NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. Dimitar Berbatov Member

שוב פעם שידור מוקלט?
    לעזאזל, בשביל מה יש להם ארבעה ערוצים?..

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע, לדעתי האובייקטיבית יוטה קבוצה יותר טובה ומאוזנת מיוסטון (גם עם יאו) ויוטה לא מועמדת לקחת אליפות לדעתי.

אבל איך שהדברים נראים השנה הכל יכול לקרות ואני לא אתפלא יותר מדי אם נראה אלופה לא שגרתית.

3. Tony Adams Member

בספורט 5 יש את ברסה-ויאריאל ובלייב יש את בורדו-ליון.
    כמובן שב5+ אין כלום, אבל שחס וחלילה משהו שהוא לא ליגת האלופות יפריע לחדשות הספורט?!

4. JR-Riquelme Member

לא יודע למה, אבל משום מה יש לי הרגשה שאין שידורים ישירים של ה- NBA בגלל בעיות שדרים, שאין מספיק... לא חושב שערוץ הספורט ישדר את ליון - בורדו במקום משחק כמו פיניקס - ספרס שיביא לו יותר רייטינג

5. samoel Member

אני לא בטוח, ליון בורדו זה משחק מבטיח! מזכיר לך מדובר בשתי הקבוצות הטובות בצרפת. מה גם שלדעתי רוב אלה שיש להם את הערוץ הבונוס בונוס(אחרי 5+ רגיל) הם חובבי כדורגל יותר מכדורסל.

מה שכן, בד"כ ערוץ הספורט נוטה לשדר את משחק יום ראשון וזה מה שמוזר לי לפחות

6. Tony Adams Member

פיניקס מנצחת בבית 94:87 את ס"א.
    ניצחון מאוד מאוד חשוב לסאנס. אחרי שהיו בתקופה לא מדהימה בלשון המעטה, והדרדרו בדירוג, פיניקס מנצחים ועכשיו הם רק משחק וחצי מהמקום ה-3.
    האמת שלאט לאט התמונה כן מתחילה להתבהר. כנראה שס"א/לייקרס יסיימו במקום הראשון, ההורנטס/יוטה/פיניקס ילחמו על המקומות 3-5, יוסטון ודאלאס על מקום ה-6, וג"ס תירוק דם מול דנבר. לפחות ככה זה נראה לי.

בנוגע למשחק, שאק עם משחק לא רע בכלל של 14 נק' ו-16 ריב'. נאש הראה שהוא עדין כאן עם 19 נק' ו-14 אס'. רק 7 שחקנים קלעו אצל הסאנס, 6 מהם בדאבל פיגרס, וכנראה שזה מספיק לנצח את הספרס שסופגים הפסד שני ברציפות.

7. George Best Member

מישהו ראה את ההצלת כדור של או'ניל, שנתן קפיצה אדירה ונחת על הקהל?
    אאאאוץ'.

8. JR-Riquelme Member

איך ששאקיל שמר על דאנקן בסוף זה היה מדהים. אז עדיין נשאר דלק במיכל...
    מצד אחד פיניקס כבר לא הקבוצה שמטריפה את כולם, מצד שני אני כל כך אוהב את שאק שאני רוצה שיקח אליפות אחרי שכולם הספידו אותו. סטודמאייר+שאק בצבע זה שילוב נהדר.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא רק סן אנטוניו מפסידה הלילה, גם הלייקרס מפסידים, לסקרמנטו.
    הכל יכול לקרות שם, 4 משחקים מפרידים בין הקבוצה שבמקום הראשון לבין הקבוצה שבמקום השמיני, מדהים. לדעתי הולך להיות אחד הפלייאופים הכי שקולים מזה הרבה זמן, ככה לפחות זה מצטייר. (לכו תדעו אם פתאום פיניקס, סן אנטוניו, דאלאס והלייקרס לא יראו בעיניים ויכנסו לטירוף. אבל לא רואה סיכוי שזה יקרה, אולי רק סן אנטוניו)

הלילה יוסטון לא אמורה להיתקל בבעיות בריצה לעבר המשחק 19 רצוף שתארח את ניו ג'רזי, סן אנטוניו אחרי 2 הפסדים רצופים תארח את דנבר שחייבת ניצחון, מאבדים קצת גובה בזזמן האחרון.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/08
  10. SeRgInHo Member

יוסטון ממש לא מועמדת לתואר,עם או בלי יאו. אני מסכים עם לירן שבגדול יוטה יותר טובה, והיא לא מועמדת. פיניקס יותר טובה, אך לי אישית קשה לי לראות אותה מועמדת. אני מחזיק הרבה יותר מדאלאס ובעיקר מס"א.
    אגב, אם כבר שינויים בליגה, מה דעתכם על לעשות משהו בסגנון combo play off? יהיו אותם עולות (שמונה מכל קונפרנס), אבל אחרי זה הכל יקבע לפי המאזן. אם העונה תיגמר עכשיו, הפלייאוף יראה כך:
    בוסטון (1) - אטלנטה (16)
    דטרויט (2) - פילדלפיה (15)
    לייקרס (3) - וויזרדס (14)
    ס"א (4) - טורונטו (13)
    יוסטון (5) - קליבלנד (12)
    ניו אורלינס (6) - אורלנדו (11)
    יוטה (7) - ג"ס (10)
    דאלאס (8) - פיניקס (9)

עכשיו הסדרות נראות הרבה יותר מעניינות, כאשר שימו לב מה צפוי סיבוב שני:
    בוסטון - פיניקס/דאלאס
    ס"א - יוסטון
    לייקרס - ניו אורלינס/אורלנד
    דטרויט - יוטה

היו שמועות שסטרן רצה ליישם את הרעיון הזה, אך אז הגיע הטרייד הגדול על גארנט, והוא בטח חשב לעצמו שהמזרח התחזק, אז הוא דחה את זה לעוד מספר עונות (לצערנו).

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ללא ספק כך יהיו לנו סיבובים מתקדמים הרבה הרבה הרבה יותר מעניינים מאשר השיעמומונים שהולכים במזרח. פלייאוף מרתק במערב יהיה לנו בכל מקרה, אבל במזרח זה סיפור עצוב. בכל אופן, לא חושב שהרעיון יצא לפועל בשנים הקרובות אם בכלל.

12. SeRgInHo Member

אכן כך. בגלל זה הסדרה בוסטון - דטרויט (אם בכלל תתקיים) צפויה להיות הסדרה המותחת היחידה, כאשר בסיומה הקבוצה המנצחת תגיע מאד רעננה לגמר הגדול, בניגוד לקבוצה מערבית שתגיע לשם, שצפויה לשחק עד אז כ-18-20 משחקים.
    לעומת זאת במערב לכל שבע הסדרות שייתקיימו, יש פוטנציאל של שבעה משחקים (לי אישית אין ספק שאף סדרה לא תסתיים בפחות משישה משחקים). שיגיע כבר הפלייאוף. אין כמו הריגוש הזה של לפני המשחקים המכריעים.

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/08
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אגב ראיתם את המקרה של שאק ודאנקן? שאק היה על הריצפה, דאנקן בא הושיט לו יד לעזרה לקום ושאק התעלם וחיכה שמישהו מהחברים שלו יעזור לו לקום. מכוער מאוד.

14. Cesc_Fabregas Member

לכל המעוניינים, מצאתי אחלה של בלוג כדורסל, לכל מי שרוצה לדעת מעבר כלומר על תרגילים, הגנות אזוריות, וכו': http://ballil.blogspot.com
    אני לא יודע מי הכותב אבל הוא אחלה.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת לא קשור...

יש לי קלפי fleer ודומיהם, מלפני 10+ שנים, יש שם כמה עשרות קלפים. אם מישהו מעוניין לקנות את זה (המחיר באמת לא הולך להיות גבוה) שיפנה אליי בפרטי.