דנבר מוכיחה עוד פעם שלא צריכים הגנה בשביל לנצח. אני לא מבין למה הרבה אנשים העלו את ניו אורלינס כריס פול עוד רחוק מלהיות הרכז הכי טוב בליגה והפכו את דנבר לסוג של אנדרדוג נכון שבדרך כלל לא הולך לדנבר בפלייאוף אבל אחרי העונה המצויינת שלה אני חושב שהיא תגיע לגמר של המערב משם זה כבר יהיה קשה.
כן, הא. הגנה היא באמת דבר שולי.. עברו רק שני משחקים בחור, אז לפני שאתה שולח את דנבר ל-LA בוא נראה אם פול יסחוב את ההורנטס על הכתפיים בבית. וגם אז לפני גמר המערב מחכה להם הכשרון של המאבס או הניסיון של הספרס. דרך-אגב, היה כאן אחד לפני הפלייאוף, משהו לאציו, שזלזל בבילאפס אמר שהוא נכשל עם דטרויט שדנבר קבוצה בינונית שאיכשהו הצליחה להזדחל למקום השני במערב, שהטרייד היה לא טוב בשבילם ועוד שטויות. מעניין אותי מה הוא אומר אחרי שתי התצוגות תכלית של צ'ונסי
קודם כל אני לא יגיב על מה שרשמת על כריס פול כי זה באמת מיותר. ורק מה שרשמת מראה שלא צריך לקחת אותך ברצינות. אבל על ההגנה של דנבר- זה עוד שטות. דנבר חונקת את ניו אורלינס בהגנה. קניון מרטין מבטל את ווסט, בילאפס את פול וזה מספיק לדנבר להשאיר את ההורנטס במספרים שלא מביישים אף הגנה בליגה.
דנבר נותנת פלייאוף למופת לבינתיים ונראית פשוט נהדר. בהשוואה ליריבה שלה, היא הקבוצה שנראית הכי טוב עד עכשיו בפלייאוף. לקליבלנד אין תחרות מול דטרויט המתפרקת, וליוטה אין אפשרות לדגדג את הלייקרס. לדנבר, לעומת זאת, יש יריבה טובה, והיא פשוט מפרקת אותה ב-2 המשחקים הראשונים. בילאפס פשוט נהדר, והוא פשוט נהנה לשחק ורואים את זה עליו. כרמלו גם הגיע היום וזה 2:0 ואני לא רואה את דנבר מתפרקת ככה בלואיזיאנה. ניו אורלינס תהיה חייבת להיות יותר אגרסיבית בהגנה, ולא לתת לצ'ונסי את המטר שלו, ובצד שני לשחק יותר על החיבור בין פול לווסט. זה עבד טוב בסיום העונה, ואם גם החברים מסביב יעזרו אין סיבה שההורנטס לא יצליחו לחזור לחיים בסדרה הזאת. למרות זאת אני חושב שדנבר תיקח משחק אחד בחוץ ותגמור את הסדרה ב-4:1.
אני מסכים לחלוטין לגבי ההגנה של דנבר. מי היה מאמין שנגיד כזה דבר אחרי מה שהלייקרס עשו לנאגטס בעונה הקודמת. וזה מוכיח שוב פעם שהטרייד של בילאפס תמורת אייברסון היה טרייד מעולה מבחינת דנבר ואחד הטובים בשנים האחרונות. מההגנה הכי גרועה בפלייאוף בעונה הקודמת להגנה שמצליחה לעצור (לפחות בנתיים) את אחת הקבוצות האטרקטיביות בליגה ואת הרכז אולי הטוב בליגה (פארקר נותן לו חתיכת פייט) ועוד משהו קטן לגבי בילאפס, הוא מוכיח בנתיים שהוא לא רק שחקן של התקפה עומדת והוא גם יכול להסתגל למשחק הריצה של דנבר.
ריקלמה, לפני שלוש שנים מול יוסטון יוטה הייתה בפיגור 2-0 ו 3-2, חזרה פעמיים וניצחה במשחק שביעי גדול ביוסטון. גם נגד גולדן סטייט הם נתנו משחקים גדולים. אני לא שמעתי אז על שום בעיות מנטליות. בעונה שעברה יוטה ניצחה פעמיים ביוסטון וניצחה 4-2. נגד לייקרס כשכולם חשבו שזה ייגמר בסוויפ הם חזרו מ 0-2 ל 2-2 והיו רחוקים זריקה אחת מהמשחק השביעי ושם לך תדע מה היה קורה. לא דיברו על שום בעיות מנטליות. אז השנה, כשהלייקרס הרבה יותר טובה מהעונה שעברה, יוטה הפסידה את שני משחקיה שם, לא ביג דיל לדעתי. לא עניין שצריך לעשות ממנו רעש וצלצולים ולהגיד שיש בעיה מנטלית בקבוצה, כי הקבוצה הראתה בשלוש השנים האחרונות שיש לה את זה. טבעי שאחרי שהלייקרס מובילים ב 20+ הם "יתנו" ליריבה להתקרב קצת. אתם מדברים כאילו זאת יוטה הייתה זאת שהובילה בהפרש גדול כל המשחק. אל תשכח שהשחקן השני בחשיבותו נעדר מהסגל בשני השמחקים האחרונים. עם כל הכבוד לבוזר ולבלאגן סביבו (לא ברור נשאר/הולך, והוא גם הצהיר את זה בפומבי. זה בטח לא תרם לקבוצה), אוקור זה השחקן של יוטה אחרי דרון. יוטה לא פחות טובה מאף קבוצה אחרת במערב. פשוט לצערה הרב היא זאת שפוגשת את לייקרס ראשונה...
אני חייב לציין, בפעם האלף אולי, שהעניין של השידורים זה פשוט ביזיון. אני זוכר ספורט 5 שידרו תמיד משחק בלילה שבין חמישי לשישי... אוקי, אם הם מכרו את הזכויות לצ'רלטון, למה לעזאזל צ'רלטון לא משדרים היום כלום? מפחדים שהשעון של שכנר ולייזי לא יצלצל והם לא יתעוררו לשידור? כוס אמק כל כך נמאס לי מכל זה... נמאס לחפש לינקים ולקוות שזה לא ייתקע כל שלושים שניות. מה אני מבקש, רק לראות משחק כמו בנאדם, האם זאת בקשה גדולה מדי? עד שיש סוף שבוע ואין צבא חשבתי שאולי אני אהנה קצת מה NBA... פטתי שכמוני...
מסכים לגמרי. אין לי כח לחוויה המפוקפקת הלילה של חיפוש לינקים למשחק של מאבס-ספרס, ואז לראות משחק באיכות ירודה. חבל מאוד שלא משדרים. לגבי המשחק, זה המשחק אולי הכי חשוב בסדרה. ס"א פירקה את דאלאס במשחק מס' 2 ודאלאס צריכה לקום עכשיו ולהתאושש. המומנטום עבר לספרס, ואני חושב שהיא תסמן את המשחק הזה כמשחק שהיא יכולה לגנוב בחוץ. המאבס יהיו חייבים למצוא דרך לסגור את פארקר. אם דאנקן אני מאמין שנסתדר. עם פארקר אנחנו אף פעם לא מסתדרים. נמאס לי מה-35 נק' הקבועות שהוא קולע מול דאלאס. זה המיין פאקטור של המשחק הלילה. בצד של ההתקפי נוביצקי יהיה חייב לספק יום עבודה טוב. אסור להווארד להעלם, וטרי יהיה חייב לספק כמה שלשות. אני מאמין שדאלאס תקח בסביבות ה-+12.
כמה חבל שאין לי זמן להגיב פה לגבי אל איי, אבל יש לי כ"כ הרבה דברים לומר: אבל הדבר המרכזי, ללא ספק, שאנון בראון! מאיפה הוא צץ, הבחור הזה. התחיל את הפריצה בשבועות האחרונים של העונה הרגילה, וכרגע הוא ממש על סף להדיח את פישר מהרכז הבכיר. עושה פשוט עבודה נפלאה. בכלל, גם אריזה ולאמאר נראים פשוט פנטסטי. עדיין, גם בשנה שעברה שתי משחקי הבית הראשונים מולם היו יחסית קלים, למרות שבמשחק השני דאגנו להפוך את זה מ20 הפרש עד ל-3... הלוואי שנשלים את הסדרה הזאת הלילה.
דנבר חייבת לנצח את הסדרה הזו מהסיבה הפשוטה שכישלון משמעותו מהפכה ואולי סיומה של הקבוצה במתכונתה הנוכחית. קארל ישלם את המחיר על עוד כישלון בסיבוב הראשון ואני לא אתפלא אם הם יחילטו להשתתמש בחוזה המסתיים של מלו כדי לשנות את הקבוצה לחלוטין. אבל שוב, זה רק במקרה של כישלון נוסף בסיבוב הראשון. כרגע הם נראים נהדר ורק קריסה מוחלטת תמנע מהם עלייה לסיבוב הבא. אני לא מאמין שהם יוכלו לנצח את הספרס אל עף היותם נטולי מאנו, אך במידה ויתמזל מזלם והם יפגשו את דאלאס, הדרך לגמר המערב תהיה סלולה בעיני.
איזה כיף לראות את הספרס מתפרקת ככה. אני מחזיק אצבעות למאבס שימשיכו ביכולת הזאת. בוסטון כצפוי ניצחה את הבולס, ולדעתי הם ינצחו גם את שני הבאים, כי אפילו בלי גארנט, הם מעל הבולס. בינתיים אני רואה את יוטה נגד הלייקרס, 76-72 לג'אז 5 דקות לסוף, ובאמת יש סיכוי שהם ינצחו הפעם, הם חדים יותר, הגנה חונקת, ונקווה שינצחו וקצת יערערו את הלייקרס.
זה נגמר והג'אז מנצחים. בוזר איש המשחק עם דאבל דאבל מפלצתי של 22 ו23. להפתעתי היה טוב גם בקלאצ', אבל את הסל המנצח סל דרון, 2.2 לסיום. ודווקא דרון היה במשחק די פושר ולא ניסה יותר מדי. 2-1 שנותן המון ביטחון ליוטה.
אני לא מאמין שפספתי את הניצחון של דאלאס. חזרתי מאוחר הביתה, ואני עכשיו חייב לעוף לביה"ס, והלכתי לישון כדי למצות משהו מהלילה, ועכשיו אני ממש מצטער על כך. ניצחון אדיר. חשבתי שננצח, אבל לא ככה. שאפו.
דרון לא צריך לבוא כל משחק ולהפציץ 35 נקודות, ראינו שזה עבד בסטייפלס רק עד צמצום הפער וברגע שזה הגיע לשחקנים האחרים אף אחד לא פגע. היום זה היה שונה, בגלל האווירה שהקהל המורמוני נותן לקבוצה ובעיקר בגלל משחק שיא של בוזר שסוף סוף מתעלה ונראה כמו השחקן שכולם רצו לראות בפלייאוף (גם הפלייאוף הקודם שלו לא היה משהו אם אני זוכר נכון). מהתקציר שראיתי בספורט-סנטר גם בהגנה הוא היה לא רע על גאסול... היה לקבוצה הרבה מזל עם יום שחור של קובי מהשדה, אבל בשורה התחתונה W זה W שמוציא הרבה לחץ מהשחקנים שאולי אולי מרגישים שאפשר להשוות את הסדרה. אני לא אגיד לעלות כי זה עדיין גדול עליהם, למרות המשחק היום, אבל היום סוף סוף דברים התחברו גם בקלאץ'. לכולם. וזה היה כיף לראות - גם בתקציר של 3 דקות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx