ג'ייסון קיד כבר ברוסטר של דאלאס, הכל מוכן ומסודר... התרשמתי מזה שבסוף דאלאס השאירו את סטאק, עוד כלי התקפי חשוב מאוד בעיקר לפלייאוף. היום מחכה לדאלאס מבחן חשוב מאוד נגד ניו אורלינס בחוץ, שהקבוצה הביתית תקווה שהפלייאוף באמת עזר והקהל יבוא בהמוניו. עוד משחק לא פחות מעניין יהיה בין פיניקס ללייקרס באריזונה, שם שאקיל אוניל אמור לערוך את הופעת הבכורה שלו בסאנס ולפתוח, אבל לא לשחק יותר מ- 20 דקות. משחק מאוד מעניין וטוב שיש שידור. מחר יש עוד שידור, בין יוסטון למיאמי, יום שישי מקבלים דאבל ב- espn עם קליבלנד - וושינגטון ואז פיניקס - בוסטון.
מה מפתיע בזה כאשר מולך קבוצת ההגנה הגרועה בליגה? יופי עכשיו אנחנו בפיגור משחק מהרוקטס והנאגטס, והלילה הסלטיקס באים למפרץ. זה לא נראה טוב.
תזכרו מי הראשון שאמר שכריס פול טוב יותר מג'ייסון קיד וחשבתם שהוא מוזר... ה- MVP סיים משחק ענק של 31 נק', 11 אסיסטים, 5 ריבאונדים ו-9 חטיפות... מדהים. חטיפה אחת מטריפל דאבל אדיר! בסופו של דבר ניצחון 104-93 אחרי הופעת בכורה חלשה מאוד של קיד.
אף אחד לא אמר שפול חלש, כי פול נהדר, אבל במשחק אחד לא עושים סיכומים (בטח שלא במשחק הראשון של קיד בדאלאס..). קבוצה צריכה אדם מנוסה ונבון כמו קיד שיוביל אצלה את הכדור, ואתה אולי תבין את זה קצת יותר בפלייאוף. הרי השחקנים המנוסים באמת לא מנסים לעשות דברים שכאלו יותר מידי בעונה הרגילה ושומרים את הכל לרגעי האמת. שם קיד יתן מה שהוא יודע ואם דאלאס לא תיקח, היא לפחות תגיע לגמר המערב (אלא אם כן הם יפגשו את הספרס לפני כן).
דאלאס היא היחידה שיכולה לעצור את ספרס לא רק במערב, אלא בליגה בכלל. בכלל, עם הטרייד הזה ועם אייברי ג'ונסון המוכשר על הקווים, מאד התחלתי להחזיק מדאלאס. ממש לא אופתע אם זה ייסתיים בסופו של דבר עם תואר האליפות. זה בכלל לא משנה איך נראה עכשיו קיד, בסוף אפריל תראו אותו בגדולתו, מבטיח לכם. נ.ב מעניין מי ישאר בחוץ... בין המקום השני לתשיעי מפרידים בסה"כ ארבעה משחקים, מדהים. נ.ב 2 הלייקרס פשוט נהדרים. עם סופרסטאר שסוף סוף התבגר, עם סטאר מוכח, עם כוכב עולה ועם צוות מסייע טוב מאד, אני כבר לא יודע מה לחשוב עליהם... יש לדעתכם סיכוי שהם הולכים עד הסוף?
למה נראה לך שאני עושה סיכומים אחרי משחק אחד? כריס פול כבר עונה שלמה ה- MVP של הליגה, וזה לא אני אומר... כל בן אדם שפוי יגיד היום שכריס פול מועמד רציני מאוד לתואר הזה, אם זה ימשיך ככה והוא לא יזכה זה אך ורק בגלל שקובי עדיין לא זכה בתואר הזה, לא בגלל משהו אחר. SeRgInHo, מספיק לשחקן כמו בראיינט עוד אחד שיכול לעזור לו וכבר הוא מועמד לאליפות, אין פה ספק בכלל... וגאסול זה שחקן נהדר. אני חושב שהם הולכים להגיע לגמר המערב העונה אם לא יהיו פנצ'רים
הלייקרס נראים מצוין, אבל אני לא חושב שהם ילכו עד הסוף. גאסול אחת מהעסקאות הטובות שנעשו בשנים האחרונות, ביינום המשתפר ב-NBA וקובי שבזכות פיל ג'קסון משחק פתאום קבוצתי יותר, כולם שחקנים מצוינים, אבל הצוות המסייע של הלייקרס לא מספיק טוב. ובמערב שחזק יותר מתמיד השנה, אני לא רואה את הלייקרס מגיעים לגמר המערב. ריקלמה, אף אחד לא ממעיט מערכו של כריס פול (עונה מדהימה ואתמול היה מצוין כהרגלו), עד כה ה-MVP, אבל עם כל הכבוד לעונה המצוינת שלו עד עכשיו עם ההורנטס, הפלייאוף זה המאני טיים ושם נוכל לראות עם פול יכול לעשות את הדברים המדהימים שהוא עושה בעונה הסדירה, גם בפלייאוף.
לפני שעוד טריידים משוגעים יוצאים לפועל, צריך לעקל את התמונות האלו, כי אני עדיין לא הכי מעקל את מה שקורה העונה: http://www.sport1.de/media/redaktionell/bilder/sportarten/ussport/_diashows_16/_nba/saison0708woche17_~id2202130/79878730_Basis.Xxx http://www.sport1.de/media/redaktionell/bilder/sportarten/ussport/_diashows_16/_nba/saison0708woche17_~id2202130/79881729_Basis.Xxx http://mediadb.kicker.de/news/1000/1020/36000/artikel/587674/oneal_gasol-1203584245.Xxx 15 נק' לשאק במשחק ראשון, זה לא רע בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אין מצב שטרייד כה הזוי יצא לפועל. בונזי אחד השחקנים החשובים ברוטציה של יוסטון, וג'יימס לבד כבר עדיף בהרבה על בובי ג'קסון הקשישא.
תראה את הטרייד שממפיס עשו ותגיד לי אם זה הזוי לעומתו... העיקר שזה בסוף יצא, זה כתוב גם ב- ESPN, בספורט 5 כתבו שזה כבר נסגר למרות שאני לא ממש מאמין להם. בונזי וולס בניו אורלינס זה דבר טוב.... אולי הוא בעייתי ובגלל זה יוסטון מעיפה אותו, שנה שעברה היה לו כמה תקריות בקבוצה.
זהו, לפני כשעה קלה הסתיים מועד ההעברות לעונה זאת, ועוד טרייד גדול נוצר כאשר במרכזו בן וואלאס עבר לקליבלנד. לא יאמן איזה שנה, אני מאמין בין הטובות בעשור האחרון מבחינת טריידים. חלק מהכתבה בוואלה: הסנטר של שיקגו היה חלק מעיסקה שכללה 10 שחקנים ושלוש קבוצות. לארי יוז ודרו גודן עברו לשיקגו, וכריס דוהן לסיאטל, עם תום מועד ההעברות. השעות האחרונות לפני תום מועד ההעברות בליגה הטובה בעולם (חמישי) הבטיחו להיות סוערות במיוחד, ואכן, ברגע האחרון נרשמה העיסקה הגדולה של הערב: לברון ג'יימס וקליבלנד סוף סוף עשתה מהלך רציני של התחזקות, עם צירופו של בן וואלאס לקבוצה. הקאבס היו חלק מטרייד ענק שכלל 10 שחקנים, ושתי קבוצות נוספות: שיקגו וסיאטל. בנוסף לסנטר, קיבלה קליבלנד את ג'ו סמית' (משיקגו), ואת דלונטה ווסט ו-וואלי שצ'רביאק (מסיאטל). הבולס קיבלו את לארי יוז, דרו גודן ואת סדריק סימונס (מקליבלנד), בעוד הסוניקס לקחו את כריס דוהן ואדריאן גריפין (משיקגו), כמו גם את איירה ניובל, ודוניאל מארשל (מקליבלנד). בנוסף קיבלו הקאבס את הבחירה בסיבוב השני של שיקגו. העיסקה הגיעה ברגע האחרון, ונוצרה בעיקר בעקבות תלונותיו החוזרות של לברון ג'יימס על כך שהנהלת הקבוצה צריכה להביא לו צוות מסייע.
הטרייד התבצע בסופו של דבר, ההורנטס גנבו את בונזי וולס ומייק ג'יימס. היום כבר צפויה להיות הבכורה של וולס, דווקא נגד יוסטון. עוד משהו, ההורנטס אמורים להחזיר לשורותיהם את פיג'יי בראון הקשיש בהעברה חופשית, כי נשאר להם עוד מקום, או את כריס אנדרסון שהועף מהליגה בגלל סמים. מקווה שזה יהיה בראון, גם שחקן עם ניסיון גדול, גם יודע לדבר בחדר ההלבשה וגם אוהב את הקבוצה, שחקן מאוד חיובי. לילה מעניין היה אתמול, בסופו של דבר קליבלנד שהיה צפוי שתעשה טרייד עתה אחד, לא טרייד כל כך מרעיש אבל לדעתי טרייד מצוין. בן וואלאס יוסיף כוח לצבע של קליבלנד, ג'ו סמית' נותן עונה לא רעה, וצ'רביאק שכבר מכיר מעמדים של פלייאוף והיה אולסטאר יוסיף הרבה ניסיון ויהיה איום מבחוץ. גם מוביל כדור נורמלי כמו דלונטה ווסט הקאבס לקחו... יהיה מעניין לראות עכשיו את לברון, לדעתי עדיין זו לא קבוצה שתרוץ רחוק אבל עם לברון אי אפשר לדעת
אם כבר חשבנו ששיקאגו יגדלו להיות משהו עם שלל הכישרונות שלהם, אז כנראה שטעינו. בלי בן הם לא שווים יריקה. מנגד קליבלנד לא מוכנים להוציא את עצמם מהתמונה במזרח המתחזק (בוסטון) ועשו צעד שעשוי להוביל אותם אולי שוב לגמר המזרח ואולי גם מעבר לו. חלון העברות המדהים ביותר שראיתי מאז ומתמיד ב NBA ואני רואה כבר שנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
וואו!השבועיים האחרונים עם העברת של סופרסטארים כמו קיד, מאריון, גאסול, ביג בן, שאק, מייק ביבי ועוד שחקנים מסייעים טובים כמו וולס, מייק ג'יימס, וולי שצ'רביאק, דלונטה ווסט ודרו גודן, פלוס ההעברות המדהימות של אלן & גארנט לבוסטון בתחילת העונה, נותנים את עונת העברות מדהימה ביותר בשנים האחרונות.