NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. A. Arshavin Member

אני מאוכזב קצת מאוקאפור, הגיע בכל תרועה לליגה, שחקן טוב, אבל לא סופרסטאר. שאלרלוט חייבת להיות מעורבת יותר בשוק ההעברות, להביא רכז איכותי, ועוד שחקן משלים שיעלה מהספסל.

2. SeRgInHo Member

יש להם את פלטון שיום אחד עוד יהיה רכז גדול. הרביעיה הרשאונה שלהם הרבה יותר איכותית מהרבה קבוצות שיהיו בפלייאוף, הבעיה שאין להם הרבה מעבר. יש להם גם נחיתות בעמדת המאמן.

3. דנידין Member

סרג'ינו, גם סנדרס היה מהלך טוב של דומארס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. SeRgInHo Member

ההגנה של דטרויט הייתה ונשארה הטובה בליגה ביי פאר, עם או בלי ביג בן.

לא הבאת סונדרס לא היה מהלך טוב, דומארס לקח פה הימור שלא הצליח. למרות שבעונה הרגילה דטרויט משיגה את אחד משני המאזנים הטובים בליגה איתו. מאמן מצוין לקבוצות קטנות, מאמן בינוני לקבוצות גדולות. בגלל זה אני חושב שדטרויט לא תיקח את האליפות כל עוד סונדרס על הקווים.

וויתור על וואלאס לעומת זאת, לא הייתה טעות.

5. JR-Riquelme Member

החזקתי מאוד מריימונד פלטון של שארלוט, אבל כנראה שהוא יהיה עוד רכז בינוני עם פוטנציאל. שארלוט קבוצה מוכשרת מאוד עם ספסל גרוע, אחד הגרועים בליגה. ג'ראלד וואלאס שחקן פשוט ענק, אולאראונד פלייר שעושה פשוט הכל על המגרש. לא חסר לו כלום.

בקשר לביג בן - אני ממש לא פסלתי אותו, רק אמרתי שהוא בנסיגה גדולה... אני כמוכם חושב שזה טרייד מעולה לקליבלנד כי הוא שחקן פלייאוף מעולה.

סרגיי, ג'ו דומארס גם הביא את מיליצ'יץ' במקום מלו, וויד, בוש, היינריך... הוא לא מושלם וגם הוא יכול לטעות והוא טעה וגם יטעה. ההחלטה שלו להעיף את ואלאס מדטרויט שהיה שם שחקן הגנה מדהים הייתה בפירוש טעות. בתמורה למה הוא העיף אותו? כלום. זה ברור שהוא כול לקבל הרבה עליו עם איך שהוא נראה אז.
    אתה באמת חושב שלברון גם היה עושה מהם צחוק כמו שהוא עשה אם וואלאס היה בצבע באותה סדרה?

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/08
  6. SeRgInHo Member

גם עכשיו דומארס לא היה לוקח בדראפט את ווייד, מלו או היינריך (על חשבון מי הם היו באים? בילאפס? המילטון? פרינס? נו באמת), אולי את בוש וגם זה בספק (לא יודעף משום מה אני לא מחזיק ממנו).

ו-וואלאס פשוט סיים את החוזה שלו, דטרויט פשוט לא עשתה מאמצים להשאיר אותו.

7. דנידין Member

דטרויט תמיד אהבו להביא שחקנים חופשיים והם עושים זאת בצורה חכמה. הם קצת קמצנים כמו שחבר שלי אוהד שלהם אומר. הם פשוט לא יכלו או רצו לשלם לוואלס סכומים גדולים וזאת למרות שהם מאוד רצו שישאר.

8. SeRgInHo Member

כי דטרויט בונה את עצמה בלי רעש וצלצולים, בדיוק כמו ס"א (ובדיוק כמו שצריך). אף אחד לא דיבר על זה, אבל כשכולם מדברים על קיד, גאסול, וואלאס ודמיהם, ס"א ביצעה עוד טרייד אפור אבל סופר מבריק - הוסיפה לעצמה עוד קצת בשר לצבע בדמותו של קורט תומאס.

9. דנידין Member

אני מאוד אוהב את דטרויט ההגנתית, אבל היא נחלשה. חבר שלי אוהד דטרויט שרוף מאז סוף שנות ה 80 וקצת מעצבן אותו הניהול לאחרונה. בהתחלה כל המחמאות הגיעו לדומארס על כל המהלכים הסופר מבריקים, אבל מאז הגיעו מהלכים לא חכמים שעובדתית פגעו בקבוצה.

אתה לא יכול להשוות את דטרויט לספרס. מכל המהלכים של דטרויט בשנים האחרונות הם זכו באליפות אחת (וזה שהם משחקים במזרח) מנגד הספרס לקחו 4. בואו לא נעשה את ההשוואה.

10. Dimitar Berbatov Member

וואו, בכל השנים שצפיתי בליגה, לא זכורה לי עונה כזאת משוגעת!
    הטרייד הזה מצוין לקליבלנד. בן וואלאס (אני מסכים שיש נסיגה ביכולת שלו עוד מסוף התקופה בדטרויט, אבל אין הרבה שחקני הגנה כמוהו בליגה והוא שחקן פלייאוף מצוין) וג'ו סמית ביחד עם איגלאוסקאס הליטאי, יוצרים את אחד מהקווים הקדמים הטובים במזרח. וביחד עם דניאל גיבסון המוכשר, פאבלוביץ', שצ'רביאק וכמובן לברון, יש לקליבלנד קבוצה שיכולה ללכת רחוק במזרח, למרות שאני לא רואה אף קבוצה שמונעת גמר בין בוסטון לדטרויט במזרח. מה גם שעדיין חסר לקאבס רכז (עם כל הכבוד לווסט).

ההורנטס התחזקו מאוד. בונזי וולס (איך הרוקטס נתנו לו נתנו לו ללכת?) ומייק ג'יימס יוסיפו לניו אורלינס את הקליעה מחוץ לקשת וירחיבו את הרוטציה.

11. A. Arshavin Member

מה הקשר שהם במזרח?אם הם מעפילים לגמר, אז הם ייקבלו קבוצה מערבית, וכמו שזה נראה עכשיו, המערב חזק יותר מהמזרח.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא ניסה לומר שלדטרויט היו חיים קלים יותר במזרח והגיעו לגמר יותר רעננים מהקבוצה שהגיע לגמר מהמערב החזק. ולמרות זאת דטרויט השיגו רק אליפות אחת בעוד שהספרס לקחו הרבה יותר ובשל כך אין מקום להשוואה בין הקבוצות.

13. JR-Riquelme Member

ברור, המילטון טוב יותר מוויד, והיינריך לא מספיק טוב כדי להיות רכז מחליף...
    ובמקום מי הם חשבו שמיליצ'יץ' יבוא? במקום ראשיד נכון?
    הם יכלו להציע חוזה לוואלאס לפני סוף העונה, אי המלחמה שלהם הייתה כאן הטעות. אם היו מחדשים לו את החוזה ושולחים אותו בטרייד זה לא משתלם על פני לקבל עליו כלום? תמורת שחקן כמו וואלאס של אז הם יכלו לקבל את קמבי ועוד שחקן. זו הייתה טעות ניהולית של הפיסטונס, כך או כך. להעיף את שחקן ההגנה של הליגה תמורת כלום זו טעות ניהולית. אתה לא חושב?

14. SeRgInHo Member

גם עכשיו הם לא לוקחים את ווייד תמורת המילטון. דטרויט לא יכולה להיות בנויה על סוליסטים.
    רכז ברמה של הייניך לא היה יושב על הספסל, כמו שטענתי עם ג'ראלד וולאס, גם הוא יכול להיות בחמישייה של 23-25 קבוצות בליגה.
    דומארס לקחת הימור ונכשל בו. הוא חשב שמיליצ'יץ' ייתפתח לדיבאץ'/סאבוניס הבא. זה לא קרה. אם זה היה הפוך כולם כמובן היו אומרים שהוא גאון.
    בסדר, קורה. עדיין אני לא בטוח את מי דטרויט היו בוחרים באותו דראפט.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל דבר הוא הימור, אבל עם הניסיון לומדים שצריך גם להשאיר שחקנים שמחזיקים את הקבוצה בכל מחיר.

וויד הוא לא טיפוס שמתאים לדטרויט באף מצב. הפיסטונס משחקים קבוצתי ולא צריכים סטארים-סקוררים גדולים. פה אני לחלוטין בצד של דטרויט.