מסכים, אני אוהד NBA שרואה הרבה משחקים בשנה גם בעונה הרגילה, אבל אני אף פעם לא אבין מה הקטע ב82 משחקים. זה גם עמוס בשביל השחקנים- רמת משחק ירודה יותר, זה גם מתיש ומוריד את הרעב של שחקנים לקראת הפלייאוף(יכול לקרות), וזה בעיקר לא מספיק מעניין. עונה של 50 משחקים תתן מענה לכל הבעיות הללו. כשהNBA רואה את הNFL משחק 16 משחקים בעונה, איך מגיעים ל82? המשחקים הם מאוד שונים ואין צורך בהשוואה כמובן, אבל כדי לנסות לעשות את זה מעניין יותר חייבים לצמצם את זה ל50-60.
בכלל כל התוכנית הייתה מצחיקה ומעניינת. הצירוף של שאק הולך להיות ענק העונה. אם רק היו מחזירים את גארי פייטון, כל החבר'ה האלה מינוס קאר וסטיב סמית' זה יותר טוב מסטאנד אפ.
יאללה, העונה מתקרבת והקבוצות מחפשות חיזוקים וכך גם השמועות מתחזקות בהתאם. נתחיל מהשחקן החם ביותר בשוק כרגע, כריס פול.
בעצם זה האוורד שהכי נחשק. הקבוצה הגדולה שתביא אותו תפתח פער משמעותי על המתחרות שלה בריצה לאליפות. אומרים שלייקרס חזק במירוץ, או מיי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
http://blacksportsonline.com/home/wp-content/uploads/2011/11/Chris-Paul-Knicks.Xxx לפחות משהו אחד טוב הולך לצאת לנו מאייזאה.
חזק באיזה מירוץ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אין להם מה להציע, ואורלנדו יוותרו עליו תמורת משהו ולא יעשו את אותה הטעות של לברון ובוש (ובגלל אותה סיבה אני לא רואה את CP3 מגיע אלינו). לכל חבריי שונאי הלייקרס באשר הם אני יכול להבטיח לכם שדוויט לא מגיע לשם. כמו שאמרתי שנה שעברה, דוויט לדעתי יילך לאחת מהנטס והקליפרס.. באורלנדו קשה לראות אותו נשאר זה ברור, ובמצב הזה cap space, כשרונות צעירים ובחירות דראפט הולכים לשחק עניין - וזה פחות או יותר מוציא את הלייקרס מהתמונה עם כל הכבוד לאנדרו ביינום שגם ככה פצוע כל הזמן וגם יושב על משכורת של 15 מיל' שהחוזה גם ככה נגמר עוד שנה וחצי) קשה לי להאמין שדוויט יגיד "או לייקרס או כלום" ויתעקש, מה גם שלשחק עם דרון וויליאמס, או לשחק עם בלייק גריפין - שניהם אגב בשוקים לא רעים בכלל אם זה בLA או בברוקלין, נשמע מצויין. אני אישית רואה את דוויט מגיע לנטס ומתחבר לדרון(למרות שגם ההצעה שלהם לא נראית משהו אם להיות כנה, אבל עדיין בין הבולטות), ואת CP3 מגיע לקליפרס...קשה לי לראות אותם מתעקשים להגיע ממש כפרי אייג'נטס לקיץ ודוחים את הטריידים שבטוח הקבוצות שלהם ינסו לסדר כשיבינו שהם לא הולכים להשאר בדומה למה שדנבר ויוטה עשו, ולא כמו קליבלנד וטורונטו... בחוקים החדשים זה אומר שהם יפסידו לא מעט כסף. הקטע הוא שלקליפרס היום יש את הנכסים הכי טובים אם זה כישרון, בחירות דראפט וכו' וגם את העובדה שהם מLA - ואם הם הולכים על דוויט והוא מסכים להגיע זה תוקע את פול, ואז מי יודע. מה גם שכשזה מגיע לשחקנים מהרמה הזה, בטוח שיהיו קבוצות נוספות שיהיו מוכנות למשכן את החיים שלהם בשביל האפשרות להביא אותם, במיוחד את דוויט.
אגב הזכרת לי מה"בטח משהו ישתבש בדרך" - ה"סעיף חנינה" שיהיה לנו גורם לסכנה מפציעה של אמארה עם החוזה המובטח שלו ל-5 שנים להיות הרבה פחות משמעותית.. ממש כמו כרית שנוכל לפול עליה במקרה הצורך חס וחלילה.. מקווה שנהיה חכמים מספיק לשמור עליה.
נשמע מצויין למי? לך ולי? דוייט התבטא כבר מספיק פעמים בעבר שהוא לא אוהב את ה"קור" בניו יורק והדעה הרווחת היא שהוא רוצה להיות ה-2nd coming של שאק על כל מה שמשתמע מכך. ללייקרס יש מספיק נכסים לתת ואני בניגוד אליך האמת יותר ממשוכנע שהם ינחת שם. הקליפרס והנטס הם אחלה שמות עבור התקשורת לזיין את השכל איתם (כמו ששנה שעברה עשו מהנטס טרארם בסאגת מלו וראינו איך זה נגמר), שורה תחתונה אני לא רואה אותם משחקים פאקטור בכל הנושא הזה. אחת הבעיות שהסכם ה-CBA לא פתר ואנחנו רואים את זה כבר עכשיו זה הכוח של שחקנים להכריח את ההנהלה שלהם לשלוח אותם לקבוצה שהם מעדיפים ואני בהחלט רואה את זה קורה עם הווארד וכריס פול. אין שום סיבה מבחינתם לשחק בקבוצות המשניות של ניו יורק ולוס אנג'לס (שוב עם כל הכבוד לכישרון של הקליפרס והבלו פרינט פור סקסס של ג'יי זי) צפויים לנו עוד הרבה מאוד ימים של זיוני שכל ואישית כבר מתחיל להישבר לי הזין מזה אבל אם אני צריך להמר - הווארד בלייקרס כריס פול בניקס דרון וויליאמס בדאלאס/קליפרס
תשמע אם הוא באמת יגיד "או לייקרס או כלום" ולא יהיה אכפת לו מהכסף שיפסיד וכו', או יסכים לעשות רשימה של קבוצות נוספת - אז לא ממש משנה מה יש ללייקרס כי הוא יגיע לשם לא משנה מה, כי בתאכלס בסופו של יום הכל תלוי בו. אבל לא יודע, לא נראה לי שזה יגיע למצב כזה, אני חושב שהרעיון לשחק עם הקליפרס לא יהיה משהו שהוא ידחה על הסף, ואם זו תהיה אפשרות שאורלנדו תסכים אז הוא יגיע.. עם כל הכבוד לכמה שנים שקובי עוד יכול לסחוב, בהתחשב שסטרלינג לא באמת יואב כץ חסר תקנה ושיהיה לו ביצי זהב כאלה ברשותו הוא יבזבז כמו שצריך, הם העתיד של LA. בעניין פול אלינו, קראתי היום שפול יצטרך לוותר על יותר מ-40 מיליון דולר אם הוא באמת רוצה להגיע אלינו(כשהדרך היא שיגיע כשחקן חופשי ויחתום על חוזה ל-4 שנים). גם בקשר לזה אני לא יודע, 40 מיליון זה לא לוותר על 4-5 כמו שלברון והחבר'ה עשו... למרות שהעניין השיווקי מלהיות בניו יורק עצמה כנראה יוכל לקזז לו את העניין. המצב הכי טוב בשבילו הוא לקבל טרייד אלינו בחלון ההעברות הנוכחי, אז יעבור 6 חודשי ההמתנה עד לקיץ - שם הוא לא יחתום על הארכת החוזה הקצרה(משהו כמו שנתיים אם אני לא טועה) אלא יחתום על חוזה חדש ל-5 שנים אם אני לא טועה ויוכל לקבל את המקסימום הרגיל כמו של אמארה של כמעט 100 מיליון, זה מה שהבנתי לפחות מכל הדיווחים למרות שרובם דיי סותרים כי לא כולם יודעים ב-100% מי זה מה(בדקתי עכשיו עוד פעם - הסיכוי היחיד שלו לראות חזה של 5 שנים בשווי 100 מיליון עם עליה שנתית של 7.5% זה אך ורק עם ניו אורלינס, עם כל קבוצה אחרת המקסימום שיקבל זה חוזה ל-4 שנים) הבעיה פה היא שלנו אין ממש מקום בתקרת שכר לתת לו את המקסימום ממה שהבנתי, ואם באמת הוא יקבל את הטרייד שלו, הוא יקחו לנו(בעסקה אולי הכי לא הוגנת אי פעם אגב) את המעט עזרה שעוד הייתה לנו מסביב, כשאני משער שנוכל להגיד שלום לפילדס, טוני, ולבחירה החדשה של השנה, עם בחירות עתידיות לכל הפחות - זה אם ניו אורלינס בכלל יסכימו להאנס על ידנו ככה. אבל עוד לא באמת בדקתי איך יכול להראות טרייד כזה ומה הדיבור עם כל עניין השכר שלנו לפני ואחרי...בלי שהכל ברור לגמרי זה עדיין מאוד מסובך ומבלבל... בכל מקרה אני מקווה שאיכשהו נגיע לכוכב השלישי. להגיד לך את האמת אגב? התקווה הסודית והחלום הרטוב שלי, שאין ממש סיכוי שתהיה במציאות, ואני יודע שזה מגעיל אבל עדיין - שאם דוויט ופול יהיו בסוף פרי אייג'נטס בקיץ וירצו לשחק אחד עם שני, שאנחנו נגיד שלום יפה לאמארה באיזה טרייד, ונחתים את שניהם להצטרף למלו. תאר לך שלישייה של פול, מלו, ודוויט.. השפתיים שלי רוטטות רק מלרשום את זה... עם כל הכבוד לאמארה כן, אבל אם יש לנו סיכוי כלשהו לסדר כאן את דוויט אנחנו צריכים לעשות את זה.
אני לא חושב שלניו אורלינס תהיה ברירה אלא להיאנס על ידנו במידה וכריס פול יודיע להם שזה או טרייד לניקס או שהוא עוזב בסוף העונה לניקס והם לא מקבלים כלום. נכון שיותר מחצי ליגה מסוגלת להציע להם חבילות הרבה יותר טובות ממה שהניקס מוכנים אבל הכל ייקבע על פי הרצון של פול. בניגוד לשנה שעברה בסאגת מלו הפעם אין עננת CBA שמרחפת והוא יודע בדיוק כמה כסף הוא יפסיד בשביל לשחק בניקס וכל עוד זה לא יזיז לו אין שום דבר שההורנטס יכולים לעשות. אף קבוצה לא תעשה איתם טרייד אם לא תהיה בטוחה שפול יחתום על הארכת חוזה. מסכים לגמרי שזה נשמע קצת הזוי ולא ריאלי ואני לא שוכח שגם בשנה שעברה היו לא מעט קולות שאמרו את אותם דברים על מלו שהתבררו כשגויים ובסופו של דבר היינו צריכים לשלוח חצי קבוצה בשביל שהוא לא יפסיד את הכסף שלו אבל הפעם כשאנחנו עם הסכם קיבוצי חתום, כשאנחנו כבר עם 2 סופרסטארים בקבוצה, כשאחד מהם הוא החבר הכי טוב שלו וכשאין לי בכלל ספק שאייזאה ממשיך לשחק תפקיד מפתח מאחורי הקלעים (הוא האיידול של פול ויש לו קשרים חזקים בתוך CAA) אני בהחלט יכול לראות את זה יוצא לפועל. בקשר לתסריט החסר לב שלך בסוף - לא חושב שיש אוהד ניקס שפוי שלא מונע מזיוני שכל על נאמנות וכו' שלא יחתום על זה ב-134 ידיים אבל הווארד לא יבוא לפה. אני אם כבר תמיד אהבתי יותר את דרון וויליאמס ואם הייתה ניתנת לי בחירה בינו לבין פול הייתי לוקח את הראשון בלי למצמץ בכלל אבל אני יודע שאחת הסיבות שבכלל יש לנו סיכוי על פול זה היחסים הטובים עם מלו וה-TOAST המפורסם ככה שאני "מקבל" את זה בהבנה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
תראה אתה צודק כי כשיש CBA זה משנה את כל התמונה, וגם העניין שהיום לפי ההסכם השחקנים כדי להשיג את החוזה הכי טוב בשבילהם(מחוץ להארכת החוזה ל-5 שנים עם הקבוצה המקורית), חייבים להפוך קודם לשחקנים חופשיים(גם אם הם רוצים לחתום באותה הקבוצה) - גורמת לזה שכל הכוח אצלם. אבל העניין פה עוד פעם הוא שאנחנו לא יכולים להציע לו את המקסימום(אני נוכל להציע לו 13 מיליון לשנה כשהוא יכול לקבל משהו כמו 17), והוא יצטרך להפסיד דיי הרבה כסף אם הוא רוצה להגיע אלינו - לעומת למשל הקליפרס שעדיין הם בשוק גדול, עם סופרסטאר צעיר ובמצב יותר טוב מאיתנו מבחינת שאר הסגל - כשהוא מבחינתו בעדיפות הראשונה צריך את הטרייד הזה, ולא רוצה להגיע למצב שיעבור כשחקן חופשי בקיץ, כי אז הוא יפסיד אפילו יותר כסף..ככה שהתעקשות כאן של ניו אורלינס כן יכולה להיות משמעותית - כי אנחנו מציעים להם עסקה כ"כ גרועה שעדיף להם לקחת את הסיכון ולבדוק אם פול באמת רציני בעניין ה "ניקס או כלום" ולעמוד על רגליים אחוריות ולהגיד לו שהעסקה היחידה שיסכימו לה היא של הקליפרס.. במצב כזה אני לא בטוח שפול באמת יממש את האיום שלו. הבעיה בכל העניין כאן גם הוא שזה יוצר אפקט דומינו - גם בנוגע לשאר הפרי אייג'נטס הגבוהים כמו צ'נאדלר או ננה, שבשנייה יכול לשנות את התמונה, ככה שכל הניתוחים וההשערות נהיים יותר מסובכים. העניין שהוא חייב להגיע דרך טרייד, ושהוא יאבד כ"כ הרבה כסף שאנחנו לא יכולים להציע לו לעומת האחרות גורם לי לחשוב שהוא לא מגיע.