NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נראה מה יקרה הלילה...(לפי סדר פתיחת המשחקים)
    שיקאגו נגד בוסטון:
    עוד הארכה? אין לי באמת מושג מה יקרה הלילה. שיקאגו יכולה לנצח, בוסטון בראשות פירס יכולה לגמור את הסדרה. אני משום מה הולך הפעם דווקא עם הפייבוריטים. שיקאגו יוצאת מהמשחק הקודם לדעתי עם טעם מאד מר בפה. הבולס הובילו ברבע האחרון ועם קצת ריכוז יכלו לקחת את המשחק. לדעתי בוסטון לא רק ניצחה את המשחק החמישי אלא החטיפה ליריבה שלה מכה מנטלית לא קטנה. אני רוצה להאמין שמזה השוורים הצעירים באמת לא יתאוששו.

פילדלפיה נגד אורלנדו:
    על הנייר אמור זה להיות ניצחון קל למקומיים. הווארד לא משחק ולמעשה אין לאורלנדו שום דבר להפסיד. אם יושפלו אז המשחק האחרון יתקיים בביתם וגם הוארד חוזר ממנוחה קלה. האם יש לפילדלפיה משהו להוכיח הערב? חוץ מלאזן את התוצאה היא יודעת מה עלול לקרות במשחק האחרון. לדעתי ההרחקה הערב של הווארד רק חיזקה את המג'יק שמבחינתי עד סוף הסדרה היו צריכים לשחק בלי הכוכב שלה. הערב אני מאמין שהסיקסרס ישוו את התוצאה.

יוסטון - פורטלנד:
    אין ספק שיוסטון יותר בלחץ, האם היא יכולה סוף סוף קצת להנות ולהפטר לשנה מהלוזריות שלה? אני רוצה להאמין שכן למרות שבוא לא נספיד את פורטלנד. הרגשת הבטן שלי אומרת שיוסטון מנצחת, אבל באמת הכל יכול לקרות. בגלל עניין השעות לא ראיתי אפילו שנייה מהסדרה ולכן לא ארבה במלים.

2. JR-Riquelme Member

יש לי הרגשה שפורטלנד תהיה זו שתשווה את הסדרה.
    אני מאמין באורלנדו גם ללא דוויט האוורד, זה תלוי ביום שיתפסו הקלעים שלהם מחוץ לקשת, ויש להם מספיק כלים לנצח בפילדלפיה(לואיס, טורקוגלו, אלסטון, ומגוון קלעים מהספסל).
    אני מקווה שהסדרה של שיקאגו ובוסטון תמשך לעוד משחק אחד, כי כל משחק שם הוא חוויה אדירה. אין לי קו מחשבה לגבי מה שיקרה שם. מקווה שמותח.

3. Tony Adams Member

אני חושב שהלילה אנחנו נפרד מ-2 קבוצות: שיקאגו ופורטלנד. פורטלנד נפלה חזק כשהיא הפסידה את המשחק הראשון, והלילה היא עומדת לשלם את ההפסד הזה. יוסטון נראיתה נהדר במשחקי הבית שלה, ואני חושב שהם יעשו את מה שדנבר עשתה הלילה ויורידו את הקוף מהגב. סוף סוף לעלות סיבוב. הישג נהדר לרוקטס.

בראד מילר על הקו 2 שניות לסיום. שחקן של 85%. וגאד דמאט הוא מחטיא את הראשונה. אני לא חושב שהבולס יקומו מזה. פירס פשוט טחן אותם שם בסוף, והלילה אני חושב שאנחנו נראה קבוצה גמורה. בוסטון, איכשהו, יצליחו לשרוד את הסדרה הזאת. נגד אורלנדו זה יהיה יותר קשה, ושם אני לא יודע אם הם יעברו. אולי הסדרה הזאת היא בכלל נהייתה כזאת בגלל הרגליים הצעירות שיש לבולס. אולי. אבל אני חושב שהלילה בוסטון תמשיך.

המשחק הראשון בין דנבר לדאלאס ביום ראשון ב-10:30! אולי אפילו יהיה שידור בספורט 2. הלוואי.

4. JR-Riquelme Member

יהיה שידור, אלה השעות שלהם, וגם אין את קובי או לברון באותו יום ככה שאין מצב שלא ישדרו את זה.

5. Tony Adams Member

לדעתי דנבר-דאלאס, למרות שהיא נראית סדרה די גמורה, היא סדרה נהדרת. 2 הקבוצות נמצאות המומנטום נהדר. שניהן עושות עבודה נהדרת הגנתית, ושניהם פירקו לפחות אחת את היריבות שלהם בסיבוב הראשון. צריך לזכור שדאלאס עברה קבוצה הרבה יותר טובה מניו אורלינס, ולמרות התוצאות האדירות של הנאגטס, דאלאס, לדעתי, יותר הרשימה עם ה-4:1 שלה.
    בעונה הרגילה זה נגמר 4:0 לדנבר, אבל אל דאגה: זה לא יגמר בסוויפ. דנבר לא שיחקה מול המאבס בחוץ אחרי פגרת האולסטאר. דאלאס קבוצה אחרת מאז. הכל יכול לקרות בסדרה הזאת, ולמרות זאת אני חושב שנאגטס ינצחו את המאבס ב-6/7.

6. SeRgInHo Member

ההרגשה שלי אישית היא שבוסטון גומרת את זה היום. שיקאגו עם קצת יותר שכל כבר גומרת את הסדרה הזאת ב 4-1, ועל טעויות משלמים. בוסטון תנצח, ולדעתי די בקלות, כיהמשחק הקודם כנראה שבר את הבולס. מאד אשמח לטעות כי אני אוהב את בולס והייתי רוצה לראת אותם בשלב הבא.
    לגבי אורלנדו - פילי, לא יודע כ"כ מה להגיד, כי לא היה אפילו לא משחק אחד מתוך ה 5 שראיתי במלואו... אבל בגדול אני מסכים עןם ריקלמה, שאם אורלנדו תיגמור היום את הסדרה זאת בכלל לא תהיה הפתעה. כן, ללא האווארד הקו הקדמי של אורלנדו הוא לא משהו, אבל תזכירו לי מה יש בפילדלפיה? אותו הדבר. הקבוצה שתנצח היום תהיה קבוצה שהקו האחורי שלה יספק יותר נק'. אלסטון-טורקוגלו ולואיס מול מילר-איגואדלה ויאנג. משחק שקול ומאד מעניין. מי שמהמר בווינר מומלץ ללכת על אורלנדו ב +6.

לגבי יוסטון - פורטלנד, המשחק הכי קשה לחיזוי הלילה. הכל יכול לקרות. אני טיפ טיפה נוטה לכיוון יוסטון, שכמו דנבר כנראה תוריד את הקוף מהגב.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/09
  7. SeRgInHo Member

מחצית ביונייטד סנטר, ולעזאזל, אי אפשר להאריך את הסדרה לטוב מ 9 או 11? איזה תענוג!
    אלן ורוז ענקיים.
    מתקרבים למחצית גם בפילדלפיה, ואורלנדו בינתיים ב+11. התחזיות בנתיים די מתממשות. אורלנדו גם ללא האווארד קבוצה טובה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית בשיקאגו, 59-57 לבולס.
    הסדרה הזאת לדעתי פשוט בלתי ניתנת לחיזוי. 59 נקודות לשיקאגו במחצית? איפה ההגנה האימתנית של בוסטון? 29 נק' במחצית לריי אלן, מה קרה לבחור? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וגם ללא קורטני לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אין ספק שאורלנדו מפתיעה לטובה, כולם ציפו (בטח אני) שהסיקסרס ינצחו בקלות. עדיין מוקדם ועדיין לא מחצית, אבל כרגע כל הכבוד למג'יק!

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/09
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ברור לי מה שדאג קולינס אומר. בוסטון קולעת 64 אחוז, היא מפגרת בשתי נקודות והוא דווקא חושב שבוסטון צריכים להיות מבסוטים? מה, היא תקלע בסוף בשמונים אחוז מהשדה?

חוץ מזה נחמד לראות שכנראה מחזירים עכשיו לרונדו...

המג'יק מובילים במחצית 62-48...

11. SeRgInHo Member

לא ידוע אם כולם ציפו לניצחון קליל של סיקסרס... אמרתי ואני אומר את זה עוד פעם, האם האווארד הוא באמת ה-הבדל בין שתי הקבוצות? לדעתי ממש לא, כי הקו הקדמי של סיקסרס גם ללא האווארד הוא לא יותר טוב מאשר זה של אורלנדו.
    הכל יוכרע בקו האחורי של שתי הקבוצות, ובינתיים השלישיה של אורלנדו עושה בית ספר לזאת של פילי.
    בלי האווארד אורלנדו מרשה לעצמה קצת להיתפרע, 62 נק' במחצית ו +14. אני לא מאמין שהם ישמיטו את זה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יהיה משחק שביעי בבוסטון אולי כדאי להתחיל מההארכה...? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    בכל מקרה אורלנדו מוכנה לקבל אחת מהשתיים בשמחה. היא עומדת להביס את פילדלפיה בביתה, כל זה בלי הווארד. אני מסכים עם סרגיי...

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

דל נגרו הזה ליצן שאין דברים כאלה, כמה פעמים בסדרה הקבוצה שלו צריכה להגיע עם פוזשן בשניות האחרונות בלי שום תרגיל התקפי נורמלי? כל האולם ידע שהכדור יילך לגורדון, אז למה לא לנסות להפתיע? למה לא ללכת על חדירה של רוז? בידוד של סלמונס? לא משנה מה, העיקר לצאת מהקיבעון המחשבתי הזה...

גורדון גם ככה לא היה שיאו היום ובעיקר בדקות האחרונות שבהן הוא יצא מפוקוס בגלל בעיית העבירות שלו.

נקווה שלמרות הכל שיקגו תצליח לכפות משחק שביעי, מגיע לנו לקבל עוד 53 דקות מהסדרה המשובחת הזו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. SeRgInHo Member

ואני שואל, למה מילר לא משחק יותר?!? אני לא צוחק, הוא אחד הגבוהים הטובים בליגה כשהוא משחק באופן קבוע וגם אחד החכמים. אם היה משחק יותר, לשיקאגו הייתה את האופציה של הגבוה שזורק מבחוץ וזה היה מכריח את הגבוהים של בוסטון לצאת החוצה ומשם הדרך אל הסל הרבה יותר קלה עבור גורדון, רוז ושות'.

סדרה מדהימה. שלא ייגמר לעולם. מקווה להארכה שלישית, אבל גם ניצחון של שיקאגו ייתקבל בברכה.

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאק, לא ייאמן... אני לא נושם. :aaa021:

אחד ממשחקי הפלייאוף הטובים שיצא לי לראות, אני מאמין שהעשן יתפזר גם החבר'ה האמריקאים יזכירו אותו בנשימה אחת עם הקלאסיקות האמיתיות, כל כך הרבה מהלכים גדולים, החטיפה של נואה והריצה coast to coast עם הדאנק, השלשה של ריי ריי בתום ההארכה השנייה, הבלוק האדיר של רוז, פשוט ללקק את האצבעות מאחת הסדרות היותר גדולות שנראו בעשור האחרון. פשוט מדהים!

הרבה מילים טובות לילדים הצעירים של שיקאגו, הייתי בטוח שאחרי כל הסרט הזה תפור עליהם להפסיד לאלופה אבל האופי העצום שהם גילו זה דבר שלא מובן מאליו בכלל ויש שם עתיד גדול, ללא ספק בכלל. מילים רעות כמובן לדל נגרו שכמעט והרס את הערב המדהים הזה אבל פאק איט, אנחנו הולכים למשחק 7 ביום ראשון, שיגיע כבר.