NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. GRANDE LAZIO Member

KB עבר אמש את קארים עבדול ג'באר ברשימת הקלעים של הלייקרס בכל הזמנים בפלייאוף, בדרך למקום השני עם 4,087 נק'! WOW.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

2. אלי מתחן Member

פשוט טירוף בקליבלנד
    טורקגלו ענק, איזה ווינר...!

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וווווווווווווווווווווווווווווווווואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו :aaa021:

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טורקוגלו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    ה-MVP משאיר את קליבלנד בחיים!

5. אלי מתחן Member

טוב, לזה לא ציפיתי.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי כן ציפה לזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני כבר התחלתי לסכם את המשחק...מי היה מאמין שזה היה קורה!?! בחיי, לברון ג'יימס פשוט מציל את כל העונה של קליבלנד. אני פשוט לא יכולתי להאמין עד כמה קליבלנד למעשה תלויה בשחקן אחד, שחקן שלא סתם זכה העונה ב-MVP (סליחה 'לאציו' תודה שעכשיו קובי צריך גם סל שכזה בפלייאוף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ), אבל יאללה שנייה אחת?

אלוהים ישמור, מה עוד מחכה לנו בפלייאוף הזה?

7. ManUtd Fan Member

פאקינג וואו!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

לברון מציל עונה שלמה!

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי בטוח שאורלנדו יעשו הכל כדי למנוע ממנו את הכדור, אפילו במחיר של דאבל טים אבל עדיין הידו עשה הכל כדי לחסום ללברון את השדה ראייה... וואו, חתיכת ווינר שאט מהסרטים!

שמח מאוד בשביל לברון שבכל ההשוואות עם קובי תמיד מסייגים ומביאים את הקלישאה של "בכדור האחרון קובי עדיף" שזה עם כל הצער והכאב עדיין נכון (למרות שאם שואלים אותי אז רוברט הורי עדיף על שניהם, אז מה זה בדיוק אומר), ועכשיו מוסיף לעצמו גם את הווינריות הזאת שתמיד דיברו עליה כעל משהו ש-LJ עדיין לא שם עליו את החותמת.

עוד משחק לפנתיאון, עוד רגע שייחקק בהיסטוריה, איזה חתיכת פלייאוף מטורף אנחנו מקבלים! לשבת ולהתענג על כל שנייה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/5/09
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יש לסכם עכשיו? בשנייה אחת הסדרה הזאת יכלה להיות גמורה, עכשיו? אלוהים גדול...

קליבלנד פשוט היתה מעוררת רחמים במחצית השנייה, נהנתי מכל דקה של הקבוצה האורחת. המקומיים נראו ברבע האחרון כל כך לחוצים שלדעתי הניצחון של קליבלנד היא מתנה מאלוהים. אורלנדו יכולה לקחת את הסדרה הזאת, אבל אין לי מושג איך היא יכולה לספוג כזו סנוקרת. ממצב של 2-0 היא חוזרת עכשיו הביתה עם 1-1. באמת, קליבלנד בבעיות רציניות, אבל סל שכזה יכול לתת את האמונה למו וויליאמס, דלונטה ווסט וכו'. אם זה קורה קליבלנד חוזרת להיות הפייבוריטית הגדולה.

ליבי באמת עם אורלנדו כי היא חזרה היום למשחק בצורה יוצאת מהכלל, אבל מה לעשות שג'רי ווסט אולי צודק... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

10. GRANDE LAZIO Member

אכזרי, אכזרי.
    השלשה הזו של ג'יימס הייתה מטורפת, ספק אם תיכנס שוב, אבל זו שלשה שמשנה מומנטום, ואולי גם סידרה שלמה. כ"כ היה מגיע למג'יק להוביל 0-2, היא פשוט עשתה בית ספר לקליבלנד בבית שלה. רק אל.איי חוץ ממנה באמת עשתה זאת.

הידו, לואיס, פיטרוס - מדהימים! אורלנדו עשתה הכל, חבל שהווארד לא נתן יותר, אבל אם היא תמשיך ככה, הסידרה שלה, בלי ספק בכלל.

ושוב, משחק חוויה, אין מילים.
    רק חבל, חבל שהשיפוט שוב היה ביזיוני, הפעם לטובת קליבלנד. צדק שימי ריגר, אבל אני אלך יותר רחוק - אין להם מקום גם בליגה הישראלית.

פעם הבאה שירכיבו משקפיים, או שילכו למוניטור אחרי כל מהלך. זה עבר כל גבול כבר.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגמרי לגבי השיפוט, ברבע האחרון רב השריקות הלכו עם הביתיים. 'לאציו', רק תודה בבקשה שגם הקבוצה שלך מדי פעם נהנית מהשופטים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לא ברצינות, בוא נעזוב את זה עכשיו. לדעתי אורלנדו קבוצה מספיק טובה בשביל להתמודד בגמר הכללי נגד ... דנבר. מצטער, אבל גם דנבר קבוצה עם פוטנציאל אדיר. שטרן אולי רוצה את לברון מול ג'יימס, אבל ראינו בימים האחרונים עד כמה אורלנדו ודנבר היו קרובים לקחת יתרון של 2-0. אני בדיעה ברורה שהלייקרס יגיעו לגמר ונראה לי שבסופו של דבר קליבלנד מצטרפת אליה.

הטיול בפלייאוף של קליבלנד מאד הזיקה לה, אבל נראה לי שהיא עכשיו התעוררה...

אני הולך עוד קצת לישון...

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מייק בראון אמר עכשיו שהמהלך שתוכנן היה הלי אופ ללברון ב-back door אבל טורקוגלו קרא את זה בצורה מושלמת ומנע את זה ובעצם כל מה שראינו היה אלתור אחד גדול של לברון. מה שהופך את הסל הזה להרבה יותר גדול כמובן ומסביר כמובן למה לא עשו דאבל טים כדי למנוע את הכדור בכל מחיר.

הגמר האולטימטיבי מבחינתי יהיה קליבלנד-דנבר, הראשונה כדי לתת נחת לאוהדי הבייסבול (אני) שסובלים כבר שנתיים מפשעים של כל מיני עבריינים בבולפן ובקבוצה, השנייה כדי לתת נחת לאוהדי הפוטבול (שוב אני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx) שהולכים לבלות הרבה שנים במדבר עם המאמן ההזוי שהביאו להם, win win situation בשבילי עם נטייה קלה לחבר'ה מקולורדו.

13. JR-Riquelme Member

ברבע האחרון השריקות הלכו לקליבלנד?

מתי ראיתם לעזאזל ששורקים ללברון צעדים במהלך כל כך מכריע? מתי שרקו ללברון 2 אופנסיב פאול ברצף? אם השיפוט היה לטובת קליבלנד אני חושב שלברון בוודאות היה מקבל 2 זריקות על החסימה שפיאטרוס דפק לו.
    את 3 הרבעים הראשונים לא ראיתי, אבל בהחלט השיפוט ברבע האחרון היה נהדר.

למרות הסל האדיר של לברון קיבלתי את ההוכחה למה קובי ווינר יותר גדול. מתי תראו את קובי 6 דקות לסוף רבע אחרון במשחק מס' 2 בסדרת גמר שהוא בפיגור 1-0, לא זורק זריקה אחת וכל התקפה מוסר את הכדור? למה לברון לא סומך על הזריקה שלו? הוא איכזב אותי בקטע הזה.

בסה"כ אני מאוד מרוצה מהפלייאוף. מתי בפעם האחרונה באמת קיבלנו את 4 הקבוצות הטובות בליגה בגמרים האיזוריים?

ולסיום... טורקוגלו פשוט נהדר... אחד הווינרים הגדולים בליגה בנוסף ליכולות המדהימות שיש לו.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריקלמה,
    היו דקות שכל השריקות המפוקפקות הלכו לקליבלנד. אני זוכר ברבע האחרון מצב שקליבלנד היתה תקועה לגמרי ובמהלך שתי התקפות השופטים 'הצילו' לדעתי את השבירה הכוללת של המארחת. פעמיים היה זה הפולני גורטט שסחט עבירות תוקף ברורות, אבל פעמיים השופטים הלכו עם קליבלנד. את האמת? אני שונא שכוכב על מקבל הנחות. לברון, וקובי מקבלים יותר מדי כבוד מהשופטים בטח אם ללברון יש בקבוצה flopperרציני שבא מברזיל. אני לפעמים כבר לא סובל כדורגל בגלל הנפילות, אנדרסון וורזאו עושה את זה כל התקפה שנייה בקליבלנד. ברבע הרביעי הוא סחט בצורה כזאת עבירת תוקף מטורגוקלו שבכלל לא היתה. אין ספק שבגלל הזרים רמת המשחק בנ.ב.א עלתה (לפחות מבחינת שכל ושחקנים גבוהים שקולעים גם שלשות), אבל אותם חבר'ה גם התחילו עם סחיטת עבירות התוקף המעצבנת. לחזור לשיפוט הלילה, לדעתי העבירות/שריקות שנשרקו נגד ג'יימס היו פשוט נכונות. הוא ביצע פעמיים עבירות תוקף וגם צעדים היו. אולי הגיע הזמן שיתחיל גם לסמוך על הקליעה שלו מרחוק? (או שהחברים שלו לא ישאירו אותו לקחת את המשחק לבד? אני רציתי לקרוא להם אתמול chokers, אבל לברון הציל אותם)

לדעתי אי אפשר להגיד שבראיינט ווינר יותר גדול. קודם כל ההשוואות בין ג'יימס לבראיינט גם די מיצו את העניין. השחקנים פשוט מאד שונים במשחק ההתקפה שלהם. לברון ג'יימס פשוט פי שתיים יותר חזק מבראיינט, הכניסות שלו לפעמים מדהימות, אבל קובי מזכיר מבחינה אתלטית הכי הרבה את ג'ורדן. לברון ג'יימס יכול לדעתי לשחק את כל התפקידים על המגרש, בראיינט ממש לא. את עניין הקליעה מבחוץ כבר הזכרת, לקובי יש קליעה הרבה יותר טובה מרחוק, אבל אני מתרשם שג'יימס משתפר מדי שנה. בהתחלה גם ג'ורדן בקושי קלע כמה קליעות מרחוק.

טורקוגלו ווינר? הוא בדרך לסטטוס הזה...לדעתי הוא נוטה עדיין ליותר מדי הרפתקאות. אתמול הוא כמעט קלע סל מנצח, אבל משחק אחד לא עושה אותך ווינר. מבחינתי גם רשארד לואיס ווינר כי הוא לרב קולע את הקליעות המכריעות...

15. JR-Riquelme Member

משחק אחד? כל העונה הוא מגיע למאני טיים באורלנדו. למעט 2\3 משחקים בפלייאוף הזה טורקוגלו תמיד מגיע מוכן...
    אם לא הוא אורלנדו מפסידה 90% מהמשחקים הצמודים שיש לה.