NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

  1. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לייזי גורדון באמת אמריקאי.
     
  2. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    שלוש קבוצות מתוך ארבע גנבו את יתרון הביתיות... האם הטירוף ימשך גם הערב?
     
  3. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    לגבי המשחקים הערב:
    לטעמי מזלזלים יותר מדי ביוטה. נכון היא סיימה את העונה בצורה עגומה מאוד ולמעשה בכלל עברה עליה עונה גרועה והיא לא הייתה רחוקה מלהיות בחוץ בפלייאוף הזה אבל לטעמי הכל כבר מאחוריהם. הם יעלו עם אש בעיניים במשחקים נגד הלייקרס, לא בטוח שזה יספיק, אך עם שחקנים כמו דרון וויליאמס, מהמט אוקור וכו' דיי קשה להאמין שהלייקרס יקחו בקלות. אני בכלל לא חושב שהלייקרס יקחו את הסידרה הזאת בקלות כמו שרבים חושבים.
    ניו-אורלינס מול דנבר אחד הסדרות היותר מעניינות ופתוחות שיש בפלייאוף השנה. כל משחק יכול ללכת לכיוון אחר לגמרי ואני מקווה שזאת באמת תהיה סידרה מותחת ומעניינת כמו שמצפים מהסידרה הזאת להיות. כריס פול מול צ'ונסי בילאפס... יאמ!
    גם אטלנטה-מיאמי אחת הסדרות הפתוחות בפלייאוף. אם וייד תופס יום טוב דיי קשה לי לראות את אטלנטה מצליחים לעצור את מיאמי, למרות שיש להם שחקנים נהדרים כמו ג'ו ג'ו, מרווין וויליאמס, מייק ביבי. אטלנטה בכלל אחת הקבוצות האתלטיות ביותר בליגה וזאת, יחד עם ניו-אורלינס דנבר, הולכת להיות אחת הסדרות הארוכות והמותחות ביותר בפלייאוף לטעמי.
    אורלנדו פילי... לפחות כרגע, זה נראה הסידרה הכי באנקר שיש. לאיגוואדאלה כלל לא הולך נגד אורלנדו (רק 37% נגדם בעונה הסדירה) ואם הוא ישחק כך גם כאן דיי קשה לי לראות את פילי אפילו מצליחים לגנוב ניצחון. יהיה מעניין לראות באיזה כושר יגיעו ראשארד לואיס והידו טורקוגלו שחוזרים מפציעות.
     
  4. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    עצוב לראות את יוטה. אני לא חושב שיוטה נופלת בצורה משמעותית מאף אחת משש הקבוצות הנוספות בפלייאוף, כך שכנראה הדרך של הלייקרס לגמר סלולה. אולי יוסטון תהיה מסוגלת לתת סוג של פייט, וגם את זה אני אומר בעיקר בגלל מי שעומד אצלה על הקווים.
     
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,124
    לייקים שהתקבלו:
    8,473
    זה קרב אבוד מראש, חירבנו לעצמנו את העונה עם הסיום עונה העלוב הזה.
     
  6. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    כל העונה במערב כל הקבוצות בינוניות חוץ מהלייקרס, זה היה ברור שהיא תגיע בקלות לגמר הגדול. גם הספרס עם מאנו לא הייתה עושה כלום. המערב פשוט עלוב.
    יוסטון? הלייקרס נתנה להם בקלילות 4-0 בעונה הסדירה.
     
  7. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    מחצית אחת מול הקבוצה שסיימה בכושר הכי גרוע במערב וכבר מדברים על גמר קליל. קרקע בקשה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

    לעניין, מחצית מצויינת שלנו וזה עם קובי מפרגן. שאנון בראון אוצר. אריזה נפלא. לאמאר פעיל ופאו כרגיל עושה את העבודה.
     
  8. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    מחצית אחת? למה ללכת רחוק? היה מספיק 10 משחקים ראשונים בעונה הסדירה לראות את זה.
     
  9. GRANDE LAZIO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    2,732
    לייקים שהתקבלו:
    125
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לדאנק של קובי. מסכן מילסאפ, ראה את כל החיים שלו עוברים לו מול העיניים. אךך זה היה מ-ד-ה-ים!

    אלמלא הזילזול של הלייקרים ברבע השלישי, זה היה נגמר בבלואאוט. אבל 0-1 בסופו של דבר, בלי הפתעות, זה מה שחשוב. קובי במשחק מעולה, והצוות המסייע שלו עשה את העבודה מול הנגנים חסרי האונים. למה אוקור לא שיחק?!

    אני אמרתי את זה, ואני גם יודע להודות בטעות שלי.
    בראה = ענק.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/4/09
  10. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    הדאנק הזה באמת היה מדהים. בכלל משחק נהדר של קובי. אריזה הכי טוב אצלינו היום, גאסול גם במשחק טוב אך נכנס לבעיית עבירות ויצא בגללה. מה שלא קרה כל העונה קורה במשחק הראשון של הפלייאוף עבור הלייקרס. גם ביינום היה עם בעיית עבירות ובגלל זה המספרים הנמוכים. שאנון בראון מקבל את הדקות ומחזיר כפליים היום עם 3-3 ממחוץ לקשת. אודום במשחק סביר.
    הלאה למשחק 2.
     
  11. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    אורלנדו הפסידה לפילי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

    בינתיים דנבר עושה בית ספר להורנטס. בילאפס עם הגנה מדהימה על כריס פול, ווסט במשחק הגרוע שלו העונה

    וואו איזו השפלה... הייתה לדנבר ריצה של 21-0 בין סוף הרבע השלישי לתחילת הרבע הרביעי.
    במידה ודנבר תעלה, וזה יקרה רוב הסיכויים, אני יודע בעד מי אני בשאר הפלייאוף הזה....

    הכדורסל שלהם מדהים, אווירה נפלאה בקולורדו, מקווה שיגיעו כמה שיותר רחוק.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/4/09
  12. Tony Adams Member

    הצטרף ב:
    ‏19/12/06
    הודעות:
    5,889
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הסדרה שכולם קבעו אותה כה-באנקר, הולכת ל-1:0 לפילי. התקופה הלא טובה מסיום העונה הסדירה נגררה גם לתחילת הפלייאוף, ושוב אורלנדו שומטת יתרון גדול ומפסידה משחק שהיה בידיים שלה. זה מדהים ש-4 קבוצות איבדו את הביתיות במשחק הראשון. זה נתון שאני לא זוכר אם היה.
    ולמרות זאת אני חושב שהכל בידיים של המג'יק. אם הם התאפסו, אז לסיקסרס אין שום סיכוי לעצור אותם.

    וויד הפתיע אותי לרעה בתחילת הפלייאוף הזה, ואטלנטה פשוט שחטה את מיאמי. וויד היה חייב יותר למסור ופחות לאבד. הוא יודע שהקבוצה הזאת בידיים שלו אבל זאת לא סיבה לא להאמין בשחקנים שמסביב. שחקן ענק וויד ויהיה חבל לראות אותו מסיים את העונה בתבוסות כאלו. מצד שני, ההוקס עושים את שלהם, מנצחים את המשחק הראשון וצוברים המון ביטחון. אין ספק שהם הפייבוריטים.

    אנשים פה נתנו סיכוי להורנטס לעבור את דנבר, ואני לא מבין למה. דנבר קבוצה פשוט יותר טובה ויותר מוכשרת. היא נתנה הלילה לניו אורלינס שיעור בהגנה והראתה חדות בהתקפה. צ'ונסי פשוט היה אדיר. הטרייד עשה לו רק טוב, והוא פורח. אחד מהרכזים האנדרייטדים של הליגה. ניו אורלינס יקחו משחקים בסדרה הזאת, ואפילו 2, אבל גם אם זה יגיע ל-7 ( הלוואי, להתיש את נדבר לקראת מפגש אפשרי עם דאלאס) זה לא משנה, אני לא נותן להם טיפת סיכוי במשחקי חוץ.
     
  13. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    משחק הראשון זה לא מדד, למרות שבפלייאוף הזה הכל הלך הפוך על הפוך...המבחן האמיתי של דנבר הוא במשחק השני.
    מישהו שראה את המשחק באטלנטה יכול להגיד מה היה שם? ברור שאטלנטה הרבה יותר טובים, אבל לקלוע פאקינג 64 נק'? עלוב.
    ואורלנדו עדיין תעבור את הסדרה בקלות לדעתי.
     
  14. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא מבין את הזלזול בפילי. איגדאולה הוכיח היום שהוא יכול לקחת קבוצה גם בפלייאוף ולתת מספרים מפלצתיים. וכשהוא מקבל עזרה מאנדראה מילר וויליאמס למג'יק החבולים קשה לעצור אותם.
    אמרתי לפני תחילת הפלייאוף שזאת הסדרה היחידה במזרח שיכולה ללכת ל-7 משחקים ואני עדיין עומד מאחורי כך. אורלנדו קבוצה סופר חזקה - הקבוצה השנייה הכי טובה במזרח כשבוסטון בלי גארנט, אבל פילי קבוצה מוכשרת מאוד (לא פחות מההוקס לדעתי) ואורלנדו עם ראשאד לואיס וטורגקלו שחוזרים מפציעות.. זה לא בשמיים שפילי תעבור, למרות שלדעתי זאת תהיה אורלנדו בשבעה משחקים.

    ברוב הכתבות שקראתי, ואם אני לא טועה גם כאן בתחזית זה היה ניו אורלינס בשישה משחקים ואני ממש לא מסכים. בילאפס שחקן גדול - השחקן שהכי אהבתי מהקבוצה הנהדרת של דטרויט. שומר מצוין, קלעי נהדר ואחד השחקנים הכי חכמים בליגה. אתמול הוא עצר את פול ואם הוא ייצליח לעשות את זה ב 2-3 משחקים לניו אורלינס אין סיכוי. פג'ה וצ'נדלר תלויים בפול, ווסט בעונה פחות טובה ולא נראה כמי שיכול להתעלות על עצמו ולקחת עליו משחק.
    בכל מקרה, תענוג לראות את דנבר משחקים. כרמלו, בילאפס, ג'יי אר סמית, קלייזה, ננה. אחת הקבוצות הכי אטרקטיביות בליגה.
     
  15. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    לא ראיתי את המשחק באורלנדו, אבל לפי הסטטיסטיקה אורלנדו שלטה במשחק בשלושת הרבעים הראשונים ופילי קמו מהקבר ברבע הרביעי, כשאפילו הם עצמם לא ציפו לזה כנראה.
    לא הייתי סומך על זה שזה יקרה עוד פעם.
    לדעתי אורלנדו בשישה גג.

    לגבי בילאפס, יש סיכוי שהוא קבע שיא פלייאוף בשלשות? היו לו 8 כאלה.