NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט. השיא עומד על 9 שלשות ועשו את זה כבר שלושה שחקנים שונים: ריי אלן, וינס קרטר ורקס צ'אמפן. צ'ונסי הוא השחקן השמיני בהיסטוריה לקלוע 8 שלשות (תוסיפו לזה את ה-8 אסיסטים, 8/8 מהקו ותקבלו אחלה סיפור)

2. JR-Riquelme Member

מר ברוכיאן, קודם כל ווסט לא בעונה פחות טובה, אם כבר הפוך.
    דבר שני, איך אתם קובעים שדנבר כבר עברה את הסדרה? אני גם חושב שדנבר תעבור, גם כתבתי לפני, אבל בגלל משחק ראשון? בחיאת ראבאק.
    אני זוכר איך בפלייאוף הקודם ניו אורלינס טחנה את סן אנטוניו ב2 המשחקים הראשונים של הסדרה, ממש הביאה שואו אדיר ועדיין לא עלתה.

משחק ראשון נותן הרבה מומנטום, אבל ממש לא סוגר סיפור.

וסרגיי, זה גם לא תלוי במשחק השני בין דנבר להורנטס, זה תלוי במשחק השלישי אם הסדרה נסגרת.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/09
  3. Dimitar Berbatov Member

לא הבנתי אותי נכון מר ריקלמה.
    לגבי ווסט, לא ראיתי את ניו אורלינס הרבה השנה ואני מניח שאתה ראית יותר. אז נזרום.
    דבר שני, אני לא קבעתי שדנבר עברה את הסדרה. אבל לדעתי יש לה סיכויים יותר טובים (וזה גם לא קשור למשחק אתמול, למרות שהוא חיזק את הטענות שלי).

4. SeRgInHo Member

ריקלמה,
    המבחן האמיתי של דנבר הוא במשחק השני.

משמע שאני לא מתרשם מהניצחון הגדול של דנבר, כי המבחן האמיתי שלה יהיה לשמור את הביתיות במשחק השני, משחק אותו לרוב מסמנות כל קבוצות החוץ.

5. SeRgInHo Member

מתי אוקור אמור לחזור? ביחד עם אוקור תהיה ליוטה אופציה של גבוה שצולף מבחוץ, כי אתמול מילסאפ ובוזר נתקעו פעם אחר פעם בצבע ההוליוודי. אולי אם אוקור יחזור עוד תהיה לנו סדרה של 6-7 משחקים.

6. Dimitar Berbatov Member

סתם משהו שחשבתי עליו - היום (כלומר בין שני לשלישי) אין משחקים. זה קשור ליום השואה או שזה צירוף מקרים?

7. SeRgInHo Member

יש היום שני משחקים...

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא צריך להתייחס ברצינות לתוצאות המשחקים הראשוניים, אבל מבחינתי רב התוצאות לא כל כך מפתיעות. אני לא סתם הלכתי עם הסיקסרס מול אורלנדו, הופס, מה קרה אתמול? דאלאס נמצאת בכושר מצויין והיא הוכיחה את זה. אני גם היום הולך עם הרוקטס ולכן הניצחון שלהם לא הפתיע אותי.

חוץ מהניצחון של הבולס בבוסטון אני די ציפיתי למה שקרה, אבל זה ממש לא אומר שמהלילה והלאה הדברים לא יכולים להשתנות. אני כן מאמין שאם אתה מגיע בכושר טוב לפלייאוף הסיכויים שלך לנצח עולים, אבל במקרה הגרוע נראה עוד 6משחקים...

אני אשתדל הלילה לראות את המשחק השני בבוסטון. אני מעריך שבוסטון מנצחת הפעם בקלות.

9. Dimitar Berbatov Member

וואלה הטעו אותי..
    באמת לא היה זכור לי שבפלייאופים קודמים היה יום הפסקה בשלב כל-כך מוקדם

10. SeRgInHo Member

61-58 לשיקאגו במחצית.
    זה בלתי יאמן כמה שבוסטון קבוצה של איש אחד. עוד פעם משחק הגנה גרוע, עוד פעם פירס ואלן משחקים כמו אורי קוקיה ביום רע. זה אולסטארים זה?!
    אני חייב לומר שאני פשוט אופתע אם הסדרה הזאת תיגמר בניצחון של הסלטיקס, כי מבחינתי שיקאגו פייבוריטים ברורים. בוסטון ללא גארנט שווה מקום 7-8 בפלייאוף, לא יותר. אם לא רונדו המשחק הזה נגמר עוד במחצית. לקראת המחצית הוא גם נפצע ושיקאגו הספיקה לברוח לשבע... אם הוא לא חוזר תסמנו כבר עכשיו W נוסף לשיקאגו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/09
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית במשחק של בוסטון מול שיקאגו. תוצאת ביניים: 61-58 לאורחת...

הפתיחה היתה של בוסטון שמיד רצתה לפתוח פער גדול. מבחר קליעות חוזרות בהתקפה, גלן דייויס שקלע מאד יפה מרחוק והנה הירוקים מוכנים להביס את הבולס.

אט אט שיקאגו חזרה למשחק ולא בגלל רוז שהיה כבר מהר מאד בבעיה עם שתי עבירות. הבולס סגרו קודם כל את הרחבה שלהם, 'ביג בייבי' נרגע ושיקאגו התחילו לשחק כדורסל. בן גורדון ביחד עם הסנטר הוותיק והטוב ברד מילר לא נבהלו ונצמדו לבוסטון. ברבע השני שוב היה רגע שבוסטון איימה להתפוצץ ושוב שיקאגו בעזרת הגנה ומשחק התקפה מצויין חזרו למשחק ועכשיו גם פתחו פער קטן.

אני חייב לציין לטובה את ג'ואקים נואה, הבחור ממש נראה כמו עוף מוזר, אבל הוא תורם פשוט המון. נכון שגארנט חסר (אחלה עגילים...), אבל נדמה לי ששחקן כמו לואל דאנג גם מאד חשוב לשיקאגו. בוסטון כרגע בבעייה בגלל עבירות לגבוהים (דייוויס ופרקינס עם 3 עבירות כ"א) ושתי פציעות מעצבנות של רונדו ופאו.

שיקאגו נראית מאד רעבה ולמרות שקשה לי לחשוב שהיא יכולה לגנוב עוד משחק בבוסטון אני מצפה שפול פירס וריי אלן יתחילו באמת להתעורר אחרת יש סיכוי ממשי לניצחון נוסף של שיקאגו.

12. ManUtd Fan Member

FUCKING WOW!!!!
    משחק ענק, אבל אם לצאת רגע מהאופוריה של המשחק הענק הזה אני חייב להגיד שזה יותר הפסד של שיקאגו מאשר ניצחון של בוסטון. לבולס אין ריבאונד הגנה וכתוצאה מכך זה הוביל להרבה מאוד סקונד צ'אנס פוינטס לבוסטון וזה לדעתי מה שהפסיד לבולס את המשחק. רונדו ענק! 19 נקודות, 16 אסיסטים, 12 ריבאונדים (7 בהתקפה), 5 חטיפות ורק 2 איבודים. מדהים.
    בן גורדון במשחק ענק ואני חייב לו התנצלות, הוא הוכיח הערב שהוא כן מגיע לרגעים המכריעים.

עריכה: איך שכחתי את הבאזר ביטר של ריי אלן? על הפנים של ג'ואקים נועה, תוך כדי סיבוב. פשוט מדהים.

פאק איזה משחק.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר שלא לתהות מה היה קורה אם דל נגרו היה יודע איך לנהל את פסקי הזמן שלו כמו מאמן נורמלי. בן גורדון היה פשוט lights out, לא משנה מי שמר עליו או כמה שמרו עליו, שתיים וחצי דקות אחרונות שבהן כל אחד בגארדן ידע אל מי הכדור הולך ולמרות הכל זה תמיד נגמר בסל... פשוט הופעה מדהימה וכמה סמלי שזה בא ביום השנה למשחק האלמותי של אלוהים עם 63 נק' בגארדן הישן.

הבולס פשוט תענוג של קבוצה. הם יכולים להיות אופטימיים מאוד כי אם בערב כזה של ריי ריי, ביג בייבי וטריפל דאבל של רונדו הם נוצחו בבאזטר ביטר זה אומר את הכל. אחלה משחק, אחלה סדרה!

14. GRANDE LAZIO Member

בן גורדון היה מדהים!
    אחרי 2-3 זריקות שלו ברבע הרביעי אמרתי זהו, יחנקו אותו והוא לא יקלע יותר, אבל הבנאדם המשיך לקבור סלים קשים, משום מקום, על הפנים של שומרים טובים כמו פירס ואלן. 42 נק' ו-6 שלשות, ואוו. 14 מ-24 מהשדה.. הסל של ריי אלן היה מזל, מעל יד של תמנון כמו זו של נוח (או איך שלא קוראים לו), זה פוקס. אבל ריי ריי מומחה בזריקות הללו. נתן חצי שני פנומנלי...

בסך הכל, בוסטון עדיין יכולה לקחת 1 או 2 בשיקאגו, סידרה פתוחה לגמרי, הבולס נותנים מאמץ קבוצתי בלתי רגיל. שאפו להם.

KG לא שיחק אבל מי צריך אותו כשגלן דיוויס שם 26 נק' ו-9 ריב'? מספרים יותר טובים ממה שגארנט היה מביא היום. אבל... אם היה את גארנט אולי הסלטיקס לא היו צריכים לקלוע 118 נק'...

עכשיו אני רואה את דאלאס-ספרס. משחק פתוח לגמרי, נראה לי שהמאבס יקחו גם את זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/09
  15. ManUtd Fan Member

ראיתי את שלושת הרבעים הראשונים בסאן-אנטוניו וברבע הרביעי פרשתי כי ראיתי שהמשחק חתום וסגור (ואם דאלאס היו חוזרים לא הייתי יודע איפה לקבור את עצמי). יום נוראי של נוביצקי (3-14...), ג'וש הווארד היה רע גם כן. ג'ייסון טרי גם לא במשחק מי יודע מה ומנגד פארקר במשחק ענק עם 38 נקודות באחוזים נהדרים. הוסיף למאזן גם 8 אסיסטים. טים דאנקן במשחק נחמד.
    בכל אופן, דאלאס כבר השיגה את מבוקשה עם הניצחון חוץ שמביא להם את יתרון הביתיות. יהיה מעניין לראות אם סאן אנטוניו יצליחו לקחת אותו בחזרה, ולדעתי הם כן יצליחו.

מחר יש שלושה משחקים - דטרויט - קליבלנד (3:00), יוסטון - פורטלנד (5:00) ולייקרס - יוטה (5:30). אני עדיין חושב שדטרויט יצליחו לגנוב את הניצחון מחר.