NBA 2008: בוסטון האלופה

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Michael Carrick, Oct 4, 2007.

1. JR-Riquelme Member

פג'ה מוליך את ההורנטס לניצחון יפה ב19 על הקליפרס בבית, פשוט זרקו שלשות ללא הכרה וגם הכניסו באחוזים מצויינים. קליפרס הובילו כבר 53-52, אבל ההורנטס עם ריצה אדירה של 20-2 הבטחו את הניצחון המיוחל. לפנות בוקר ההורנטס ישחקו אצל הספרס כדי לחטוף בראש...
    בינתיים פורטלנד מפסידה, יוטה ויוסטון מתקרבות מאוד, וכמובן שפורטלנד לא תישאר הרבה זמן שם. אני לא מאמין שהיא תעלה. אחרי פורטלנד גם דנבר בסכנה גדולה, כנראה שאחרי הכל עדיין יוסטון ויוטה יהיו בפלייאוף.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הקרב על הפלייאוף הולך להיות אחד הרותחים שהיו נראה לי, אם זה ימשיך כמו שזה נראה עד עכשיו.

דנבר, לייקרס, פורטלנד וגולדן סטייט כרגע במקום מוביל לפלייאוף, אבל יוטה ויוסטון ממש מאחוריהם, מתוך כל הקבוצות האלו 2 יהיו בחוץ, כאשר אני לא פוסל צניחה בקרוב של ניו אורלינס אבל ניתן להם בינתיים קרדיט.

הלילה ניצחון גדול וחשוב 127-113 על סקרמנטו, בוזר דרס, וויליאמס תיכנן, ככה צריכה להיראות יוטה, וככה אף אחת מהקבוצות שציינתי לא תוכל למנוע מיוטה פלייאוף מהסיבה הפשוטה שיוטה יותר טובה, אני מאוד מקווה שהקבוצה תצליח לשמור על יציבות כי אז באמת הכל תלוי בנו.

3. Dimitar Berbatov Member

רבע ראשון מדהים של דטרויט. אני לא זוכר מתי לאחרונה הפיסטונס קלעו 39 נקודות לרבע, וגמרו את המשחק כבר ברבע הראשון.
    ריפ המילטון ובילאפס היו נהדרים. המילטון הוליך את הקלעים של הפיסטונס עם 32 נקודות באחוזים מצוינים ו-8 אסיסטים. בילאפס עם 21 נקודות, גם הוא באחוזים נהדרים.

וכמו שצפיתי, הנפילה של פורטלנד מתחילה. יוסטון ובעיקר יוטה קרובות אליה, כאשר האחרונה עם אותו מאזן של הבלייזרס. גם דנבר וג"ס בסכנה. רותח במערב...

4. JR-Riquelme Member

מישהו היה מאמין שניו אורלינס תנצח ככה בטקסס?
    102-78 על הספרס, מדהים לכל הדיעות. אני ראיתי את המשחק מסוף הרבע השלישי אז נגיב על זה.
    כריס פול עד אז עם 7 נק' ו8 אסיסטים באחוזים גרועים, ואני מתאר שהוא לא היה משהו. אבל אז הגיע הקרקס, למרות שהוא לא קלע הרבה, הוא פשוט עשה לספרס ופארקר קרקס. דייוויד ווסט היה פשוט מדהים כנ"ל פג'ה, משחק הגנה אדיר של ניו אורלינס, פארקר דאנקן ומאנו במשחק די חלש, כשדאנקן בקושי נוגע בכדור וגם שזה קורה צ'נדלר עושה עליו הגנה מעולה. ברבע הרביעי כל זריקה נכנסה. פשוט מדהים, הייתה ריצה של 24-2 אם אני זוכר נכון. היה גם הליהופ יפייפה של פול וצ'נדלר. בקיצור משחק מאוד מעודד.
    עכשיו אתם יודעים שניו אורלינס לא בלוף? מה שאני מקווה שהם ירדו לקרקע אחרי הניצחון

5. דנידין Member

עכשיו זה הזמן של דאלאס להכנס למומנטום טוב ולתת רצף משלהם. כרגע זה עומד על 7 ניצ' רצופים שהלילה זה היה על חשבון דנבר. 32 נק' של הגרמני מול 23 של אייברסון הכריעו את המשחק הצמוד שנגמר 90-85.

6. Tony Adams Member

תיקון טעות. זה בסה"כ הניצחון השלישי ברציפות של המאבס. לפני שבוע בדיוק הם הובסו אצל הוויזארדס ומאז ניצחו את שארלוט, הלייקרס ודנבר. יש להם רצף של 7 W ברציפות, אבל של ניצחונות בית.
    המאזן של דאלאס עולה ל-30:13, והיא מרחק של משחק אחד בלבד מניו אורלינס ופיניקס שנמצאות במקום הראשון. ומהלילה הם יוצאים ל-4 משחקי חוץ, כשלושה מהם זה פשוט מלחמת עולם. הראשון הלילה מול ממפיס, ואז מתחיל השבוע המטורף. בין חמישי לשישי מתארחים בבוסטון, בראשון בערב (8 וחצי שעון ישראל) בדטרויט ולילה אחרי מול המג'יק, הווארד והידית טורקגלו שגם הלילה קלע שלשת ניצחון על הסלטיקס. נדמה שבשביל זה הוא נולד.
    אלה יהיו מבחני אופי לא פשוטים למאבריקס.

7. Nevermore Member

סי ווב בדרך חזרה למפרץ
    :O
    לא יודע לגבי זה. אנחנו צריכים שחקן הגנה, וובר של היום כבר בטוח לא יתרום באספקט הזה.

8. JR-Riquelme Member

וובר של היום לא יכול בכלל לחשוב על האספקט הזה, מה שנותר ממנו זה גאונות משחק, הניקולה של ה- NBA... לא נראה לי שזה יהיה שילוב מוצלח

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק הדבר הקטן והשולי כאן שהוא מעולם לא היה גאון כדורסל עם הרבה "אולאראונד בסקטבול", לוזר ידוע שמשתין בדקות הסיום ומה שרק תרצה... כל הדברים שהם ההפך מניקולה שידוע במנהיגות, לוקח את הקבוצה על הגב עונה שלמה כמו גם ברגעים החשובים וכמובן גם אלוף בשטח שלו יותר מפעם אחת.

Last edited: Jan 29, 2008
  10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גם וובר של פעם לא היה שוס גדול בהגנה, אלא יותר בפן ההתקפי ובראיית המשחק.
    השאלה היא מה נשאר מזה, ועד כמה הרגליים יכולות לסחוב אותו.
    בדטרויט הוא הראה שנשאר לו משהו והוא עוד יכול לתרום לא מעט, אך מאז עבר זמן.

11. דנידין Member

http://www.nba.com/media/chrispaul_300_080128.Xxx

וכך זה ממשיך. ניו אורלינס הם הבאים בתור לתת רצף של ניצחונות עם יכולת מרשימה ביותר של הכוכב שלהם כריס פול שקלע 23 ומסר 17 אס'. לא פלא שכל הקבוצה נראו יותר טוב והמספרים עלו משמעותית.

כמו ניו אורלינס גם דאלאס ממשיכים לנצח. הפעם הם דרסו את הגריזליס ב 19 הפרש.

יוטה חזרו לחיים לאחרונה והלילה זה המשיך עם ניצחון על סאן אנטוניו.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חודש דצמבר היה שחור עבור יוטה, אני מאוד מקווה שזה מאחורי הקבוצה, משברים קורים, ובדצמבר האחרון זה קרה לראשונה ב-2 עונות האלו ליוטה, זה קורה ולא קרה כלום. העונה התחילה נהדר וראיתי יכולת אפילו טובה יותר מעונה שעברה, נראה עכשיו שאנחנו חוזרים למסלול ואני מקווה שזה ימשך ומה שקרה בדצמבר ישכח ולא נרגיש בכך, המצב במערב צמוד ואפשר לסיים גבוה מאוד.
    דנבר ופורטלנד כבר מאחורינו כך שאנחנו מקום רביעי אבל חשובה הביתיות, לכן צריך ללכת על מאזן טוב יותר.

Last edited: Jan 29, 2008
  13. JR-Riquelme Member

המשחק של ניו אורלינס כבר נגמר ברבע הראשון... השאר היה גארבג' טיים גדול.
    הדברים החיובים שלקחתי: אחרי שניו אורלינס הייתה מנצחת במשחקים צמודים מאוד היא מראה שהיא יודעת להביס טוב מאוד, טייסון צ'נדלר חסם את הצבע ומרקוס קמבי סיים עם 3 נק' ו5 ריבאונדים בלבד! כריס פול בעונה של MVP קלאסי וממשיך את הכושר

14. Tony Adams Member

ההורנטס ממשיכים להיות הקבוצה החמה בליגה, וממשיכים לשמור על פער של משחק אחד מהמאבס.
    נחו אורלינס יכולים רק להצטער על כך שבעונה כל כך גדולה שלהם המערב כל כך טוב, והם לא מצליחים לברוח.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גולדן סטייט זאת קבוצה בעליה, קבוצה עם עתיד, אבל משום מה הם החליטו להביא סוס שהוא לא רק מת אלא גם יקבור את מי שאיתו לקבוצה. וואבר שחקן יותר גמור מגמור, איטי, כבר לא קופץ ולא יועיל כמו שיזיק.

החלטות הנהלה כאלו הן למה גולדן סטייט אף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו קבוצת צמרת.