NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. SeRgInHo Member

סוף סוף לפחות במשהו אני מסכים איתך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    קודם כל תהיה בנאדם ותן כבוד, ורק אחרי זה תהיה שחקן.

2. johnnie walker Member

הימור קטן מפה ועד לגמר:

בוסטון עוברת את שיקגו ומיאמי את אטלנטה,
    בחצאי הגמר האזוריים:

אורלנדו-בוסטון 3-4
    קליבלנד-מיאמי 1-4
    לייקרס-יוסטון 1-4
    דאלאס-דנבר 3-4

גמרים אזוריים:

קליבלנד-אורלנדו 3-4
    לייקרס-דאלאס 2-4

גמר:

לייקרס-קליבלנד 2-4

3. GRANDE LAZIO Member

http://img21.imageshack.us/img21/8830/4545ajw.Xxx

בעונה הסדירה זה נגמר עם ארבעה ניצחונות מתוך ארבעה מפגשים ויחסי הכוחות ברורים, אבל הלייקרס יצטרכו שוב להיות בשיאם מול יוסטון כדי למנוע פאדיחה גדולה כבר בסיבוב השני. שתי הקבוצות דילגו די בקלילות למעמד אחרי שהאחת טיילה מול יוטה לסידרה קלה מהצפוי, ואילו השניה הראתה עליונות מוחלטת על יריבתה מפורטלנד, בדרך להעפיל בפעם הראשונה מאז 1997 לסיבוב השני בפלייאוף (!).

הלייקרס יודעים שזוהי בסך הכל עוד משוכה שצריך לעבור, ויהי מה, בדרך לפיינלס שני ברציפות. עד כה, החבר'ה מהוליווד לא נאלצו לעבוד קשה מדי, ופרשנים, אוהדים, בעצם כולם, מדברים על סידרה קלילה עבורם גם מול הרוקטס, נטולי המגריידי וחסרי הניסיון במעמדים האלה. אבל בניגוד ליוטה, יוסטון קבוצת הגנה מהטובות ב-NBA, ודיפנס כידוע הוא מרכיב קריטי במשחקי הפלייאוף. "אל תספידו אותנו!", זועקים בטקסס.

יתרונות לייקרס : לאמאר אודום, שעלה ברמה (ואיזו רמה, מ-11 נק' ו-8 רב' בעונה הרגילה, ל-כמעט 18 נק' וגם 11 ריב' בפלייאוף!) בתקופה האחרונה ובאמת משחק כמו אולסטאר, לצד גאסול וקובי. ההתקפה המדהימה, הכי טובה בעונה הרגילה וגם בפלייאוף עם כמעט 107 נק' למשחק. שאנון בראון והספסל שלא מפסיק להתרחב. וקובי בראיינט אחד, שנותן 27 וחצי נק' למשחק בפלייאוף ב-40 דקות וקצת בלבד (לעומת 45 דק' בעונות קודמות).

חסרונות: שוב, ההגנה. רק יוטה וניו אורלינס ספגו יותר מהלייקרים (97.4 למשחק) במערב, ובמזרח רק המשוגעות מבוסטון ושיקאגו. נתון רע מאוד לקבוצה שרוצה לזכות באליפות. אנדרו ביינום ודרק פישר, הראשון הוצא מהחמיישיה לטובת אודום בעיקר בגלל כושר משחק לקוי, והשני איבד מעט את היד מבחוץ בתקופה האחרונה, וגם בחירת ההחלטות שלו רעה ולא במקום, נראה אפילו מעט חסר ביטחון.

שחקן מפתח: מעניין במיוחד יהיה לראות איך קובי יגיע לסידרה הזו, אחרי 3 משחקים טובים אבל לא גדולים מול יוטה, משחק אחד ענק ועוד אחד די רע. האם הלייקרס תצטרך את קובי שוב בגדולתו, שוב בשיאו, שוב עם ההבעת פנים הרצינית בדרך להתפוצצות? או שמה קובי מפרגן, חייכן, משחק בשביל האחרים אבל גם בהילוך שני או שלישי? טוב, זה תלוי ברוקטס.

http://img404.imageshack.us/img404/8909/8980.Xxx
    השופט מפריד בין קובי לארטסט. שוב נפגשים.

ליוסטון, כאמור, יש יתרון משמעותי על אל.איי, והוא לא באיכות שחקניה בחלק ההתקפי, כי אם בחלק ההגנתי. רק קליבלנד, מיאמי ודנבר (דנבר?! WOW!) ספגו פחות ממנה בפלייאוף הזה, ובאמת שצריך לתת קרדיט לחבר'ה של ריק אדלמן על עצירת פורטלנד הצעירה והמוכשרת על 87 נק' בלבד למשחק בסידרה ההיא. יאו מינג, שיין באטייה, רון ארטסט, קרל לאנדרי ולואיס סקולה בעיקר הם שחקני הגנה פיזיים, קשוחים, שיעשו את המוות לקובי וחבריו. אדלמן, שלא היה ידוע במשחק ההגנתי המשובח עם קבוצתו הקודמת, סקרמנטו (ההיא עם ביבי, וובר, דיבאץ', פג'ה וקריסטי), הוסיף את הערך המוסף והכ"כ חשוב לשחקנים שלו, והיו מי שאמרו שרק דרך ההגנה יוסטון הצליחה להתגבר על הבלייזרס בסיבוב הראשון.

יתרונות: לא רק הגנה, אלא גם יאו מינג ענק אחד בצבע, מהשחקנים היעילים בליגה (כמה שלא נעימים לצפייה...), שמסוגל לאכול את פאו גאסול לארוחת בוקר במצ'אפ הפרטי. ארון ברוקס הנפלא, שעדיף כמעט בהכל על מקבילו באל.איי. חבורת קלעים נהדרת מבחוץ, בראשות שיין באטייה, יחד עם וון ווייפר, תגלית העונה של הרקטות, קייל לאורי שהגיע בטרייד בממפיס ועושה עבודה נהדרת כמחליף לברוקס, וכן, גם רון-רון ואפילו ברנט בארי הנשכח.

חסרונות: נראה שבסיבוב הזה, מול יריב כ"כ עדיף ומיומן, בכל זאת יוסטון תחסר מאוד את טרייסי מגריידי, שהיה יכול להביא את המנהיגות, הנק', והתשומת לב מהיריב כדי שאחרים יבואו ליד ביטוי הרבה יותר. ההתקפה של יוסטון בלעדיו לא כזו גדולה, עם 92 וחצי נק' בלבד למשחק. מול הלייקרס, מיותר לציין שזה לא יספיק אפילו למשחקים צמודים.

שחקן מפתח: יאו מינג, אבל לא רק הוא. יוסטון תיהיה חייבת לקבל תפוקה הולמת מכל אחד ואחד משחקניה החשובים, כדי להשאיר לעצמה סיכוי לעשות משהו בסידרה הזו. גם הופעות יחידות מפלצתיות של הסנטר הסיני לא יספיקו. מבחינת הרוקטס זה חייב להיות תרומה קבוצתית בכל ערב. כל תסריט אחר וזו סידרה של ארבעה, חמישה משחקים.

http://img13.imageshack.us/img13/8431/odom1.Xxx
    עוד מצ'אפ מסקרן, אודום מול סקולה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/09
  4. ManUtd Fan Member

תיקון טעות: המשחק ב-20:00, לא ב-19:00, שידור בספורט 1 או 2.
    אבל לפני הכל, היום ב-3:00 משחק שביעי באחת הסדרות הטובות בהיסטוריה, וכמה חבל שאין שידור. למה ESPN לא משדרים את המשחק? הרי הם משדרים בין שבת לראשון ובין שלישי לרביעי, מה קרה עכשיו לא?

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/09
  5. SeRgInHo Member

לא, הם משדרים עכשיו רק פעם בשבוע (בין שלישי לרביעי).

חבל שצ'רלטון משדרים את אטלנטה - מיאמי. הייתי מעדיף שהם ישדרו את המשחק הראשון בין דנבר לדאלאס.
    כן נכון שזה משחק שביעי, אבל הסדרה הזאת לא מרגשת בשיט. פינג פונג בין שתי הקבוצות כאשר כל אחת מפרקת בתורה את השניה ב 30 הפרש.

6. ManUtd Fan Member

דנבר נאגטס - דאלאס מאבריקס

בעונה הסדירה זה נגמר ב-4-0 לזכותה של דנבר, האם זה מה שהולך לקרות גם בדבר האמיתי? ימים יגידו. בכל אופן, אולי הסידרה המעניינת ביותר כאשר לשתי הקבוצות מאזנים נהדרים בבית - 17-1 לדאלאס בבית ב-18 משחקים האחרונים, 16-1 לדנבר ב-17 משחקים האחרונים, ויהיה מעניין לראות כיצד שתי הקבוצות יסתדרו עם זה. משחק הפתיחה ב-22:30 ביום ראשון.

דנבר מגיע לסידרה הזאת במצב רוח מרומם מאוד. זאת הפעם הראשונה זה 15 שנים שדנבר עוברת את הסיבוב הראשון, ועוד איך עוברת. דנבר סגרה כל-כך חזק את ניו-אורלינס שלא הייתה להם תשובה לשום דבר. השיא היה כמובן במשחק 4 כאשר המשחק הסתיים ב-58 הפרש לטובת דנבר, וזה עוד במשחק חוץ. לא ידוע מה עבר על ניו-אורלינס, אבל על דנבר לבטח עובר משהו טוב, משהו, או יותר נכון מישהו מצוין שקוראים לו צ'ונסי בילאפס. הוא הוסיף כל-כך הרבה לקבוצה הזאת וממש הפך אותה לקבוצה היחידה (עם כל הכבוד ליוסטון, טפו טפו טפו) שאולי עוד יכולה לאיים על הלייקרס מלהגיע לגמר ה-NBA. אחת מהקבוצות הטובות בפלייאוף, ולאחר הסידרה נגד ההורנטס זה הוכח כי היא גם לא מקבלת את הקרדיט הראוי על המשחק ההגנתי הנהדר שלה, וזאת בלי להוריד ממשחק ההתקפה שגם הוא נהדר, בניצוחם של כרמלו את צ'ונסי.
    יתרונות: לדנבר אחת מקבוצות ההגנה הטובות ב-NBA ועם שחקני הגנה נהדרים כמו בילאפס, קניון מרטין, דנטה ג'ונס וכו' אפשר לבין למה. ההגנה הכי טובה בפלייאוף (למעט קליבלנד) כאשר שמרו את ניו-אורלינס על 84.2 נקודות. גם ההתקפה מתפקדת כאשר לדנבר ההתקפה השלישית בטיבה בפלייאוף (בוסטון ושיקאגו לפניה). בנוסף, קבוצה ביתית נהדרת, ובשביל לעבור שלב חייבים לנצח שם.
    חסרונות: באמת שאני לא מוצא אחד כזה. אולי יהיה מעניין לראות איך כרמלו אנתוני יסתדר בפעם הראשונה שלו בחצי הגמר האיזורי (ויכול להיות שישנם עוד שחקנים) אבל זה מתגמד כשיש את הניסיון של בילאפס. בקיצור, חיסרון אמיתי אני לא מוצא.
    שחקן מפתח: בעצם השחקן המרכזי בסיבוב הראשון ובאמת שאין שחקן אחר שאפשר לבחור. צ'ונסי בילאפס נתן סידרה נהדרת נגד ניו-אורלינס. הנהיג את הקבוצה, הביא ממוצעים נהדרים של 22.6 נקודות למשחק ו-7.4 אסיסטים. וכרגיל הביא גם תפוקה הגנתית נהדרת.
    http://www.nba.com/media/act_chauncey_billups.Xxx
    בילאפס. היה וישאר שחקן המפתח של הנאגטס.

מנגד, מגיעה דאלאס, שמגיעה גם כן במצב רוח טוב לאחר שעברה בסטייל את סן-אנטוניו המזדקנת באותה תוצאה שהנאגטס עברו את ההורנטס. הציגו משחקים נהדרים, ולמעשה לסאן-אנטוניו לא היה שום דבר לספק מלבד מהלכים אישיים של טוני פארקר ופה ושם טים דאנקן. במשחק 3 הם גם הוכיחו כי הם יכולים להסתדר גם כשדירק נוביצקי לא נמצא ביום הכי טוב, אף-על-פי שזה היה יותר יום נוראי של סן-אנטוניו מאשר משחק הגנה מצוין שלהם. דנבר תהיה סיפור שונה לגמרי ויהיה עליהם לעלות את הרף ולהראות משחק הגנתי יותר טוב ממה שכבר הציגו כי הם עומדים מול ההתקפה השלישית בטיבה בפלייאוף. גם ההתקפה של המאבס תצטרך להתמודד מול סיפור שונה לגמרי כשההגנה של דנבר זאת ההגנה השנייה בטיבה בפלייאוף.
    יתרונות: מה שרשמתי בפריוויו לסידרה בין המאבס לספרס תקף גם לעכשיו. הם מגיעים כאנדרדוג, מלאי ביטחון, ובנוסף הם נמצאים בכושר פנטסטי לאחר הסידרה נגד סן-אנטוניו, ומקווים להמשיך עם הכושר הזה גם בסיבוב השני.
    חסרונות: סידרת המשחקים בעונה הסדירה הסתיימה בסוויפ לחובתה של דאלאס (4-0). יכולה להיות לזה השפעה פסיכולוגית גדולה מאוד על השחקנים ואולי בכלל לא. הפלייאוף זה כמובן סיפור שונה לגמרי, אבל אני בטוח שלסוויפ שחטפו בעונה הסדירה יכולה להיות השפעה. בנוסף, יהיו חייבים לנצח באחד ממשחקי החוץ אם הם רוצים לעבור, וצריך לזכור שדנבר קבוצה מאוד ביתית.
    שחקן מפתח: האמת שדיי קשה לבחור. בסיבוב הראשון זה היה דירק נוביצקי, ולדעתי הוא עדיין שחקן המפתח. אך דאלאס הוכיחה שהיא יכולה להסתדר בלעדיו. יש גם את ג'ייסון קיד שיהיה אחראי, ככל הנראה, על סגירת שחקן המפתח של הנאגטס. גם ג'יי-ג'יי בראה מאוד הרשים, אך עדיין לדעתי שחקן המפתח היה ועודנו דירק נוביצקי שיצטרך להתמודד מול מבחן שעוד לא התמודד מולו בפלייאוף, בדמות קניון מרטין.
    http://a.espncdn.com/photo/2009/0430/nba_g_nowitzki_576.Xxx
    כיצד יסתדר הגרמני אל מול השמירה של מרטין?

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה התחזית שלי לסיבוב הראשון...:
    http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=24367&st=1700
    בסה"כ קיבלתי את מלוא הנקודות בסדרות של הלייקרס ודאלאס. יש סיכוי ממשי שאני אזכה בכל הקופה בסדרה של אטלנטה - מיאמי. חזיתי נצחונות לקליבלנד, דנבר, יוסטון וקיבלתי אותן. חוץ מהסדרה של אורלנדו אני בסה"כ עשיתי מעל למצופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני חושב שאין טעם להמר עד לסוף הפלייאוף. לך תדע מחר או מחרתיים קובי או לברון ייגמרו את העונה ואז? בוא נקח את העניין יותר ברצינות ונהמר רק על הסדרה הבאה.

לסיבוב הבא:
    לייקרס - יוסטון
    4-2 לקבוצה של קובי. אני מניח שיוסטון לא תהיה יריבה כל כך קלה כמו יוטה. בסופו של דבר הלייקרס פשוט יותר חזקים ולדעתי ביוסטון גם יודעים את זה.

דנבר - דאלאס
    יתרון הביתיות של הנאגטס וזה יכול להיות מאד משמעותי. לדעתי הסדרה הזאת לא הולכת למשחק שביעי, אני מאמין שהנאגטס לוקחות את הסדרה ב-6 משחקים.

קליבלנד - אטלנטה/מיאמי
    לא כוחות. אם הייתי יכול להשוות את הסדרה הזאת לסדרה של הלייקרס נגד יוסטון הייתי עושה את זה. כל עוד ג'יימס לא פצוע או בבעיית עבירות קשה לי להאמין שאחת משתי הקבוצות האלו מסוגלות באמת לאיים בצורה ממשית על קליבלנד. הקאבס עברו בהצלחה טבילת אש ראשונית ולמעשה השפילו לגמרי את הפיסטונס. אין ספק שאטלנטה או מיאמי יותר טובות, אבל בסה"כ אני צופה 4-2 אולי 4-1. בשביל לא להיות יותר מדי יהיר אני חושב שקליבלנד מנצחת 4-2.

אורלנדו - בוסטון/שיקאגו
    חשוב מאד לציין פה עובדה. אם בוסטון מנצחת אז המשחק הראשון ואחרון יהיה אצל האלופה היוצאת. אם שיקאגו מנצחת אורלנו היא המארחת. אני כרגע מניח שאורלנדו נהנת משתי קבוצות שלעשה הורגות אחת את השנייה, אבל לדעתי מוקדם מדי לקבוע מה יקרה בשלב הבא.

אני עוד אחזור לסדרה הזאת...

8. JR-Riquelme Member

לייקרס-יוסטון
    קובי חם על ארטסט. לדעתי הוא יהיה בשיאו, יתן הצגות, כי הגיע הזמן. 4-1 או סוויפ ללייקרס.

דנבר-דאלאס
    במשחק הראשון דנבר הלהיבו אותי. אחרי זה כבר הבנתי שהיריבה הייתה נוראית. דאלאס פייבוריטים, לדעתי בשישה משחקים.

קליבלנד-מיאמי או אטלנטה
    נגד מיאמי אני חושב שזה יכול להיגרר ל7 משחקים. מיאמי בבית משחקת עם אנרגיות מטורפות. אם הם תופסים ימים טובים הם מנצחים כל קבוצה בליגה. ההרגשה שלי שהם יתפסו, אם וכאשר הם יעברו את ההוקס. נגד ההוקס הקאבס יעברו בשישה משחקים לדעתי. קליבלנד הולכים לפגוש קבוצה אמיתית ולא קבוצה קיקיונית כמו דטרויט. הם הולכים להזיע הרבה.

אורלנדו-בוסטון או שיקאגו
    נגד בוסטון אני מהמר על הסלטיקס ב6. נגד הבולס אני חושב שזה יגמר בסוויפ או בחמישה משחקים. הצבע העלוב של שיקאגו לא יכול לעשות כלום נגד האוורד. לבוסטון יש מאצ' אפ טוב נגד אורלנדו.

9. Pipe Member

לייקרס 4 יוסטון 2
    כי קשה לי לראות את הלייקרס משלימים 8-0 על הרוקטס העונה וכי הדומיננטיות של יאו מול גאסול ואודום תהיה שווה לפחות משחק אחד. לדעתי הסדרה הזו תהיה צמודה ורוב המשחקים יגמרו בהפרש חד ספרתי.

דנבר 4 דאלאס 2
    בתחילת העונה עזרא שאל אותי את דעתי על דאלאס ואמרתי לו שאני לא מתלהב מהקבוצה, שיש לה שניים וחצי שחקנים שווים משהו וכי אני מאמין שהם שווים סדרת פלייאוף אחת במקרה הטוב. בעיקרון אני עדיין עומד מאחורי הדברים הללו, אם כי המומנטום האידר שעל גביו המאבס גולשים בחודש וחצי האחרונים קצת הופך את ההדחה שלהם לפחות צפויה. ועדין, לדעתי כקבוצה הם פחות טובים מדנבר, וג'וש הווארד הוא משתנה גדול מדי מכדי לסמוך עליו. סדרה טובה שלו ולדעתי המאבס עולים. היות ואני חושב שהוא ירגע, והיות יש לי תחושה שדרק יעלם בלפחות שני משחקים, אני אתן את הניצחון לדנבר. מבחינתי זו הסדרה הכי קשה לגילוי, כי שתי הקבוצות הן לוזריות בפלייאוף. מה שכן, המנצחת תחטוף בראש בגדול מהלייקרס בגמר בעיני. 4-1 או אפילו סוויפ.

קליבלנד 4 אטלנטה 1 (מיאמי: 2)
    לברון נמצא בזון ושום דבר לא יעצור אותו עד הגמר בעיני. הקאבס לא סתם בכושר, הם משחקים כאילו הם פשוט מחוייבים לזכות באליפות הזו ולא אטלנטה ולא מיאמי חזקות מספיק כדי לעצור אותם. לברון לבדו כמעט וניצח את בוסטון אשתקד. העונה עם מו הנהדר, המבצר הביתי וההתלכדות והגיבוש של הקבוצה, קשה לראות איך הם לא מגיעים לפחות לגמר הפלייאוף. לאלנטה יש מגרש ביתי חם והם כבר ניצחו העונה את קליבנלד ואני מאמין שהם שווים ניצחון אחד נוסף, אך לא יותר. לגבי מיאמי: נתתי להם שני נצחונות פשוט כי וייד הוא ווינר ברמות מטורפות והוא יכול לכפות על העליבות של הצוות המסייע שלו לבדו יותר מפעם אחת.

בוסטון 4 אורלנדו 3
    כי הערס נמצא בכושר נהדר. כי יש לי תחושה שכזו שגארנט יחזור פתאום לאיזה משחק 5 ויסחוב את הקבוצה הזו עם מומנטום מטורף, כי אורלנדו הוכיחה בסיבוב הראשון שאי אפשר לסמוך עליהם וכי החארות ממסצ'וסטס פשוט ווינרים.

10. דנידין Member

חבל לי על שיקאגו. היו אנדרדוג מהטובים באמת, אלו שנותנים את ההצגה הכי טובה בעיר והשאירו את הסלטיקס כל כך הרבה פעמיים עם המכנסיים למטה. כן כן ,אבל זאת המציאות וזה מה יש, בוסטון ממשיכים הלאה כדי לעוף בהמשך.

11. ManUtd Fan Member

חבל לי על שיקאגו, מאוד רציתי שהם יעלו. בסוף הם ישארו רק עם המחמאות ובוסטון עולה לשלב הבא רק בשביל לעוף ע"י אורלנדו.
    שיקאגו לטעמי הפסידה את המשחק הזה יותר מאשר בוסטון ניצחה אותו. כל-כך הרבה שטויות של השחקנים שלהם (בעיקר גורדון), הרבה זריקות פנויות שפשוט לא נכנסות. ככל הנראה שהלחץ והחוסר ניסיון השפיעה עליהם, אבל לא נורא. אני בטוח שזה יחשל שם את השחקנים ובפעם הבאה הם כבר ידעו לעשות את הדברים כמו שצריך. למעשה, הם ממזמן היו יכולים לגמור את הסידרה הזאת אבל החוסר ניסיון של השחקנים והמאמן השפיע. אדי האוס נזכר להגיע בדיוק בזמן הנכון. בכל פעם שהיה סימן לחזרה של שיקאגו, הוא דופק שלשה. סיים בסופו של דבר עם 4-4 מהשלוש ו-16 נקודות.

תודה רבה לגארנט שהחליט להקריב את עצמו על מנת שנראה סידרה שכזו (אם היה משחק זה היה נגמר 4-1 מקסימום), וכמובן תודה לבוסטון ובעיקר שיקאגו שסיפקו לנו לא מעט דרמות. אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי, אם לא הטובה שבהן.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיקאגו נתנה מעל למאה אחוז יכולת, היא נלחמה ומבחינתי היא המנצחת בסדרה הזאת. בוסטון בבעיה אמיתית, אבל לזכותה ייאמר שאורלנדו הרבה יותר מתאימה לה מאשר שיקאגו, לבולס אין הווארד...מה שכן, לסלטיקס יש בעיה רצינית כי בעיקר פרקינס סופג כל משחק עבירות מיותרות. אם זה קורה נגד הווארד אז בוסטון עלולה לקבל מכות רציניות. העניין הוא שאני משום מה עדיין לא בקטע שאורלנדו כל כך טובים, גם הם זייפו מול פילדלפיה.

בוא נראה איך למשל רשארד לואיס ישחק, האם אורלנדו מדי פעם הולכת על הרכב יותר נמוך בשביל לרוץ? שיקאגו הצליחה עם זה יפה. קשה לי לחזות מה יקרה בסדרה הבאה, בוסטון חיה לפעמים על ריבאונד ההתקפה וסביר להניח שזה לא יקרה כשהווארד בסביבה. אני בכל זאת הולך על אורלנדו, אבל אם בוסטון מנצחת אז מבחינתי זאת לא תהיה הפתעה. אני אומר 4-2 לאורלנדו, אם יהיה משחק שביעי הוא ייערך בבוסטון ושם אורלנדו לא מנצחת.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

להקריב את עצמו? גארנט פשוט פצוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    כל השטויות האלו על 'הוא יתלבש וישחק אולי 15 דקות מול שיקאגו' נועדו רק בשביל להפחיד את הבולס. זה היה פשוט ניסיון פאתטי ומראה לדעתי עד כמה בוסטון בפאניקה, או לפחות היתה. מאז אותה 'פציעה קשה' של פירס לפני שנה בסדרת הגמר מול הלייקרס יש לי ממש משהו נגד הקבוצה הזאת. אם בוסטון עוד מגיעה לגמר הכללי (והיא לא מגיעה...) נגד הלייקרס אני צופה לעוד כל מיני מלחמות פסיכולוגיות כאלו. בסדרה מול שיקאגו ראינו גם שיש להם שחקן מלוכלך כמו רונדו שאם ימשיך כך יכול מצדי להיות מורחק מסדרה שלמה. לא, הסימפטיה שהיתה לי לבוסטון נעלמה לגמרי. שיקאגו בסופו של דבר פשוט היתה פחות טובה, אבל הוכיחה שבוסטון מאד פגיעה.

14. SeRgInHo Member

בוסטון - אורלנדו - 4-2. הרגליים של בוסטון לא יחזיקו מעמד וכל הריבאונד ההתקפה לא יחזרו על עצמם הפעם מול האווארד.

דנבר - דאלאס - וואו, סדרה פתחה לחלוטין. אני אגיד דבר כזה: אם דנבר תשמור על הבית בשני המשחקים הראשונים, היא תגנוב משחק גם בדאלאס ותנצח 4-1. אם דאלאס תגנוב את אחד משני הראשונים, אני מהמר עליה ב 4-2.

15. דנידין Member

אני דווקא מאמין ביכולת של דאלאס לנווט דרך המומנטום שלהם עוד ניצחונות כמו שעשו עד כה. תקופה מטורפת שווה הכל, מה גם שדנבר עם כל זה שהיא הפתעה לא כזאת קבוצה גדולה. כל המערב למעט הלייקרס התחלשו וזה השאיר פתח לדנבר לקחת מיקום טוב, אבל הם לא כאלו מבריקים שאגדיר אותם כפייבוריטים ברורים.