NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. ManUtd Fan Member

לברום שחקן ענק!!! במשחק נגד הרפטורס קלע 39 נקודות, 24 מהם ברבע האחרון.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

2. דנידין Member

שלברון מחליט לקחת עליו אז קשה מאוד לעצור אותו. הוא תמיד קולע את מרבית הנקודות ברגעי האמת, זה מראה על האופי שלו, וזה לכן למה כבר זמן רב מאמינים שהוא יהיה אחד הגדולים שאי פעם שיחקו את המשחק.

3. Dimitar Berbatov Member

אני דווקא מסכים עם ריקלמה. אני האחרון שיזלזל בג'ייסון קיד, שחקן שאני מאוד מעריך ואוהב, אבל לדעתי נאש טוב ממנו. אין בכלל מה להשוות בין הקליעה של השניים, וזה אספקט חשוב מאוד אצל רכז. קיד שחקן הגנה ענק (נאש בכלל לא מתקרב אליו באספקט הזה), הוא אחראי, מנהיג, ראיית משחק מעולה, אין ספק, אבל איפה הנטס שלו לאחרונה? מקום 5-6 במקרה הטוב, וכל זה כאשר המזרח חלש מאוד. ולעומתו נאש בשלוש השנים האחרונות הוא ה-MVP (לדעתי גם בשנה שעברה הוא היה טוב מנוביצקי), הוא ופיניקס משחקים את הכדורסל היפה בליגה. נכון שהוא לא הגיע לגמר איזורי, והוא והסאנס תמיד מגיעים רק קרוב ותמיד נופלים, אבל קיד לא מתקרב לתארים האישים של נאש, וקיד מלבד לחטוף סוויפ לא הגיע לאן שהוא היה צריך להגיע.

4. דנידין Member

למעט סרג'יניו, אף אחד לא טען שקיד טוב מנאש, אך ריקלמה חושב שכריס (מי?) פול טוב מג'יסון קיד.
    לאן הגענו?

5. JR-Riquelme Member

אני יכול לשים כסף שאתה לא ראית את פול משחק כמה דקות רצופות, אחרת אתה לא הייתה מזלזל בו ככה. בכושר שלו עכשיו הוא הטוב בליגה
    אז אני מציע לך לצאת קצת מהבועה של הטריפל דאבלים וקצת לראות מה זה באמת רכז שלוקח קבוצה טובה ועושה אותה אדירה.
    ובמקום סתם לעצבן ולדבר באוויר כמו כריס מי, אני רוצה שתענו לי על כמה דברים:

כריס פול בבית גרם לנאש עד ל12 נק' ו7 אסיסטים תוך כדי שבשניות האחרונות הוא חוטף לו כדור ומנצח את המשחק, כמה רכזים עשו את זה בליגה אם בכלל?

איזה רכז בליגה יכול לגרום לשחקן כמו צ'נדלר להגיע לממוצעים שיש לו כרגע? ואני רואה מספיק משחקים של ההורנטס, וכריס פול מפעיל אותו בצורה בלתי יאומנת. הוא אשכרה עשה אותו אחד הסנטרים הטובים בליגה.

ג'ייסון קיד יכול לקחת את ניו אורלינס ולקחת אותה כרגע עד למקום שלישי במערב, במרחק של חצי משחק מפיניקס ומשחק וחצי מהספרס???

כריס פול הוא המוביל הטבלת החטיפות עם ממוצע של 3 חטיפות למשחק פחות או יותר!! נגד הקאבס היה לו משחק של 7 חטיפות שלא מבייש את אייברסון בימים הטובים. איזה רכז חוטף כמוהו?

יש תשובות?

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/08
  6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

היו משחקים חלשים יותר לנאש מול שחקנים אחרים, זה אומר שהם טובים מפול?
    כמו שנאש נתן משחק רע מול פול, הוא יכול לתת משחק רע מול פישר. מי טוב יותר?
    מה גם שהוא יכול להתפוצץ על פול מן הסתם...

ואולי בקבוצה אחרת צ'נדלר ישחק טוב יותר? מאיפה לך? זה כמו להגיד שמג'יק עשה את קארים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

ואולי אף יותר מכך, הרי שהיה לו חומר שחקנים טוב כמו שיש בניו אורלינס הוא לקח קבוצה לגמר והיה מקום שני בבחירת תואר ה MVP. שפול יהיה שם, נדבר.

אתה ממלא עמודים שלמים של כלום בויכוח הזה.

7. JR-Riquelme Member

אבל מספיק כבר לדבר על העבר, תדברו איתי על עכשיו מספיק כבר...
    איפה טענתי שפול טוב יותר מנאש, זה פשוט היה הדגשה למי שלא מבין שהוא שחקן הגנה ע-נ-ק, ע-נ-ק. אתה בכלל משווה את קארים לצ'נדלר? אז אתה לא מכיר את צ'נדלר. צ'נדלר זה שחקן אפס מבחינה התקפית שהיה כבר בשיקאגו וכל הפרשנים צחקו עליו שהוא לא יודע לשים סל, היה יותר גרוע מאיך שבן וואלאס בהתקפה כרגע. תחשוב מה זה לגרום לבן וואלאס לעשות ממוצע של איזה 12 נק' כשיש משחקים שהוא מגיע ל20 בקלות. תחשוב.
    בינתיים אני רואה שהוא בקושי בעמדת עלייה לפלייאוף במזרח כשמשחקים לידו סופרסטארים כמו קארטר וג'פרסון.

וסתם בשביל הקטע, פול הוא בין המועמדים היותר רציניים ל- MVP השנה.

עוד משהו?

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לקיד יש קבוצה חרא בשנים האחרונות, פשוט זבל שאי אפשר לעשות איתם כלום.
    פול שחקן מצויין ויפה שהוא מועמד לתואר. מן הסתם הוא לא יקח אותו וגם לא יהיה קרוב. נחכה עוד כמה עונות ואז נעשה סיכומים והשוואות בין הקריירות.

9. Barrel Roll Member

אתם טוחנים מים, מה אכפת לכם מה הוא חושב? זה לא שהדעה שלו תשפיע על המיליונים שצופים במשחק הזה, הוא אוהב את כריס פול וסבבה לו לחשוב ככה, תעזבו אותו כבר

בכל מקרה, השבוע-שבוע הזה מבאס את התחת, שבוע שלם לראות משחקים ושבוע שלם להתגעגע אל זה, איך אני אסתדר בפלייאוף =\ דנבר-פיניקס וספרס-וורויוס היום, יהיה מעניין.

10. דנידין Member

ואווווו איזה לילה....

הראן-אנד-גאן של פיניקס המטיר הלילה 137 נק' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אכן, הקבוצות קלעו 252 נק' ללא הארכות.

הלילה ההתקפי המרשים נמשך גם באוקלנד עם הניצחון 121:130 של הווריירס על הספרס לאחר הארכה. 4 הקבוצות קלעו ביחד 503 נקודות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

בארון דייויס סופרסטאר. 34 נקודות, 6 ריבאונדים ו-14 אסיסטים !!

12. JR-Riquelme Member

מה שבארון דייוויס עשה לספרס במאני טיים ובכלל בכל המשחק זו התעללות, הם לא מצאו שום דרך טובה לעצור אותו. פשוט חגג עליםה, איזה שחקן אדיר.

13. Nevermore Member

בארון מלך העולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

14. Dimitar Berbatov Member

עזבו אותכם בארון דייויס, הסיפור של הלילה הוא מרקוס בנקס עם 23 נקודות ב-20 דקות עם אחוזים מדהימים.
    78 נקודות במחצית לסאנס, מדהים...

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בארון הוא שחקן שמוביל קבוצה לא הכי גדולה לדברים שכמעט בלתי אפשריים (כמו ההדחה של דאלאס בעונה שעברה). כמובן שזה לא יספיק כדי להיות תחרותיים במערב, אבל הופעות היחיד שלו מרשימות בצורה יוצאת דופן.