NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. johnnie walker Member

לאציו, התגובות והתלקקויות שלך על קובי השכם וערב הן פשוט מביכות ברמות שקשה לתאר,
    כמו איזה ילדה בת 12 שרואה את גסטין טימברלייק או משהו,די נו, תתבגר כבר ראבק.

2. Dimitar Berbatov Member

אוי דנבר..
    כרמלו אחרי מחצית ראשונה מדהימה נעלם ונראה שהוא מנסה לברוח מהכדור ובילאפס למרות שלשה ענקית על ההפרצוף של בראיינט היה בערב מזעזע מחוץ לקשת, מבחינת אחוזים אולי המשחק הכי חלש שלו בפלייאוף עד עכשיו. וכששניהם השחקנים הכי טובים שלך במשחק כזה ומהצד השני גאסול ובראיינט בלתי ניתנים לעצירה קשה לנצח. גם כשננה ואנדרסן מצוינים מתחת לסל.

ועדיין בתור שונא קובי ושונא LA אני יוצא אופטימי. אם בערב חלש של בילאפס ובמחצית שנייה של 4 נקודות כמדומני של כרמלו, דנבר מובילה לאורך כל המשחק ומשחקת ברוב שלבי המשחק טוב יותר, הם יכולים לעשות את זה.

נקווה שלפחות אורלנדו תשמור מחר על הביתיות.
    יניב, גמר נטול לברון וקובי

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/09
  3. ManUtd Fan Member

http://i39.tinypic.com/2hfuxj5.Xxx

:aaa021:

משחק מורט עצבים. משחק ההגנה של הלייקרס ברוב שלבי המשחק היה פשוט שערורייה. גאסול אמנם היה נהדר בהתקפה, אבל בהגנה היה נראה כי פשוט לא אכפת לו. הוא לא יוצא לשחקנים, פשוט נעמד במקום כמו דחליל. אודום כבר פעם שנייה שמקבל וואחד נזיפה בפלייאוף הזה מפיל ג'קסון, ובצדק. תרד כבר להגנה! הפציעה של אריזה הורידה לי כמה שנים מהחיים, אבל טוב היה לראות אותו חוזר ברבע הרביעי. ולמרות זאת, לוק וולטון עשה עבודה נהדרת ברבע השלישי. בכלל, חוץ מקובי, הוא לדעתי היה השחקן המרכזי באותו רבע. הוא פשוט הרג את מלו, סחט ממנו את העבירה הרביעית (או השלישית, העבירת תוקף) ובכלל היה נהדר.
    שמח על הניצחון, אבל מלו לא יתפוס יום רע כל-כך פעם נוספת, צ'ונסי גם כן ומאוד קשה לי להאמין שג'יי-אר סמית' יסיים משחק נוסף עם 2-10 מהשלוש (ודווקא את הזריקה הכי קשה הוא הכניס). ועדיין, החזרנו את הביתיות וזה הדבר הכי חשוב.

4. SeRgInHo Member

אני במקום דנבר אופטמי. אם במשחק מזעזע של כרמלו (וגם בילאפס, למרות מחצית שניה לא רעה) ובמשחק שיא של קובי הם שוב פעם היו רחוקים הוצאת חוץ מניצחון, אז המצב טוב. בכלל, מישהו היה מופתע אם התוצאה עכשיו הייתה 3-0 לדנבר? כי לפי מה שהלך עד עכשיו על המגרש, זה מה שהיה צריך להיות, או לפחות 2-1 אבל הפוך.

בסדרה השניה הדבר שהכי מפתיע אותי עד עכשיו זה השפטים. ברבע הרביעי במשחק 2 נשרקו 2 עבירות תוקף ללברון פלוס צעדים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx סוף סוף קיבלו אומץ אנשי המשרוקית. בסדרה השניה הם סתם הורסים את כל החוויה עם אין ספור טכניות מיותרות.
    בינתיים שני המשחקים הראשונים יכנסו הישר לקלאסיקה של המשחקים הטובים בכל הזמנים. רק שימשך כך

רק אני חושב שגמר של דנבר-אורלנדו יהיה יותר אטרקטיבי מלברון VS קובי? הלוואי שזה יקרה.

5. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

6. SeRgInHo Member

ורק כדי לנמק ולחדד את הנקודה,
    רק עכשיו מתחילים להבין את גודל ההישג של לברון.איך שהוא סוחב לגמרי לבד את הקבוצה על כתפיו. מצטער, אבל הסגל המסייע שלו הוא חלש ולא ראוי. מו וויליאמס ברגע שלברון יעזוב, יחזור למעמד הבינוני אליו הוא שייך. אולסטאר? סופרסטאר? הצחקתם אותי. ווסט? שחקן שיודע רק לעמוד בפינות ולזרוק שלשות פנויות. לא שחקן של קבוצה אלופה. וורז'או, איכס, אני מתעב את השחקן הזה. הוא שחקן הגנה מצוין, אל מרבה ליפול ולעשות הצגות. בכלל, כל הטרנד הזה של אופנסיב פאול תופס מאד לאחרונה וזה אחד הדברים שיותר מגעילים אותי.
    כמה תרם הספסל של קליבלנד בשני המשחקים ביחד? 20? 30 נק'? בקיצור כל הקרדיט מגיע ללברון ולא לקבוצת השחקנים הכל כך עלובים סביבו. לדעתי אורלנדו פשוט טובים יותר, גם אישית וגם קבוצתית. חוץ מלברון אין לקליבלנד שחקנים ברמה של לואיס, טורקוגלו או אפילו קורטני לי או פייטרוס (שחקן אדיר ולא מוערך מספיק. תמיד שם כשצריך אותו). אפילו גורטאט כסנטר מחליף הוא אדיר. וזה בלי לדבר על זה שהשחקן הכי טוב של אורלנדו (עד שהוא נפצע) בחוץ. מצד שני, גם גארנט היה בחוץ, אז לא נתעסק בזה...
    אז אני מאד מצטער, לא רוצה לראות בגמר תצוגת יחיד, אני רוצה לראות תצוגה קבוצתית, ואני מאד מקווה שזה יקרה ואורלנדו תהיה בגמר.
    מהעבר השני מי יהיה בגמר פחות משנה לי, גם לייקרס אדירים ודנבר לא פחות. בגלל השנאה שלי ללייקרס אני מעדיף את בילאפס ושות'.

7. JR-Riquelme Member

אין דבר יותר גדול מגמר בין קובי ללברון.
    בטח שזה יותר מעניין מאשר גמר של שתי קבוצות סימפטיות כמו דנבר ואורלנדו. הכדורסל אולי יהיה יותר טוב בגמר כזה, וגם זה ממש לא בטוח, אבל שום דבר מעבר לזה.
    אני כל כך אוהב את ה-NBA בגלל שהוא הרבה יותר מכדורסל קבוצתי. זה משחק של כוכבים.

8. SeRgInHo Member

מה זה אין דבר יותר גדול מלברון וקובי? מי קבע את זה?
    כי כל אוהד כדורסל אמיתי יעדיף את אורלנדו ודנבר בגמר. אם קובי ולברון רוצים לברר למי יש יותר גדול, שילכו לשחק ב 1 עח 1 בשכונה. כשאני רואה משחק אני רוצה לראות קודם כל קבוצתיות ורק לאחר מכן את המהלכים האישיים.
    אמרתי גם שעם לייקרס אין לי בעיה, למרות שהם הקבוצה השנואה עלי. אבל לראות את קליבלנד בגמר? איכס.
    אני ממש לא אדע בעד מי להיות במקרה הזה. אולי אתפלל שאיזה טיל ייפול על הסטייפלס סנטר או ה Q ארינה וישמיד את שתי הקבוצות...

9. אבו Member

כמו מול יוסטון, שוב ניצחון במשחק ה-3 הקריטי אחרי איבוד הביתיות. פאו גאסול, הגיע לסדרה הזאת. סוף סוף הוא דומיננטי ולא בגלל ריבאונד התקפה וכאלה...פשוט קיבל כדורים ועשה מהלכים אישיים מצויינים. טרבור אריזה, היה מדאיג לראות אותו יורד לחדר ההלבשה, אבל חזר לרבע הרביעי כמו חדש והיה פשוט עצום. שלשות קריטיות בהתקפה, הגנה פנטסטית שלו, וכמובן החטיפה בסיום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    וקובי? קובי, וכל מילה מיותרת. משחק מדהים של קובי. יום אחרי יום שני השחקנים הטובים בעולם עם הופעות קלאץ' אדירות, פנטסטי. פליאוף NBA!

ועדיין פישר וסאשה ממשיכים בכושר המזעזע שלהם. די כבר פיל, הגיע הזמן לדחוף קדימה את שאנון בראון וגו'רדן פארמר. אה, וגם אנדרו ביינום נראה זוועה הלילה מבחינה התקפית. פשוט לא פגע בכלום.

LA!!! :aaarse:

10. GRANDE LAZIO Member

בונא לא טוב לך, אל תקרא.
    אף אידיוט לא יגיד לי מה לכתוב או למי ללקק.
    ותרגיע עם היציאות ש'ך, תן כבוד.

קובי הוא אהבה גדולה כבר יותר מעשור, שתאהב ככה ספורטאי אולי תבין את זה.

11. GRANDE LAZIO Member

בפלורידה כבר רואים כמה אורלנדו עדיפה.. W בסך הכל די קל, אחרי מה שראינו בקליבלנד. אבל.. שום דבר לא גמור. אם המג'יק יקחו גם ת'רביעיי, ואני חושב שהם יעשו את זה (אם יגיעו מפוקסים כמובן ובלי שחצנות), אז כן, הסידרה תהיה סגורה.

ג'יימס הלך לקו 24 פעם (!!). מדהים.
    ראיתם את החסימה הנקייה של הווארד עליו בסיום?
    פשוט לא ייאמן השיפוט בשתי הסדרות. לא ייאמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/5/09
  12. SeRgInHo Member

השישית של האווארד מעצבנת אותי מאד. היום זה קרה כשהמשחק גמור, מחר זה יקרה במצב של שוויון...

כמו שחשבתי, השלשה של לברון במשחק הקודם לא אומרת דבר. א. כי הוא לא אחד השחקנים הטובים בליגה בג'אמפ שוטס או מהשלוש ורחוק מלהיות כזה. ב. אם זה באמת אמר משהו, אז מה תגידו על ההחטאות שלו מהקו ברבע האחרון במשחק היום?
    אורלנדו עם ניצחון די קליל כשיתרון שלה (גם כשהיה נמוך) אף פעם לא היה בסכנה. עוד פעם ללברון אין עם מי לשחק ורואים שהוא מנסה. למכבי ת"א יש סגל מסייע טוב יותר...

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

קליבלנד נראית קבוצה כבויה. אף אחד חוץ מלברון לא פוגע ועם כל הכבוד לסוויפים על אטלנטה ודטרויט, אם לא עכשיו ברגעים שכל הדינרוס על השולחן, מתי? במה בדיוק הצוות הזה שונה מהצוות שהיה ללברון לפני שנתיים? אז כן אפשר להגיד שהמרפק שמו חטף קצת עירער אותו אבל איפה ביג Z? איפה דלונטה? איפה האנרגיות של וארז'או?

אורלנדו אכן מנצחים בקלילות אבל גולת הכותרת היא שזה נעשה במשחק ממש לא גדול מבחינתם. הידו בערב קליעה מזעזע, הווארד עם בעיית העבירות הכרונית שלו שיחק 26 דקות בסך הכל ועדיין זה נגמר ב-10 הפרש. ולחשוב שאם לא הפוקס במשחק הקודם אנחנו במצב של 3-0. הזוי.

14. JR-Riquelme Member

לברון גם לא היה ממש טוב.
    אחוזים גרועים מהשדה, הכל הוא עשה בכוח, שום דבר לא בא לו בקלות כמו שהוא רגיל לעשות, ברבע הרביעי לברון שוב פעם חלש מאוד, וזה אמור להדאיג אותו מאוד.
    השחקנים האחרים לא הגיעו. קליבלנד היא קבוצה של שחקני שלשות מעולים, בעונה הסדירה מקום שני בליגה לאחוזים מ-3, כמעט 40 אחוזים, ועכשיו האחוזים שלהם צונחים ל35%. זה לדעתי הדבר שהכי פוגע בהם, כי הם מאוד תלויים בשלשות האלה. שלברון מקבל דאבל טים אז מיד מו\דלונטה\צ'רביאק\פאבלוביץ'\גיבסון צולפים שלשות. ולברון עדיין מוצא אותם למבטים מצויינים, אבל הם לא פוגעים.
    ראשרד לואיס הוא מיס מאצ' מהלך נגד קליבלנד, אין עליו שומר נורמלי, ועד עכשיו הוא גם מעלה את הרמה שלו כמו שהוא אמור לעשות(עם כמה שהחוזה שלו מוגזם, לואיס זה אחד שהביא אותם כמה צעדים קדימה והם יכולים לחשוב על תואר ברצינות כבר בעונה הבאה).
    אני עדיין הולך עם קליבלנד שתעבור את הסדרה, אבל היא פגשה כאן קבוצה שיותר טובה ממנה מבחינה המאצ' אפים. לדעתי אם הקאבס היו מתחלפים עם הלייקרס ומשחקים נגד הנאגטס הם היו עוברים בקלילות.

15. SeRgInHo Member

גם נגד דנבר זה היה אותו סיפור. אי אפשר לקחת אליפות כשהפער בין השחקן הכי טוב של הקבוצה לבין השחקן השני הכי טוב שלה הוא כמו הפער בין יואב ספר לאנתוני פארקר.
    אורלנדו קבוצה טובה יותר, אורלנדו קבוצה עמוקה יותר, ואפילו ואן גאנדי, שהוא לא מצמרת המאמנים הוא יותר טוב ממייק בראון. מה שיש לקליבלנד להציע זה לברון, לברון ו... לברון. זהו. והשופטים כמובן.
    כמו שאמר Il Capitano, הפער בין ה 2-1 הזה לסוויפ הוא פאקינג פוקס (כן, פוקס) של לברון שגם אם יעמוד חופשי מהשלוש לא בטוח שיקלע.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/09