NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

1. אלי מתחן Member

שמייקל יגיד שהוא הולך לבחור את בראדלי ביל ואז יתמקח איתם על הבחירה?
    נראה לי long shot טיפה.

2. Muurad Member

ממש לא לדעתי, וושינגטון במצב שהם ALL-IN על הרכבת של ביל שמונע מהם להיות עם אולי החמישייה הגרועה בהיסטוריה מבחינת קליעה מבחוץ אם הוא מחוץ לתמונה והם נאלצים לקחת את קיד-גילכריסט - וגם נכנס בדיוק במשבצת שהם צריכים בעמדה מספר 2.

הבובקאטס בלי ספק לדעתי יכולים וצריכים להשתמש בעמדת הכוח שיש להם עכשיו כשוושינגטון גילו מה היד שלהם מוקדם מידי, ולהוציא מוושינגטון כישרון נחמד כמו סינגלטון או בוקר בתמורה להחלפת הבחירות. זה מחיר סמלי ששווה את הביטחון מבחינת הויזארדס.

בכל מקרה אם אני צריך להמר לדעתי הטופ 5 יהיה

1. אנת'וני דיוויס
    2. האריסון בארנס
    3. בראדלי ביל
    4. מייקל קיד-גילכריסט
    5. תומאס רובינסון

אני מקווה שקיד-גילכריסט ייפול לקינגס האמת, אבל גם אם מייקל לא יתאהב בבחור מצפון קרולינה וייקח את רובינסון(ואני חושב שהוא כן, בטח אחרי הCOMBINE והתוצאות של הבדיקות האתלטיות שיגרמו פעם נוספת לכל חמור להאמין להם בצורה עיוורת במקום לעיניים שלו שראו שזה לא מייצג את השחקן כמעט שנתיים במכללות - וזו פעם נוספת תהיה טעות של ג'ורדן שיביא עוד פלופ) - קשה לי לראות את הקאבס לוקחים את בארנס במקום קיד-גילכריסט בניגוד לכל הדיווחים שהולכים כרגע שאומרים ההפך.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/12
  3. shlomydavid מנהלים

http://img171.imageshack.us/img171/4928/oddstowin2012nbafinals.Xxx

יום שישי לפנות בוקר (22.6):

4:00 בבוקר:

http://img684.imageshack.us/img684/1668/finalsbanner.Xxx

1:3 למיאמי בסידרה

מיאמי מארחים את המשחק.

* המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5.

לברון ג'יימס צפוי לשחק: "מרגיש הרבה יותר טוב" (מתוך וואלה).

כריס בוש: "אנחנו חושבים על האליפות בכל יום" (מתוך וואלה).

קווין דוראנט נתבע בעקבות שימושו בכינוי "דוראנטולה" (מתוך וואלה).

4. JR-Riquelme Member

מה עם דרומונד(ככה מבטאים את זה?)
    נראה לי כמו פוטנציאל טוב ממה שראיתי בסרטונים. יכול להיות בטופ 5? אולי יכול להיות מצב שיפול עד הבחירה העשירית וניו אורלינס יגנבו אותו?

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה-22/6/2012 ייזכר לנצח כיום שבו אדי קארי זכה בטבעת אליפות.

פאק מי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

6. Lupo Member

:aaa021: תודה לכל הליצנים, הציניקנים וחסרי הבושה שנתנו לקבוצה הזאת כל כך הרבה מוטיבציה להיגע להישג הזה. בלעדיכם זה כנראה לא היה קורה.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מה נגיד, מגיע לו.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מנשה, למה לתת קרדיט סתם למי שלא מגיע? להוריד לך בקובץ Xxx את רשימת שופטי הליגה מהאתר של ה-NBA? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. משה אופניק Member

חלאות יותר גדולות כמו הלייקרס נהנו יותר שנים משיפוט אז ששחקן שכבר הרבה זמן מגיע לו לוקח זה עוד מתקבל.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מוזר, גם ליואינג ובארקלי מגיעה טבעת, אבל לא ראיתי שהשופטים רצו להגן עליהם כמו על לברון. ואני גם לא כזה מסכים עם ה"מגיע לו". למה? כי הוא היה MVP בעונה רגילה ונחנק בפלייאוף? תעבוד קשה, תיקח טבעת. אין פה מגיע בספורט.

11. משה אופניק Member

עבד, לקח. חשבתי שאנחנו מדברים על העונה הזאת. שמגיע מגיע.

חבל שלבארקלי אין טבעת, ולסטוקטון ועוד שחקנים שנפלו על עידן ג'ורדן, האקים ולא יכלו להתגבר עליהם. עם כמה שזה חבל, זה ספורט תחרותי כמו שאמרת ורק הטובים ביותר לוקחים בסוף.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/12
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

להיפך. בעונה הזו ממש לא מגיע. תשאל כל מי שלא אוהד ההיט, אוהדים נייטרלים והם יגידו לך שזה היה השיפוט הכי זוועה לאורך הרבה מאוד שנים ש"במקרה" כל הזמן הלך עם ההיט. אתה יכול להגיד משחק שתיים שהם נהנים, סבבה. כל קבוצה נהנית משיפוט מדי פעם. אבל פאקינג פלייאוף שלם?!?!?!? והעובדות מדברות, אין אפס. דווקא בגמר שהוא הגיע עם קליבלנד, הגיע לו לקחת, אבל העונה ממש לא.

13. משה אופניק Member

כל הכוכבים הגדולים נהנו משיפוט, גם ג'ורדן שיחק על זה. על כל דבר הוא קיבל כבוד מהשופטים כי הוא ג'ורדן. אני גם לא אוהב את זה, אבל כוכבים גדולים אחרים נהנו מזה בעבר ולברון הוא כוכב באותו סדר גודל שלהם ואף יותר גדול.

נתן מספרים שלא מהעולם הזה בפלייאוף ובגמר. 29-10-7, 4 שחקנים עשו זאת בהיסטוריה של הליגה ושלושה מהם סנטרים. מקום של כבוד לקינג, מפואר ביותר!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/6/12
  14. Eric Cantona Member

ברבע השלישי אוקלהומה כבר הורידו שוב ל 5 הפרש ואז שוב לברון עושה מהלכים שעושים נוקאאוט ליריבות. כמה אסיסטים ומהלכים חשובים שפשוט שברו את הת'אנדר. אותן מסירות בדיוק אגב שהוא היה מוסר לשחקנים חופשיים בקליבלנד שלא היו מנצלים את ההזדמנויות כמו שצריך.

מיאמי נתנו פלייאוף גדול, בלי עזרה של קבוצה זה לא היה הולך לו שוב. לברון סיפק פלייאוף גדול שפשוט הגיע לכל רגעי ההכרעה של כל המשחקים והיה בעל הבית. הקבוצה גם הייתה שם בשבילו ואז באמת כבר אין לאף אחד סיכוי עליהם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/6/12
  15. VAR Member

אוף תנוחו. כן, השופטים זה מה שגרם למיאמי לנצח סדרת גמר 4-1 כאשר ראיתי אנשים שניבאו לה בהתחלה מפלה של 4-0 ודיברו על אוקלהומה כסן אנטוניו החדשה של ה-NBA.

לברון היה לוקח את הטבעת הזו במוקדם או במאוחר. ירדתם עליו בצדק, עכשיו תאכלו את הכובע. לראשונה אחרי הרבה זמן יש MVP ראוי לליגה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/12