NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קודם כל, המילים "ניהול חכם" ו"לייקרס" כבר לא הולכות ביחד כבר שמונה שנים, מאז שג'רי ווסט פרש ומיץ' קופצ'אק החליף אותו (אם להשוות לכדורגל, זה כמו שהכרוב יהיה היורש של פרגי או ונגר).

שנית, גאסול אחד הכוכבים הגדולים של הליגה? לפי מה, הממוצעים המדהימים? התארים הרבים בהם זכה? היציבות המרשימה? יופי שהוא אלוף אירופה, גם שאראס היה מלך באירופה ונכשל בNBA. אני ממש לא מתלהב ממנו.

שלישית, אתה אומר "להקריב דראפט" כאילו שזה דבר של מה בכך. להקריב דראפט זה ממש לא עניין פעוט, זה יכול להיות בעייתי מאוד.

רביעית, אני עדיין לא קולט שקארון באטלר היה אצלנו בידיים והגאון מוילנה קופצ'אק ביחד עם הגאון מטאלין ג'קסון שלחו אותו לוושינגטון בתמורה לבראון. זה הצד המשמח בעסקה, שלא נראה יותר את בראון בקבוצה.

חמישית, גם אחרי ההפסדים לדאלאס, דטרויט והספרס אתה עדיין מצפה לאליפות?

2. JR-Riquelme Member

עזבו רכזים עם סימן שאלה... אז מה אם גאסול מאכזב, הוא עדיין גבוה מעולה ולייקרס עשו מאוד נכון שהם לקחו אותו. אל קרינטנטון וקוואמי בראון ובחירות דראפט (גם ככה הלייקרס לא יקבלו בחירות דראפט גבוהות ואומרים שהדראפט הזה אחד הגרועים בהסטוריה), בהחלט מרשים. קוואמי זה שחקן מאוד חלש שלא משתווה בכלל לגאסול וקרינטנטון לא כזה נחוץ בלייקרס.
    אם זילזלתי בלייקרס עד עכשיו אז לא נראה לי שעכשיו יש לי סיבה טובה...
    לדעתי החיבור יעבוד טוב מאוד בין גאסול לביינום, ביינום בבסיס שלו סנטר הגנתי מצוין שגם יכול לתרום בהתקפה, וגאסול זה שילוב של שניהם, השאלה איך עכשיו בראיינט יסתדר איתו.
    בהחלט מעניין הטרייד הזה.

3. SeRgInHo Member

אורי, הציטוטים שלך מלפני חצי שנה - שנה:
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

עם השנאה שלך לבריינט, נראה לי היית מוותר אפילו עליו תמורת באטלר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יופי, אלא שמאז עברה שנה והספקתי להתרשם שלא מדובר בדיוק בגאון כדורסל. בתחילת דרכו בלייקרס הוא היה בסדר, בהמשך הוא הדרדר. על אותו משקל אני יכול להביא ציטוטים של אנשים אחרי ההעפלה של מידלסברו לגמר גביע אופ"א שאמרו שהכרוב מנג'ר גדול. לכולם יש טעויות מהסוג הזה.

ולגבי באטלר, לא הערכתי אותו כראוי. בלייקרס הוא נראה לי כמו עוד איזה לאמאר אודום שיכול לקלוע מספר דו ספרתי מדי ערב אבל לא יותר מכך, מאז הוא התקדם בצורה מעוררת כבוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/2/08
  5. JR-Riquelme Member

בדיוק... גם אם אודום יעבור קבוצה הוא יכול להיות שחקן מעולה בדיוק כמו באטלר. באטלר פשוט לא התאים ללייקרס, רואים שהבחור סופר כישרוני, אותו סיפור עם אודום.

6. SeRgInHo Member

לעולם לא תפסתי מבראון, אחד השחקנים הגרועים בהסטוריה יחסית לציפיות שהיו ממנו. ברוך שפטרנו ממנו לפני שנתיים, וחצי וקיבלנו תמורתו סופרסטאר שהעונה הוא מועמד לגיטימי לגרוף את תואר ה-MVP.

7. Selby Member

אני מכין עצומה נגד ג'נרל מנג'רים שקמים בבוקר וחושבים "היי, בוא נחליף את הכוכב שלנו באל ג'פרסון(אחלה כישרון צעיר אבל עם כל הכבוד...) או בקוואמי בראון(שמיר, מתי אתה מביא אותו להפועל?)".
    ואני עוד חשבתי שכריס וואלאס ג'נרל מנג'ר טוב(אחרי שהביא את נבארו), גוד דאמט.
    למה אני צריך לראות את היריבות מתחזקות כשהם מקבלות מתנות? קודם בוסטון, עכשיו הלייקרס הארורים, למה אנחנו(דטרויט) לא יכולנו לקבל את גאסול בשביל אמיר ג'ונסון או מישהו?

8. דנידין Member

אני לא מבין למה הרוחות נגד גאסול כה שליליות. מדובר בכוכב איך שלא תראו את זה. שחקן שתמיד היה שחקן מוביל בקבוצה שלו וגם בנבחרת. ללייקרס זה יתן עוד הספקט ועוד צבע במקום שלא היה להם.
    רע לא יכול לצאת מזה. יש מצב שהם שהאוהדים בלוס אנג'לס יהנו מכדורסל יפה ואף טוב יותר עם גאסול היעיל והחכם.

הוא לא לברון, אבל הוא שחקן חשוב שתורם לקבוצה בצורה משמעותית. החתמה מוסיפה ביותר לטעמי.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

רק כדי לנקות את הרפש שלא אני כתבתי כאן אלא סלע ( בשמי), אני לא נפלתי מהכסא לא צייניתי שום עובדות על גאסול ולבטח לא יצאתי בהצהרת אליפות ( שגם לא תבוא).
    את כל הטענות תשלחו לסלע " איש כדורסל" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רציתי להרגיש איך זה להיות אוהד לייקרס מלא תקוות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

11. mishale Member

פול פירס יהיה באולסטאר.

12. JR-Riquelme Member

הפסד נוסף של ניו אורלינס, אבל זה היה לקבוצה מעולה בבית, שאני בכלל לא יודע איך הגיעה למאזן חלש כזה, הרבה חוסר יציבות יש שם, אם לא היא ללא ספק בפלייאוף.
    כל המשחק התנהל בשליטתה של הקינגס, כמה דקות לסוף רק ניו אורלינס חזרה ל108-101, בעוד שלפג'ה הייתה שלשה פנויה אבל עשה איירבול, אם היה נכנס, אולי היה נגמר בצורה אחרת. לא משחק גדול של כריס פול,למרות שבסטטיסטיקה רואים 19 אסיסטים, ראיתי אותו במשחקים שבהם רשם מספרים פחות טובים אבל היה טוב יותר, היה די מהוסס ואיבד הרבה מאוד כדורים. בקיצור משחק הבא ביוטה.... עם הכושר של יוטה היא הולכת לדרוס את ניו אורלינס.

13. 13.11.1997 Member

גאסול לא משהו בשנתיים האחרונות שתי בחירות דראפט ועוד שתי שחקנים זה לא שווה. והלייקרס לא צריכים אותו עובדה הם הסתדרו מצוין בלעדיו.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רבע ראשון איום ונורא נגד הוויזארדס שמנצחים 21-11 וממש שום דבר לא הלך, אבל רבע שני מצויין החזיר את הקבוצה למסלול. עוד ניצחון יפה, ניצחון חשוב, אוקור היה טוב עם 27 נקודות ו-11 ריבאונדים, פעם ראשונה שאני זוכר שבוזר ממש ממש לא היה פקטור בהתקפה, שיחק כרגיל את הדקות שלו אבל קלע רק 4 נקודות. הלילה אצל ממפיס, צריך להמשיך לרוץ.

15. JR-Riquelme Member

לייקרס רוצים קצת יותר מלהיות קבוצה טובה... בשביל כך הם צריכים עוד שחקן רציני