NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. פול סקולס Member

2. Dimitar Berbatov Member

ועכשיו למישהו יש ספק שמקגריידי לא סוחב את יוסטון לרצף האדיר הזה שמסרב להסתיים? מה שאדלמן עושה ביוסטון פשוט לא יאמן. אפילו ביום רע של מקגריידי (למרות שבמאני טיים הוא לקח מנהיגות), הם מנצחים את הלייקרס, והחסרון של גאסול הוא לא תירוץ (על אותה מידה יאו). כיף לראות את יוסטון, את המשחק הקבוצתי שלה, כולם עושים הכל. משין באטייה הנפלא (מעטים השחקנים שיעצרו את קובי ובעוד כזה כושר), דרך לואיס סקולה הפנטסטי, בובי ג'קסון הותיק והטוב ועד אלסטון שעשה השנה קפיצת מדרגה גדולה ומנווט את המשחק של הרוקטס נהדר.
    מאסיב ריספקט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

דנבר - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx תמיד טענתי שיש לה את הפונטנציאל הזה, אבל 168 נקודות? מדהים. יש לנאגטס סגל מצוין. אלן אייברסון, כרמלו אנתוני, מרקוס קמבי (אנדרייטד מטורף. שחקן הגנה מצוין), ג'יי-אר סמית, קניון מרטין, אנתוני קארטר.. כל-כך מגיע להם על הכדורסל הנהדר שלהם בחודש האחרון להגיע לפלייאוף. רק חבל שאם הם יעלו לפלייאוף זה יהיה על חשבון ג"ס.

3. Cesc_Fabregas Member

אני לא יתפלא אם יוסטון לא יעברו שלב/שניים בפלייאוף. וזה מה שמפתיע אותי בטרייסי מקריידי. שחקן מוביל קבוצה לרצף של 22 אבל במשך כמה שנים לא מסוגל לעבור שלב - כולל הפציעות המעפנות שלו. בשבילי המאני טיים זה כשהם יגיעו לפלייאוף שם נראה מה טי-מאק יעשה. :aaa021:

4. 13.11.1997 Member

דנבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx , אליהם אני אתייחס למרות שגם ליוסטון מגיע. איזה משחק, 168 נקודות, 61 סלי שדה, 16 שלשות פשוט דבר אסטורונומי. מגיע להם את כל הכבוד שמגיע להם! מוריד את הכובע. שיא חדש, למרות שגם הקודם היה שייך לדנבר ( אבל הוא היה בהארכה).

5. אלי מתחן Member

מה??? זה לא היה אחרי הארכה???

6. אבו Member

לא.

7. 13.11.1997 Member

הם ניצחו 52 הפרש, וזה אחרי הארכה? כן, בטח.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני חייב לומר שאני קונה שהליגה תסתיים עכשיו איך שהיא..... יוטה נגד פיניקס ואז פוגשים את המנצחת בין יוסטון לגולדן סטייט... הקבוצות שאני הכי מעדיף לא לפגוש אלה סן אנטוניו וניו אורלינס.. אבל רבאק שתסתיים כבר העונה, הפלייאוף העונה הולך להיות אחד החזקים וכולי ציפייה.

ליוטה נשארו 13 משחקים, מתוכם 9 בבית וצריך לשמור על המאזן הביתי הפנטסטי כדי לנסות לסחוט כמה שיותר יתרון ביתיות על קבוצות אחרות, כרגע המצב לא טוב מבחינת הביתיות בפלייאוף.

בוסטון הלילה מנצחת בסן אנטוניו, סן אנטוניו כבר מקום 6 במערב.. לא צחוק.
    הכל מוכן למשחק הלילה, בוסטון מגיעה ליוסטון הנלהבת, לא נראה לי שהרצף ישבר דווקא במשחק בית.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אחרי העדרות של 10 ימים בביקורי בארץ, אני אחזור לכתוב כאן קצת יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

הצהרת הכוונות של בוסטון מול סאן אנטוניו כמה רגעים לפני פתיחת הפלייאוף מאוד הרשימה אותי. אני לא מסתכל על זה בכלל כעל משחק עונה שיגרתי, אלא כמשהו גדול בהרבה. בוסטון זאת קבוצה שברמה אחת מעל המזרח למעט דטרויט ומשם תצא סדרה גדולה מהחיים (אם וכאשר, הלוואי).

יוסטון פשוט מפילים אותי מהרגלים. יצא לי לראות משחק אחד שלהם והשאר הגיע בתקצירים ולא רק שהם עושים דבר שקשה להבין כמה הוא גדול, הם גם עושים זאת בסטייל. כיף לראות אותם בניגוד לקבוצות הגנתיות ואפורות כמו דטרויט (שלא תבינו אותי לא נכון, אני חולה על הצורת משחק ההגנתית, אבל הרבה יותר קשה לשחק ומהר ובכל זאת לנצח כמו שיוסטון עושים).

המאבריקס לקראת סדרת משחקים מהסרטים. הלייקרס, הספרס ולאחר מכן הסלטיקס יתארחו בדאלאס, מעניין ביותר.

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/08
  10. Dimitar Berbatov Member

דטרויט אפורה? אני לא חושב ככה. אני דווקא אוהב לראות אותם משחקים. הגנה חזקה שעוצרת את היריבה, כדורסל יעיל וחכם, שחקנים קבוצתים שרצים בקבוצה כבר 4 שנים ולא מוערכים מספיק. אמנם אין להם איזה סטאר גדול כמו גארנט או לברון, אבל הם ממש לא אפורים.מי שראה איך הם שוחטים את פיניקס ודאלאס, שתיים מהמועמדות לזכות באליפות, יודע על מה אני מדבר.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כיף ותענוג לראות אותם משחקים הגנה ואני אוהב משחק אפור, האמת, אני מעדיף משחק חכם ממשחק שנראה טוב לעין רק בגלל הסטארים והביצועים.

12. King Kenny Member

גם אני, הרבה אנשים מדברים על זה שס"א משחקים מגעיל ומשעמם וכל פעם שאני רואה אותם משחקים אני נהנה יותר מאשר אני רואה קבוצות אחרות שנחשבות אטרקטיביות יותר.

13. דנידין Member

פיניקס, סאן אנטוניו ודאלאס ממוקמות 5-7 במערב, אבל למרות הכל הן השלוש החזקות במערב. הן על העונה הרגילה כבר לא נלחמות לשווא, כנראה שידברו בפלייאוף.

לגבי בוסטון, הם בדרך לעשות את אחד המאזנים הכי טובים בשנים האחרונות, אולי הטוב ביותר מאז שיקאגו של מייקל ג'ורדן. אם גארנט לא MVP אז אני לא יודע מי כן.

14. SeRgInHo Member

בסוכנויות ההימורים מציבים משום מה את לייקרס כפייבוריטית לזכות באליפות אחרי בוסטון. ממש לא ברור לי למה. זה נכון שפאו וברייאנט יופי של צמד, אבל לדעתי לייקרס רחוקים מלהיות מועמדים ראשיים על הטבעת. ס"א, דאלאס ואפילו פיניקס עם המשחק הריצה שלה יותר טובים ממנה לטעמי. יהיה הישג מבחינת לייקרס אם הם יעברו את הסיבוב הראשון (בלי ציניות) סוף סוף.
    עוד מציבים שם את דטרויט לפני ס"א, גם כן לא ברור. עם כזה ליצן על הקווים, אני לא בטוח שדטרויט מגיעה לגמר מזרח, שלא לדבר על אליפות. יוסטון מדורגת לפני יוטה, כשלדעתי היא אפילו לא עוברת את הסיבוב הראשון (לא משנה את מי תפגוש).
    עדיין לדעתי מועמדת ראשית זאת ס"א, ובפער ענק. הגיע הזמן שדאנקן, מאנו ושות' יניפו את הגביע פעם שניה ברציפות.

15. JR-Riquelme Member

עוד הוכחה למי שלא ספר את הלייקרס. ותאמינו לי שסוכנויות ההימורים לא טיפשים.

ולפי דעתי הספרס לא הולכים לקחת שום דבר, כבר נמאס מהם... סוף סוף יש ליגה טובה שתעצור אותם, וסוף סוף נכנס לפיניקס ווינר שהולך לנצח אותם.
    אני הולך עם פיניקס כמו בהתחלה, כשכרגע שאקיל אוניל משתיק (כמו בכל הקריירה) את המבקרים שלו. העניינים בפיניקס נראים פשוט מעולה, ובדאלאס זה נראה ממש לא טוב, כמו שציפיתי מהתחלה. לדעתי הסיכויים של דאלאס לקחת אליפות ממש נמוכים.
    בוסטון ודטרויט לא מביטים אחורה ורצים קדימה, הסיכויים הכי גדולים שהאלופה תבוא מהמזרח.

MVP -

לא קובי, לא טי-מאק, לא לברון, לא גראנט, לא פול פירס, לא דוויט האוורד...

רק כריס פול. אתמול הוא שוב הוכיח שהוא ה- MVP האמיתי,עם תצוגה פשוט ענקית ברבע האחרון נגד הבולס שהובילו ב- 9, כריס פול סיים עם 37 ו- 13 אסיסטים, ואם ניו אורלינס עוקפים את הלייקרס, פשע אם הוא לא זוכה בתואר. מקום ראשון בחטיפות, ביחד עם נאש באסיסטים בראש הטבלה, קולע 22 נק', יחס איבודים\אסיסטים הטוב ביותר בליגה מבין כל הרכזים, ומבחינת הקבוצה הוא במקום השלישי במרחק חצי משחק מיוסטון והלייקרס, ויש לו משחק חסר. עוד דבר מדהים, לקח קבוצה שאף אחד, פשוט אף אחד (חוץ ממני) לא ספר בתחילת העונה, ועשה אותם לקבוצה חזקה מאוד ומלהיבה מאוד.

טבלת הממוצעים האישיים עד עכשיו:
    http://img204.imageshack.us/img204/9002/81118332cs9.Xxx

http://www.nba.com/media/playerfile/paul_playfilegallery4.Xxx
    :aaa8: פשוט מגיע לו ! :aaa8: