האיזון בקבוצה לא פחות חשוב. הארדן הוא האיש שמוביל את הקבוצה בדקות שהחמישייה נחה. אז נכון, בהרבה מקרים הוא גם נשאר ברגעים מכריעים על המגרש, אבל לדעתי OKC נהנית מאד מהעובדה שהארדן שחקן שישי. המשחק הלילה הוכיח שסן אנטוניו עדיין קבוצה מצויינת, אבל OKC פשוט יותר טובה. במחצית השנייה החדירות של פארקר הובילו להרבה נקודות ואסיסטים של הצרפתי, אבל במחצית השנייה גם הרכז הנהדר לא היה יכול מול הגנת המארחת. דאנקן עדיין שחקן נפלא, אבל גם הוא כבר לא מה שהיה. ג'ינובילי לא הגיע היום למשחק. מה נשאר? יום מדהים של סטפן ג'קסון שבמחצית השנייה השאיר לדעתי דקות רבות את הקבוצה מטקסס במשחק. הנתון הכי משמעותי במשחק הוא שבמחצית הראשונה סן אנטוניו קלעה לדעתי 60 נק'. בשנייה היא אפילו לא קלעה ארבעים...הגנת התאנדר ביחד כנראה עם עייפות האורחת סגרו את הסדרה. אין לי מושג מהספרס יעשו בקיץ, אבל די ברור שברגע שהצעירים של OKC רק נעשים יותר טוב ה'זקנים' של הספרס רק דועכים. למנצחת מגיעות הרבה מחמאות. כולי תקווה שהתאנדר עכשיו גם לוקחות אליפות. דוראנט וראסל ווסטברוק שווים ביכולתם לכוכבי המזרח. הקו הקדמי עם פרקינס ואיבקה הוא קו קדמי אולי לא הכי התקפי, אבל הוא מאד קשוח. הם משלימים נהדר את יכולת ההתקפית של הכוכבים האחרים. ג'יימס הארדן מוסיף לקבוצה עומק ותאבו ספולושה הפך פתאום גם לקלעי. השוויצרי לדעתי גם אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה. ברגע שהכל עובד אז אפילו קשישא פישר קולע בדקות קריטיות כמה סלים חשובים. הלילה לספרס באמת כבר לא היתה תשובה לסלים של השחקן הוותיק. דבר אחרון, אני לא יודע עד כמה הרעש באולם של OKC גדול, אבל ההרגשה היא שהביתיות פשוט נותנת לדוראנט ולחברים שלו משהו אקסטרה. נחמד לראות שהקהל לא הולך לשבת בהתחלת המשחק עד שהקבוצה שלו קולעת סל שדה. אני מאד אוהב את זה. מבחינתי התאנדר יהיו פייבוריטים בגמר, אבל זה כרגע כבר סיפור אחר.
וואו וואו ווווואואואווו איזה משחק! קרדיט ענק לחבורה של סקוט ברוקס. פשוט כיף לראות אותם משחקים ועוד יותר כיף לראות את הקהל המדהים הזה. אני מריץ בלופים את שני הריבאונדים הלפני האחרונים והדאנק של פרקינס וברגעים האלה אני פשוט מסתכל על הקהל. כל-כך שונה ממה שאני רגיל לראות ב-NBA. הלוואי הלוואי הלוואי שיזכו.
נו איפה גוני ווקר שטען ששטרן מסדר לספרס מקום בגמר? איזה ביזיון של שיפוט, כל נשיפה שלחה את שחקני תטנדר לקו, וגם המציאו לספרס כמה עבירות תוקף שלא היו קרובות אפילו. הלוואי ואני טועה אבל יש לי הרגשה שהיום תהיה שערוריה נוספת...
ששחקן כמו הארדן נכנס הוא נותן דחיפה אדירה לחמישייה והוא גם מוביל את החמישייה השנייה שזה אומר שאוקלהומה חזקה יותר מהיריבה בדקות שהכוכבים נחים בדיוק כמו שג'ינובילי היה שחקן שישי וגם ג'ייסון טרי
שלום לכולם ומצטער על האיחור... http://img832.imageshack.us/img832/6407/2012nbaplayoffs.Xxx תוצאות משחקי הלילה: אוקלהומה סיטי ת'אנדר - סן אנטוניו ספרס: 99:107 (הת'אנדר ניצחו 2:4 בסדרה, והעפילו לגמר ה-NBA) אוקלהומה סיטי בגמר ה-NBA אחרי 2:4 על סן אנטוניו (מתוך וואלה). דרק פישר: "קורה פה משהו גדול לנגד עינינו" (מתוך וואלה). משחקי יום שישי לפנות בוקר (8.6): http://files.dailycontributor.com/wp-content/uploads/2010/05/eastern-conference-finals.Xxx 3:30 בלילה: http://img98.imageshack.us/img98/2394/eastseries7banner.Xxx בוסטון מארחת את המשחק 2:3 לבוסטון בסידרה. * המשחק בין בוסטון למיאמי יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.
כל מי שאוהב כדורסל נהנה הלילה מיופי של משחק! במחצית הראשונה לא יכולתי להאמין למראה עיני כשכל מה שעשו הספרס הלך להם בתצוגה אדירה של השלישייה הנהדרת לה אני זוכר היטב חסד נעורים עם קלטת ווידיאו שקניתי ב2003 { משחקים מספר 5 ו 6 בגמר המערב מול הלייקרס} ואילו במחצית השנייה נוכחנו לדעת שברוקס צדק כשטען לפני מספר ימים שהקבוצה שלו היא לפני הכל קבוצת הגנה מצויינת. הלילה אחזיק אצבעות לירוקים, ראשית בגלל הכבוד העצום שאני רוחש לפירס/גארנט/אלן ורונדו ושנית בגלל השחצנות והיוהרה של ג''ימס ו וווייד {לפני שנה וחצי}, שלישית בגלל החיקוי הדבילי של נוביצקי{השיעול המפורסם...} ורביעית בגלל הכניסות של שתי הפרימדונות בכתפיו של המאמן {למרות שמדובר במאמן ללא ביצים }
לפני יומיים קראתי את החתיכה הזאת והסכמתי עם כל מילה. היום לברון הלך לאותו DARK PLACE ונתן הופעה ג'ורדנית. בוסטון היו מחרידים ונפלו על יום מזעזע של כולם חוץ מרונדו אבל אני לא חושב שגם במצב אחר הם היו מנצחים את לברון כשהוא מגיע עם מיינד סט כזה. הפעם האחרונה שראיתי אותו עם טירוף כזה בעיניים הייתה ברבע המטורף ההוא בפאלאס. מלחמת עולם בשבת. לא מאמין בבוסטון אבל גם לא מספיד אותם.
אני חושב שחוץ מאוהדי בוסטון ושונאי מיאמי הגדולים עדיף לכולנו שמיאמי יעברו. אוקלהומה הייתה נותנת לבוסטון 4-1 או 4-0. מיאמי יעשו לה חיים הרבה יותר קשים.
אני לא קונה את הדיבורים האלה יותר. את אותו הדבר בדיוק אמרנו על הסדרה הנוכחית. מיאמי בסוויפ, גג 5 משחקים, ינגבו עם בוסטון את הרצפה, בוסטון זקנים... עד לפני 8 שעות לא היו יותר מידי אנשים שחשבו שמיאמי הולכת לעבור אותם בכלל. כל 4 האחרונות שהגיעו לקונפרנס פיינלס הן קבוצות ששוות אליפות.
המומנטום כולו אצל ההיט וצריך להחמיא להם ובמיוחד ללברון ג'יימס עם משחק גדול, אבל יש כאלה שפשוט מעוררי רחמים: http://debuzzer.sport5.co.il/less/2012/06/...a0%d7%99%d7%9d/ אני מה זה אצחק אם בוסטון ינצחו במשחק המכריע. די ברור שזה לא יקרה, אבל מנחם לס פשוט איבד את הדעת. מבחינתי ללברון ג'יימס מותר לקרוא ווינר אם הוא בכלל יזכה בתואר אליפות וגם אז תמיד נוכל להגיד שהוא היה צריך קבוצה חדשה ושני כוכבים נוספים בשביל להפוך ווינר... בכל מקרה אני מעריך שההיט ינצחו בקלות את בוסטון, אבל כן צריך לזכור שכל הלחץ עדיין אצל מיאמי.
מספיק לתת במה לבחור שכבר עבר את ה-70 ועד לפני כמה שנים היה נוהג לדבר על חיי המין שלו בפורום כדורסל בתפוז...
שלום לכולם ומצטער על האיחור... http://img832.imageshack.us/img832/6407/2012nbaplayoffs.Xxx תוצאות משחקי הלילה: בוסטון סלטיקס - מיאמי היט : 98:79 (מיאמי השוותה ל-3:3 בסדרה) מיאמי השוותה ל-3:3 בבוסטון, משחק ענק ללברון ג'יימס עם 45 נק' (מתוך וואלה). ספולסטרה: "אף אחד לא רוצה שיחפרו לו קבר לפני שהוא מת" (מתוך וואלה) * הלילה לא יתקיימו משחקים בפלייאוף ה-NBA. המשחק השביעי ייערך בלילה שבין שבת לראשון. ככה מתחילה שושלת - סיכום גמר המערב (מתוך וואלה).
הופעה נדירה של לברון, אני כל המשחק הייתי המום ממנו. אבל עם כל הכבוד לברון בסדרה הזאת מדהים, אבל למשך 40 דקות.