בכל מקרה מנהיג אמיתי לא לוקח הכל עליו, אלא דואג להכניס את חבריו למשחק גם כשקשה להם (לסדר זריקות מאד קלות). לקחת על עצמך הכל מראה שאתה לא מנהיג את הקבוצה, כי אין לך השפע המספקת על אחרים, ולכן אתה לוקח על עצמך.
לא מסכים. מנהיגות ומעמד זה משהו שמרוויחים. קובי הוכיח למה מגיע לו להיות במעמד הזה ובסופו של דבר הוא שחקן הרבה יותר טוב מכל מה שיש ללייקרס להציע.בעיני זו גדולה של מנהיג לזהות מתי החברים שלו לא במשחק ומתי צריך לקחת עניינים על עצמך לטובת הקבוצה באותה מידה שזו גדולה לזהות את השחקן החם ולכוון את המסירות אליו. צריך לדעת מתי להיות אנוכי. זה לא תמיד דבר רע. תלוי באיזו תדירות ובאילו סיטואציות משתשמים בזה.
http://sports.walla.co.il/?w=/3822/1402578 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx מה ההפך ממגע מידאס?
כשהחברים של קובי באים לעבודה, הכל הופך להיות פשוט וקל יותר. כמו הלילה ב-W בניו אורלינס. אבל אלמלא כמה קליעות אופייניות לקובי מבחוץ עמוק ברבע הרביעי, לא בטוח שזה היה נגמר קל או אפילו לטובת הלייקרס. אין שחקן קלאץ' יותר טוב מקובי לדעתי אולי אפילו בהיסטוריה. תמיד היה לו את זה - ביטחון מדהים ויכולת לקלוע בדיוק מתי שצריך. וזה בניגוד גמור לשחקנים מובילים אחרים. נגד מיאמי הכדור נכנס ויצא - חוסר מזל. מול אורלנדו הוא זרק מהחצי כמעט ועל 2 שחקנים. בשני המקרים לא אשמתו. MVP AGAIN :aaa025:
אייברסון ממשיך בתצוגות הנפל שלו, ולמזלו הרב היה שם רודני סטאקי בכדי לחפות על מופע ההיעלמות של אייברסון. אייברסון סיים עם 0 מ 7 מהשדה, ורק 5 נקודות מהקו, בכדי לספק עוד ערב מאכזב (למרות שכבר לא מצפים, אז זה לא כל כך מאכזב). לזכותו של אייברסון יאמר, כי הוא כן חילק 8 אסיסטים לחבריו לקבוצה. סטאקי מנגד נתן הצגה. הוא קלע 40 נקודות ב 15 מ 24 מהשדה, שזה 62.5%. בנוסף הוא הוריד 6 ריבאונדים, חילק 4 אסיסטים, וחטף 4 כדורים.
אחרי שהם התחילו לקחת הכל כמובן מאליו, אחרי שהם התחילו אף לזלזל, אחרי שהם הורידו כמה הילוכים, הלילה הלייקרס במבחן אופי שיראה עד כמה הקבוצה למדה מטעויות העבר. הפעם לא יהיה זילזול, לא יהיה מובן מאליו, רק ניצחון יספק את קובי, פיל ושות. ועל היריבה המדהימה לא צריך להכביד מילים, נכון להיום בוסטון הקבוצה הטובה בליגה, מה קובי אומר על זה? הלילה אולי נקבל תשובה!
בשנה שעברה בעונה הרגילה בוסטון ניצחה גם בלוס אנג'לס וגם בבוסטון בהפרש יחסית גדול. בסדרת הגמר כאמור ניצחו הלייקרס בשני משחקים בביתם והפסידו אחד. לשתי הקבוצות יש מה להוכיח ואם אתה מחבר את העונה עם הפלייאך זה מתחלק 2-2 בלוס-אנג'לס (ו 4-0 לבוסטון בבוסטון). הלייקרס מגיעים אחרי 4 משחקים בשבוע האחרון שזה די עמוס לכל קבוצה, אבל הם מגיעים עם קוף על הגב בשם בוסטון, וינסו בכל הכוח להוריד אותו. הבוסטון מגיעים למשחק הזה די זחוחים, אחרי שממשחק למשחק הם שוברים שיאים. קובי חימם מנועים בשבוע האחרון בכדי לפחות לסמן שהוא הולך לקחת את המשחק עליו (אם זה יקרה 90% שבוסטון ינצחו), בוסטון יהיו מוכנים לכך. חימום המנועים של קובי עלה לליקרס בשני הפסדים, הבוסטון בינתיים המשיכו לשחק קבוצתי ושייטו לנצחונות קלים על היריבות שלהם. בסופו של יום צריך גם לזכור שרצפים חייבים להסתיים באיזשהו שלב, ואצל הלייקרס בבית זה נשמע הגיוני. כל תוצאה שלא תהיה תתקבל כהגיונית, אך אם הייתי צריך להמר עדיין הייתי הולך על בוסטון.
משחק מרתק היום בלילה שללא שום ספק כבר בשלב זה של העונה יעיד על כיווני הרוח של הליגה. צריך עם זאת לציין, בוסטון פשוט נפלאה ולטעמי אף עולה על הלייקרס (או על כל קבוצה אחרת) ככה שהרבה המשחק היום לטעמי לא ישנה. יהיה בהחלט נחמד לראות את שתי הקבוצות הטובות בעולם נפגשות האחת מול השניה שהניצחון = יוקרה.
אני הייתי נזהר בלשוני. אמנם גם הסלטיקס וגם הלייקרס הן 2 מהקבוצות הטובות ביותר, אבל כדאי לזכור גם את קליבלנד של העונה. קליבלנד נותנת גם בעצמה הצגה לאחר הצגה, ונמצאת עם מאזן טוב משל הלייקרס. אבל אולי אתה צודק כי קליבלנד היא הופעה של אדם אחד, שמצליח להחיות עצמים בלתי מזוהים (הקבוצה שלו), ולהצעיד במו ידיו את הקבוצה למאזן מדהים של 4-24. הלילה הוא מארח את וושינגטון בכדי להגדיל את רצף הנצחונות החדש לחמש. נגד וושינגטון של העונה זו לא אמורה להיות בעיה משמעותית, ואם הלייקרס יפסידו לבוסטון הפער בין קליבלנד לליקרס יגדל ל 2 משחקים.
זה נכון ששתיהן מהמזרח, אבל לא דיברו על גמר פוטנציאלי, אלא על שתי הקבוצות הטובות בעולם. אני חושב שלהתעלם מקליבלנד תהיה טעות.
קליבלנד לא יכולה להיות אחת משתי הקבוצות הטובות בעולם מפני שהם פשוט לא קבוצה. יש להם את השחקן הטוב בעולם וזו הסיבה היחידה שהם נמצאים במצב שהם נמצאים. כמעט כל המשחקים שלהם זה one-man-show ויש גבול עד לאן לברון יכול לסחוב את הקבוצה הזאת.
בזה אני מסכים אתך, וציינתי את זה לפני כן. למרות זאת עם מדברים טכנית הם כן נחשבים קבוצה, ולכן זכאים להיות מוגדרים כאחת הקבוצות הטובות בעולם. נתון פיקנטי ומעניין, הנצחון האחרון של הלייקרס על ניו אורלינס היה הנצחון ה 999 בקריירת האימון של פיל ג'קסון ב NBA. הלילה תהיה לו ההזדמנות להשיג את הנצחון ה 1000 בקריירה שלו (משחקי עונה רגילה, כי משחקי פלייאוף נספרים בנפרד)במשחק שמבטיח המון. בכל מקרה הוא צפוי להיות המאמן שהגיע ל 1000 הכי מהר, אבל נראה לי שהוא ממש ישמח אם זה יהיה הלילה.
ברוך השב סלע. מה שחסר לנו באמת במשחק הלילה זה מישהו שבאמת עושה הכל, מישהו שכל הקבוצה עושה כרצונו, ואף אחד לא מתלונן, מישהו כמו מייקל... לא היה, וכנראה שגם לא יהיה.