שני רכזים גדולים וגם אני ראיתי את המשחק, אבל שמדובר ברכז נטו, אין ספק שסטיב נאש הוא הרכז הגדול מכולם. כואב לי ששחקן כזה מדהים יפרוש בלי טבעת אליפות, תודות לסטיב קר הדביל הזה שהביא את השמן הזקן על חשבונו של מריון המצויין ולמעשה חיסל כל סיכוי לפיניקס לזכות באליפות באחת העונות האחרונות של נאש.
מחר (היום?) ב-22:30 בספורט 5 יופי של משחק. הלייקרס מארחים את דאלאס (עוד משחק חוץ! די, נמאס), ואולי הפעם, אולי סוף סוף, הטריפל דאבל הזה יגיע. אולי. למרות שממש לא נראה. הלייקרס בכושר מטורף, ודאלאס ככה לא מאוזנת, ויש לי הרגשה שהלייקרס יקחו בלי יותר מדי בעיות.
כנראה שסן אנטוניו ישמה את התיאוריה של סלע, בגלל זה הם כבר עומדים על 8 ניצחונות רצופים. יאאאאאאה ריייט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
יש לך עוד יותר מ 20 משחקים, זה קרוב ? טוב עזוב כל מה שאני אומר שלכל אחד יש דיעה שלו בנושא ובא נשאיר את זה ככה. בנתיים כמו ששיערתי הטרייד של פיניקס עם שאק רק פגע בה, אומנם זה עוד מוקדם להגיד, אבל מריון כ"כ חסר להם.
חודש וחצי זה לא קרוב? כצפוי ס"א תסיים ראשונה במערב וכנראה תטייל כל הדרך אל הגמר המיוחל מול דאלאס או לייקרס.
מאז האליפות הראשונה של הלייקרס בשושלת לא הייתה קבוצה שסיימה מקום ראשון באן בי איי ולקחה אליפות. באותה עונה שהספרס סיימו במקום הראשון וזה היה לפני עונתיים... הם עפו בחצי גמר המערב! נחזור לדברים יותר מעניינים: ניו אורלינס תתארח בעיר הבירה נגד הוויזארטס והם ינסו לנקום, באטלר ואריאנס כמו תמיד לא ישחקו, ולמרות זאת יש לי הרגשה רעה בנוגע למשחק הזה. במשחק המרכזי יפגשו הלייקרס נגד המאבס, עוד מבחן קטן לג'ייסון קיד נגד קבוצה רצינית, בפעם האחרונה שקיד שיחק בלוס אנג'לס הוא ניצח עם הנטס. פיניקס אולי במשבר, אבל שאק זה שחקן של פלייאוף ובפלייאוף אפשר לדעת אם באמת הטרייד היה מטומטם או טוב. לי יש הרגשה טובה בקשר לפיניקס שהשנה הם יעשו את זה...
ממש לא בטוח. בכושר שהם נמצאים בו עכשיו הם עוד ידרדרו למקומות 6-8, ולפגוש את ס"א או לייקרס בלי יתרון ביתיות כבר בסיבוב הראשון, זה לא הדבר הכי רצוי. אני כבר לא יודע, האם פיניקס טובה יותר איתו או בלעדיו... הוא סתם תוקע את המשחק שלה. אזיה חוסר מזל של באטלר, עונה שניה ברציפות הוא גומר את העונה ממש לקראת הפלייאוף. כמה חבל. איתו וויזרדס אחת מארבע הקבוצות הטובות במזרח (לא חוכמה), בלעדיו אני אשמח גם אם יגעו לפלייאוף.
דאלאס קבוצה מצויינת, עם נוביצקי בכושר מחריד היא מצליחה לתת ללייקרס ולס"א פייט לא רע בכלל ועוד בחוץ. ג'וש האווארד, טרי וקיד הם שלישייה ששווה פלייאוף במזרח, ויש מצב שגם במערב, עם נוביצקי שיתן משחקים כמו שצריך וכמו שהוא יודע זה אליפות. הבעיה היחידה של דאלאס שעם קיד ובלי האריס היא איבדה את היתרון שהיה לה על ס"א בזה שהיה לה שחקן שמסוגל לשמור על פארקר, אבל במערב של השנה יש מצב שהיא בכלל לא תצטרך להפגש איתה.
קיד היום די חירבן לדאלאס את המשחק, ההחטאה מהקו, עוד החטאות מהדקות המכריעות, ואני לא מבין למה הוא שמר על בראיינט, הוא פשוט לא מסוגל לעשות כלום מולו. נוביצקי 3 רבעים וחצי לא היה הגיע למשחק, מאז פשוט בלתי עציר, איזה שחקן. על בראיינט אני ייתן לאחרים לדבר.
נראה שקובי ודירק חיכו לרבע הרביעי.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx משחק מרתק, פשוט מרתק. בכל אופן ברבע הרביעי ובהארכה זה היה קרב בין קובי לנוביצקי. הלייקרס בשורה התחתונה היתה טובה יותר מדאלאס ומנצחת בצדק. ד"א מזה הזריקה המשונה הזאת של אודם? (מילא היה פוגע אבל עם 6-2 זה לא בדיוק עבד).