אוקיי, טעות שלי - פשוט בתוכנה של משחקי NBA ההורנטס מופיעים עדיין במזרח, מה שבילבל אותי כי לא ממש בדקתי את העניין ודשתי בנושא הקונפרנס בצורה דקדקנית.
הם עדיין הקבוצה הטובה במשחק למרות לברון וגארנט שמריצים את הקבוצות שלהם יפה, אך לא רצים שנים כיחידה אחת כמו הפיסטונס.
מסכים. עם כל הכבוד לצבע שבוסטון נתנו למזרח (ויש כבוד כי זה דבר שחשוב מאוד לליגה) דטרויט הם מכונה משומנת ועדיפה על כל קבוצה בליגה למעט סאן אנטוניו ואולי אולי דאלאס. אגב, בוסטון עם 9 רצוף, החבר'ה רצים!
9 רצוף? זה מה שחשוב. 20:2. מדהים. אגב, הם הם הפסידו לאורלנדו, ולמי עוד? הלילה 2 משחקים מאוד מעניינים: ס"א נגד פיניקס. לראשונה מאז האירועים של הפלייאוף אתשקד. יהיה חם ומעניין. באותה שעה (3:30) דאלאס תארח את אורלנדו. משחק מאוד מעניין. דאלאס ניצחה את יוסטון, וההגנה שלה נראתה טוב. מול הווארד ושות' זה יהיה הרבה יותר קשה. האמת? המג'יק פייבוריטים.
סאן אנטוניו נגד פיניקס ואין שידור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx בוסטון מדהימים. אני בטוח שאף אחד שם לא ציפה לכזה מאזן. המבחן האמיתי שלהם יהיה בפלייאוף, נגד הפיסטונס.
תרגעו כבר עם בוסטון. היא סה"כ ניצחה את מישציפו שהיא תנצח. נראה אותה מול דטרויט, אורלנדו ומול קבוצות מהמערב.
חיזוק נפלא וחכם של פיניקס היה להביא את גאנט היל העונה. כל הניצחון על הכתפיים שלו מול סאן אנטוניו עם 22 נק' ומהם צמד זריקות עונשין חשובות בדקות הסיום.
מסכים לגמרי. הציל את הקריירה שלו עם המעבר הזה. סוף סוף הוא באמת פורח. אחד השחקנים היותר סימפטיים שיש בליגה. ניצחון גדול של הסאנס, אבל צריך לזכור שס"א עדין בלי פארקר. זה לא תירוץ, אבל הוא שחקן חשוב במערך. אבל כמו כמו שאמרתי, גם בלעדיו הם אחת הקבוצות הטובות ב-NBA. דאלאס עם יופי של ניצחון על אורלנדו. נוביצקי שוב התעורר לאחד מההצגות שלו. 31 נק', 11 ברבע האחרון. יופי של משחק הוא נתן. סטאק סיים עם 21, והווארד עם 19. דוויט הווארד סיים עם 22 נק' ו-16 ריב'.
כבר לא יודע למה לצפות ( או לא) מהלייקרס. מצד אחד יש ימים שהם נראים כמו קבוצה שיכולה לרוץ לפחות עד חצי גמר הפלייאוף מערב. מצד שני יש ימים שהתלות של הקבוצה בקובי והבינוניות של שאר הסגל מערערים את הביטחון שלי שאפילו הם יעברו את השלב הראשון בפלייאוף. אחת הקבוצות הכי לא צפויות בליגה.