיים האחרונים. אבל גברים כנראה יש במקומות אחרים. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/282831_10150957259013643_696692366_n.Xxx
מהמשחק השישי בבוסטון כל מה שאני עושה פה זה להחמיא ללברון אבל כנראה שזה לא מספיק אם אני לא מוצץ לו ובדרך בולע את הזרע. כי אלה הסטנדרטים של חלק מהטרולים פה. חבל אבל לא חבל.
אני לא רוצה להתעסק בשיפוט. כשאתה נותן משחק מושלם ועדיין מפסיד בנקודה אתה יכול אולי לבוא בטענות לשופטים. אבל אני אישית קורא בפורומים שונים גם אוהדים של אוקלהומה שלא מדברים רבע מילה על השיפוט, כי הם יודעים שבמשחקים מסוימים בפיינל הזה הם יצאו פראיירים. והיי גם אני הייתי שם, זוכר? חצי גמר המזרח. גם שם היו טעויות שיפוט לרעתנו וגם שם שתקתי כי ידעתי שיצאנו פראיירים והיינו לוקחים את זה אם היינו יותר תכליתיים. לנושא אחר לגמרי: אני רוצה לראות עכשיו את כל אותם האנשים שקבעו בכזאת נחרצות שהגמר בין ס"א לOKC הוא הגמר האמיתי של ה-NBA.
אשתדל לגעת בהכל ובקצרה. קודם כל, הבטחתי לעצמי שלא אקום לראות משחקים ובסוף קמתי לראות כמה. לפחות אוכל לשפוט שוב מה שראיתי. צריך לומר זאת ברור, חוסר הניסיון של הת'אנדרס ברגעי האמת פגע בהם (כנראה בשל היותם קבוצה צעירה ואולי עוד כמה סיבות אחרות), ובנוסף, לצערי שוב לשיפוט היה חלק נכבד ואלו על רגל אחת הסיבות שהיטו את התוצאה. למה עניין השיפוט כן מכריע? השופטים כמעט ולא איפשרו לסיטי לעשות סטופים בהגנה, מה שלא מאפשר לעשות ריצות ולברוח (לנצל את הדקות הטובות שלך). אני אדיש לכך כי אני מכיר את הליגה כך כבר יותר מידי שנים לצערי (כולם כאן בטווחי הגילאים שוודאי ראו דברים אפילו קיצוניים יותר שהיו לפני עשור בדיוק. החליטו למתן קצת כדי שלא יהיה כל כך ברור לאחר מכן, אך משום מה גם כיום זה עדיין ברור לאוהד עם עין קצת חדה ומנוסה שיש הוראה מלמעלה והיא לא רק לטובת כל הכוכבים. אולי בעונה הרגילה כן, אבל בסדרת הגמר שטרן בוחר את המנצחת עם כמה שזה נשמע אבסורדי). תוך כדי צריך גם לומר שאם מיאמי לא הייתה נהנת משיפוט 'מסייע', אז קבוצה אחרת כנראה הייתה נהנת ממנו. לקומישינר הבנזונה חשוב מאוד מי תהיה האלופה. לאחר שכל כך הרבה שחקנים שנויים במחלוקת נהנו מידו המלטפת של שטרן, אז דווקא ביחס לשנים קודמות אני קצת יותר שלם עם הזוכה של הפעם. ללברון מגיע באמת, הוא שחקן כדורסל שונה שלא רואים הרבה בנוף.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx היה שיפוט גרוע לאורך כל הפלייאוף זה נכון, אבל עדיין לברון היה ענק ובסדרה נגד אוקלוהומה מיאמי סוף סוף נראו כמו קבוצה, אז מגיע להם. מקווה שבשנים הבאות השיפוט יהיה יותר טוב בשלבים האלה.
קודם כל ברכות למיאמי ולכל השחקנים שלה, אם הם לקחו 4-1 סימן שמגיע להם. הכדורסל שהם שיחקו היה מעולה, ממש לא משחק אגואיסטי, כל הזמן מציאת שחקן פנוי לזריקה נוחה ע"י וויד וכמובן לברון ג'יימס. זה שלברון ג'יימס הוא שחקן כדורסל עצום תמיד ידענו, לא צריכים שהוא יקח אליפות כדי להוכיח את זה, הכדורסל שהוא מציג זה דבר שאף פעם לא ראיתי משחקן. בגמר הזה גם יצא לנו לראות שהוא מאוד השתנה, כמות ההליכות לקו לעומת הגמר הקודם, הנקודות שהוא קולע, השלשה החשובה במשחק 4 שלדעתי אם היא לא נכנסת היה לנו עוד משחק ביום ראשון. סגירת המשחק במשחק מס' 2. ככה משחק ווינר הזכייה הזאת תוריד לו כל כך הרבה לחץ מהראש ועכשיו אני בטוח שנראה אותו הרבה יותר חד בקלאצ' ואם זה באמת יקרה אז זה יהיה מפחיד. קווין דוראנט - שחקן גדול, בלתי ניתן לעצירה, קובי אמר עליו שהוא גרסה גבוהה שלו והוא צודק בהחלט. קווין דוראנט מראה אופי של ווינר כשהוא לא פוחד לקחת זריקות אחרונות ובשני המשחקים הראשונים נתן רבע אחרון כל כך חזק. לא אומר שדוראנט שחקן טוב יותר(ספק נקודות יותר טוב) אבל אני מעריך הרבה יותר את האופי שלו. דוראנט יהיה חייב איתו בקבוצה גבוה טוב שנותן לו נקודות כי עם הצבע הנכה התקפית שיש לו הוא לא יגיע לכלום. חוץ משיקאגו של ג'ורדן לכל אלופה בליגה היה גבוה מצוין התקפית
שלום לכולם ומצטער על האיחור... http://img171.imageshack.us/img171/4928/oddstowin2012nbafinals.Xxx מיאמי היט זכתה באליפות ה-NBA אחרי 1:4 על אוקלהומה סיטי ת'אנדר. (מתוך וואלה) לברון ג'יימס, ה-MVP של סידרת הגמר: "הגיע הזמן, זה הרגע המאושר בחיי". (מתוך וואלה) היום בו ההיסטוריה נכתבת מחדש. (מתוך וואלה) גדו?לה מסוג אחר - על דווין וויד. (מתוך וואלה) לפעמים, חלומות מתגשמים - אלבום התמונות מהאליפות של מיאמי. (מתוך וואלה) קווין דוראנט: "מיאמי פשוט טובה. זה כואב. (מתוך וואלה)
לא יודע, מהרגע שראיתי את דוראנט חשבתי שהוא רך מדי, ובפלייאוף הזה זה עוד יותר בלט. זה שאתה מעריך את האופי שלו יותר משל קובי זה בסדר, אבל קשה לי מאוד לראות את דוראנט סוחב את הליגה הזאת על הכתפיים בתור הכוכב הגדול ביותר, כמו שקובי היה ולברון עכשיו. מקווה בשבילו שאני מדבר שטויות כי הוא כדורסלן מיוחד, אבל מאיך שאני רואה את זה הוא צריך מאוד להשתנות בכמה מובנים כדי להגיע לשם. לגבי לברון, אני כנראה עוף מוזר שאני אוהד לייקרס/קובי/מה שתרצו ואני גם מאוד אוהב את לברון. שחקן עצום, עם אופי מפה ועד הודעה חדשה למרות מה שכולם חושבים. אופי זה לא רק קלאץ', ואני באמת מאמין שללברון אין את זה כמו לכמה אחרים, אבל אופי זה הרבה יותר מזה. אני רוצה לראות כמה שחקנים יכולים לעבור את מה שלברון עבר בקריירה עד כה, במיוחד בשנתיים האחרונות, ובכל זאת לצאת הכי גדולים בסופו של דבר, ועונה אחרי עונה להיות השחקן הטוב בליגה. במיוחד אחרי הגמר המביש שלו בעונה שעברה, לקום מזה כל כך טוב, ולצאת לעונה חדשה עם המטרה היחידה הזאת בראש... זה גדול שהוא הצליח להשיג את זה. וכן, מרגש. מעיניים אובייקטיביות לפחות. יש לי גם המון ריספקט לוויד, עוד דוגמא לווינר אמיתי. הוא ידע שהאליפות תירשם קודם כל כזו של לברון, וזה פשוט נראה שזה לא בראש שלו אפילו. לזוז ככה הצידה כשחקן שעד העונה שעברה לא היה ברור אם הוא שני ללברון או בכלל לפניו- במיוחד כשזה הגיע לפלייאוף, זה דורש המון ובאמת כל הכבוד.