NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. SeRgInHo Member

וואו, המשחק של היום לקח לי כמה שנים מהחיים... בחמש הפרש זה כבר היה גמור, אבל משום מקום ג'ונס קלע שלשה... בהחטאת העונשין של דניילס חשבתי כבר שהנה, עוד פעם אנחנו מפסחידים לזונות האלה, אבל השחצן החליט לקחת שלשה במקום ללכת על שתיים קלות, היא הלכה החוצה ואיכשהו ניצחנו.
    חזרנו למאזן של פיפטי פיפטי, אנחלנו בדרך הבטוחה להבטיח את הפלייאוף. לא כ"כ אכפת לי באזיה מקום לסים, אין לי ספק שביכולתינו לעבור כל קבוצה (אם במקום השמיני תסיים שארלוט/שיקאגו/וושינגטון, אני לא פוסל שיחזור מקרה של דאלאס - ג"ס מהעונה שעברה).
    באטלר חזר, סוף סוף...

2. כחול לנצח! Member

באטלר שחקן מרשים בצורה מדהימה. אני חושב שעדיף לוושינגטון שארינאס לא יחזור כי בלעדיו היא יותר טובה. ההיררכייה ברורה יותר כאשר באטלר וג'ימיסון הכוכבים והשאר עובדים בשבילם. לגבי דיימון ג'ונס, השחקן הזה מדהים אותי. הוא קולע שלשות כאילו מדובר בקליעות עונשין. אין אף שחקן בליגה שמתקרב אליו בתחום הזה

3. SeRgInHo Member

מסכים במקרה ארינאס. לכן אני לא עד כדי כך מאוכזב אם הוא יממש את אופציית העזיבה ויעזוב בסוף העונה. יהיו לנו הרבה כסף והרבה אופציות להחתים שחקנים גדולים (דנג/גורדון/אוקאפור).

4. Gravesen Member

אף אחד כאן לא בקטע?

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כנראה שלא.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איזה לינק מושלם תפסתי, איכות טובה יותר מטלוויזיה תאמינו לי.. כנראה הטלוויזיה המקומית של בוסטון, כאלה שדרים סובייקטיבים לא שמעתי הרבה זמן.
    ניצחון מצויין של יוטה 110-92 בבוסטון, נדמה לי שבוסטון לא הובילה בשום שנייה במשחק, מחצית ראשונה בשליטה מוחלטת, כנ"ל הרבע הרביעי כאשר ברבע השלישי בוסטון הצליחה להתקרב עד ל-3 אבל לא יותר מזה. דרון וויליאמס עם עוד תצוגה ענקית עם 32 נקודות, בוזר היה טוב בעיקר בחצי השני, מילסאפ וברוור סיימו עם 10 נקודות כל אחד אבל הסלים שלהם היו מאוד קריטיים. הפסד חמישי העונה של בוסטון בבית בלבד, הפסד ראשון אחרי 10 משחקים רצופים של ניצחונות, בראבו יוטה.
    לילה טוב.

7. JR-Riquelme Member

לירן, כמעט לכל קבוצה ב- NBA יש תחנת טלוויזיה משלה, גם ליוטה יש אם אני לא טועה.

ניו אורלינס מנצחת בקלילות את הלייקרס בבית, האולם במחזה די נדיר היה מפוצץ, ומי שבא נהנה כמו תמיד לראות את כריס פול נותן הצגה. הרכז הצעיר נתן משחק ענק של 27 נק' ו17 אסיסטים (השחקן שעשה הכי הרבה 20+ ו15+ בנק' ואס' העונה), גם 4 חטיפות, והוביל את הצרעות ל108-98. ברבע השלישי כמו תמיד ניו אורלינס נתנה גז וכבר ברחה, ברבע האחרון הלייקרס קצת צימצמו אבל ניו אורלינס התעשתה וניצחה. טייסון צ'נדלר עם משחק גדול של 14 נק' ו- 20 ריבאונדים, פג'ה סטויאקוביץ' באחוזים נוראיים ו15 נק', אבל 2 שלשות קלאצ' ענקיות בקות האחרונות. דיוויד ווסט לא לקח על עצמו יותר מדי וסיים עם 12 נק' ו14 ריב', באמצע המשחק שוב פעם הייתה לו בעיה עם הקרסול אבל הוא חזר לשחק.
    ברבע האחרון כריס פול נפצע במה שנראה כמו פציעה די קשה, נחת רע מאוד על הקרסול, אבל חזר לשחק אחרי הטיימאוט. הקפיץ לי את הלב הילד.

8. קלייברט Member

לא כ"כ מדויק. ערוצי ספורט חותמים עם הקבוצות על הסכם ומשדרים את המשחקים בתחנה האזורית של הקבוצה.

9. JR-Riquelme Member

אם אתה אומר מתוך ידע אז אתה צודק, אני הנחתי את הדבר שנראה לי הכי היגיוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

יוסטון כבר במקום השני במערב, 21 ניצחונות ברצף, מרחק משחק מהלייקרס, אם ביום ראשון יוסטון מנצחת היא בראש המערב... על תואר MVP לטי-מאק מה אתם אומרים? השחקן בכל זאת לקח את יוסטון על הגב בלי יאו מינג, הוא אדיר בזמן האחרון ואם זה ישאר ככה עד סוף העונה אני לא יודע למה לא מגיע לו MVP. אחרי כל ההתעסקות בלברון קובי ופול בסוף הלוזר הסידרתי יגנוב להם את זה משום מקום... אני מאוד אוהב את השחקן הזה וישמח אם הוא יזכה בתואר. מגיע לו.

10. 13.11.1997 Member

טריי שיא- מגריידי! איזה שחקן, לא צריך את יאו איתו והוא מוביל את יוסטון ל21 ניצחונות ברציפות! http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/5eek.Xxx הלייקרס איבדו את גאסול והפסידו לניו אולינס 98-108. יוטה הביסה את בוסטון בחוץ 110- 92, בוסטון לא מרישמה כל כך. דטרויט הבטיחה את המקום השני במזרח אחרי ניצחון על סן אנטוניו 84-80.

11. SeRgInHo Member

הוא החמיץ קרוב לעשרים משחקים העונה, אז בוודאי לא מגיע לו MVP. חוץ מזה אני זוכר שיוסטון הסתדרה כלל לא רע בלעדיו. לא הוא סוחב את יוסטון לעשרים ניצחונות, זה ההישג של כל הקבוצה.
    לעומת זאת את מאמן העונה כן הייתי נותן לאדלמן.

12. JR-Riquelme Member

ומי השחקן העיקרי ברצף הזה של יוסטון לא מגריידי? תעשה לי טובה,
    התפקיד של מגריידי ביוסטון הוא שווה לתפקיד של בראיינט בלייקרס (על המגרש), וכל עוד למגריידי הולך טוב יותר אני לא רואה למה הוא לא צריך לקבל את התואר, במיוחד שלבראיינט יש קבוצה טובה יותר.
    בקיצור לדעתי מגיע לו MVP נכון לעכשיו, אבל זה תלוי באיך העונה תיגמר כי יוסטון יכולה עוד לרדת כמה מקומות. יש להם רצף משחקים מאוד קשה עכשיו

13. SeRgInHo Member

שחקן שהחמיץ קרוב לרבע עונה פשוט לא יכול לקבל MVP, תפנים את זה!!!
    אלא אם כן יוסטון ינצחו עוד 18 משחקים ברציפות עד סוף העונה ומגריידי יציג מספרים של 30, 6 ו-6.

14. SeRgInHo Member

אגב, הרצף של יוסטון באמת מרשים, אבל לא צריך להיתרגש מזה יותר מדי. הם עדיין לא מועמדים לאליפות, גם אם יאו יחזור. להזכירכם שנה שעברה דאלאס ניצחה 50 מתוך 55 משחקים בשלב מסוים של העונה, שזה לדעתי הרבה יותר מרשים. כולנו זוכרים איך זה נגמר, נכון?

15. JR-Riquelme Member

אז מגריידי החמיץ 20 משחקים... לא חושב שזה משפיע על הבחירה. גם לברון החטיא 10 משחקים שזה לא מעט ועדיין מדברים עליו שהוא מועמד עיקרי לתואר. השורה התחתונה היא שמגריידי מוביל קבוצה עם סגל כמו של יוסטון לדברים לא היגיוניים. זה שהיא לא מועמדת לא קשור בכלל, כי MVP שייך אך ורק לעונה הרגילה.
    תראה גם איזה קאמבק יוסטון עשו, ממאזן שלילי 14-15 הם בריצה של 31 מתוך 36... מדהים לכל הדיעות.
    וגם אני חושב שהיא רחוקה מלהיות מועמדת, אין לה אחד שמתמודד עם מצבי לחץ עם כל הכבוד למגריידי הפנומן, אין לה שחקני פנים של פלייאוף ואין לה רכז ברמה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/08