NBA 2012: מיאמי אלופה!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/12/11.

1. Lebron Member

אני לא אגיד שאתה ממורמר, אבל אובייקטיבי אתה בטוח לא. בגלל זה אני חושב שאין טעם להתווכח איתך, כי די ברור שאתה מחפש את מיאמי בזכוכית מגדלת ומתעלם מהשאר, למשל מהמשחק המלוכלך של ג'ריינג'ר לאורך כל הסדרה הזאת, אבל זה בסדר, כי זה היה על לברון ועל מיאמי.

ולצורך העניין, אני לא מצדיק בשום אופן את העבירות המכוערות של האסלם ופיטמן ואני מקווה שירחיקו את שניהם לפחות למשחק אחד, אבל התגובות לעבירות האלה היו כ"כ מוגזמות, אשכרה הפכת את האסלם שאין לו רזומה של שחקן מלוכלך במיוחד לגרוע מארטסט(!), אולי השחקן המלוכלך בתולדות הליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/12
  2. Ricky van Wolfswinkel Member

מאטה וורלד פיס על מייק בראון: "He did come in out of shape. He is a fat....."

איכס...

3. VAR Member

אויש נו תפסיקו לחפש אותו על כל שטות. לחלוטין הוצא מהקשרו.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פה עיוות המציאות שלך ושל ההזוי ההוא שמפרנס את עצמו אבל עדיין מרגיש שהוא יכול לבוא ולזיין פה את השכל בלי לראות משחקים (אולי הוא יצליח לפענח לראשונה בהיסטוריה את הקשר בין מחט לתחת). גריינג'ר שיחק מלוכלך במהלך הסדרה? איך זה בא בדיוק לידי ביטוי? האם הוא הוריד ללברון פצצות לראש? הם הוא נתן לוויד מרפק? לא, הוא ניסה להיכנס להם מתחת לעור בדיוק כמו ברוס בואן בימים הטובים או אפילו אחד, שיין באטייה, פשוט כדורסל אגרסיבי שבאופן ברור לחלוטין לא מתאים ל-2 הכוסיות של ההיט אז הם תמיד הגיבו בפרובוקציות (הרי למה גריינג'ר נכנס ללברון לתוך הפנים? בגלל שהאחרון שלח לעברו מרפק ופיספס) והתבכיינו בתקשורת.

מה הקשר בין זה לבין 2 העבירות של האסלם ופיטמן אתמול כנראה שרק אתה יודע. אין פה קשר ללהיות אובייקטיבי ול"הגזמות". מן הסתם שאני לא באמת חושב שהעבירה של האסלם מצדיקה הרחקה ל-4 משחקי פלייאוף אבל בסטנדרטים שהליגה בעצמה קבעה אני חושב שזה מה שהעבירה שלו הייתה שווה. אם לפני יומיים לארטסט שרקו על עבירת פלייאוף לגיטימית לגמרי פלאגרנט, אז מה שהאסלם ניסה לעשות זה ניסיון לרצח. עכשיו בוא תפריך ותגיד למה מדובר ב"חוסר אובייקטיביות".

5. Lebron Member

אמרתי לך שאני לא מתכוון להתווכח איתך ידידי, אם אתה חושב שלמשוך בחולצה לשחקן בזמן התקפה או להעיף לו את הראש אחרי שהוא כבר קלע כמו שגרנג'ר עשה זה לא משחק מלוכלך, אז הוויכוח חסר טעם.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק זה בדיוק כמו לתת מרפק לגרון או לקפוץ ולנסות לאגרף את הראש בלי להסתכל בכלל על הכדור.

MIAMI HEAT FAN BOYS SINCE JULY 2010

7. Lebron Member

מה זה קשור? אני הצדקתי את הניסיון של לברון לתת לו מרפק? (שאגב קרא אחרי העבירה המלוכלכת של ג'רנג'ר ולא לפני).

וזה שאתה קורא לכל בנאדם שמעז לא להסכים איתך על כל דבר פאן בוי לא הופך אותך לחכם גדול.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא לכל בן אדם, רק לעיוורים כמו המפרנס העצמי וכמוך שלא נותנים לעובדות ולמציאות לבלבל אותם.

כנראה הלכת לאיבוד בדרך אבל ה"עבירות המלוכלכות" של גריינג'ר הן לא הבעיה של לברון ווייד (וחלק מכלי התקשורת) אלא הניסיונות שלו להתחיל תגרות אחרי. הוא בסך הכל תפס את הוד רוממותו במתפרצת לסל (אנחנו רואים מיליוני CLEAR PATH כאלו שעוברים חלק) אבל קיבל בתגובה מרפק אז אם הציפייה ממנו להתנהג כמו אפס ולהבליג כנראה שאתה מעריץ את השחקן הנכון. הפעם השנייה שהוא ניסה לעשות את זה הייתה במשחק הרביעי לאחרי שזרק לעברו של ווייד כמה מילים וקיבל טכנית מהשופט. בזה מסתכם ה"לכלוך" של דני גריינג'ר.

עצוב שבכלל הייתי צריך להסביר את זה אבל ה-PUSSYFICITION בליגה דפקה להרבה אוהדים את המוח והם זקוקים לביאור חוקים מפעם לפעם.

כבר בסיבוב הראשון הבנו שעבור הפאן בויז כל נשיפה על לברון היא עבירה מלוכלכת וקשה שנועדה לגמור לו את הקריירה אבל המציאות היא שברוב המקרים הן בכלל לא עבירות וחלקן הקטן "אגרסיביות" עד כדי שבירת המניקור אבל ב"מלוכלכות" עוד לא נתקלנו לאורך כל הפלייאוף. אם שחקן יריב היה מבצע עליו רבע מהגועל נפש שהאסלם ופיטמן ביצעו אתמול הוא היה מקבל מסטרן באן מה-NBA לכל החיים לפני שכבר הייתם מתאספים בשורות בזעקות "גוועלד גוועלד".

9. Lebron Member

אתה שוב פעם הולך לכיוונים לא נכונים. אני לא חושב שכל נשיפה על לברון היא עבירה מלוכלכת, ואני אגדיל ואומר שגם הוא וגם ווייד משחקים מלוכלך לפעמים ושהשיפוט בד"כ מוטה לטובתם, כמו שהוא מוטה לטובת רוב האלוסטארס בליגה הזאת כבר הרבה זמן.

אני מדבר על זה שיש כל כך הרבה רפש בליגה הזאת וגם בסדרה הנוכחית שתתפלא לא קשורים למיאמי ובכל זאת הפוקוס שלך הוא על מיאמי בלבד. אבל כל פעם שמישהו מעיר על ההשתלחות הכמעט בלעדית שלך על מיאמי אתה חוזר לסיסמאות הקבועות והבנאליות שלך על מציאות מעוותת, פאן בויז ומה לא.

לא כולם יגידו את זה, אבל אני חושב שרובם יסכימו איתי שבכל מה שקשור למיאמי אתה דואג להקצין ובכל מה שקשור לשאר הקבוצות (שכנראה שבגלל השנאה למיאמי אתה מחבב באופן יחסי) אתה אדיש. לפעמים נדמה לי שלפני כל משחק של מיאמי אתה יושב עם מחברת ורושם כל נאד ששחקן שלהם (ובמיוחד לברון) תוקע כי צריך להיות פשוט עיוור לחשוב שמיאמי היא הקבוצה היחידה בNBA שמשחקת מלוכלך לפעמים ושהיא כל הזמן עושה את זה.

אבל בוא נסגור את הדיון פה כי אנחנו לא נסכים, בסה"כ ניסיתי לתת ביקורת על הגישה שלך כלפי מיאמי וחבל שנגררת לעלבונות אישיים ולא עניינים. אתה כל הזמן מנסה להפוך אותי לאחד שמנסה להעצים את לברון למרות שלא היססתי בעבר להעביר עליו ביקורת.

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חי בסרט.

אני מדבר על מיאמי כל הזמן כי כמעט כל משחק שלהם מספק לי את הסיבות לעשות את זה. זה מה שקשה לך לקבל אז אתה בורח לטיעונים המביכים. בסיבוב הראשון זה היה כי אני אוהד ניקס ממורמר, עכשיו אני סתם צבוע שמחפש את מיאמי.

בגלל זה גם ציינתי שבשישי השופטים דפקו את בוסטון, ואחר כך את אוקלהומה בניצחון של הלייקרס. הכל בגלל שאני שונא מיאמי ולברון בדם ויושב עם מחברות ליד כל משחק. לא בגלל שכל פוזשן שני ה"סופרסטארים" עושים פלופים, לא בגלל שהסופרסטארים סוגרים 217 דקות עם 2 עבירות במצטבר, לא בגלל שהשחקנים שלהם מנסים לרצוח יריבים ולא מקבלים הרחקות, לא בגלל שחוץ מלמצוץ להם באמצע הפרקט השופטים עושים את הכל כדי שינצחו. הכל כי אני שונא מיאמי.

כאמור, MIAMI HEAT FAN BOYS SINCE 2010.

11. Lebron Member

כל פוזשן שני הם עושים פלופים? השחקנים שלה מנסים לרצוח? ואתה מנסה להגיד לי שאתה לא מקצין.. ולא, אתה לא מבקר קבוצות אחרות במינון ובבוטות שאתה מבקר את מיאמי, על המרפק המבחיל שדפק ארטסט לפני חודש להארדן לא דיברת כמו על דברים הרבה פחות חמורים שלברון עשה.

ועוד פעם אתה מוכיח שאתה בוגר מאוד כשאתה קורא לי פאן בוי (ואגב אני לא אוהד מיאמי, אני פשוט אוהב לראות את לברון, מה שמספיק לך לקרוא לי כך), וזה רק בגלל שאני לא שונא אותם למרות שידעתי לבקר אותם בכלל ואת לברון בפרט מספיק פעמים. מה אני אגיד לך, בוא פשוט נסכים על לא להסכים, הדיון הזה לא הולך לשום מקום ואני מצטער שנכנסתי אליו. אתה רוצה להמשיך להיכנס במיאמי ובלברון שיהיה לך לבריאות.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז לא רק שאתה עיוור עכשיו מתברר שאתה גם שקרן

התגובה למרפק של ארטסט

ושקרנים זה THE END OF THE ROAD בשבילי. עדיף כבר פאן בוי.

13. Lebron Member

יכול להיות שפספסתי את זה ואני מתנצל, אבל אל תקרא לי שקרן, אמרתי שאתה לא דיברת על זה כמו על דברים חמורים פחות של לברון, משמע שאת לברון אתה קוטל יותר על דברים פחות חמורים משחקנים אחרים, פה כולה שמת תמונה ולדברים שלברון עשה הקדשת יותר הודעות שגם היו הרבה יותר בוטות.
    פשוט תודה כשלברון עושה משהו לא בסדר זה יותר מעצבן אותך מששחקנים אחרים עושים גם עם זה פחות חמור בגלל שאתה פשוט שונא אותו.

14. Muurad Member

האסלם עם הרחקה ממשחק מספר 6, פיטמן קיבל הרחקה ל-3 משחקים.

לדעתי פיטמן היה צריך לקבל עונש הרבה יותר חמור על מה שעשה. הייתי נותן לו לפחות 5 אם לא יותר - סה"כ עונשים סבירים.

ושחקן ההגנה של השנה לא נבחר לחמישיית ההגנה הראשונה. אין שכל אין דאגות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx טיפשים ללא הפסקה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/12
  15. skyday20 Member

כנראה אנשים שונים בחרו את זה ויש להם דעה שונה מבחירת הקהל של שחקן ההגנה של השנה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx