עכשיו הוא גם הכי מעורץ בכל הזמנים? תגיד, ת'יודע כמה שונאים יש לו? חצי ליגה לא סובלת את האישיות שלו. מנגד שחקנים מייקל, האקים אלאג'ואן, מג'ק ג'ונסון או ג'ון סטוקטון היו אהובים. אתה! אוהב את קובי.
חברה, תרדו ממנו, הוא רק מנסה לעשות פרובוקציות, ולהחזיר את הדיון המת הזה חזרה. אני בספק שהוא אפילו באמת אוהב את קובי...
אני כמעט בטוח שספרס היא הקבוצה היחידה בהסטוריה של המשחק שקולעת 56% מהשדה, 56% מהשלוש ו-93% מהקו ומפסידה את המשחק... לא ברור...
איך אפשר לאהוב את קובי? הוא כמו הכריסטיאנו רונאלדו של הכדורסל... אגב, דיברו פה על יוסטון(יופי של פוסט אבו), וזה עוד שטי-מאק חלש מאוד בשני המשחקים. כמה פונצנציאל יש לקבוצה, זה מפחיד. אבל הגיע הזמן להוות פקטור בפלייאוף, יש לי תחושה מאוד טובה.
אורלנדו מאכזבים מאוד בתחילת העונה .. יש להם כבר שני הפסדים. אתמול הם הפסידו לממפיס. מעניין מה יהיה איתם.
לא יהיה איתם כלום. בסך הכל פתיחת עונה, יש הרבה הרבה הרבה (ואני יכול להמשיך עוד) זמן לתיקונים ואת המקום בפלייאוף הם ישיגו, ולדעתי אפילו יעלו שלב אחד ואפילו יותר (שנה שעברה לא מעט מזל מנע מהם לעבור את דטרויט). יש להם חמישייה מאוד כישרונית עם הסנטר הדומיננטי בליגה כרגע (פאק, כל משחק הוא מוריד לפחות 10-15 ריבאונדים), ראשארד לואיס המצוין מחוץ לקשת, טורקוגלו (לא סתם נבחר לשחקן המשתפר של השנה בעונה שעברה) וגם לג'אמיר נלסון לא חסר כישרון, רק צריך להיות יותר יציב. בקיצור, יש עוד זמן והם יגיעו אל המקום שהם צריכים להיות בו בסופו של דבר.
פתיחת עונה לא מעודדת תגיד אחרי 15-20 משחקים. כשנשארו עוד 80 משחקים בקנה, לא רציני לדבר על פתיחת עונה לא טובה. אין לי ספק שהם יגיעו למינימום 50 ניצחונות, הם יותר מדי טובים בכדי להיכשל.
לדעתכם, וויל סלומון יקבל דקות השנה? כי אתמול בניצחון של טורנטו על גולדן סטייט. הוא לא שיחק בגלל שהמאמן החליט כך. ד"א כריס בוש קלע 31 נק, אנתוני פארקר קלע 23 נק. וקלדרון מסר 13 אסיסטים וקלע 16 נק.
כן, לך תשווה לי את שיקאגו, קבוצה עם קלעים טובים אבל לא מעבר, לאורלנדו, עם הסנטר הטוב בעולם (שגם אם תשים סביבו נגרים הוא יגיע לפלייאוף), לואיס (אולסטאר לגיטימי), טורקוגלו (שחקן הקלאץ' הטוב בליגה אשתקד), נלסון ופייטרוס. אורלנדו קבוצה כ"כ מגוונת, שאם היה להם טיפה יותר ניסיון לדעתי הם היו עוברים בקלות את דטרויט בעוה שעברה.
אל תגזים, לא בהאדרת אורלנדו ולא בזלזול בבולס. הרי עד לפני שנה הם היו קבוצת מלאת פוטנציאל, עם חמישייה צעירה ומוכשרת (פלוס בן וואלאס שאמור להביא ניסיון ומנהיגות) ועם כמה שנים רצופות ויפות בפלייאוף-ופוף, זה התפוצץ. עם ארולנדו תיפול על עונה רעה זה יכול לקרות גם לה.
לאורלנדו יש פוטנציאל הרבה יותר גדול ממה שהיה לבולס בזמנו. יש לי שאלה, כשאני נכנס לטבלת הפצועים באי אס פי אן או באתר הרשמי של האן בי איי, רשום שם day to day, זה אומר שהם יחמיצו את המשחק הקרוב או יש מצב שכבר עכשיו הם כשירים לשחק?