NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. JR-Riquelme Member

ראיתי את המשחק של ניו אורלינס - יוסטון,
    משחק פשוט מאכזב. חששתי מיוסטון והכושר שלה, אבל הפסד כזה? היה גארבג' טיים כבר לפני המחצית.
    כריס פול - משחק בינוני מאוד, ה- 11 אסיסטים שלו נורא משקרים, לא לקח על עצמו מספיק את המשחק, וזה לא שעמד מולו רכז גדול.
    דיוויד ווסט נקודת אור כמו תמיד, אפשר להגיד שהוא אולסטאר בחסד אבל ההשתפרות שהוא עושה משנה לשנה מדהימה. פג'ה הביא משחק חלש אחרי המון משחקים טובים, לא זרק יותר מדי ל- 3. בונזי וולס ומייק ג'יימס לא שיחקו... היום בחוץ נגד הספרס, בפעם האחרונה שההורנטס נפגשו נגד הספרס ביום שבת וזה היה בחוץ, ניו אורלינס ניצחה 104 - 78, זה היה העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx... יש לי הרגשה למשבר של ניו אורלינס עכשיו, לוח משחקים קשה יש, הפסד קשה שלפני יש, חוסר ניסיון יש, כל הדרכים מובילות למשבר. למרות שעוד נתון מעניין, בפעם האחרונה שניו אורלינס הפסידה בבית בתוצאה דומה ללייקרס, היא התחילה בכושר פשוט מטורף שהכניס לאן שהיא.

תראו מה קרה לג'ראלד וואלאס - קיבל מכה לא במתכוון ממייקי מור לראש, וסבל מזעזוע:

http://assets.espn.go.com/media/apphoto/6f4d97ce-1f48-426c-ad50-35245d305522.Xxx

http://assets.espn.go.com/media/apphoto/6869a5b3-564b-4f2e-ad05-0beb2183c4ca.Xxx

שיהיה בסדר :aaa8:

2. SeRgInHo Member

גולדן סטייט עם עוד הפסד ביתי מטופש. חבל עליהם, אני רוצה לראות אותם בפלייאוף. לזמזלה גם דנבר הפסידה (חטפה 135 נק' משיקאגו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ). גם ניו אורלינס הובסה ויוטה הפסידה, גם כן הפסד לא מחויב למציאות. מה שמהדים הוא שמקום של אף קבוצה לא מובטח בפלייאוף, לא אופתע אם אפילו ניו אורלינס תישארנה בחוץ ויוסטון תהיה ראשונה במערב. המערב השתגע לגמרי.

ג'יי קיד כבר מתחיל לעבוד. אומנם רק 5 נק', אבל גם 15 אסיסטים.

3. Nevermore Member

סרג'יניו אפילו אני פסימי מאוד לגבינו. עם הפסדים כמו לפנות בוקר אין לנו סיכוי. על יוסטון כבר וויתרתי, הם ברחו לגמרי...נשארו הנאגטס האפילו פחות יציבים מהווריורס.
    נראה איך דברים יתקדמו, אבל ברור שההגנה שלנו היא זוועת עולם...מדברים על זה שברנט בארי אולי יחתום, לא יכול להזיק לדעתי.

4. SeRgInHo Member

איו מצב כמובן שזה יקרה, אבל לדעתי צריך לעשות סדר חדש בליגה. לא יתכן שקבוצות שניצחו 45-48 משחקים בעונה (מספרים שג"ס, פורטלנד ודנבר יגיעו אליהם קרוב לודאי) ישרו בחוץ וקבוצות עם מאזן שלילי כמו אינדיאנה, ניו ג'רסי או אטלנטה יהיו בפלייאוף.
    משום מה אני יותר מבטוח שאם בוסטון ודטרויט היו במערב היה להם כבר למעלה מ-20 הפסדים שלא נדבר על קאבס וטורונטו שהיו מזמן כבר מאבדות עניין בליגה.

5. Dimitar Berbatov Member

אני דווקא חושב שגולדן סטייט יצליחו לסיים במקום ה-8 במערב ולהכנס לפלייאוף. ההגנה שלכם אמנם מזוויעה, אבל ההגנה של דנבר לא פחות נוראית משלכם (ולראייה ה-135 נקודות שהם חטפו משיקאגו היום). בכל מקרה אני מקווה שתהיו בפלייאוף. אני תמיד נהנה לראות את בארון דייויס המצוין, סטיבן ג'קסון, מונטה אליס, אל הארינגטון ושאר החבורה של דון נלסון.

סרג'יניו, אין מה לעשות נגד ההבדלים העצומים בין המזרח למערב. אני בטוח שאם קליבלנד או טורונטו היו במערב, הם היו נלחמות על המקומות האחרונים לפלייאוף, או לחלופין אם פורטלנד היתה במזרח היא היתה בין המקומות הראשונים במזרח.

אגב, עוד נתון שממחיש את ההבדלים הגדולים בין המזרח למערב - שיקאגו, שפתחה את העונה בצורה נוראית לא רחוקה מלתפוס את אחד מהמקומות האחורנים בדרך לפלייאוף.

6. SeRgInHo Member

טורונטו וקליבלנד היו כבר מתכוננות ללוטרי, בדיוק כמו שממפיס וסיאטל עושות זאת. דטרויט ובוסטון היו במקומות רביעי - חמישי אם לא נמוך מזה.

ההגנה של דנבר דווקא אמורה להיות טובה עם שומרים נהדרים כמו קמבי ואייברסון, בגלל זה מאד התפלאתי על כמות הנק' הגבוהה שהם ספגו הלילה.

לגבי שיקאגו... עם המאזן שלה יש לה סיכוי יותר גדול להיכנס לפלייאוף מאשר לג"ס או דנבר, זה האבסורד הכי גדול בכל הסיפור הזה.

7. JR-Riquelme Member

קליבלנד בכל מקום הייתה עולה לפלייאוף, מבחינתי אין ספק בכלל, טובה יותר מיוסטון, גולדן סטייט, דנבר ניו אורלינס ואולי גם מיוטה... הזילזול שלכם בקליבלנד לא במקום בכלל. אני לא רואה אף קבוצה שהזכרתי מהמערב מנצחת בסדרה את הפיסטונס.

בוסטון ודטרויט אולי היו מפסידות יותר במערב, אבל לדעתי עם כמה שהמזרח נוראי, יש שם את 2 הקבוצות הטובות בליגה נכון לעכשיו

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/08
  8. SeRgInHo Member

פחח, יותר טובה מיוסטון, דנבר וג"ס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    יש גבול עד כמה שחקן אחד יכול לסחוב את הקבוצה. כל שלוש הקבוצות ינקנקו עכשיו את הקאבס בלי בעיות. במיוחד עכשיו כשקאבס נתקעו עם בן הגרוע (15 מיליון דולר בשנה. על מה?!?!) ושרביאק הלא יעיל (עוד מחלבת כסף, 12 מיליון בשנה!).
    אני לא יודע איך עכשיו הם יחלקו את הדק' בין ביג זי וביג בן. או שמה הם מתכוונים לשים את בן בעמדת PF? אם כן, זה יהיה עלוב...
    חמישייה של ביג זי, ביג בן, לברון, וולי וורלד ו-ווסט הופכת לאחת החמישיות היקרות בליגה ובטח ובטח גם להכי לא יעילות. בן בגילו וביכולתו שווה גג 5 מיליון דולר, ספק אם זריקות של שרביאק מבחוץ שוות את ה-12 מיליון. אחד הטריידים הגרועים של השנה לדעתי. גם לשיקאגו וגם לקאבס.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/08
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

פה אני לא איתך סרגיי. כבר היו לנו הרבה ויכוחים לגבי קליבלנד, אבל אתה פשוט שונא אותם ולעולם לא תדבר בזכותם לא משנה כמה טובים אם היו. כך גם לגבי היכולת הבלתי רגילה של לברון שלא מרשימה אותך מטעמים סובייקטיבים אישיים שלך.

10. SeRgInHo Member

אני גם אגיד לך שממש לא הייתי רוצה לראות את וואלאס ושרביאק בוויזרדס תמורת הסכומים האלה וגם בגלל שאין להם פשוט מה להציע. גם אם הטרייד הזה הייתה עושה ס"א או דטרויט (קבוצות שאני מאד מעריך) הייתי אומר שזה טרייד מאד גרוע.

11. דנידין Member

שאק וסטודמאייד יחד זה הגנה אחרת לגמרי של פיניקס. אם אני לא טועה הם הנחילו הפסד ראשון העונה לבוסטון מול קבוצה מהמערב, או ש?

12. JR-Riquelme Member

בוסטון כבר ב3 הפסדים רצופים וכולם... לקבוצות מהמערב
    התחיל בדנבר, המשיך בגולדן סטייט ועכשיו בפיניקס. בוסטון במסע מערב נוראי עד עכשיו.

וההגנה של פיניקס נהדרת. ראיתי איזה צבע יש להם עם שאק ואמרה, צבע חזק שאף אחד לא ירצה להתקרב אליו. שאק לא ניסה יותר מדי בהתקפה, ואמרה נהיה שחקן שונה מאוד עם שאק, הרבה יותר אגרסיבי ותומך בהגנה. עכשיו פיניקס עושה שינוי של 180 מעלות, ההתקפות שלה נורא איטיות עם שאק, אבל עם בוריס דיאו היא עדיין קבוצת ראן אנד גאן מצויינת...

סרגיי, לברון זו אופרה אחרת, כמה רמות מעל הליגה. את דנבר ג"ס ויוסטון הוא יאכיל קש... ללא ספק בכלל. ג"ס משחקת מאוד יפה, אבל פלייאוף זה הגנה כן? וכקבוצת הגנה קליבלנד בין ה-5 הטובות באן בי איי לדעתי. דנבר כנ"ל גולדן סטייט. ויוסטון סתם לוזרית שיש לה סגל נהדר אבל כוכב פשוט לוזר. אם יפנו את הבמה ליאו מינג ויעשו טרייד על מגריידי אני בטוח שהם יהיו חלק מצמרת המערב החזקה.

13. SeRgInHo Member

סטדמייר הוא לא שומר, אני ממש לא מבין למה אתה מתכוון "הגנה אחרת".

שוב, לברון שחקן עקנ, אבל לבד הוא לא שווה כלום (וראינו מה היא שווה בלעדיו. קבוצת יול"ב קאפ טיפוסית). הצוות המסייע שלו הוא עלוב, עלוב ביותר. מול קבוצות מאורגנות הוא יאכל הרבה קש. "כמה רמות מעל הליגה" מוגזם, לא? לא בטוח שגם השחקן הטוב בליגה...
    יוסטון עם אדלמן זאת קבוצה אחרת לגמרי, אני כבר לא אופתע אם הם יצליחו לעבור סדרה סוף סוף. דנבר עם קמבי, AI וקרמלו הרבה יותר טובה מהם, גם ג"ס (קבוצת שואו מספר אחת בליגה) לדעתי טובה מהם.

14. Dimitar Berbatov Member

מסכים עם סרג'יניו, וטענתי את זה כאן לא פעם אחת. יש גבול עד כמה שחקן אחד, גדול ככל שיהיה, יכול לסחוב קבוצה. שנה שעברה, בין היתר בגלל הטעויות של סונדרס ודטרויט, והמזרח שהיה חלש מאוד, קליבלנד הגיעה לגמר. השנה זה יהיה פשע עם קליבלנד תגיע בכלל לגמר המזרח. בוסטון, דטרויט ולדעתי אפילו אורלנדו טובות מקליבלנד (ובטח שגולדן סטייט ויוסטון טובות ממנה).

רק דבר אחד סרג'יניו, אני באמת לא מבין את הזלזול שלך בביג בן. היתה לו ירידה גדולה ביכולת בשיקאגו, בכל האספקטים, אבל הוא עדיין אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה (KG נותן לו פייט רציני) ושחקן פלייאוף מצוין. ולגבי הכסף ששולם עליו, תראה לי שחקן אחד ששווה את הכסף שהוא מקבל? אני לא מכיר אחד כזה. אם הוא ישחזר את הימים שלו בדטרויט, לקליבלנד יצא רק טוב מהטרייד הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/2/08
  15. דנידין Member

אף אחד לא אמר כאן ששחקן אחד יכול לסחוב קבוצה לבד, גם מייקל לא יכל, אף אחד לא יכול.

אבל הוא עדיין סובייקטייבי לגבי כל מה שקשור לקליבלנד, זה כבר די ישן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx