NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברייקינג ניוז: שאקיל לקאבס תמורת ביג בן ופאבלוביץ'.

ניסיון אחרון להשיג אליפות לפני פרישה ואחת שאולי תשאיר את הקינג באוהיו. לא יודע מה יקרה עכשיו עם זידרונאס, לא יודע אם זה יצליח, לא יודע אם זה יביא את הטבעת שעיר שלמה מייחלת לה אבל boy, זה הולך להיות חתיכת שואו טיים.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי עסקת ריצ'רד ג'פרסון מבטיחה כרגע יותר מאשר צירוף שאקיל לקליבלנד. אין לנו מושג האם שאקיל בגילו יכול להיות החלק החסר בפאזל. הוא יוסיף נוכחות מתחת לסל והוא לא ייצטרך לרוץ 120 קמ"ש לאורך המגרש כמו שאולי היה צריך בפניקס, אבל האם הגיל באמת יתחיל עכשיו לעשות את שלו?

סביר להניח שהמוטיבציה של אוניל לא תהיה בעיה, הטבעת הנוספת שהוא רוצה על חשבון קובי בראיינט כבר תדאג שהוא יישאר בשיא הכושר, אבל בכל זאת נצטרך לראות אם ההעברה הזאת תביא לקליבלנד אליפות? האם שחקן כמו וינס קארטר אולי היה פתרון יותר טוב? אני לא יודע, אבל בוא נגיד ככה, אילגאוסקאס גם לא נעשה יותר צעיר וכולנו ראינו איך הווארד האכיל אותו קש. לקאבס היו בעיות קשות בקו הקדמי ועכשיו הם אולי פתרו חלק מהם. הבנתי שבעוד שנה שאקיל יגמור את החוזה שלו כך שגם זה יתרון.

לדעתי סאן אנטוניו בריאה קבוצה אולי הרבה יותר מסוכנת ללייקרס מקליבלנד עם שאקיל, אבל לך תדע מה יהיה. מה שבטוח שיהיה מעניין בקליבלנד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. JR-Riquelme Member

הקרב על הטבעת החמישית בין דאנקן קובי ושאק הולך להיות חם. העונה האחרונה בעשור, ואני בטוח שכל אחד חושב להשיג את החמישית ולהטביע את חותמו כגדול ביותר בעשור.
    מי יזכה?

קווין גארנט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אגב, הדראפט נראה לי הולך להיות מלא בטריידים. כבר 4 טריידים(כלומר 6, אבל שניים לא משמעותיים) היו לנו לפני

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי המפתח להצלחת בוסטון וסאן אנטוניו הוא בריאות. שתי הקבוצות לדעתי על הנייר יותר טובים מהלייקרס, אבל ברגע שכוכבי על כמו גארנט, דאנקן וג'ינובילי אינספור פעמים נעדרים ללייקרס יש אפשרות לקחת דאבל. לגבי קליבלנד אני הרבה פחות בטוח מאשר הקבוצות שציינתי. צריך לזכור שבסדרה מול אורלנדו חוץ מלברון למעשה אף אחד הופיע. מה יהיה עם דלונטה ווסט, מו וויליאמס? זרביאק? אולי כדאי להעביר בטרייד את ווסט וזרביאק לנטס בשביל שחקן כמו וינס קארטר? בסה"כ שאקיל אוניל לא יביא 20 נק' לערב ולדעתי לברון צריך עזרה גם בנושא הנקודות. אם שחקן כמו וינס קארטר מוכן לקחת על עצמו תפקיד צנוע ולהסתפק בתפקיד הסגנות (בטח בנושא הנקודות) קליבלנד מתחזקת עוד יותר ואז היא מאיימת ברצינות גם על הלייקרס וגם על בוסטון וסאן אנטוניו בריאים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/09
  5. JR-Riquelme Member

שי, תשכח מקרטר ולברון, כי קרטר הולך לפלורידה לחבור להאוורד!

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4287197

בעסקה הזאת בעצם המג'יק קצת מאבדים שחקני ספסל חשובים, אלסטון, באטי ולי עוזבים. אבל קרטר!!!

נלסון, קרטר, טורקוגלו(אם יחזירו אותו), לואיס, האוורד.

העונה הבאה הולכת להיות אחת המעניינות שאני זוכר...

אני באמת חושב שהטרייד משתלם לשתי הקבוצות. אורלנדו מתחמשת בסופרסטאר שהולך להעלות שם את הרמה לכזאת של קבוצה אלופה ללא ספק, והנטס נפטרים משחקן שבכלל לא היה לו חשק להיות שם, ומקבלים את קורטני לי, שחקן עם פוטנציאל אדיר וחוזים גמורים של אלסטון ובאטי ב2010, שלהערכתי יהיה להם שם חוזים ששווים משהו כמו 20 מיליון(האריס צפוי לקבל חוזה שמן). מספיק כסף להנחית 2 סופרסטארים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/09
  6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אז העברה באמת נסגרה, יפה יפה. שאק בגיל 37 עדיין רעב לכדור, זה דבר יפה בפני עצמו אם נעזוב רגע את התחרויות שעושים כאן בין התארים האישיים לקבוצתיים. פשוט הרצון להמשיך לשחק ולא לוותר גם בגיל כזה מכניס אותו לרשימה עם עוד כמה וותיקים שלא יכלו להפסיק לשחק את המשחק. כל הכבוד לשאק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

7. אלי מתחן Member

וינס קארטר עובר לאורלנדו בתמורה לרייפר אלסטון וקורטני לי, מה אתם אומרים?

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיזוק רציני לאורלנדו, לדעתי חיזוק שמשאיר כרגע את המג'יק לפני קליבלנד!

9. SeRgInHo Member

אבוי, קארטר בן 32 ובעיני תמיד נחשב סוג של לוזר... מילא תמורת באטי ואלסטון, אבל לוותר על לי?! לא ברור...

10. Dimitar Berbatov Member

אני כן חושב שקרטר יכול לעזור למג'יק, אבל גם אני לא מבין למה לוותר על לי. הראה כל-כך הרבה דברים יפים בפלייאוף, וכל זה בעונת רוקי.

11. JR-Riquelme Member

שיש לך הזדמנות להביא לקבוצה את קרטר, אתה תוותר גם על עשר קורטני לי, לא משנה כמה זה קשה.

לא ציפיתם שהם יביאו את קרטר בחינם, נכון? הם חייבים לוותר על משהו.

12. ManUtd Fan Member

לא ציפיתי שהם יביאו את קרטר בכלל.
    האמת, אני עדיין לא יודע איך לאכול את הטרייד הזה. קורטני לי הוכיח את עצמו כאחד שיש לו פוטנציאל אדיר להתפתח לשחקן נהדר, הוא עשה הרבה דברים בעונה החולפת ועוד בעונת הרוקי שלו. מנגד, אני לא חושב שצריך להרחיב על קארטר, שבהחלט הופך את אורלנדו לקבוצה יותר מאיימת, אבל אני עדיין לא סגור אם המהלך הזה נכון בשביל אורלנדו או לא.

לגבי שאקיל-קליבלנד, פה אני בהחלט חושב שהטרייד הזה יעשה להם רק טוב. זה ממש טרייד שיכול להביא אליפות לקאבלירס. בדיוק הביג מן שלברון היה צריך בקבוצה שלו, ולמרות ששאקיל איבד לא מעט מהיכולות שלו בעקבות הגיל, אני עדיין חושב שהוא שחקן שיכול לעשות את ההבדל בין קרוב לאליפות לאליפות. במילא הם ויתרו על שני שחקנים שלא ממש מאמינים בהם - וואלאס כבר מזמן איבד את היכולות שלו, אפילו בהגנה. פאבלוביץ' דווקא דיי הרשים אותי לפני שנתיים עם משחק נהדר מחוץ לקשת, אך השנה נראה כי לא האמינו בו.

13. $zinedine zidane$ Member

טרייד מצוין לקליבלנד. הביאו את שאקיל תמורת כמעט כלום.
    למרות החסרונות הלא מעטים של שאקיל בהגנה, הוא עדיין יכול לעשות עבודה טובה יותר מכל הגבוהים של קליבלנד על הסנטרים המובילים בליגה ובראשם הווארד, שעשה לקליבלנד בצפר בפלייאוף. בהתקפה לקליבלנד סוף סוף יהיה מה למכור בצבע. לדעתי, שאקיל שחקן הפוסט הטוב בליגה גם כיום, ועם קבוצת שלשות טובה כמו קליבלנד יהיה בעייתי לעשות עליו דאבל טים.

ד"א, בעקבות העונה הטובה של שאקיל והדיבורים על כך שהוא לא רוצה לפרוש בתום החוזה הנוכחי, אני לא אהיה מופתע אם הוא יחתום בקליבלנד לעונה נוספת תחת חוזה נוח יותר מבחינת קליבלנד.

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

15. SeRgInHo Member

אם טורקוגלו בסוף לא ישאר אז לדעתי אורלנדו הולכת פה על הרס עצמי. אני בהחלט רואה את קארטר כמקביל לאייברסון של דטרויט 08-9. סתם הכניסו בן אדם מאד חולה למיטה בריאה... קארטר סקורר טוב (עם אגו נפוח) אך לא יותר מזה. לא ווינר, לא שחקן עם אופי ולא מנהיג.