NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין אז שלא ראיתם את הווארד רוקד את הלהיט של ביונסה "סינגל ליידיס".
    בחור מטורף ונראה חביב מאוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

חחח עכשיו ראיתי שוואזה פרסם את זה כבר.

בכל אופן,האליפות של סאן אנטוניו נראית לי אבודה,הכושר החלש של דאנקן ועכשיו שג'ינו גמר את העונה. אני לא רואה נקודות אור!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/4/09
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ינובילי גמר את העונה!

אם זה לא מספיק גם הברכיים של דאנקן מתמוטטים מתחת לעומס ועכשיו הכל מוטל על כתפיו של פארקר. עם דאנקן וג'ינובילי בריאים לדעתי לספרס היתה עוד קצת תקווה כדי לעשות משהו מול הלייקרס, אבל עכשיו? לדעתי הקבוצה כבר יכולה לעוף בסיבוב הראשון.

האם עכשיו דנבר היריבה האמיתית של הלייקרס?

3. דנידין Member

R.I.P SA

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/4/09
  4. GRANDE LAZIO Member

גם בלי ג'ינובילי סאן אנטוניו עדיין חזקה. הבעיה העיקרית שלה היא לא הפציעה של מאנו, לא הברכיים הגמורות של דאנקן ולא הספסל החלש, אלא קבוצה בשם לייקרס. אין מה לעשות, היא פשוט ברמה אחת מכל יתר הקבוצות במערב, והאמת? גם במזרח למעט בוסטון. אם זה לא יהיה הפיינלס גם השנה אני אהיה יותר ממופתע. בתכל'ס אין להן מתחרות, עם כל ההצלחה של קבוצות אחרות....

5. GRANDE LAZIO Member

ראסול באטלר עשה זאת שוב.
    אחרי שניצח את סקרמנטו בשלשת ניצחון, הפואוארד קבר זריקה מטורפת מחוץ לקשת מהפינה כששני שחקני מיאמי על הפרצוף שלו, ושלח את המשחק להארכה, בה ההורנטס ניצחו.

עושה רושם שהעניינים הולכים סבבה לניו אורלינס. פג'ה חזר להיות פג'ה של סקרמנטו, דפק 24 נק' עם 5 שלשות (קלע אפילו יותר מווסט). אם הוא ימשיך כך, ההורנטס ידלגו על היריבות שלה וינסו לעקוץ את הלייקרס בגמר המערב.

אל.איי ניצחה בסקרמנטו למרות הגנה שערורייתית בחצי הראשון, אבל בחצי השני לקינגס נגמר האוויר, והיכולת, בטח בלי קווין מרטין.

מה עוד היה אתמול בלילה?... יוסטון הוכיחה שוב כמה המערב ב3 דרגות לפחות על המזרח, כשניטרלה לגמרי את המג'יק ודוויט הווארד (ה-MVP שלי אם לא קובי...).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/4/09
  6. JR-Riquelme Member

באטלר עשה שלשה פשוט מטורפת. זה עוד יותר מטורף מאשר עם הקינגס. נגד ההיט הוא כבר איבד כדור, אבל הצליחו לשחרר זריקה כל כך מוזרה... המזל הלך עם ההורנטס.
    וסוף סוף סימני חיים מהסרבי. תצוגות כאלה בפלייאוף ורק הלייקרס עוצרים אותם.
    כריס פול עם 29, 9 ריב' ואס' ו6 חטיפות. עוד תצוגת MVP. דיוויד ווסט ממשיך להיות דומיננטי בהתקפה וגם קלע את הסל המנצח 8 שניות לסוף.
    מחכים לצ'נדלר ופוזי, ולפלייאוף.

7. JR-Riquelme Member

כרגע ניו אורלינס ויוטה בראש בראש על המקום השישי. אני בעד להפסיד עוד משחקים ולפגוש את הספרס.

8. George Best Member

מדהים מדהים מדהים - יוסטון, ספרס ופורטלנד עם מאזן של 28-50!
    ליוסטון נשאר - סקרמנטו (ח), גולדן סטייט (ח), ניו אורלינס (ב), דאלאס (ח).
    לספרס - יוטה (ב), סקרמנטו (ח), גולדן סטייט (ח), ניו אורלינס (ב).
    לפורטלנד - לייקרס (ב), קליפרס (ח), אוקלהומה (ב), דנבר (ב).

יוסטון וסן-אנטוניו עם לוח משחקים מאוד דומה, אין ספק שעל הנייר פורטלנד עם לוח המשחקים הפחות קשה.
    אני מאוד מקווה שנסיים במקום השלישי/רביעי בשביל הביתיות, אבל לא לפגוש את יוטה המנחוסית.

9. דנידין Member

וכמובן שחשוב להזכיר ולהבליט ששאק, נאש ופיניקס מחוץ לפלייאוף סופית. מי יכל לראות דבר כזה קורה בתחילת העונה?

10. דנידין Member

ביינום חוזר כנראה כבר למשחק מול קליבלנד. זאת כמובן הפתעה ענקית שבהחלט עומדת בתפילות אוהדי הלייקרס לחזרה של הכוכב למגרשים עוד לפני הפלייאוף.

במצב הזה הלייקרס חד משמעית הפייבוריטית מספר 1 לתואר.

11. GRANDE LAZIO Member

ביינום כנראה יחזור למשחק הלילה מול דנבר בסטייפלס (5:30). אבל איתו או בלעדיו, לייקרס המועמדת הבכירה שלי לזכות השנה. בלעדיו אל.איי ניצחו בבוסטון, בקליבלנד, ביוסטון ובסאן אנטוניו, כל האולמות הכי קשים.

וה-W של דאלאס לפנות בוקר על יוטה שירת לדעתי מצוין את הלייקרס. מפגש בסיבוב הראשון עם הג'אז עדיף בהרבה מאשר עם דאלאס הפנטסטית. המאבס קבוצה כ"כ לא צפויה, וזה מה שהכי מסוכן בה. היא יכולה להתעלות בכל ערב ולהתפוצץ על הפרקט. נוביציקי, טרי, קיד עדיין גדול, הוואורד שחוזר עכשיו, ועוד ספסל עמוק וצעיר. אחלה קבוצה, אבל לא יציבה.

אשתקד הלייקרס הסתדרה מצוין עם יוטה בפלייאוף, בסיבוב השני. אני חושב שזו הקבוצה שפיל ג'קסון רוצה לפגוש בסיבוב הראשון.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא האם חזרתו של ביינום לא תפריע לקבוצה? הרי כרגע הלייקרס לדעתי בכלל לא צריכה את ביינום. האם אני טועה?

אני משום מה חושב שדווקא יוטה קבוצה יותר מסוכנת מדאלאס, אבל כעיקרון ללייקרס לא צריכה להיות בעיה להעפיל לגמר הנ.ב.א. אני חושב שדנבר אולי הקבוצה יחידה שמסוגלת להפריע לקבוצה של קובי, אבל בלי בילאפס הקבוצה הזאת גם מאד לוזרית. אני צופה שדווקא במזרח יהיה יותר מעניין ומותח.

13. JR-Riquelme Member

ביינום הוא סנטר מאוד מוכשר שבניגוד לאודום וגאסול ממש לא רך. וכמו שאמרתי, שמרוויחים את ביינום מאבדים את אודום, אודום נגד דנבר חזר לעצמו עם משחק חלש.
    אני מעדיף את ביינום על פני כל אחד מהלייקרס שהוא לא קובי.

למרות ההגנה הביזיונית שיש ללייקרס יחסית לאלופה, כזאת כמות כישרון לא מוצאים באף קבוצה. אצל בוסטון יש 3 כוכבים, בקליבלנד יש ליד לברון שחקנים שמצייתים לכל מה שהוא אומר והכימיה שם נהדרת, אבל אצל הלייקרס לתת לקובי 2 שחקנים כמו ביינום וגאסול זה כבר יותר מדי. ואם אודום בפלייאוף יתן את מה שהוא שווה, צריך לסגור את הליגה.

החזרה הזאת משנה הכל.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/09
  14. Tony Adams Member

וואו, איזו התפוצצות של דאלאס ב-2 משחקים שלה השבוע. 2 משחקים של must win ובשניהם היא הראתה בגרות שהיתה חסרה לה בסדרה מול ההורנטס ורב ההעונה הזאת. הניצחון על הסאנס עוד יכול להיות מובן, הסאנס קבוצה די חלשה והגנה אין לה כל כך. ולמרות זאת: 81 נק' במחצית! מדהים..
    אבל הניצחון על יוטה הוא מרשים בכל קנה מידה. לבא למשחק כל כך חשוב ולקבל מכל השחקנים שלך את המקס' זה דבר גדול. אני מאוד מקווה שהמאבס יקחו את המומנטום הזה לארבעת המשחקים האחרונים וינצחו לפחות שלושה כדי לנסות לסיים במקום השביעי.
    מול דנבר זה יכול להיות סיפור אחד לגמרי, בטח עם המומנטום שדאלאס תבוא איתו.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יוטה מסיימת את העונה הזאת בקול ענות חלושה... גם הלילה נראה קרוב לוודאי L אצל סן אנטוניו, וכנראה בסיבוב הראשון נגד הלייקרס שאין שום סיכוי בעולם שאנחנו מגרדים מולם יותר מניצחון או 2.