NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. JR-Riquelme Member

לא יודע איך אפשר לתפוס את המשחק הזה כהצהרה.
    גם בוסטון בלי גארנט, וגם לבוסטון לא היה שום דבר לשחק עליו. הם כבר במקום השני לפני המשחק ולא משנה כמה הם יחטפו בראש, הקאבס קבוצה עם דם צעיר שרוצה תמיד להביס וחושבת על מאזן 40-1 בבית וגם רצתה להבטיח מקום ראשון...

בפלייאוף זה יהיה שונה לפי דעתי. תהיה סדרה ממש קשה אבל אני פשוט חושב שבוסטון קצת יותר חזקה.

2. ManUtd Fan Member

המשחק הזה לטעמי לא אומר הרבה. קשה לי להאמין ששחקנים כמו פירס (4-17) ואלן (2-8) יתפסו כזה יום גרוע בפלייאוף ומה גם שגארנט יחזור בשביל לעשות קצת סדר בהגנה ואז הם יראו הרבה יותר טוב. חוץ מזה שלא רק הם תפסו יום גרוע אלא גם רונדו, שאמנם עומד בצילם של שלושת הסופרסטארים אבל לדעתי הוא לא פחות חשוב מהם. אבל, אני חייב לשבח את לברון. וואו! כמה קליעות מדהימות היו לו. השלשה על טוני אלן, סל ועבירה. לפעמים נדמה שבשביל לעצור אותו חייבים לדרוס אותו. פשוט מדהים מה שהוא עשה שם.

נ.ב - עימות וארז'או-אלן... :aaarofl:. השדר בצ'רלטון ממש הרג אותי ואני עד עכשיו לא מבין איך וארז'או לא יתפתל מפאקינג מרפק לביצים. גם הדברים שעשו בספסל של קליבלנד, בראשם מו וויליאמס, ואחרי הבלוק של שרביאק בעיקר, אבל גם בדאנקים, לברון משחק אותה רוקר... ענק!

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/09
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

להזכירכם מי זאת בוסטון סלטיקס לפני ש KG הגיע אליה? אלו הם באמת יחסי הכוחות בין קליבלנד המצויינת של העונה לבוסטון הבינונית מינוס בלי גארנט. כמובן שאיתו זה אופרה אחרת לגמרי. אגב, אם הוא הבריא כבר לגמרי, אז למה הוא לא שיחק הלילה?

4. אלי מתחן Member

אין על מה, בוסטון בכל מקרה תסיים מקום שני במזרח ושלישי בליגה

5. SeRgInHo Member

אני שומע פרשנים ואנשים שכבר מפגישים בין מיאמי לקליבלנד בסיבוב השני של הפלייאוף...
    רק אני חושב שאטלנטה תיקח את זהבקלות, 4-2 גג? אטלנטה קבוצת בית אדירה, ואני בספק גדול אם מיאמי תהיה אפילו קרובה לנצח שם.

שאלה שניה היא, האם דטרויט מסוגלים להעיף את הקאבס? לא יודע, אני פשוט לא מתאר לעצמי סרט כזה שדטרויט לא עוברת סיבוב בפליאוף...

6. אבו Member

תחכה לאחרי המשחק הלילה בין שיקאגו לדטרויט בפאלאס, אז אפשר לראות האם יהיה לנו דטרויט-קליבלנד בסיבוב ראשון.

7. SeRgInHo Member

עדיין השאלה תהיה רלוונטית...הנושא שלי הוא דטרויט. מי תהיה היריבה שלה, בוסטון או קליבלנד זה לא כ"כ משנה...

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/09
  8. Dimitar Berbatov Member

אם ווייד תופס יום גם הביתיות לא תציל את אטלנטה..
    מה שבטוח זה לא יהיה בקלות. לדעתי זאת הסדרה הכי מעניינת במזרח (גם לפילדלפיה-אורלנדו בלי טורגקלו יש פוטנציאל לסדרה מרתקת). אטלנטה קבוצה מאוד מוכשרת שיכולה לעשות בעיות גם לקליבלנד ומיאמי..הכל תלוי בווייד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/4/09
  9. SeRgInHo Member

שום דבר לא תלוי בווייד, הוא לא משחק נגד הניקס הפעם...
    גם לאטלנטה יש שחקן שביום נתון בקלות יכול להשחיל 35-40 נק' (ג'ו ג'ונסון). בכלל, לאטלנטה יש את אחת החמישיות המרשימות ביותר בליגה.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה העניין, גארנט אמור לחזור למשחק האחרון בליגה נגד וושינגטון ומיד לשחק משהו כמו 30-40 דקות? אני לא מפקפק בבריאותו של KG או בכוונת הסלטיקס, אבל כרגע ייצטרכו לשכנע אותי שהאיש שאולי הכי חשוב לקבוצה חוזר בשיא הכושר לפלייאוף. לפי התכנית גארנט כבר היה אמור להיות בריא לגמרי ומשום מה הוא עדיין לא משחק כמו שאנחנו רגילים. האם הפציעה יותר רצינית מאשר אנחנו חושבים? אני משום מה מתחיל לחשוב שכן.

לדעתי המשחק של אתמול היה כן הצהרה כי בקרב בין הקבוצות האלו למשחק כזה יש חשיבות. ברור שבפלייאוף הסיפור יכול להיות שונה לגמרי, אבל אני לא קונה שהסיפור הזה לא משפיע על שתי הקבוצות.

11. אבו Member

אחד משלושת השחקנים הטובים בגלקאסיה. אם הוא ייתן הופעה, אף אחד לא יוכל לעצור אותו. אם זה יספיק לסדרה שלמה, אני בספק. אבל נראה לי שווייד כבר הוכיח שלזלזל בו בפליאוף...דבר שאסור לעשות.

12. JR-Riquelme Member

אני מסכים עם סרגיי בעניין הזה. אני מאוד אוהב את וויד וההיט, אבל אטלנטה לפחות רמה מעליהם.
    מיאמי קבוצה עם המון כישרון, רוקי עם פוטנציאל של כוכב, אחד השחקנים הטובים בליגה וסנטר שהיה אולסטאר... החמישייה שלה מבחינה פוטנציאל מבחינתי בהחלט לא נופלת משל ההוקס. אבל המאמן שלה די חלש, וכל, אבל כל המשחק שלה מבוסס על וויד. אטלנטה קבוצה כמו פיזית וקשוחה ולא רכה כמו הניקס שהוא יכול לקלוע עליה כמה שהוא רוצה.

בקשר לדיבורים על דטרויט והקאבס, אין סיבה שהקאבס לא יקחו את זה ב4-1. למרות שאולי יש מצב שהקאבס יכנסו לאיזה משברון פלייאוף קטן כמו הסלטיקס בעונה שעברה, ונגד קבוצה כמו דטרויט זה לא כדאי.

13. avdz7 Member

אטלנטה בהחלט קבוצה יותר טובה (סופר בייתית), ויהיה קשה ביותר להיט לעבור אותם. אבל זה לא בלתי אפשרי.. מה גם שיש ביניהם מפגש בלילה של שלישי לרביעי.. לא שזה כבר כזה משנה אבל יהיה מעניין

14. Dimitar Berbatov Member

אל תשווה את ג'ו ג'ונסון לווייד. זה בכלל לא אותו סוג שחקן.
    ג'ונסון שחקן נהדר אבל הוא לא ווייד. אטלנטה זה לא אורלנדו או בוסטון, ווייד יכול עם קצת עזרה מג'רמיין אוניל וביזלי לנצח את אטלנטה גם בלי ביתיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/4/09
  15. Tony Adams Member

המשחק אתמול בין ההורנטס למאבס היה חם בטירוף. הקהל התשגע, השחקנים ידעו שזה משחק הכי חשוב, והיתה אווירה באמת נהדרת. בסופו של דבר דאלאס הפסידה ליום אדיר של ווסט.
    למשחקים הגדולים של CP3 מול דאלאס אני כבר רגיל, נגד דאלאס הוא תמיד חוגג, אבל ווסט תפס יום וזה היה האקטסרה שנתנה לנ"א את הניצחון. נוביצקי שמר רע עליו, ונתן לו את המטר שלו פעם אחר פעם. לא מתאים לדירק ככה לזלזל. למרות זאת היה לו משחק אדיר והוא סחב את דאלאס על הגב.
    הווארד אף לא מגיע לרבע האחרון. הוא שחקן של רבעים 1 ו-3. 2 ו-4 הם רבעים איומים אצלו. בכלל, הווארד, עם כל הכישרון שלו הוא לא שוטר גדול והאחוזים שלו כמעט אף פעם לא מרשימים. ומי זה בראה?! בראה זה שחקן נהדר, ושומר בחסד. לא להאמין שהפיטבול הזה הוא six foot. החדירות שלו והראיית משחק שלו נהדרת. שחקן שכיף לראות, ואני צופה לו עתיד לא רע.

לדעתי הניצחון של קליבלנד אתמול זה הרבה יותר אשמת בוסטון מאשר שמירה מדהימה של הקאבס. בוסטון פשוט לא פגעה בשום דבר מהרגע הראשון למרות הזריקות החופשיות שקיבלה. ועל האחוזים מהקו אין מה לדבר בכלל. כשרונדו ופירס מחטיאים מהקו כל כך הרבה ופשוט לא פוגעים בכלום אפשר להבין שזה יום שחור של האלופה.
    ולמרות זאת שאפו גדול לקליבלנד שתקבל את יתרון הביתיות עד הסוף וכל מי שירצה להעיף את לברון יצטרך לעבור דרך הבית שלו.

נ.ב
    התקרית בין ורז'או לאלן היתה מבדרת למדי... לא מתאים לריי אלן ככה להתחתם ובטח לא להגיב עם מרפק בביצים. לייזי גורדון הרג אותי כשהוא אמר שזה שורז'או רץ ככה אחרי זה, זה "נס רפואי" :aaa021: