NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. JR-Riquelme Member

על המשחקים שהיו אתמול:

דטרויט גם בשנה שעברה שחטו את פיניקס בחוץ בערך באותה תוצאה, אז אני לא ממש מתלהב מזה, אי אפשר לקבוע לפי משחק יחיד. אבל בלי קשר לזה אני מאוד תופס מדטרויט של עונה. כל עוד ראשיד נראה מצוין הם בדרך הנכונה.

ג'ייסון קיד פשוט מדהים... ואפילו אני יכול להחמיא לו כשצריך. 17 אסיסטים ו- 4 חטיפות, כל עוד הוא ימשיך למסור בכמויות כאלה דאלאס גם היא בדרך הנכונה. השחקנים נראים מאוד שמחים איתו בקבוצה.

השילוב של ביג זי וביג בן בקאבס עבד לפנות בוקר מצוין ולברון הביס וההגנה עבדה, אבל זה היה נגד ממפיס (הקו הקדמי הגרוע בליגה חוץ מהנטס) בבית אז עדיין זה לא המבחן. ואם שכחו את הגניבה שלדעתי נעשתה בטרייד הזה, ג'ו סמית', הוא סיים מהספסל עם 14 נק'. וגם עם רכז אמיתי בקבוצה לברון מסר 11 אסיסטים. פשוט ענק...

הרוקטס ממשיכים בכושר המדהים עם 12 ברצף, והם כבר נלחמים על מקומות הצמרת במערב (!!)

גם לייקרס בכושר מטורף ובאמת קשה לי לראות קבוצה שעוצרת אותם. ועוד שביינום יחזור אם יהיה באותו הכושר זה מפחיד.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/08
  2. דנידין Member

קודם כל הכבוד שאתה מחמיא לקיד ודאלאס, באמת זה נראה מבטיח שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    דבר שני, עם דטרויט של סונדרס יש לי בעיה. זאת לא דטרויט הגדולה, זאת דטרויט שכל שנה עם עוד נסיגה קלה בסגל ובכושר של השחקנים בזמן ששאר הקבוצות במזרח שמהוות לה תחרות רק מתחזקות. אני לא מאמין בהם יותר עם כמה שיש לי חיבה אליהם.
    וכל זה מתקשר לגדולה של קליבלנד עם לברון וביג בן שהשתפרו עוד יותר ויותר ככל השעונה תמשיך ודטרויט ימשיכו לעמוד מינוס פלוס במקום.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

המערב השנה חזק ושקול מתמיד, מה שהולך להיות בפלייאוף... אי אפשר לתאר. שימו לב איזה מפגשים היו לנו אם העונה הייתה נגמרת היום:

לייקרס- גולדן סטייט
    סן אנטונו- יוסטון
    ניו אורלינס- דאלאס
    יוטה- פיניקס

אחד יותר מרגש מהשני.. ללקק את האצבעות.

יוסטון בכושר מטורף, והקטע הוא שעד יום חמישי הבא נגד דאלאס לא צפויים לה מפגשים נגד קבוצות מאיימות כל כך אז ככה שהיא צריכה להמשיך את הריצה שלה לפחות עד שתגיע לדאלאס.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/08
  4. Dimitar Berbatov Member

דטרויט פשוט שוחטת את פיניקס, אין לי מילה אחרת. וזאת לא הפעם הראשונה שדטרויט שוחטת את הגדולות של המערב, לפני שלושה שבועות הם שחטו את דאלאס בערך באותו הפרש. אתמול הם הביאו את הכדורסל שלהם לשלמות. כל השחקנים ללא יוצא מן כלל הם קלעו באחוזים מדהימים. צ'ונסי וראשיד כרגיל אדירים וג'ונסון שעלה מהספסל הפתיע לטובה. לטעמי, ולא רק לפי המשחק הזה, דטרויט הפייבוריטית לאליפות המזרח.

הרוקטס בריצה מדהימה. כמה שהמערב הפכפך רק לפני כמה כמה שבועות יוסטון נאבקה על המקומות האחרונים לפלייאוף, וכרגע היא נאבקת על צמרת המערב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/2/08
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

סלע, אתה מנסה בכוח לנחס?

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא, זה פשוט הייתה הכותרת אתמול ב NBA.com. זו חתיכת הפתעה שאף אחד לא האמין בתחילת העונה.
    אני לא מאמין במנחוסים ומאוד מפרגן ללייקרס העונה כמו שאתה רואה בניגוד לעונה שעברה.

7. משוגע בירוק Member

זה פשוט TOO GOOD TO BE TRUE.
    מי האמין שככה נראה העונה, אחרי קיץ מחורבן לחלוטין ואיומים של בראיינט... כל משחק שאני רואה השנה זאת חוייה מדהימה...

8. Dimitar Berbatov Member

אגב, מתי ביינום חוזר?

9. zivmay Member

פשוט טעות קריטית, הטרייד של שאקיל בתמורת מריון.
    בלי מריון, פניקס לא נראת אותה קבוצה, כאילו הוציאה לה את חדוות המשחק. וזה קורה כבר משחק שלישי רצוף.
    אם תשימו לב, משחק שני ברציפות שהם לא עברו את ה90 נק'.. מתי זה קרה....

10. Dimitar Berbatov Member

מוקדם מאוד לשפוט את הטרייד של שאק תמורת מריון.
    צריך לזכור ששאק לא שיחק הרבה זמן והיה יותר פצוע מאשר כשיר במיאמי. צריך לתת לו את הזמן להכנס לכושר. חוץ מזה אני דווקא ראיתי שיפור בפיניקס מאז הטרייד של שאק. דבר ראשון, האופנסיב ריבאונד השתפר פלאים, סוף סוף יש לסאנס ביג מן שיקח ריבאונד. ודבר שני, שאק משחרר את אמרה לעמדת הפאוור פורווד, ובנתיים הוא בלתי ניתן לעצירה.

ואם תשים לב הם עצרו את בוסטון על 77 נקודות עם שלושת הסופרסטארים שזה לא פחות חשוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/2/08
  11. Tony Adams Member

הדבר המדהים ביותר הוא שיוסטון, אחרי 12 ניצחונות ברציפות, רק במקום ה-7. אני מאוד רוצה אותה בפלייאוף, אבל אפילו הלייקרס לא סגורים עדין שם, ככה שלרוקטס יש עוד דרך ארוכה. דנבר לא תוותר כל כך בקלות.

12. SeRgInHo Member

אין קבוצה מבין התשע הראשונות במערב שמישהו לא רוצה או חושב שהיא לא ראויה להיות בפלייאוף. לצערי ניפרד מאחת מהן כבר באפריל. בכל יום זה נהיה יותר שקוף שזאת תהיה דנבר או גולדן סטייט שמפסידות יותר מדי משחקים שהן היו צריכות לקחת בקלות.

13. King Kenny Member

וואו, הלייקרס פשוט לא מפסיקים לנצח.
    גאסול ובראיינט (21 נק' ו-10 אס' ב-26 דקות) מצוינים יחד עם אודום שטוב מאוד ועוד שחקנים משלימים טובים, מעניין מי תהיה הקבוצה שצליח לעצור אותם.

השאלה המעניינת היא מה יקרה כשביינום יחזור מהפציעה (מתי הוא יחזור באמת?), או שהלייקרס יהיו עוד יותר טובים מעכשיו או שהוא וגאסול ידרכו אחד לשני על הרגליים ולא יצליחו להסתדר ביחד מתחת לסל.

14. JR-Riquelme Member

גאסול שחקן מעולה שיכול להתאים לכל קבוצה לדעתי. מגוון מאוד, יכול לשחק גם כסנטר מתחת לסל וכפאוור פורוורד כמו נוביצקי(רק בלי השלשות), שביינום יחזור לא נראה לי שתהיה צפיפות יתר שם, השאלה איך ביינום יחזור.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/08
  15. Tony Adams Member

לדעתי זאת תהיה דנבר שלא תהיה בפלייאוף. אחרי שאתה מוביל ב-26 נק' על מילווקי ומפסיד, אל תתפלא שאתה לא נמצא בין 8 הראשונות.