NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. Pipe Member

הדיווח הראשוני הוא נקע בקרסול. בד"כ מדובר ב3 שבועות.

2. דנידין Member

3 שבועות יותר מידי. זאת פשוט מכה עבור אורלנדו שגם ככה ספק עד כמה יכלו להיות תחרותיים באמת ולהגיע לגמר ה NBA.

3. Ohad_Glr Member

כל חמישית סנטרים שביל ראסל לא נמצא בה היא פשוט זיוף. גם להאקים מגיע להיכנס לרשימה כזאת.

בכלל לצאת בהצהרות על רשימות כאלה זה קשה. אף אחד לא באמת יודע איך לסדר דבר כזה (כי את מי תוציא בשביל שני אלה? -שבבירור צריכים להיות שם).

4. GRANDE LAZIO Member

שום זיוף. זו הבחירה שלי, אם אתה לא מסכים איתה, אל תגיב.

5. Tony Adams Member

בושה שספורט5 לא משדר את המשחק בין ההורנטס למאבס. בושה.

6. GRANDE LAZIO Member

לא מבין מה קרה. הם דווקא שידרו משחקים כל ראשון בערב וחמישי בלילה. פעמיים בשבוע זה סבבה, למה הפסיקו? מה, החוזה בוטל? לך תדע אם בפלייאוף הם ישדרו משהו.. גועל נפש. נשבר הזין כבר מכל הסיפור הזה של שידורי NBA.

פעם היה ת'ערוץ ה-NBA, כל לילה משחק, תקצירים, פרשנויות, מגזינים, מה שאתה רוצה. היה אדיר. גם את זה לקחו לנו האפסים.

שילכו קיבינימט.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם טורקוגלו פצוע בפלייאוף אני מוכן להמר שהמג'יק אפילו לא ישרדו את הסיבוב הראשון. פילדלפיה כרגע מדורגת במקום השישי ולדעתי זו קבוצה מסוכנת. אני ראיתי את התגובה של סטן ואן גנדי אחרי המשחק והאיש בהחלט מפחד מהעתיד. הוא בגלוי כעס על השחקנים ובדרך כלל זה מסמן משבר.

מלה לגבי מוטומבו. האיש היה אולי אחד הסנטרים הגדולים כשמדובר על משחק ההגנה, אבל בהתקפה האיש החביב היה קצת יותר מעמוד חשמל...לדעתי הוא תמיד ייזכר בגלל הגגות שלו וכמובן את זה:

http://i72.photobucket.com/albums/i162/acieszyn/NBA%20tour/Houston/Houston07090.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/09
  8. אבו Member

GRANDE LAZIO, יש הסבר ל-3 דקות האחרונות המזעזעות של קובי מול פורטלנד?

9. Tony Adams Member

רבע אחרון עומד להתפתח בלואיזיאנה ושיוויון 69.
    אסור לסיים במקום ה-7, פשוט אסור. דנבר עשתה עלינו סוויפ העונה, ואין לנו הרבה סיכוי מול החבורה של ג'ורג' קארל. מול סן אנטוניו אנחנו ב-2:1 ומול יוסטון ב-1:1 (עוד משחק ברביעי), אבל המאזן הכי טוב הוא מול פורטלנד: 3:0, כולל ניצחון גדול בגארדן רוז.

10. GRANDE LAZIO Member

אוהד דאלאס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אני חולה עליהם.

ריק קרלייל הפסיד את המשחק עם ההצבה הדבילית של בראה על פול, שעשה עליו בית ספר בדקות האחרונות. ווסט ופג'ה קברו סלים גדולים, קרדיט ענק לחבר'ה האלה.

איפה היה ג'וש הווארד? למה הוא לא במגרש במאני טיים? מיזה בראה?

אבו,
    זה קובי, לטוב ולרע. מוזר שלא ששאלת את אותו הדבר על אודום...
    קובי היה בסדר גמור במשחק הזה. החלטות רעות זה חלק מהעסק. לא ביג דיל.
    הפלייאוף הוא מה שחשוב. ובניגוד לכוכבים אחרים, קובי כבר הוכיח את עצמו בפלייאוף.

11. JR-Riquelme Member

זה נגמר בניצחון חשוב.
    102-92 על דאלאס...

בסוף המשחק היה אפשר לראות את היריבות שהתפתחה בין הקבוצות בשנה האחרונה, אחרי שבפלייאוף ההורנטס ריסקו אותם, אחרי שביום שישי דאלאס התגרו בהורנטס(לטענת ביירון סקוט), באטלר דפק להם דאנק בפנים 15 שניות לסיום שכולם יודעים שהמנהג באן בי איי זה להעביר את הזמן. המאבס נפרדו מהפרקט ללא החיבוקים המקובלים ולא נשארו אפילו לזמן החוקי.... למשחק עצמו: דיוויד ווסט ופול ממשיכים ביכולת הנפלאה שלהם. לפול היה 31 נק', 17 אס' ופוזי הרס לו טריפל דאבל בהתקפה האחרונה של המשחק כששניהם קפצו לריבאונד.
    ווסט עם מספר דומה לזה של פול, ואחוזים נהדרים לשניהם. הפעם היו 2 שחקנים חוץ משני אלה בספרות כפולות, פג'ה עם 11 והאחוזים הנוראיים שלו(אבל שלשת קלאצ' ענקית דקה לסיום שהבטיחה ניצחון), באטלר עם 13. בדאלאס נוביצקי היה בזון באיזשהו שלב במשחק, לא בדקתי כמה קלע אבל נדמה לי שזה מעל 35 אפילו, היה בלתי ניתן לעצירה, חוץ ממנו לא שמתי לב לשחקנים אחרים שנתנו משחק טוב. אולי ברנדון באס שמהספסל שוב נתן דקות מעולות. כמה שהייתי רוצה לראות אותו נשאר בהורנטס.

הדבר היותר חשוב, צ'נדלר התראיין לפני המשחק, גם התחמם לפני המשחק אבל ישב בחוץ. הוא אמר שהוא כנראה יחזור מחר מול הרוקטס בחוץ.
    רק שיחזור בכשירות מלאה ושלא יפצע שוב כמו שהוא רגיל.

12. אבו Member

הוא סיים את המשחק בצורה מזעזעת. בשאר הוא היה אחלה. יש מצב שההיעדרות של פיל השפיעה בקטע הזה?

אגב, בכושר הנוכחי של דאלאס(למרות ההפסד הרגע), אני חושב שאני כבר מעדיף את יוטה בסיבוב ראשון על פניהם. בכל מקרה לטעמי, הקבוצה היחידה שיש לה פוטנציאל לבאמת סדרה קטלנית עם אל איי, היא איך לא- פורטלנד. 8 הפסדים רצופים שם, מאצ'אפ קשה מאוד בשבילנו.

13. avdz7 Member

איזה ערב אדיר של כריס פול שכמעט משלים טריפל דאבל ענקי.

ניצחון טוב של הקאבס על בוסטון שניראו לקראת הסוף כאילו באו סתם להשתעשע.. אבל חטפו בראש

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/4/09
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו ראה פה את השיעור בכדורסל שלברון והקאבס נתנו לסלטיקס? למרות שהמשחק הזה למעשה לא שינה דבר לדעתי זאת השפלה שלבטח תעשה משהו לשתי הקבוצות אם הן נפגשות בגמר המזרח.

אני למעשה ראיתי רק מחצית פלוס כמה דקות במחצית השנייה, אבל אין ספק שהמשחק הזה הוא statement של קליבלנד. אין לי מושג איך גארנט יחזור מהפציעה, אבל הסטטיסטיקה הוכיחה שלמרות הרקורד הלא רע (16 נצחונות ורק 7 הפסדים), בלי KG הסלטיקס משחקים בצורה אחרת. ההגנה שלה עם גארנט הרבה יותר טובה, אבל משום מה דווקא ללא KG הסלטיקס קולעים יותר נקודות.

אין ספק שקליבלנד לא תסתפק במקום בגמר המזרח אלא אך ורק במקום בגמר הכללי, אבל כבר קרה בעבר שקבוצה שהפגינה עליונות במהלך העונה הסדירה עפה בבושת פנים בפלייאוף. רק לפני שנתיים דאלאס עוד עפה בסיבוב הראשון נגד גולדן סטייט...

מלה אחרונה לגבי כריס פול. הויכוח האינסופי על פרס ה-MVP לא ייגמר, אבל מבחינתי לברון הוא הזוכה ואחריו CP3. מה שפול עושה בניו אורליאנס מדהים בטח כשרואים שהוא מדי כמה משחקים מגיע לטריפל דאבל. יש שחקנים יותר גדולים שלא עושים את זה...ואני מתכוון בעיקר לבחור ההוא שמשחק בלוס אנג'לס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. אלי מתחן Member

בלי גארנט הסלטיקס קבוצה נחמדה עם ספסל קצר. איתו זה כבר משהו אחר.
    בפלייאוף נראה באמת למה הסלטיקס מסוגלים.