כן התבלבלתי.. אין לדלאס אין מאצ' אפ מול סאן אנטוניו, פשוט לא תחרות. פתאום דאנקן חזר משום מקום, טוני סיים רבע ראשון עם 7 נק' ו 4 אסיסטים.. דאנקן עם 6 נק' ו 5 ריב'. עושה רושם שנוביצקי הולך על ערב כמו שהיה לאלן היום בבוסטון..1/6 כרגע. היחידים שעובדים אצל המאבס הם ג'ייסון טרי והווארד. סוף רבע ראשון: 29-18. לא צריך להגיד למי :/
למה אין מאצ' אפ? קבוצה עם יותר כלים, מי יעצור בספרס את האוורד שהוא מיס מאצ'? מי יעצור את דירק? את טרי? היתרון היחידי של הספרס זה פארקר שלקיד אין רגליים להתמודד איתו. גם לפני הניצחון של המאבס חשבתי שהיא פייבוריטית. בינתיים 74-49 לרוקטס 7 דקות לסוף רבע שלישי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
סאן אנטוניו לא סחורה, דאלאס נתנה לה פור בתחילת המשחק, אח"כ בראה, טרי, הווארד, נוביצקי ואפילו דמפייר שחטו אותה. המאבס הרוויחו שכפול של דווין האריס כזה, בראה, שממש דומה לו בסגנון המשחק. איזה שחקן.. היה צפוי שדאלאס תיקח לפחות אחד בחוץ, ואני לא אתפלא אם היא תנצח גם במשחק השני. קבוצה עם עומק מדהים, לא מבין איך היא לא סיימה שניה או שלישית במערב. שיקאגו שיחקה אותה בגדול. לא האמנתי שהיא מסוגלת לנצח בבוסטון, אבל כנראה שבלי KG בוסטון איבדה מהדומיננטיות שלה, מהחוזק הפיזי והמנטלי. אין שם הגנה בכלל, ואצל בוסטון זה היה המרכיב העיקרי בזכיה באליפות. בלי כל זה, אין סיבה להאמין שהיא יכולה להגיע אפילו לפיינלס. אבל לא נספיד אותה, רק משחק אחד. דרק רוז היה מדהים, אבל עם כל הכבוד למשחק הספציפי הזה שלו, נשארתי עם מאיו כרוקי השנה. לא אשמתו שהוא בממפיס ולא בשיקאגו. ראיתי גם את פורטלנד-יוסטון. לרוקטס יש שחקן שלבלייזרס אין סיכוי להתמודד איתו או לעצור אותו. יאו ענק ולא רק בגובה. איזו התפוצצות של הרוקטס... כשהם עשו את הטרייד עבור אלסטון, חשבתי שהם משוגעים בשכל, אבל ארון ברוקס שם אותו בכיס הקטן. 27 נק' ו-7 אס' אדירים... למרות המשחק הזה, הסידרה הזו תלך לשבעה משחקים. לקליבלנד היה משחק אימון טוב.. הפיסטונס איכזבו אותי בענק, אבל זה רק המשחק הראשון. מקווה שלפחות פייט הם ייתנו.. זה לא נראה טוב. הלילה הלייקרס מול יוטה... לא יכול לחכות כבר.
אנחנו מדברים על זה כאן בעמודים האחרונים שזה לגמרי לא הפתעה. בוסטון בלי גארנט היא קבוצה שבאף עונה כנראה לא תעבור סיבוב ראשון בפלייאוף. מנגד בוסטון עם גארנט היא אלופה כמעט בלי להזיע. איזה הבדלים עצומים וכמה שגארנט גדול.
בלי להזיע? הגזמת. גם עם גארנט הלך להם קשה מאוד שנה שעברה (אני מזכיר לך שהרבה דיברו על 4:1 ללייקרס ואפילו סוויפ) וגם בליגה הסדירה זה לא היה בהליכה. אני גם לא מסכים שבלי גארנט הם לא עוברים סיבוב ראשון. אני משוכנע שהם בסופו של דבר יעברו את הבולס ב 6-7 משחקים. רוז תפס אתמול יום אדיר ואין סיכוי שהוא ישמור על כזה כושר בכל הסדרה. וגם ריי אלן יחזור אל עצמו ככל שהסדרה תתקדם. הסלטיקס מסוגלים וצריכים לעבור את הבולס. אל תהפכו אותם לאיזה מיאמי שתלויים בשחקן אחד ובלעדיו הם עוד קבוצה. ובכל מקרה, סיבוב אחד זה המקסימום. אורלנדו קבוצה יותר חזקה בלי גארנט.
"בלי להזיע" זה לא באמת כמו לשחק עם ילדים בגן, אלא ניסיון לשים דגש על סדרות נוחות וקלות יותר מאשר סדרות של 4-3 עם משחקים צמודים עד הרגע האחרון ומאזן הכוחות בין הקבוצות די שכול. בוסטון עברה את הלייקרס ב 4-1 שאפילו לא לרגע הייתה את ההרגשה שללייקרס יש סיכוי לעשות משהו מול בוסטון. זה נקרא בשפת כדורסל "בלי להזיע".
אלופה מבלי להזיע? אני מבין שבסדרות של ה-7 משחקים מול ההוקס וקליבלנד הם לא הזיעו? במשחק 7 בגארדן מול לברון הם לא הזיעו? עד הטיפה האחרונה. בנוגע למשחקי הלילה, כל הקלפים נטרפו כבר בלילה הראשון. שלושה ניצחנות חוץ בליל הפתיחה זה משהו שלא רואים כל עונה. הניצחונות המשמעותיים ביותר הם של יוסטון ודאלאס כמובן. הבולס, למרות שניצחון המרשים, צריכים לעבור עוד דרך ארוכה בשביל לעבור את הסלטיקס. כל הכבוד להם על הניצחון אבל עוד יום כזה של ריי אלן כבר לא יהיה. אני לא מבין את ההתפרקות של פורטלנד. אולי זה ההתרגשות של הבכורה בפלייאוף לקבוצה הצעירה הזאת או אולי פשוט הם לא באו מוכנים למשחק? לא מובן. לחטוף 27 הפרש בבית במשחק הראשון זה לא בריא ועכשיו הם יצטרכו לקום על הרגליים, למצוא דרך לעצור את הידיים של יאו והרגליים של ברוקס, אחרת הם יכולים מהר מאוד למצוא את עצמם מחוץ לפלייאוף. אני מודה שהרוקטס הפתיעו אותי בגדול. לא חשבתי שהם יתעלו על עצמם בצורה כזאת. לדעתי הם צריכים ללחוץ על הגז ולנסות לגמור את הסדרה הזאת כבר במשחק מס' 2. משחק מוזר היה בat&t. הייתה תחושה כל הזמן שסן אנטוניו שולטת במשחק וגם כשדאלאס הובילה בסוך הרבע השלישי היא חזרה בתוך 2 דק' מ-9 הפרש. הייתה תחושה שכל פעם שהיא תרצה, היא תלחץ טיפה ותשיג את הנקודות שצריך. דאלאס פתחה נורא, נוביצקי חטף עבירות, וההגנה פשוט לא עבדה. 29-18 אחרי רבע אחד ממש לא בישר טוב. אבל רבע שני (9 דק' ממנו ללא דירק) אדיר של טרי ושל באס שקלע מכל מקום החזיר את הקבוצה למשחק. דאמפייר פתאום נראה כשחקן טוב מאוד, הווארד התפוצץ ברבע השלישי ובראה היה פשוט אדיר. מישהו שאל פה מי זה בראה לפני כמה ימים, אז הוא קיבל עוד פעם תשובה. שחקן גדול, פשוט גדול. ניצחון מוזר מאוד אבל חשוב מאין כמוהו. אנחנו נראים נהדר בבית, ואני חושב שיהיה קשה לספרס לנצח שם. דאנקן ופארקר היו טובים היום ולמרות זה הם הפסידו. מה יקרה כשהם יתפסו יום חלש? אולי כבר במשחק מס'2?
רק קבוצה אחת בינתיים הצליחה לשמור על הביתיות וזאת קליבלנד. פורטלנד איכזבו, ממש רעדו להם הברכיים. יום רע של כמעט כל השחקנים וכנראה שהחוסר ניסיון דיבר אצליהם, אחרת קשה לי להבין את הנפילה הזאת שלהם. בוסטון גם איכזבו אותי, אך אני בטוח במאת האחוזים שהם יקחו את ארבעת המשחקים הבאים ובסופו של דבר יעלו לפלייאוף. אני בספק אם שחקני המפתח של שיקאגו יכולים להמשיך באינטסיביות שכזו כשהם כמעט ולא מקבלים מנוחה. המאבס הפתיעו אותי גם כן, אך יחד עם זאת הספרס איכזבו. באמת שהיה נראה כאילו בכל רגע שהם רוצים הם יעשו ריצה ובסופו של דבר יקחו את המשחק, אך זה לא קרה וכל הכבוד לדאלאס על משחק נהדר. ג'וזה בראה שחקן גדול. עשה על טוני פארקר הגנה נהדרת ושמר את הצרפתי על אחוזים רעים. ורק קליבלנד שמרה על הביתיות. כמו שאמרתי, בפסק הזמן הראשון ברבע הרביעי כהפיסטונס הורידו את ההפרש ל-8 בלבד כשלברון לא היה על המגרש. כשהוא חזר שוב פעם הם החזירו את היתרון ומה שמדהים זה שכשהוא על המגרש, גם אם כדור לא עובר דרכו (וזה לא קורה הרבה) הם קולעים, כשהוא לא על המגרש נראה כאילו הם פשוט מאבדים את הביטחון ושום דבר לא הולך. לגבי משחק מספר 2 בכל ארבעת המשחקים... לדעתי זה יהיה בדיוק ההיפך. יש לי הרגשה שקליבלנד תפסיד בבית, בוסטון יתפוצצו על שיקאגו, פורטלנד תצליח לנצח את יוסטון ודאלאס תפסיד לסן-אנטוניו.
אני היחיד שעדיין מזועזע מהשדרנים של צ'רלטון לא הבנתי מילה מהאמריקאי שהם הביאו אם את שימי ריגר לא מבינים אז הוא באמת משהו מיוחד. זוועה.
דרך אגב, לא הבנתי את זכויות השידור. ערוץ הספורט לא ישדר את הפלייאוף השנה או שהשנה הוא ישדר כמה משחקים ושנה הבאה מלוא הזכויות יעברו לצ'רלטון? ומה ESPN משדרים השבוע?
ניצחון ענק בפורטלנד, ישש! יאו מינג עם 24 נק', 100% מהשדה, 100% מהקו, 9 ריבאונדים, והכל ב24 דקות משחק, הכל דפק כמו שצריך, אפשר לנצח גם במשחק מס' 2, ירעדו להם הידיים!
קודם כל כבר פשעת שיש לך את הערוצים שלהם, לכן גם מגיע לך לסבול משידור נחות. שכולם ישרפו, גנבים. אני רואה הכל בנט וזהו שלום על ישראל.
כן השדרנים בצ'רלטון פשוט על הפנים המשהו ה"אמריקאי" הזה באמת אמריקאי כי יש לו את אחד המבטאים המזויפים הכי גרועים ששמעתי ובנוגע לפלייאוף איך אני רוצה בדנבר יגיעו יזכו לפחות שיגיעו לגמר של המערב