NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. JR-Riquelme Member

שחקן מעולה יכול להיות, אבל הוא לא יכול להיות סופרסטאר מהסיבות שציינתי.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    בכל השנים שראיתי את פול אף פעם לא ראיתי אותו משחק בכזה חוסר חשק. זה בחור ששונא להפסיד ונותן תמיד את הכל(לברון שם אותו ב5 שחקנים הכי תחרותיים)... אולי הוא רצה שביירון סקוט ילך הביתה? גם ווסט אחרי ההפסד אמר שההתקפה של ההורנטס הייתה מאוד צפויה(דבר שמאוד נכון) ובכך נתן איזה רמז על סקוט.

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/09
  2. GRANDE LAZIO Member

ההורנטס נראו כמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
    ומה נסגר עם פג'ה? שבר שיא שלילי נראה לי מחוץ לקשת - 0 מ-5 חחח
    מה ניהיה ממנו? זו באמת רק הפציעה? או ש...

CP3 תפס בטח יום חלש, וניו אורלינס כן יכולה לנצח בדנבר. הסידרה לא גמורה.

אגב, הלילה ב-2:00 ב-ESPN, בוסטון ושיקאגו (לפחות כך רשום). סו, סוף שידור.
    זו פעם ראשונה מאז שערוץ הספורט הוקם, נראה לי, שהוא לא משדר משחקים מפלייאוף ה-NBA.

3. דימה Member

בלי שום קשר לנושא השיחה עכשיו...אני פשוט חייב לציין לקראת המשחק היום של בוסטון את רג'ון רונדו.
    הוא כמעט נופל מהרגליים כבר בקושי נושם, אבל כל ערב זה ערב משובח וריברס מבסוט עליו.
    רונדו הוא משהו בלתי יאומן. קטן זריז אבל עם ממוצע של טריפל דאבל בסדרה מול שיקגו.
    23.3 נק' 10.8 ריב' ו 10 אסיסטים בממוצע למשחק! לא זוכר מתי ראיתי כזה דבר.
    אבל העיקר מדברים על לברון "השחקן הראשון מאז בירד בלה בלה שמשיג ממוצע של מעל 30 מעל 10 ומעל 7 אסיסטים". ראיתי את זה נכתב בספורט 5 באתר.
    שיגידו מתי פעם אחרונה שחקן היה עם ממוצע של טריפל דאבל למשחק בסיבוב הראשון בפלייאוף.
    וזה שיפור אדיר בהתחשב בזה שבעונה הסדירה מול שיקגו, הממוצעים שלו היו 14.7 נק' 10.3 אס' ו4.3 ריב'.

האיש יהיה עוד אגדה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. SeRgInHo Member

היום אף אחד לא ישן, בוסטון נגד שיקאגו בשידור ישיר בשעה 2 באי אס פי אן. שיגיע כבר הערב! :aaa021:

מה אתם אומרים יהיה במשחקים של היום? ההימור שלי הוא שאף סדרה לא תוכרע (ניצחונות לפורטלנד והספרס), אורלנדו תנצח את פילי, וההרגשה שלי היא ששיקאגו שוב תפתיע. בעצם אני כבר לא יודע אם יהיה אפשר לקרוא לזה הפתעה...

לאציו,
    גם אינדיאנה קבוצת התקפה אדירה, גם פיניקס. איפה הן עכשיו? בפלייאוף הגנה זה שם המשחק. ואתה יודע מה, גם שיקאגו קבוצת התקפה לא פחות טובה מבוסטון. בלי גארנט לבוסטון אין שום סיכוי לעבור יותר מסיבוב אחד. בלי גארנט בוסטון סתם עוד אחת מקבוצות החמודות האלה שלא יכולה לאיים על אריות הליגה. בוסטון חיה בסדרה הזאת על ריבאונד ההתקפה והעובדה שאין לשיקאגו ביג מן בצבע. בסיבוב הבא במידה והם יעברו וישחקו כמו שהם משחקים עכשיו אין להם מול אורלנדו שום סיכוי, שכן שם כבר האווארד ישאב אליו את כל הכדורים החוזרים.
    אם כבר מדברים על בוסטון, אני חייב לציין את אלן, אחד השחקנים האהובים עלי. אחרי משחק וחצי לא טובים שלו הוא התעורר ומאז המחצית של המשחק השני הוא פשוט מפציץ. מאז מילר הגדול לא זכור לי שחקן קלאץ' כל כך טהור כמוהו.

5. JR-Riquelme Member

שיא שלילי לפג'ה? הלוואי שזה היה שיא שלילי. העונה זה לפעמים מה שהוא עושה רק ברבע הראשון. היו לו משחקים העונה של 3\11, 1\8, 1\7, 0\6, 1\9...

6. אבו Member

כל המשחקים ביניהן עד כה, פרט למשחק מספר 3 שהיה חד צדדי לטובת הסלטיקס- היו פשוט מלאי דרמה, סלי ניצחון, הארכות ומה לא...מקווה שלא יהיה שונה גם הפעם.

אגב, זה לא שאורלנדו מציגה פליאוף עד כדי כך מרשים. ממש לא חושב שבמקרה של אורלנדו-בוסטון, המג'יק יטיילו. רונדו בכושר שיא בפליאוף הזה, וזה כאשר פול פירס עדיין לא לגמרי בעניינים. שהוא ייכנס, בוסטון ייראו הרבה יותר טוב.

7. GRANDE LAZIO Member

מסכים עם כל מילה, גם לגבי ריי אלן (מאהובים עליי גם). השם ישמור כמה בוסטון ספגה מהבולס בסידרה הזאת. קשה להאמין שהם פתאום ילחצו על כפתור והמשחק ההגנתי הידוע שלהם יחזור.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/09
  8. SeRgInHo Member

אבו,
    אף אחד לא אמר שאורלנדו יטיילו מול בוסטון, עוד לא בטוח שהם יעברו את פילדלפיה (אם כי אני איתם), אבל תסכים איתי שאם בוסטון כל כך מתקשה מול שיקאגו, מה יהיה מול קבוצה "קצת" יותר טובה? אורלנדו קבוצת הגנה קצת יותר טוב מהבולס, ואני בספק אם כל הביג בייביס והפרקינסים ימשיכו לחגוג בשני צידי המגרש כמו עכשיו.
    לגבי רונדו (באמת אדיר בינתיים, כמו גם השחקן המקביל אליו בבולס) אני כבר עכשיו שם את הכסף שהממוצעים שלו בנק' וריב' ירדו בחצי לפחות אם בוסטון פוגשת את אורלנדו בסיבוב הבא. לשיקאגו אין ביג מן שיהיה בצבע לתת את הבשר ולתפוס כדורים חוזרים. תשים לב שרוב הנק' של רונדו מגיעים מהחדירות. נראה לך שהוא ימשיך לקלוע את הדברים האלה ולתפוס ת'ריבאונדים כשהאווארד יעמוד שם?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נדהמתי לראות בבוקר לראות את התוצאות. הלכתי כבר מההתחלה עם דנבר, אבל לתוצאה כזאת לא ציפיתי. מבחינתי דנבר מנצחת גם את המשחק הבא, לניו אורליאנס אין יותר מה לחפש בעונה הזאת. אני נורא אוהב את כריס פול, אבל חוץ מקצת דיוויד ווסט הקבוצה הזאת על הפנים. ג'יימס פוזי כנראה לא הביא את מה שציפו ממנו, אבל לדעתי עם סגל שכולל את דניאלס, מרקס, סטויאקוביץ בסוף הקריירה שלו, דווין בראון ואחרים אתה באמת לא שווה הרבה. דיברנו פה לאחרונה מה הלייקרס יהיו שווים ללא קובי, אם תוציאו את פול מהקבוצה הזאת אני חושב שניו אורליאנס תלחם בסוף העונה על כדורי הלוטרי...

לגבי בוסטון, ההתקפה בלי גארנט משום מה זורמת יותר, הקבוצה רצה יותר, אבל אין ספק שההגנה היא לא אותה הגנה רצחנית. אני חושב שהגיע הזמן לשים לב לעניין שאולי יכול לשבור את הסלטיקס, העייפות. אני שמתי את כספי על הסיקסרס ואני עדיין עושה את זה, אבל אם בוסטון לא גומרת הסדרה ב-6 משחקים הקבוצה יכולה לבסוף להתמוטט. רונדו לא כשיר, פירס ואלן כבר לא הכי צעירים והכי חשוב אל תשכחו שקליבלנד כבר גמרה את דטרויט...

לגבי הג'אז, אמרתי את זה כבר יותר מפעם אחד. הקבוצה הזאת לדעתי אמורה לשחק יותר טוב. בוזר, קירילנקו, מהמט אוקור ואפילו קורבר הצלף. זה שהלייקרס יותר טובים את זה ידענו, אבל הג'אז לדעתי הלכו השנה הרבה צעדים אחורה. עם סגל שכזה הם היו צריכים לסיים את העונה הרגילה לפחות משלושת המקומות הראשונים. לדעתי וגם את זה כבר אמרתי, הגיע הזמן להפרד מג'רי סלואן.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים, אבל לדעתי המג'יק בירידה. למרות שהפרטים שציינתי מאד נכונים אורלנדו כבר לא שומרת כמו לפני חודשיים. הקבוצה הזאת נכנסה לפלייאוף כשהיא פשוט לא בכושר. בשבועיים האחרונים היא לחלוטין התמוטטה כי לפני זה היא אפילו הובילה על בוסטון בקרב על המקום השני!
    אני משום מה חושב שפילדלפיה מאד דומה לשיקאגו. קבוצה צעירה, אתלטית וללא קו קדמי אמיתי. בוסטון עכשיו עובדת שעות נוספות ואין לי מושג איך הם יסתדרו עם עוד קבוצה שאולי מזכירה יותר מכל קבוצה אחרת את שיקאגו.

11. SeRgInHo Member

אוףף, אני לא מבין את העקשנים ששולחים את סלואן הביתה, כאילו הוא הודח מול איזו קרית אתא או אשקלון. הרי זה כ"כ ברור שלייקרס היא רמה אחת מעל כל המערב והקבוצה היחידה שיכולה להדיח אותה עד לגמר הגדול זאת... ליקרס עצמה. אז אולי נשלח הביתה גם את פופוביץ', אדלמן וקארל?
    כמה פעמים עמד לרשות סלואן סגל מלא השנה? פעם וויליאמס פצוע, פעם בוזר, פעם אוקור. שלירן יספר לנו לכמה משחקים מתוך ה-82 עמד לרשות סלואן הסגל המלא. לעזאזל, אפילו בפלייאוף זה לא קרה (אוקור)!

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שאני עקשן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    למה אני מציע להחליף את סלואן? אני לא מאמין ששום קבוצה עם שאיפות צריכה להשאיר מאמן כל כך הרבה שנים. שום אוהד בגיל שלי (ואני בן 33 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) לא יודע בעל פה מי אימן את הג'אז לפני סלואן...אפילו פיל ג'קסון לא אימן בכל כך הרבה שנים את הבולס או עכשיו את הלייקרס. בינינו, ג'קסון מאמן קצת יותר טוב מסלואן, לא? לפעמים פשוט צריכים שינוי או פסק זמן.

סרגיי, פציעות? יוסטון מאבדת אולי את השחקן הכי טוב שלה והיא כרגע עומדת לעבור את פורטלנד שמבחינת כשרון בטח לא נופל ממנה. השנה המערב הרבה פחות טוב מאשר לפני שנה, אבל מקומות 2-8 די שוות. לדעתי הלייקרס יטיילו לגמר הכולל (למרות שכדאי לשים לב לדנבר), אבל מבחינתי הכשלון של העונה היה שהג'אז רק סיימו במקום השמיני.

13. SeRgInHo Member

כנראה גם היונייטד צריכה להעיף את פרגוסון... כמה אפשר...
    אני לא מתעסק מי יותר טוב ומי פחות טוב. בינינו, לסלואן, בניגוד לג'קסון לא היה לאורך כמעט עשור את מייקל בשיאו ואחרי זה שאקיל בשיאו.
    לגבי פיסקה שניה, אז א. על איזה לעזאזל שחקן הכי טוב של יוסטון אתה מדבר? אם זה על נקבה אז תרשה לי לגחך. ב. תן לי להבין, אתה משווה את פורטלנד (ויש כבוד) ללייקרס? וואלה, אני חושב שגם יוטה הייתה מתמודדת בכבוד רב מול כל קבוצה במערב פרט לייקרס. אפילו ללא יתרון ביתיות.
    כן, לצערה של יוטה החודש האחרון של העונה היה החודש השחור מבחינתנה שהוריד אותה ממקום 3-4 עד למקום השמיני. אבל לא זאת הסיבה לפטר את סלואן, בטח בהתחשב בנסיבות המקלות (פציעות רבות של שחקני מפתח). שים לב, וויליאמס החסיר 14 משחקים בתחילת העונה, בוזר שיחק רק 37 (!!), אוקור בסיומת של העונה החסיר 10, וקירילנקו גם היה בחוץ לאיזה 15 משחקים.
    מוזר לי למשל שאם אתה מדבר על פיטורי סלואן, למה לא לפטר על הדרך גם את פופוביץ'. גם הוא נכשל, לא?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע מחצית בבוסטון ושיקאגו מובילה בשלוש הפרש. לא ראיתי הרבה כי לשום אתר יש שידור טוב (עכשיו מצאתי אחד...), אבל ממה שהבנתי המשחק היה בכל שלבי המחצית הראשונה צמוד.

ודבר אחרון לגבי סלואן. סרגיי, אל תשכח שלגרג פופוביץ' יש כמה טבעות אליפות...מה יש לאלכס פרגוסון? בדיוק, טבעות אליפות ושני גביעי אירופה לאלופות. בכל מקרה אתה בעד השארת סלואן, אני אומר אולי לשקול להחליף אותו. כנראה שלא נצליח לשכנע אחד את השני.

בנתיים מראים ב-TNT שדוויט הווארד העיף מרפק נחמד לפרצופו של דאלמברט. השופטים נתנו להווארד טכני, אבל מבחינתי בארקלי צודק כשלמעשה הווארד היה צריך לעוף. אני מצפה שאחרי המשחק הווארד בבעיה רצינית.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/09
  15. SeRgInHo Member

סלואן באמת צריך לבקש סליחה שאין לו אליפות כי הקבוצה שלו הייתה בשיאו בדיוק כשאלוהים דרך על המגרש...

לגבי המחצית, משחק שקול, כמו שהיה צפוי. ממש לקראת הסוף שיקאגו יכלה לפתוח פער שמתקרב לדו ספרתי אבל הם פספסו את זה ובוסטון קצת מזערה נזקים.
    רוז וגורדון במשחק לא טוב עכשיו ועדיין שיקאגו מובילה. זה בעצם מספר את הסיפור של בוסטון בפלייאוף הזה.

עריכה:
    איזה משחק שכונתי מצד שתי הקבוצות, אלוהים ישמור... מה אכפת לשיקאגו, זה מה שהיא מחפשת, והיא כבר ב +11. מדהים כמה שבוסטון עלובה.
    שיקאגו עושה טעות שהיא משחקת "בומקר" ומושכת את הזמן עד השניה האחרונה... מ 10 זה נהיה 3 אבל עכשיו אלן בחוץ עם 6 עבירות.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/09