NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. Dimitar Berbatov Member

טוב, אז צמוד לא היה, בוסטון התפוצצה על שיקאגו עם 107:82. המשחק הזה כבר היה גמור במחצית, אחרי שהסלטיקס עם ריצה של 10:0 סיימו את הסיפור. פול פירס קלע 22 והוסיף 7 ריבאונדים, ריי אלן הוסיף 18. אצל שיקאגו גורנישט. היחיד שתיפקד היה בן גורדון שקלע 19, גם הרוקי גריי היה סביר עם 14 נקודות, לואל דנג וקירק היינריך לא היו במשחק.

נצחון גדול ליוטה על אורלנדו 113-94. קרלוס בוזר היה מדהים כרגיל כאשר היה קרוב לטריפל דאבל עם 24 נקודות, 9 ריבאונדים ו-8 אסיסטים. מיסלאפ קבע שיא קריירה של 28 נקודות ומשחק גדול, קירילנקו קלע 18. נתון מעניין הוא הנקודות מהספסל. 50:20 נצחו הג'אז באסקפט הזה, כאשר ניצלו את העומק שלהם.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יוטה נמצאת בתקופה שחורה. אחרי 7 או 8 הספדי חוץ רצופים סוף סוף ניצחון ועל אורלנדו... אורלנדו התחילה טוב את העונה והרשימה את כולנו אבל גם היא נמצאת בתקופה איומה ונוראה ולמרות זאת עדיין עם מאזן סביר של 18-10 לטובתה.
    יוטה עם מאזן מזעזע, 15- 13 זה מאזן שבהמשך לא יספיק לשום דבר.. ג'רי סלואן חייב לקחת את הקבוצה בידיים כי בבית הצפון מערבי גם פורטלנד וגם דנבר בינתיים מעל יוטה, לא משהו שהיו רגילים בעונה האחרונה.

3. JR-Riquelme Member

שיקאגו נוראיים, הם חייבים להביא לקבוצה שלהם סופרסטאר רציני כי בלי זה הם לא יגיעו רחוק

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

איזה יופי, בדיוק לקבוצה שלי יש סופרסטאר רציני במחיר מבצע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. JR-Riquelme Member

אתה באמת רוצה שהקבוצה שלך תישען על אחד כמו בן גורדון?

6. ManUtd Fan Member

איזה ערב דרמטי היה לנו.

אנדרה איגוואדלה קע סל עם הבאזר, סל שהביא כמובן את הניצחון לסיקסרס על הגריזלס. דווין וייד מנצח את יוטה גם כן עם סל על הבאזר, וזאת למרות רבע רביעי נהדר של יוטה מבחינה התקפית (39 נקודות רק ברבע האחרון).

עוד משחק נהדר היה בין יוסטון לשיקאגו. יוסטון ניצחו ללא הרבה בעיות, אבל פעם הייתה תרומה מכולם. שבעה שחקנים סיימו עם דאבל-פיגרס, שזה נתון בהחלט מדהים. שיקאגו לעומת זאת ממשיכה עם היכולת הרעה שלהם. לא יודע מה יש להם.

7. JR-Riquelme Member

ההורנטס משיגים נקמה על ההפסד הביתי שהיה נגד מינסוטה עם ניצחון 110-76 כשכריס פול עם תצוגה מצויינת של 19 נק', 15 אסיסטים ו5 חטיפות (המוביל בטבלת החטיפות), ואיבוד 1 בלבד! דייוויד ווסט, 22 נק' עם אחוזים מעולים, צ'נדלר בהתקפה לא לקח על עצמו יותר מדי ולקח רק 4 זריקות, סיים עם 14 ריבאונדים ו3 חסימות, פג'ה בחזרה מהפציעה נתן 11 נק' ומהספסל פארגו נתן 13.

8. אבו Member

עוד ניצחון הלילה 95-90 על הניקס
    בין שלישי לרביעי הזדמנות נוספת לראות את הלייקרס, בפעם הקודמת התעוררתי ב-3 בלילה רק כדי להתאכזב מההפסד מול קליבלנד.

9. Tony Adams Member

הלילה אין משחקים. ערב חג המולד.
    בין שלישי לרביעי נקבל את לייקרס מול פיניקס, ובין חמישי לשישי את דאלאס נגד הקאבס.

10. Dimitar Berbatov Member

זה היה רק עניין של זמן, סקיילס פוטר משיקאגו.
    היה צפוי, מהלך נכון של שיקאגו. בפתיחת העונה חשבתי שזה עניין של זמן עד ששיקאגו תחזור לעצמה ותממש את הפונטנציאל שיש לה בסגל (גמר מזרח לפחות לטעמי), אבל ממשחק למשחק זה הולך ונהיה גרוע יותר. הבולס מנסים לזעזע את המערכת, ועל פניו זה נראה הדבר הנכון לעשות. אם זה יצליח, קשה לדעת, למרות שלדעתי שיקאגו תשתפר כי מהמצב שבו נמצאים הבולס אי אפשר לרדת יותר נמוך.

אגב, שימו לב לידיעה הבאה: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.403.30037.html
    גועל נפש של בנאדם, אני לא רואה שום אינטרס שהשומר ראש ישקר.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

איכסה. שיעוף כבר, אני מקווה שחילופי המאמנים בבולס לא יוריד את העניין שלהם בו.

מחר אנחנו מול הסאנס, כמה הייתי מוכן לשלם בשביל שלהם יהיה את קובי ולנו את נאש.

12. אבו Member

אני חושב שכל אחד בפורום הבין כבר שאתה לא מחבב את קובי.
    לא צריך להזכיר בכל הודעה שקשורה ללייקרס שקובי בן שרמוטה,חאלס.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אף פעם לא נמאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

חוץ מזה שהוא דואג לייצר כל כמה ימים תלונות חדשות, אבל אני אשתדל להמעיט בתגובות כאלה.

לגבי סקיילס, אני לא בטוח עד כמה זה נכון לפטר אותו. נכון לרגע זה, שיקאגו עדיין יכולה להציל את העונה. לפלייאוף היא ככל הנראה תגיע, ואם קצת מזל היא אולי תצליח להשיג ביתיות. כך שלפטר את האיש שעשה עבודת קודש בשנים האחרונות בבולס, החזיר אותם משאול התחתיות לגמר המזרח, רק בגלל חודש וחצי פחות מוצלח נראה לי קצת נחפז.

14. JR-Riquelme Member

לדעתי זה היה נכון לפטר את סקיילס, הסיבה היחידה שאני רואה:יש לו את טיירוס טומאס שהוא שחקן עתיד ענק בעמדת הפאוור פורוורד ותמיד כשהוא משחק הוא משחק מעולה, אבל הוא משתף במקומו את ג'ו סמית' הקשיש, אולי זה לא ממש פוגע ביכולת של הקבוצה אבל זה די מעצבן שיושב לך דבר כזה בספסל ואתה מייבש אותו לטובת שחקן שחוק. אותו דבר היה עונה שעברה עם פי ג'יי בראון (הפראיירים הביאו לנו בעדו את צ'נדלר LOL)
    אבל הוא באמת מאמן לא רע, רואים בשיקאגו הרבה מאוד תנועה ושיקאגו היא באמת קבוצה פגומה, אין לה שחקן פוסט אפ חזק, דנג הוא אולי כזה אבל חוץ ממנו אף אחד וגם הוא לא ברמות הגבוהות ביותר, אי אפשר לשחק משחק בין גבוהים, ומה שנשאר זה זריקות מבחוץ עם השוטרים שיש לקבוצה. יאמר לזכותו שהוא הצליח לעשות ממנה קבוצה מעולה בזכות הרבה מאוד תנועה ללא כדור ויש לא מעט שראו בה כפייבוריטית להגיע לגמר הגדול...
    מי יש בשוק כרגע? הלוזר מיוסטון לא? (אני יודע שיש 2 ואן גנדי, אחד טוב ואחד לוזר ואחד מהם מאמן את אורלנדו)

ברוכיאן, מה זה שום סיבה שהשומר ראש ישקר? נו באמת... זה כבר לא דבר חדש לקפוץ על כוכבים גדולים בעולם ולעשוק אותם. אי אפשר לדעת אם זה נכון או לא.

15. Dimitar Berbatov Member

אתה צודק באמת אי אפשר לדעת, אבל לדעתי השומר ראש לא משקר, גם כי קובי הוא לא טלית שכולה תכלת ואני לא מאמין למילה שיוצאת לו מהפה, וגם כי אני נאיבי.