NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. Dimitar Berbatov Member

ומה תאמרו על קינג ג'יימס? רק 10 נקודות ללברון בנצחון של דאלאס על הקאבס 92:74.
    אצל המאבריקס חלוקת נקודות יפה. ג'ייסון טרי שלא פתח בחמישיה קלע 24, נוביצקי קלע 15, מסר 6 אסיסטים והוריד 8 ריבאונדים, סטקהאוס קלע 17.

מחר פיניקס פותחים עונה נגד סיאטל, יוטה נגד יוסטון ומיאמי נגד הפיסטונס.

2. JR-Riquelme Member

הקבוצה שנמצאת אצלי במעקב מנצחת את סקרמנטו 104-90 עם תצוגה מעולה של כריס פול, מהלכים מלהיבים וגם שיתוף פעולה נהדר שלו עם פג'ה. אבל סקרמנטו גם היו בלי ארטסט וביבי אז...
    טייסון ממשיך בשאיבת הריבאונדים שלו, אם ימשיך ביכולת מהעונה שעברה ופג'ה יחזור להיות 70% מימיו בסקרמנטו, כריס פול סוף סוף יעשה את הקפיצת מדרגה ודייוויד ווסט ימשיך מהעונה שעברה, העתיד ללא ספק ורוד. שלד מצוין.

3. Tony Adams Member

איזה ניצחון גדול. במשחק פתיחה, בחוץ, מול ג'יימס ושות'. יופי של ניצחון.
    0 נק' ללברון במחצית הראשונה. איזה הגנה גדולה של דאלאס. טרי עם משחק גדול, וגם נוביצקי שאולי לא קלע הרבה, אבל עשה מס' יפים בשאר הקטגוריות.

4. ManUtd Fan Member

משחק שאותי אישית הכי עניין היה המשחק בין הנטס לבולס, שנגמר רק בהארכה. לואל דנג נתן משחק ענק עם 22 נקודות והוסיף 11 ריבאונדים, בן גורדון קלע 27 נקודות והיינרייך עושים 14. פשיי, אני מקווה מאוד שיהיה איזה טרייד ביניהם ללייקרס על קובי, למרות שהסיכויים אפסיים. אצל הנטס בלטו ג'ייסון קיד עם 13 אסיסטים, ריצ'ארד ג'פרסון עם 29 נקודות ווינס קארטר עם 24 נקודות.

5. כחול לנצח! Member

הקבוצה שאני הולך איתה עד הסוף היא יוטה. מדהים הדימיון בין הצמד ווילאמס-בוזר לצמד האגדי מלון וסטוקטון. אני מאוד נהנה לראות את הפיק אנד רול בין השניים. יש הרגשה שקירילנקו הולך לתת עונה כמו שנתן לפני שנתיים. תוסיפו להם את אוקור, ברואר, הייסליפ ובאמת אני חושב שיוטה הולכת השנה עד לגמר המערב, שם תפסיד כמובן לפיניקס

6. Dimitar Berbatov Member

אני קונה את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. iverson13 Member

אל תגזים...וויליאמס עוד לא ברמה של סטוקטון...בוזר ומלון אני לא בטוח...אם הקבוצה תתחבר הם יוכלו להגיע רחוק...לא חושב שהם יקחו אליפות יש קבוצות יותר טובות מהם...הם צריכים איזה שהוא סופרסטאר...כמעט תמיד קבוצה זוכה יש לה סופרסטאר גדול בענוה שעברה דאנקן ג'ינובילי פרק...לפני שנתיים וויד שאקיל...בוא ניראה אולי הם יהפכו להיתו סופרסטיארים הענוה(וכן אני יודע שקירילנקו הוא סופרסטאר אבל בכל זאת הוא לא יספיק..)אני מקווה שהם יגיעו רחוק כיך לרואת אותם..אבל לא מאמין שהם יזכו...אני מהמר על סאן אנטוניו שוב..לא שיו הרבה קבוצה מצונית...למרוצת שאני בעד מיאמי...בקשר לבוסטון..יי אלן פול פירס וגארנט הם שחקנםי מצוינים..רק הבעיה שהם בני 31..והם לא מה שםה היו לפני 5 שנים..עדיין נאי מאוד מצפה לראות אותם.. http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/peace.Xxx

8. King Kenny Member

לקראת סוף המשחק שריקות הבוז האלו התחלפו בקריאות עידוד.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה ברור שהם יאהבו את קובי בסופו של דבר לא משנה מה הוא יעשה או יגיד. הוא הכוכב של הקבוצה ובלעדיו זה מדבר שומם בדומה לקבוצות כמו אטלנטה או מילווקי... בלתי ניתן לצפיה.

10. ManUtd Fan Member

אמנם הוא וקבוצתו הפסידו, אבל דוראנט הזה עושה רושם שהוא משתלב מצוין ב-NBA. במשחק הראשון של סיאטל ושלו בכלל ב-NBA הוא קלע 18 נקודות נגד דנבר, הפעם נגד פיניקס הוא קלע 27 נקודות כבר במשחק השני.
    במשחק אחר, טרייסי מקגריידי קלע 47 נקודות, מה שכמובן הספיק לניצחון נגד יוטה.

11. SeRgInHo Member

יש שידורים?

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

צריך להיות ב ESPN פעם בשבוע אלא אם כן שינו משהו.
    מישהו יודע?

13. Chelsea_forever Member

לייקרס - סאנס, היום, ב4 וחצי בESPN. שיחזור סדרות קודמות - הולך להיות לנו לילה מרתק!

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אוי יש נאש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

15. Barrel Roll Member

יש שידורים כל יום. להמצאה הזאת קוראים NBALP וכבר דיברתי עליה מספר פעמים, לינקים אפשר למצוא בכל אתר של שידורי ספורט. לא צריך תוכנות ולא כלום, רק מדייה פלייר.

לצערי פספסתי את היומיים הראשונים בגלל הטירונות, אבל היום ומחר אשלים פערים. וכבר ביום חמישי אחזור לשגרה. אם יהיה לי זמן אני גם אראה כמה שידורים חוזרים מהמשחקים שפספסתי, יש המלצות?